Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar ya gunaydın dıcem ama oglen oldu konuların hepsını okudum ama bana nedense hıc bıldırım gelmıyo moralım bozuldu

oyyy kuzum hiç sıkma canını. ben de çok telaş yaptım hatta nişanlımla bir tane evi kaçırdık diye kavga ettim çünkü iş yerinden izin alıp bakamadı evi hemen tutmuşlar. yani kısmet işi biraz. akışına bırak.. inan canını sıktığına değmiyor. bi şekilde yoluna giriyor. İnşallah gönlüne göre tutabilirsiniz hemen. benim de o kadar çok eksiğim var ki hangisini halledecez bilmiyorum. diğer arkadaşlar bilir biz kendimiz yapıyoruz düğünümüzü ailelerin pek yardımı yok (ama kına malzemelerini ablalarına kitledim ) Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum...

benim de var o kadar annem sağolsun :) ama yatak örtüleri, pike takımları ve hatta yorganlar dahil annem hepsini yıkadı sonradan ben uğraşmayayım diye
Belki biz de yıkarız ama annem açmayalım diyor. Tekrar konuşuruz bakalım ne yapacağımızı :)

kızlar ya gunaydın dıcem ama oglen oldu konuların hepsını okudum ama bana nedense hıc bıldırım gelmıyo moralım bozuldu
Bana da genelde öyle oluyor. Açıp bakıyorum o zaman düzeliyor. Düzenli olarak sayfaya girmek lazım sanırım.

Benim annemde aşırı hevesli değil kuzucum. Kendi evini temizliyor şu aralar :)
valla kuzum hıc bılmıyorum annem baska bı havalarda abıme daha fazla dustu gelını torunu daha bı onemlı kıymetlı oldu herseye maddı acıdan bakıyo benımle ılgılı seylerde

valla kuzum hıc bılmıyorum annem baska bı havalarda abıme daha fazla dustu gelını torunu daha bı onemlı kıymetlı oldu herseye maddı acıdan bakıyo benımle ılgılı seylerde
Düğün yaklaşsın düzelir canım üzülme sen.

yaklaşık 2 aydır ev bakıyoruz bulamıyoruz evler çok kötü ve çok pahalı. Yeni evli çift olarak güzel bi evde oturmak istiyoruz ama bulamıyoruz. Tramvay yoluna yakın olsun diye Bağcılar, Güngören Zeytinburnu taraflarına bakıyoruz ama yok. Artık 1 saat yolu göze alıcam Beylikdüzünden metrobüsle işi gidip gelcem. Nisanlımda Beylikdüzü uzak olduğu için, işten izin alıp hergün ev bakmaya gidemiyo, benim Ankara'dan gelmemi bekliyo. Bi taraftan nikah için gün almaya çalışıyoruz. Belgeleri ayrı ayrı halletmeye çalışıyoruz.

Ev yok, mobilyaları sipariş etmedik, ceyiz eksik, kına için elbise-bindallı malzemeler yok, gelinlik hazır değil ve son 48 günüm kaldı. Ve sürekli nişanlımla tartışıyorum. Her taştırmanın sonunda böyle yapmya devam edersen bu iş olmayacak diyo
Bizde de aynı sizin gibi canım, nişanlımın ailesi yardım etmiyor, benim de pek bi birikmişim olmadığı için babamdan yardım alıyorum yatak odası için. Annem , ablalarım desen hepsi şehir dışında. Mayıs ayında gelecekler. ben burda tek başıma her şeye yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum. Kınama bile yardım edecek kimsem yok kızlar ne olur akıl verin bana

ben de internetten ona baktım, nasıl bir şey olduğunu ilk defa bugün gördüm :) ama o kaymaz mı ya? hiçbir şey koymassam kötü mü durur?
canım hatta yapıldı kaymıyor ya altı nda adını bilmiyorum ama kaymayan bi kumaş var ondan yapıyorlar:))

Benim baya fazla nevresim takımlarım. 2 takımını yıkayıp ütüleyeceğiz diğerlerini açmayacağım canım ben de. Kullanacağım zaman açacağım.
anladım canım benimde cok fazla ama ne bilim oyle katmak içime sinmiyor yıkamak istiyoruöm aslında ama annemle teyzem ısrarla yıkanmaz diyorlar ki burda sorduğum herkes yıkanmaz diyor bende kararsız kaldım(

aslında canım bana görede mantıklı olanı bu ama kime sorduysam burda yıkanmaz diyorlar nişanlımın halalrı sadece yıkanır diyorlar off kararsız kaldımm yaa (

ay yokk tatlımmm yaa benimde annem öyle hiçç hevesi yokkk:))

canım ya allah büyük evlenene yardımcı olur derler canını sıkma etrafında kimsenin olmaması kötü bi durum keşke bi arkadaşın falan olsa bari en azından onlar yardımcı olurlardı sana bunu bi ara bende yaşadım insan gerçekten mutluluğuna ortak edeceği birilerini arıyor zaten stresli bi dönem bizler içişn bazı durumlarda tek başımıza karar veremiyoruz fikir danışacağı derdini paylaşagı birileri çok ama çok önemli inşallah canım herşeyi sorunsuz bi şekilde halledersin zamanımız daraldı evet ama stres yapma para olduktan sonra herşey hallolur zaten çeuyiz önceden bi hafta önceden falan dizilirdi hani geç olsun güç olmasın canım allah gönlümüze göre versin hepimiz bi daha yaşayamayacağımız duygular inş herşey istediğimiz gbi olur ve dvm eder:))

Arkadaşlar selammmm.burada bi arkadaşımız kuş motiflimi Gül motiflimi tam hatırlamıyorum kabartmalı kahvaltı takımı almıştı.modelini satıldığı yeri bilen veya hatırlayan varsa lütfen yazıversin :)))

Merhaba gelin adayı arkadaşlarım, ben forumda da bu başlıkta da yeniyim, 30 mayıs ta düğünüm var, 2. si de 6 haziran da olacak nasipse, bazen kendimi çok yoruluyormuş ve halimden kimse anlamıyormuş gibi hissediyorum, bütün arkadaşlarım çoktan evlendiği ve annemin de hiç hevesi olmadığı için. Baktım burada siz ne güzel birbirinize destek veriyorsunuz, beni de aranıza kabul eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…