Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Artık haftasonları sürekli ordayım. ama her hafta sonu gidemiyorum maalesef. Ev işini nişanlıma yıktım artık napıyım yetişemiyorum hiçbişeye. Bana gönderdiği videolardan olur-olmaz diyorum. Senin de kınan benim gbiymiş hem hafta sonu hemde yoğun olmayacak. Aslında organizasyon konusunda haklısın sonucta sen rahat etmek için, işin hızlı görülsün ve kafan ağrımadan, yorulmadan istediğin gibi olsun diye o parayı veriyorsun.
Benimde bi arkadaşım bu işleri yapıyor ama o da kütahyada yaşıyo. diyorum ki kınam için gelse o benim zevkimi iyi bilir o halletse, hemde hakkı neyse onu versem en azından güvenebileceğim birine teslim etmiş olurum. Sence olur mu??

Bence cok mantikli hem basin agrimaz hem de guvenilir ellerde mukemmel bir sey cikar ortaya. Arkadasin oldugu icin de daha uyguna gelir. Bir konussana onunla sen en azindan bir fikrin olur o gelemese bile konsept konusunda falan fikir verir sana. Cok guzel cozum buldun bak simdiden.
Diger yazdiklarini da okudum. Aslina bakarsan cok uzuldum. Burada bir seyleri hallettik diye konustukca seni yaralamisiz. Ama sunu da bil istiyorum. Benim islerimi bu denli erken bitirmem benim tez canliligimdan sen hicbir sey icin gec kalmadin. Para olunca her sey olur. Ben yaptim evet ama girtlaga kadar borca girdik. Maaslarimiza guvenerek. Allah saglik versin genciz oderiz. Ailem yanimda her seye tek basima kosturuyorum ben senden cok da farkim yok. Kendin de bir seyler yapabilirsin ailenin yaninda olmasi cok da onemli degil. Bir seylerin ucundan tutmaya basla yeter ki. Ben ceyizimi 1 yildir aliyorum. Sen de onlari yavas yavas evlendikten sonra da halledersin. Hepimizin eksikleri var evin icine girmeden yasamadan hicbir sekilde de tamamlanmayacak buna eminim. O yuzden lutfen canini sikma ve tadini cikar. Cok az kaldi. Iliski boyutuna baktigimizda ozellikle senle ben yillardir bu gunlerin hayalini kuruyoruz 11 nisanda benim 7 yilim bitiyor 8 e giriyoruz. Bundan sonrasi Allahin izniyle cok guzel olacak. Bak senin sikintilarin bitecek sevdigine kavusacaksin ortak bir hayata baslayacaksiniz. Oysa ben 1 sene daha onun yolunu gozleyecegim gelsin de ayni evde yasamaya baslayalim hayati paylasalim diye. Kimsenin mukemmel sartlari yok yani kuzusu.Iyi yonlerden bakmayi dene ve nisanlinla kavga etme. Hepsi gecer de bu donemlerde yol acilan dil yarasi gecmez. Seni seviyoruz ve aydinlik gunler yakin opuyorum kocaman :) Uzulmek yok! :)

Amin canım benim inşallahGüzel büyük ferah yeni evler var ama fiyatları acayip uçuk işte gönül istiyorda imkanlar

Ağzına sağlık kuzum ne güzel yazmışsın öyle tebrik etmeden geçemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…