- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.841
kızceler biz evi tuttuk çok şükür. pazar günü sözleşmeyi yapıcaz. Allahım çok mesudummm.Rabbim kendi evimizi almayı da nasip eder inşallah..
Gule gule kullanin canim :)Eki Görüntüle 1481793 Eki Görüntüle 1481793 Eki Görüntüle 1481794 Eki Görüntüle 1481795 kızlarr slm bugün avizelerimizi hallettik salon , mutfak ve yatak odası:)) nasıl yorumlarınızı bekliyorum:))
tesekkr ederim canım:)))Gule gule kullanin canim :)
Canım herşeyin yerinde olmasına çok sevindim inşallah bundan sonrasıda sorunsuz istediğin gibi olur arada gel izne çıkmadansevgili mayıs ayı gelinciklerim
okeanoss, monarkk, elmol, nehirnill, blue fairy ve diğerlerii, aklıma gelen gelemyen herkesss
öncelikle hepinizi çoookkkk özledimmmm kimbilirrrr nasılll telaşlardasınız hepinizzz
yoğun tempom sebebiyle foruma giriş yapamıyordum, bugün bir solukluk süresince fırsatım oldu,
herkesin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum,
ben evimi tuttum, eşyalarımın büyük kısmını yerleştirdim, gelinliğim evde başucumda asılı, kuaförüm ayarlandı, bir tek bindallım kaldı onu da önümüzdeki hafta içinde halledicem inşallah
son 30 gün, evde misafirliğim başladı yavaş yavaş hissediyorum o havayı,
sizleri unuttuğu sanmayın, siz de beni unutmayın, düğün iznindeyken buralarda olucam bol bol
gözlerinizden öper mektubumu hasretle bitiririm
Günaydın :) Hallolur canım daha vakit var kendine sıkıntı yapma. Ben haftasonu yattım rahatsızdım biraz. Pazar günü de misafir geldi. Öylece gitti haftasonum :)günaydın kızlarrrcmtsi günü yatak odası tk geldi bir sürü sorun çıktı vs 5 saatin sonunda halloldu pofff inşallah koltuk yemek odası fln bana böyle bi sorunlar yaşatmaz çok sinirli bi hafta sonu geçirdim sizler ne yaptınız?
Günaydın canım :)Günaydınlar herkese hayırlı haftalar
Günaydın :) Hallolur canım daha vakit var kendine sıkıntı yapma. Ben haftasonu yattım rahatsızdım biraz. Pazar günü de misafir geldi. Öylece gitti haftasonum :)
Günaydın canım :)
Günaydınlar herkese hayırlı haftalar
Evet canım topiğimede eklemiştim yatak odası köşe takımı doğtaş sizde oradanmı düşünüyorsunuzgünaydın canım, sana da iyi haftalar. senin doğtaş tan aldığın mobilya var mıydı?
Evet canım topiğimede eklemiştim yatak odası köşe takımı doğtaş sizde oradanmı düşünüyorsunuz
Sağol canım. Benim bundan sonra pek koşturacak bir şeyim kalmadı. Hafta içi gelinlikçiye gitmem gerekecek. İnternetten az önce ayakkabı sipariş ettim eğer olursa kına elbisemin etek boyu alınacak. Geriye giyim eşyalarımın yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi kalıyor :)aa geçmiş olsunben de hastalansam da bi hafta sonu da yatsam keşke
Sağol canım. Benim bundan sonra pek koşturacak bir şeyim kalmadı. Hafta içi gelinlikçiye gitmem gerekecek. İnternetten az önce ayakkabı sipariş ettim eğer olursa kına elbisemin etek boyu alınacak. Geriye giyim eşyalarımın yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi kalıyor :)
Koydum canım. İnsanlar yapıyor mu bilmiyorum ama biz halıkaydırmazlar var ya onlardan koyuyoruz senelerdir. Ne kirleniyor ne de toz tutuyor harika bir şey. Sana da tavsiye ederim :)valla bitmiş :) benim bi sürü işim var dahasen çeyizini yerleştirdin ya bir şey soracağım; mutfak dolaplarının içine örtü vs bişey koydun mu?
Koydum canım. İnsanlar yapıyor mu bilmiyorum ama biz halıkaydırmazlar var ya onlardan koyuyoruz senelerdir. Ne kirleniyor ne de toz tutuyor harika bir şey. Sana da tavsiye ederim :)
Zararı olabilir dediğin gibi ama ben koydum. Her şey zararlı ne yapalım. Senin için zor canım koymayacaksın bir şey o zaman.ben de ikea dan baktım kaydırmazlardan ama kokuyor biraz yanişanlımın burnu midesi çok hassas istemedi, bi de internetten araştırmış plastik oldukları için direkt kullanacağımız şeylerle teması iyi değilmiş vs. ne yapacağımı bilemiyorum şu an
Canım herşeyin yerinde olmasına çok sevindim inşallah bundan sonrasıda sorunsuz istediğin gibi olur arada gel izne çıkmadan
Keserim ona göresaol tatlımmmmmm, artık hergün burdayım yoksaokeanoss00 kesecek cezamı
hıpppphızzlıı bir haftaya başladım, bari kilo versem azıcık ama yok hatta daha da şişiyorum galiba
bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama doğum kontrolü için ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? doktora giden var mı?
ben yarın sabah sağlık ocağına gidip bir ebeyle görüşücem inşallah, aile hekimim yönlendirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?