- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.901
Hoş geldiniz :) Burada herkese yer var :) Tanıyalım sizi?Merhaba gelin adayı arkadaşlarım, ben forumda da bu başlıkta da yeniyim, 30 mayıs ta düğünüm var, 2. si de 6 haziran da olacak nasipse, bazen kendimi çok yoruluyormuş ve halimden kimse anlamıyormuş gibi hissediyorum, bütün arkadaşlarım çoktan evlendiği ve annemin de hiç hevesi olmadığı için. Baktım burada siz ne güzel birbirinize destek veriyorsunuz, beni de aranıza kabul eder misiniz?
Canım stres yapma işten izin alıp bir kaç günlüğüne izin alabilsen bu söylediklerinin hepsini tamamlarsın. Aileler bende de yardım etmiyor gırtlağa kadar borca girdik ama her şeyi tamamladık çok şükür siz de yaparsınız. Git anlaş bir organizasyon firmasıyla kına için uğraşmana da gerek kalmaz. Çözüm odaklı konuşuyorum umarım kızmıyosundur :) Ayrıca da kimsesiz değilsin biz varızzzyaklaşık 2 aydır ev bakıyoruz bulamıyoruz evler çok kötü ve çok pahalı. Yeni evli çift olarak güzel bi evde oturmak istiyoruz ama bulamıyoruz. Tramvay yoluna yakın olsun diye Bağcılar, Güngören Zeytinburnu taraflarına bakıyoruz ama yok. Artık 1 saat yolu göze alıcam Beylikdüzünden metrobüsle işi gidip gelcem. Nisanlımda Beylikdüzü uzak olduğu için, işten izin alıp hergün ev bakmaya gidemiyo, benim Ankara'dan gelmemi bekliyo. Bi taraftan nikah için gün almaya çalışıyoruz. Belgeleri ayrı ayrı halletmeye çalışıyoruz.
Ev yok, mobilyaları sipariş etmedik, ceyiz eksik, kına için elbise-bindallı malzemeler yok, gelinlik hazır değil ve son 48 günüm kaldı.Ve sürekli nişanlımla tartışıyorum. Her taştırmanın sonunda böyle yapmya devam edersen bu iş olmayacak diyo
Bizde de aynı sizin gibi canım, nişanlımın ailesi yardım etmiyor, benim de pek bi birikmişim olmadığı için babamdan yardım alıyorum yatak odası için. Annem , ablalarım desen hepsi şehir dışında. Mayıs ayında gelecekler. ben burda tek başıma her şeye yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum. Kınama bile yardım edecek kimsem yokkızlar ne olur akıl verin bana
yaklaşık 2 aydır ev bakıyoruz bulamıyoruz evler çok kötü ve çok pahalı. Yeni evli çift olarak güzel bi evde oturmak istiyoruz ama bulamıyoruz. Tramvay yoluna yakın olsun diye Bağcılar, Güngören Zeytinburnu taraflarına bakıyoruz ama yok. Artık 1 saat yolu göze alıcam Beylikdüzünden metrobüsle işi gidip gelcem. Nisanlımda Beylikdüzü uzak olduğu için, işten izin alıp hergün ev bakmaya gidemiyo, benim Ankara'dan gelmemi bekliyo. Bi taraftan nikah için gün almaya çalışıyoruz. Belgeleri ayrı ayrı halletmeye çalışıyoruz.
