Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Artık çoğu genç düğünlerini kendisi yapıyor :) O yüzden dert etme boşver. Bu topicteki çoğu gelin aynı durumda ben de dahil :) Madem adetler uygulanıyormuş sen de bizde de şu gerekiyormuş diye iste ya da annen istesin :)) Ben de bu zamana kadar hiçbir şey istememiştim geçen gün makyaj paleti istedim bir tane alacaklarmış

Ne kadar ucuz gelinim he 150 liraymış istediğim şey fırçalarını da alırsınız demiştim nasıl fırça baktılarsa 110 lira mı neymiş fırçalar almamışlar o yüzden Nasıl bir fırçaysa artık Ayy çok gülüyorum. Zaten utana sıkıla istedim hala tuhaf oluyorum hatırladıkça

okeanoss00 cum sana bısı sorucam sen doktora gıttın mı dogum kontrol hapı ıcın yanı test falan yaptılar mı ben gec kalmsımda kuzenımde eczacı bugun al basla dedı ama hormon testı falan yapılması gerekıyomus kafam karıstı bıde gec kalmısm

Aslında arkadaşım var ama onlar bana pek yardımcı olmuyo maalesef. onlarında benden sonra düğünleri olacağı için kendi telaşlarındalar Ara ara konuşuyorum fikir alıyorum ama ne kadar fayda ediyo ki, Karar vermeyi geçtim artık, zamanın yetersizliği gözümü çok korkutuyo. Şu büyük işler bi başlasa en azından devamı çorap söküğü gibi gelecek ama Bir daha yaşayamayacağımız bir şey o konuda kesinlikle haklısın. o yüzden bu günleri güzel hatırlamak istiyorum. Dualarınızı bekliyorum kızlar

kuzum benı hatırlıyosundur benmkılerde baslamıyodu ama nısanlım cok sukur basladı artık annem ıcın aynı seyı dıyemem ama ceyızlerımınde bı bolumunu aldık devamı gelıyo merak etme kuzum

Evet canım gittim. Testler kullanabileceğim yönünde çıktı ama doktorla saydık kullanıp ara verme süreçlerini falan reglim düğün gününe denk geldiği için kullanmaktan vazgeçtim. 2 ay önceden içilmeye başlanmazsa %100 koruma sağlamıyormuş.

İyi fikirmiş, aslında isterim de ne istesem onun parası yine benim nişanlımdan çıkacak, düğüne kaldı şurada iki aydan kısa bir zaman, hala nişanlımdan para istiyorlar, ya destek olmadınız bari köstek olmayın di mi? kötü mü ettim bilmiyorum ama bende evlendikten sonra bizim borçlarımız dururken sen ailene para gönderemezsin dedim nişanlıma, epeyce tartıştık ama haklı değil miyim ya? evlendikten sonra ailen be olacağım dedim, eğer benden habersiz ailene para gönderirsen hakkımı helal etmem dedim. Nasıl davranmak gerekiyor böyle durumlarda acaba? ben politik olamadım kestirip attım. Var mı aranızda benim gibi bu konudan muzdarip?

Aslında izin alsam dediğin gibi halledilir belki ama iznimi bitirmek istemiyorum. Bide bizim kurumda en az 10 gün izin veriyorlar, şöyle en azn 5 gün falan verseler doğğğruu istanbula gidicem, nikahımı kıyacam. eşyalarımı sipariş edicem, evimi tutucam. ama işte 10 gün yaparsam, geriye izin günüm kalmayacak Mayıs ayında alıp 15 gün izin alıp ev yerleştirme, eksiklikleri falan halletmek istiyorum. Hafta sonları benim için çok kıymetli ama yanımda kimsede olmayınca böyle bi boşluğa düşmüş gibi oluyorum. Zaten siz olmasanız kime anlatıcam bunları, böyle dertli kızı kim dinler :)
Yavrum benim niye kızayım, çözüm olsun bana zaten başka bişi istemiyorum.
Kına organizasyon firmasını bende düşündüm aslında ama bizim kınaya topu topu en fazla 60 kişi falan gelecek, o da evimizin terasında olacak öyle sizinki gibi, bişi yapmayacam. o yüzden 1,600 tl falan vermek istemiyorum. Normal eski usul kına yapıcam. Artık kına malzemeleri satılan yere gidip alıcam malzemeleri.
Ama annemin ablalarımın yanımda olmaması beni çok zorluyo.

