Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızceler biz evi tuttuk çok şükür. pazar günü sözleşmeyi yapıcaz. Allahım çok mesudummm. Rabbim kendi evimizi almayı da nasip eder inşallah..

Canım evin çok güzelmiş güle güle otur inşallah. Sizleri gördükçe kendi halime ağlıyorum istediğimiz gibi bir ev bulamadık hala, mobilyaları sipariş edemedik her şey son iki haftaya sıkışacak

kızlarr slm bugün avizelerimizi hallettik salon , mutfak ve yatak odası:)) nasıl yorumlarınızı bekliyorum:))

günaydın kızlarrr cmtsi günü yatak odası tk geldi bir sürü sorun çıktı vs 5 saatin sonunda halloldu pofff inşallah koltuk yemek odası fln bana böyle bi sorunlar yaşatmaz çok sinirli bi hafta sonu geçirdim sizler ne yaptınız?

Canım herşeyin yerinde olmasına çok sevindim inşallah bundan sonrasıda sorunsuz istediğin gibi olur arada gel izne çıkmadan

Günaydın :) Hallolur canım daha vakit var kendine sıkıntı yapma. Ben haftasonu yattım rahatsızdım biraz. Pazar günü de misafir geldi. Öylece gitti haftasonum :)
Günaydınlar herkese hayırlı haftalar
Günaydın canım :)

Günaydın :) Hallolur canım daha vakit var kendine sıkıntı yapma. Ben haftasonu yattım rahatsızdım biraz. Pazar günü de misafir geldi. Öylece gitti haftasonum :)

Günaydın canım :)

aa geçmiş olsun ben de hastalansam da bi hafta sonu da yatsam keşke

aa geçmiş olsun ben de hastalansam da bi hafta sonu da yatsam keşke
Sağol canım. Benim bundan sonra pek koşturacak bir şeyim kalmadı. Hafta içi gelinlikçiye gitmem gerekecek. İnternetten az önce ayakkabı sipariş ettim eğer olursa kına elbisemin etek boyu alınacak. Geriye giyim eşyalarımın yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi kalıyor :)

valla bitmiş :) benim bi sürü işim var daha sen çeyizini yerleştirdin ya bir şey soracağım; mutfak dolaplarının içine örtü vs bişey koydun mu?

valla bitmiş :) benim bi sürü işim var daha sen çeyizini yerleştirdin ya bir şey soracağım; mutfak dolaplarının içine örtü vs bişey koydun mu?
Koydum canım. İnsanlar yapıyor mu bilmiyorum ama biz halıkaydırmazlar var ya onlardan koyuyoruz senelerdir. Ne kirleniyor ne de toz tutuyor harika bir şey. Sana da tavsiye ederim :)

Koydum canım. İnsanlar yapıyor mu bilmiyorum ama biz halıkaydırmazlar var ya onlardan koyuyoruz senelerdir. Ne kirleniyor ne de toz tutuyor harika bir şey. Sana da tavsiye ederim :)

ben de ikea dan baktım kaydırmazlardan ama kokuyor biraz ya nişanlımın burnu midesi çok hassas istemedi, bi de internetten araştırmış plastik oldukları için direkt kullanacağımız şeylerle teması iyi değilmiş vs. ne yapacağımı bilemiyorum şu an

Zararı olabilir dediğin gibi ama ben koydum. Her şey zararlı ne yapalım. Senin için zor canım koymayacaksın bir şey o zaman.

Canım herşeyin yerinde olmasına çok sevindim inşallah bundan sonrasıda sorunsuz istediğin gibi olur arada gel izne çıkmadan

saol tatlımmmmmm, artık hergün burdayım yoksa okeanoss00 kesecek cezamı

hıpppphızzlıı bir haftaya başladım, bari kilo versem azıcık ama yok hatta daha da şişiyorum galiba

bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama doğum kontrolü için ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? doktora giden var mı?
ben yarın sabah sağlık ocağına gidip bir ebeyle görüşücem inşallah, aile hekimim yönlendirmişti

Keserim ona göre
Ben gittim, testler yapıldı. Doktor kullanabilirsin hormonlarda sıkıntı yok dedi. İçmeye başlayacaktım ki bir hesapladık eğer içersem reglim düğün gününe denk geliyor. Dolayısıyla içmiyorum Normalde düğünden 6 gün sonra regl olacaktım. Eşin korunsun boşver içme dedi doktor Biz sürekli birarada olmayacağımız için içmemelisin dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…