Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Aynen öyle kuzum güzel ceza keser okeanoss00

Bende şişiyorum ya strestenmi ne yemekten kesilmeye çalışıyorum(sütten çocuğa kestim diyenler gibi oldu)zayıflamam gerek nişandan önce daha zayıftım ben ya iyice zayıflarım dedim aksi çıktı

Ben pko rahatsızlığımdan dolayı zaten doğum kontrol kullanıyorum ona aynen devam edeceğim gitmedim o yüzden

ben de haftaya gideceğim, doğum kontrol hapının adını bile duymak istemiyorum, pko derdi bende de var çok kullandım ve hiçbir işe de yaramadı başka türlü korunma deneyeceğiz :/

okeanoss'un kestiği parmak acımaz ne yapalım

hımmm test fln yapılıyosa doğru düzgün kontrole gitmek lazım hımmmm

düğün günü regl mi eyvah eyvah

ben kısa bir süre kontrol hapı kullanayım diyordum sonrasında eşime atıcam topu

ayy ben de öyle umuyordum ama olmadı ne hikmetse
millet çerçöpe dönüyor düğün koşturmacasında ben de tık yok

geçmiş olsun canımcım, her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek

ben de haftaya gideceğim, doğum kontrol hapının adını bile duymak istemiyorum, pko derdi bende de var çok kullandım ve hiçbir işe de yaramadı başka türlü korunma deneyeceğiz :/

aslında ben de cok hap kullanma taraftarı değilim ama

bir iki ay katlanacağım, bizimki hevesini bi alsın da

sonrasında alternatiflere bakıcaz

Benim de fikrim azcık bir süre kullanmaktı ama regl tarihi düğüne gelince vazgeçtim. Korkmuyor değilim ama Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Ne yapalım. Gelinlikle çıktı mı çıkacak mı rezil olacak mıyım korkusu yaşamak istemiyorum
Detaylı testler yapılıyor çünkü d.k hapı kullanmaya bünyen uygun mu değil mi bakılıyor. İç organlara zarar verici özelliği varmış o nedenle bakıyorlar.

çok sağollll canımmmcımmmm bi daha sağlık ocağıyla fln uğraşmıyım madem
anammmmmm hemen bugün koşayım benim nerdeyse kalmadı bişey, iş güç koşturmacasından anlamadım ki bu kadar zaman nasıl çabuk geçti

O doğumdan sonra cicim. Buarada bir an önce gitmelisin 2 ay önce almak gerekiyor hapı yoksa %100 koruma sağlamıyormuş.

cıks ben hap kullanmiciiim pko için çok kullandım, midem bulanıyor artık.. keşke öncesinde de olabilseydi en rahatı oymuş gibi gözüküyor

Evet canım biran önce git bence de :)

canım negüzel rahatsın bundan sonra:)) sana bişey soecam ya ben nevresim takımları ve çarşaflarımı misafir için olanlarda dahil yıkayıp ütüleyip öyle koyayyım diyorum annem ve teyzemler olmaz öyle şey öceyiz bu yıkanmaz diyorlar senne yaptın canım bu tarz eşyalarını bif ifkir verirsen sevinirim:))

geçmiş olsun canım:))

Benim baya fazla nevresim takımlarım. 2 takımını yıkayıp ütüleyeceğiz diğerlerini açmayacağım canım ben de. Kullanacağım zaman açacağım.

canım benim bütün tekstil malzemeleri yıkandı ve annem yavaş yavaş ütülüyor :) okeanoss00 un yaptığı gibi de yapabilirsin hemen kullanmayacaklarını sonra açarsın, ama tekstil çeyizi yıkanır ve ütülenir kesinlikle

Canım 11 takım nevresim biraz fazla o yüzden hepsini açmayacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…