Ev yok, mobilyaları sipariş etmedik, ceyiz eksik, kına için elbise-bindallı malzemeler yok, gelinlik hazır değil ve son 48 günüm kaldı.Ve sürekli nişanlımla tartışıyorum. Her taştırmanın sonunda böyle yapmya devam edersen bu iş olmayacak diyo
Bizde de aynı sizin gibi canım, nişanlımın ailesi yardım etmiyor, benim de pek bi birikmişim olmadığı için babamdan yardım alıyorum yatak odası için. Annem , ablalarım desen hepsi şehir dışında. Mayıs ayında gelecekler. ben burda tek başıma her şeye yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum. Kınama bile yardım edecek kimsem yokkızlar ne olur akıl verin bana
Günaydın canım nasılsıngünaydınnnnnnnnnnn
Günaydın canım nasılsın
Bende iyi sayılırım çok uyudum ama hala yorgun gibiyimhavaya rağmen enerjiğim nedense bu sabahsen nasılsın canım?
yaklaşık 2 aydır ev bakıyoruz bulamıyoruz evler çok kötü ve çok pahalı. Yeni evli çift olarak güzel bi evde oturmak istiyoruz ama bulamıyoruz. Tramvay yoluna yakın olsun diye Bağcılar, Güngören Zeytinburnu taraflarına bakıyoruz ama yok. Artık 1 saat yolu göze alıcam Beylikdüzünden metrobüsle işi gidip gelcem. Nisanlımda Beylikdüzü uzak olduğu için, işten izin alıp hergün ev bakmaya gidemiyo, benim Ankara'dan gelmemi bekliyo. Bi taraftan nikah için gün almaya çalışıyoruz. Belgeleri ayrı ayrı halletmeye çalışıyoruz.
Hava çok soğuk ya ben dondum bu sabah bahar ne zaman gelecek acephavaya rağmen enerjiğim nedense bu sabahsen nasılsın canım?
Bende iyi sayılırım çok uyudum ama hala yorgun gibiyim
Hava çok soğuk ya ben dondum bu sabah bahar ne zaman gelecek acep
Dış çekim olayı da düğün günü de kısmet canım. Mayısta olduğundan yağmur yağma olasılığı çok yüksek işimiz o konuda Allah'a kalmış. Umarım yağmur yağmaz :)ben de 10u biraz geçiyordu yattım :) kaç haftadır ne doğru düzgün uyudum ne dinlendim, ne zaman çıkcak bunun acısı
valla ben kazaklarımı fln hurçlara kaldırmıştım geçen hafta ama çok pişmanım :)) iple çekiyorum ben de havaların düzelmesini, hem dış çekim hem tekne acayip korkutuyor beni
Dış çekim olayı da düğün günü de kısmet canım. Mayısta olduğundan yağmur yağma olasılığı çok yüksek işimiz o konuda Allah'a kalmış. Umarım yağmur yağmaz :)
Benim de öyle. Fotoğrafçım da yoğun yani başka güne alma şansım olduğunu da hiç sanmıyorum. O gün için ayrı makyöz ve kuaför de ayarladım. Umarım yağmaz ne diyelim. Bak fena gerildim şimdiinşallah! yağmur yağarsa dış çekimi farklı güne alabiliriz ama kuaförle de o gün için anlaştım ya kuaförden çıkarken yağmur bastırırsapof düşünmek bile istemiyorum
Benim de öyle. Fotoğrafçım da yoğun yani başka güne alma şansım olduğunu da hiç sanmıyorum. O gün için ayrı makyöz ve kuaför de ayarladım. Umarım yağmaz ne diyelim. Bak fena gerildim şimdi
21 Mayısa kadar tahminler sanırım :) 20 Mayıs benim foto çekimi olacak 19 derece güneşli gözüküyor. Düğün günümü anlamayamadımben deeeolumlu düşünelim olumlu olsun http://www.accuweather.com/tr/tr/istanbul/318251/may-weather/318251 şu an kötü bi durum gözükmüyo :)
21 Mayısa kadar tahminler sanırım :) 20 Mayıs benim foto çekimi olacak 19 derece güneşli gözüküyor. Düğün günümü anlamayamadım
Ben de bakarım bundan sonra :))sanırım 45 günlük oluyo tahminler max. her gün girip kontrol ediyorum burayı :))
Hoş geldiniz :) Burada herkese yer var :) Tanıyalım sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?