- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.861
saol tatlımmmmmm, artık hergün burdayım yoksaokeanoss00 kesecek cezamı
hıpppphızzlıı bir haftaya başladım, bari kilo versem azıcık ama yok hatta daha da şişiyorum galiba
bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama doğum kontrolü için ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? doktora giden var mı?
ben yarın sabah sağlık ocağına gidip bir ebeyle görüşücem inşallah, aile hekimim yönlendirmişti
saol tatlımmmmmm, artık hergün burdayım yoksaokeanoss00 kesecek cezamı
hıpppphızzlıı bir haftaya başladım, bari kilo versem azıcık ama yok hatta daha da şişiyorum galiba
bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama doğum kontrolü için ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar? doktora giden var mı?
ben yarın sabah sağlık ocağına gidip bir ebeyle görüşücem inşallah, aile hekimim yönlendirmişti
okeanoss'un kestiği parmak acımaz ne yapalımKeserim ona göre
Ben gittim, testler yapıldı. Doktor kullanabilirsin hormonlarda sıkıntı yok dedi. İçmeye başlayacaktım ki bir hesapladık eğer içersem reglim düğün gününe denk geliyor. Dolayısıyla içmiyorumNormalde düğünden 6 gün sonra regl olacaktım. Eşin korunsun boşver içme dedi doktor Biz sürekli birarada olmayacağımız için içmemelisin dedi bana.
Bende şişiyorum ya strestenmi ne yemekten kesilmeye çalışıyorum(sütten çocuğa kestim diyenler gibi oldu)zayıflamam gerek nişandan önce daha zayıftım ben ya iyice zayıflarım dedim aksi çıktı
Ben pko rahatsızlığımdan dolayı zaten doğum kontrol kullanıyorum ona aynen devam edeceğim gitmedim o yüzden
ben de haftaya gideceğim, doğum kontrol hapının adını bile duymak istemiyorum, pko derdi bende de var çok kullandım ve hiçbir işe de yaramadıbaşka türlü korunma deneyeceğiz :/
aslında ben de cok hap kullanma taraftarı değilim ama
bir iki ay katlanacağım, bizimki hevesini bi alsın da
sonrasında alternatiflere bakıcaz
Benim de fikrim azcık bir süre kullanmaktı ama regl tarihi düğüne gelince vazgeçtim. Korkmuyor değilim ama Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Ne yapalım. Gelinlikle çıktı mı çıkacak mı rezil olacak mıyım korkusu yaşamak istemiyorumokeanoss'un kestiği parmak acımaz ne yapalım
hımmm test fln yapılıyosa doğru düzgün kontrole gitmek lazım hımmmm
düğün günü regl mi eyvah eyvah
ben kısa bir süre kontrol hapı kullanayım diyordum sonrasında eşime atıcam topu
ayy ben de öyle umuyordum ama olmadı ne hikmetse
millet çerçöpe dönüyor düğün koşturmacasındaben de tık yok
geçmiş olsun canımcım, her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek
spiral mi ne ben okudum forumda ama sanırım doğum yapmadan takılmıyormuş
O doğumdan sonra cicim. Buarada bir an önce gitmelisin 2 ay önce almak gerekiyor hapı yoksa %100 koruma sağlamıyormuş.spiral mi ne ben okudum forumda ama sanırım doğum yapmadan takılmıyormuş
Benim de fikrim azcık bir süre kullanmaktı ama regl tarihi düğüne gelince vazgeçtim. Korkmuyor değilim ama Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Ne yapalım. Gelinlikle çıktı mı çıkacak mı rezil olacak mıyım korkusu yaşamak istemiyorum
Detaylı testler yapılıyor çünkü d.k hapı kullanmaya bünyen uygun mu değil mi bakılıyor. İç organlara zarar verici özelliği varmış o nedenle bakıyorlar.
Buarada bir an önce gitmelisin 2 ay önce almak gerekiyor hapı yoksa %100 koruma sağlamıyormuş.
O doğumdan sonra cicim. Buarada bir an önce gitmelisin 2 ay önce almak gerekiyor hapı yoksa %100 koruma sağlamıyormuş.
Evet canım biran önce git bence de :)çok sağollll canımmmcımmmm bi daha sağlık ocağıyla fln uğraşmıyım madem
anammmmmm hemen bugün koşayım benim nerdeyse kalmadı bişey, iş güç koşturmacasından anlamadım ki bu kadar zaman nasıl çabuk geçti
Anladım canım hayırlısı olsun.cıks ben hap kullanmiciiim pko için çok kullandım, midem bulanıyor artık.. keşke öncesinde de olabilseydi en rahatı oymuş gibi gözüküyor
ayy ben de öyle umuyordum ama olmadı ne hikmetse
millet çerçöpe dönüyor düğün koşturmacasındaben de tık yok
geçmiş olsun canımcım, her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek
canım negüzel rahatsın bundan sonra:)) sana bişey soecam ya ben nevresim takımları ve çarşaflarımı misafir için olanlarda dahil yıkayıp ütüleyip öyle koyayyım diyorum annem ve teyzemler olmaz öyle şey öceyiz bu yıkanmaz diyorlar senne yaptın canım bu tarz eşyalarını bif ifkir verirsen sevinirim:))Sağol canım. Benim bundan sonra pek koşturacak bir şeyim kalmadı. Hafta içi gelinlikçiye gitmem gerekecek. İnternetten az önce ayakkabı sipariş ettim eğer olursa kına elbisemin etek boyu alınacak. Geriye giyim eşyalarımın yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi kalıyor :)
canım bana kapitoneden örtü yapıyorlar hemen fikir vermek adına yazim dedim :))valla bitmiş :) benim bi sürü işim var dahasen çeyizini yerleştirdin ya bir şey soracağım; mutfak dolaplarının içine örtü vs bişey koydun mu?
geçmiş olsun canım:))Sağol canım. Benim bundan sonra pek koşturacak bir şeyim kalmadı. Hafta içi gelinlikçiye gitmem gerekecek. İnternetten az önce ayakkabı sipariş ettim eğer olursa kına elbisemin etek boyu alınacak. Geriye giyim eşyalarımın yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi kalıyor :)
Benim baya fazla nevresim takımlarım. 2 takımını yıkayıp ütüleyeceğiz diğerlerini açmayacağım canım ben de. Kullanacağım zaman açacağım.canım negüzel rahatsın bundan sonra:)) sana bişey soecam ya ben nevresim takımları ve çarşaflarımı misafir için olanlarda dahil yıkayıp ütüleyip öyle koyayyım diyorum annem ve teyzemler olmaz öyle şey öceyiz bu yıkanmaz diyorlar senne yaptın canım bu tarz eşyalarını bif ifkir verirsen sevinirim:))
canım bana kapitoneden örtü yapıyorlar hemen fikir vermek adına yazim dedim :))
canım negüzel rahatsın bundan sonra:)) sana bişey soecam ya ben nevresim takımları ve çarşaflarımı misafir için olanlarda dahil yıkayıp ütüleyip öyle koyayyım diyorum annem ve teyzemler olmaz öyle şey öceyiz bu yıkanmaz diyorlar senne yaptın canım bu tarz eşyalarını bif ifkir verirsen sevinirim:))
Canım 11 takım nevresim biraz fazla o yüzden hepsini açmayacağım bencanım benim bütün tekstil malzemeleri yıkandı ve annem yavaş yavaş ütülüyor :)okeanoss00 un yaptığı gibi de yapabilirsin hemen kullanmayacaklarını sonra açarsın, ama tekstil çeyizi yıkanır ve ütülenir kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?