Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hoş geldiniz :) Burada herkese yer var :) Tanıyalım sizi?

Canım stres yapma işten izin alıp bir kaç günlüğüne izin alabilsen bu söylediklerinin hepsini tamamlarsın. Aileler bende de yardım etmiyor gırtlağa kadar borca girdik ama her şeyi tamamladık çok şükür siz de yaparsınız. Git anlaş bir organizasyon firmasıyla kına için uğraşmana da gerek kalmaz. Çözüm odaklı konuşuyorum umarım kızmıyosundur :) Ayrıca da kimsesiz değilsin biz varızzz

Canım bizde ev bulamıyoruz lütfen umudunu kaybetme hevesini kırma herşey yetişecek hayırlısıyla muhakkak bir şekilde oluyor Maddiyat olduktan sonra 1 haftalık iş o dediklerin öncelik ev sonra içi çabucak hallolur çeyiz zaten son 2 hafta yerleştirilir çıkar aradan dert etme onuda hiçKına için okeanoss00 kuzuma katılıyorum maddiyatın varsa ki genelde kaftan hediyelikler aynı işe geliyor bu organizasyon yeriyle anlaş halletsin onlar ailene bir danış bakalım

öncelikle Allah kolaylık versin canım, burada her şeyini halleden insanları görünce ben de panik oluyordum ama emin ol hiç ummadığın bir yerden bir şeyler çıkıyor ve iplik söküğü gibi her şey yavaş yavaş olmaya başlıyor, lütfen kendini üzme ayrı şehirlerde olmanızdan kaynaklanıyor bu sıkıntılar, ve hallolmayacak şeyler değil. izin alma şansın var mı? varsa kullan derim korkutmak istemem ama bazen mobilyaların üretilmesi 3-4 haftayı bulabiliyor, o yüzden en azından neleri seçebileceğine internetten vs bak derim, gidince alır çıkarsın direkt. çeyizin de tam olması ne kadar mümkün olur ki? sıfırdan ev kuruyorsun, bazı şeyleri zamanla kullanma durumuna göre alırsın daha güzel, çeyizde olacak diye gereksiz masraf yapmamış olursun. nikah düğünde kıyılacaksa onun için de az bir vaktiniz kalmış olabilir, eğer hafta içi olacaksa hiç problem değil :) erkekler biraz daha rahat bizlere göre, ama nişanlının da seni dinleyip anlamasını sağlarsan o da daha çok yardımcı olacaktır eminim. kına için de kızların önerdiği gibi maddi imkan varsa organizasyon şirketiyle anlaşabilirsin, yoksa da evde çok güzel kınalar oluyor, onlar için de arkadaşlarından ve ailenden yardım alabilirsin. annen niye şehir dışında bilemedim ama ihtiyacın olduğunu söylersen gelir belki? üzülme lütfen, her şey bir şekilde halloluyor

Bende iyi sayılırım çok uyudum ama hala yorgun gibiyim

ben de 10u biraz geçiyordu yattım :) kaç haftadır ne doğru düzgün uyudum ne dinlendim, ne zaman çıkcak bunun acısı

Hava çok soğuk ya ben dondum bu sabah bahar ne zaman gelecek acep

valla ben kazaklarımı fln hurçlara kaldırmıştım geçen hafta ama çok pişmanım :)) iple çekiyorum ben de havaların düzelmesini, hem dış çekim hem tekne acayip korkutuyor beni

Dış çekim olayı da düğün günü de kısmet canım. Mayısta olduğundan yağmur yağma olasılığı çok yüksek işimiz o konuda Allah'a kalmış. Umarım yağmur yağmaz :)

Dış çekim olayı da düğün günü de kısmet canım. Mayısta olduğundan yağmur yağma olasılığı çok yüksek işimiz o konuda Allah'a kalmış. Umarım yağmur yağmaz :)

inşallah! yağmur yağarsa dış çekimi farklı güne alabiliriz ama kuaförle de o gün için anlaştım ya kuaförden çıkarken yağmur bastırırsa pof düşünmek bile istemiyorum

inşallah! yağmur yağarsa dış çekimi farklı güne alabiliriz ama kuaförle de o gün için anlaştım ya kuaförden çıkarken yağmur bastırırsa pof düşünmek bile istemiyorum
Benim de öyle. Fotoğrafçım da yoğun yani başka güne alma şansım olduğunu da hiç sanmıyorum. O gün için ayrı makyöz ve kuaför de ayarladım. Umarım yağmaz ne diyelim. Bak fena gerildim şimdi

gunaydın kızlar evet kıs gerı geldı bende bugun donuyorum ustelık hastayım karnımda agrıyo ama Allahtan suan kalabalık yere tasındık cam acmıyolar dıcektım bızımkılerden bırı actı camı yıne bakalım nolucak poffff

Hoş geldiniz :) Burada herkese yer var :) Tanıyalım sizi?

İzmir de yaşıyorum, nişanlım da burda, be ailemle kalıyorum, nişanlım evlenince oturacağımız evde kalıyor şimdilik, onun kendi oturduğu eve hırsız girince mecburen evi erken tuttuk. Bizim de aileler hiç yardım etmiyor, her şeyi kendimiz yapıyoruz. Benim annem yine en azından evi tuttuğumuz zaman yardımcı oldu ama nişanlımın ailesi hiç oğlan evlendiriyor gibi değil. Davetiye bastırdık kargo ile göndereceğiz, kaynanam bana bizde yakınlara havlu kumaş filan gider onları ne yapacaksınız dedi. Onları da siz alın bari diyemedim. Kendimi tanıtacaktım sözde ama çok dolmuşum heralde konuyu nereye bağladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…