İnşallah bu süreç hepimiz için güzel geçer

Dün umudum bitmişti gerçekten, İşte kimseye görünmeden ağladım durdum. Nişanlımla tartıştım, Maddiyatımız varmı onu bile bilmiyorum, nişanlım o konuya hiç cevap vermiyo, Belki sıkıntısı var bana yansıtmak istemiyo. Yada gücü yetiyo o yüzden söylediğim şeye tınlamıyo. Bende kendi şartlarımı zorlamayacağım şeyleri ondan istemiyorum.
Sende benim gibi ev arıyosun demek, Nerelerden bakıyorsun canım. İnşallah sende gönlüne göre içinin sineceği uygun fıyatta evini tutarsın.
Kınamı organizasyon firmasıyla anlaşmayı bende çok istedim ama kınama çok kişi gelmeyeceği için, 1.600 tl organizasyon paket fiyatları çok geldi canım. Kendi terasımızda, eski usul kına yapalım diyoruz artık İnşallh gönlümüze göre olur

İnşallah herşey gönlünüze göre sorunsuz hallolur canım yıpratma kendini lütfen olduğu kadar bazı şeyler nasibimizBizde Beylikdüzü civarlarından bakıyoruz işlerimiz burada çünkü bakalım nasibimizde neresi varsa herşeyden önce hayırlısı olsun canımAnladım canım o zaman daha uygun fiyatlı olarak yapabilirsin eski usul inan evde bilen yapan var yeterki gönlün hangisinden yanaysa o olsun

ay bu arada şu hava durumu şeysine baktım kınada 20 düğünde 22 derece çoğunlukla güneşli

ama sonraki 3 gün balayı yerimizde fırtına kıyamet

Hepsi hallolur canım sıkma canını. En azından hafta sonları İstanbul'a gelebilirsen ev bakma süreci senin için daha kolay olur. Benim kınam perşembe günü olacak çok fazla kişinin geleceğini sanmıyorum en fazla 100 kişi o da zor. Ama ben kendim için veriyorum o organizasyon parasını

Selam kızlar, ben de mayıs ayı geliniyim inşallah. Fırın konusunda bir sorum olacak. Mikrodalgam var bir de normal fırın almam gerekir mi acaba?

Canım saolasın çözüme yönelik şeyler yazmışsın :) İnşallah bende de iplik söküğü gibi istediğim şekilde herşeyim hallolur. Burda kızları gördükçe daha bi kötü oluyodum gerçekten dün biraz ağladım rahatladım. çok samimi olmadığım insanlarda soruyo neler yaptın diye eksiğim var ama halledilir diyorum artık. Milletin ağzında laf olmak istemiyorum.
Kesinlikle ayrı şehirde olduğumuz için böyle farkındayım. İs yerinden izin almak istemiyorum canım çnkü aldığımda en az 10 gün almam lazım ama o 10 günümü düğün yaklaşırken kullanmak istiyorum. zaten topu topu yıllık 15 günlük iznim kaldı. Mobilyaları aslında seçtim ama ev olmadığı için sığar mı sığmaz mı ölçü almadan mobilya seçmek çok zor olacak gibi geliyo. Çeyiz için dediğin doğru canım, ihtiyacım oldukça alırım artık diyorum napalım. Nikah günümü en geç bu perşembe alıcaz inşallah haftaiçi yapalım dedik hemen olsun bitsin :) Kına konusunu da organizasyon ayarlayamıyorum maalesef.malzemeleri almaya başlayacam artık geç olmadan sona bırakırsam çok telaş yaparım biliyorum.
Annem, ablamın doğumu için onun yanına gitti ama ne zaman gelir hiç belli değil, Artık arkadaşlarımdan yardım isteyecem, kına hediyesidir falan onları yapıcaz birlikte artık :)

İnşallah canım inşallah herşey hallolur. Güzel dileklerin için çooookk teşekkür ederim. İnşallah Rabbim seninde gönlüne göre verir her istediğini :)

Tanesi 100 tl olan MAC'ın fırçalarından aldıraymışın yaa

kuzum benı hatırlıyosundur benmkılerde baslamıyodu ama nısanlım cok sukur basladı artık annem ıcın aynı seyı dıyemem ama ceyızlerımınde bı bolumunu aldık devamı gelıyo merak etme kuzum

evet hatırlamam mı canım benim ne güzel sonunda başlamışın canım çok sevindim senin adına :) inşallah bizde tez zamanda işlerimizi yoluna koyarız

Nasipten öteye geçemiyorum. Ama ben genelde nasipsiz biriyimdir Beylikdüzünde çok güzel evler var hem geniş, yeni bina, ben oraları çok beğendim ama iş yerim cevizlibağ'ya çok uzak olduğu için en son tercihimiz olarak düşünüyoruz. Sizde nasibinizdeki en iyi evi bulursunuz inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…