Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlarrr gunaydıııınnn :) canlarım benım sızı cok sevıyorum ıyıkı varsınız :)
Bizde seni seviyoruz canım
İyiyim nehircim ama çok yorgunum alıyoruzz alıyoruuuzz bitmiyo yahu
Bitmez canım keşke bizde alsak da bitmese
ben de seviyorum hepinizi en çok sizlerle paylaşımda bulunuyorum, bi de ikizim okeanoss00 var tabi burda

Bizde seni seviyoruz canım ama beni ikizin olarak görmüyormuşsunşaka şaka

ben de seviyorum hepinizi en çok sizlerle paylaşımda bulunuyorum, bi de ikizim okeanoss00 var tabi burda
Lostcum ya çok tatlısın :) Ben de hepinizi seviyorum. İyi ki buraya konu açmışım ne kadar çok beni anlayan arkadaşım oldu. Sanal da olsa burada birbirimize destek oluyoruz fikirler veriyoruz. Birlikte gülüyor, yeri geliyor üzülüyoruz. Bu sürecin içinde olmayan insanların bizi anlaması pek de mümkün olmuyor. Muhabbet bir yere kadar gidiyor. O yüzden iyi ki varsınız

Gece on ikiyi sayarsak 44gün 14 saat gözüküyor benim geri sayacımda Ne alemdesin canım ne eksikler kaldı anlat bakalım ne zamandır konuşamadık :)
Sen ona kısa yoldan 45 de
Evet görüşemedik ve o zaman diliminde bi çok eksik aldım

Dün akşam mutfak masasını, 3lü sehpa, avize ve aplik ve en önemlisi damatlığı aldık, rahatladım biraz. Zaman daralıyo. Büyük olarak sadece halı kaldı şuan. Onu almak içinde mobilyanın gelmesini bekliyoruz canım.

Gelinlik için 2. provaya gidicem yakında. Bindallımı da aldım
Kına malzemelerinin çoğunu hallettim, nedime tacını yaptırcam ve mumların malzemesini aldım onları süsleyeceğim hafta içinde. ;Bende haberler böyle

Sen neler yaptın canımm?

Bizde seni seviyoruz canım

Bitmez canım keşke bizde alsak da bitmese

Bizde seni seviyoruz canım ama beni ikizin olarak görmüyormuşsunşaka şaka

ya nehirnil111 cim okeanoss00 ile ortak o kadar çok şey çıktı ki yaptığımız veya yapmadığımız :)) o yüzden dedim öyle canım benim senle de hastalığımız aynı

Damatlığı nereden aldınız kaça aldınız kuzum hayırlı olsun herşeyin

Sen de baya yol katetmişsin canım :) Benim neredeyse her şeyim hazır. 2 hafta önce eşim geldi 10 gün kaldı o zaman her şeyi aldık ve evi yerleştirdik. Tabi mutfakta yerlerini değiştireceğim eşyalar var, yatak odası için de nevresimler yıkanıp ütülenecek ve benim kıyafetlerim gidecek.
Kına için ben organizasyon firmasıyla anlaşmıştım. Onlar nedime taçları ve çerez dışında her şeyi veriyorlar. Ben de 10 kırmızı ve 10 mor olmak üzere aşağıdaki taçlardan aldım. Ama senin yaptıracağım dediklerini de görmek isterim.

Kaftanımı onlar veriyor, ben de öncesinde giyeceğim kına abiyemi halletim. Verdikleri kaftanı da koyuyorum size fikir olur :)

ByModa diye bir mağazadan zar zor 700 e aldık canım. Ama coook tarz bi damatlık. Hiç bi tadilata gerek kalmadı. Cuk diye oturdu. Nişanlım uzun biliyosun , sadece yarım karıştan daha az paçası kesilecek o kadar.

hazır damatlık konusu açılmışken sorayım, kızlar nişanlılarınız klasik damatlık mı giyecek acaba? biz açık mavi takım elbise aldık gözleriyle uyumlu gri papyon takacak, altına da lacivert spor görünümlü bir ayakkabı aldık. ben de dolgu topuk lacivert ayakkabı giyeceğim tekne konseptine de uyumlu olsun diye sizler nasıl yaptınız?

Bende bu taçları gördüm çok beğendim kuzum bende bunlardan alayım 20 tane alsam yeter hepsini kırmızı alayım diyorum ya da herkesin şeyi pembe olsun ben arada kırmızı parlayayım ne kötüyüm
ByModa diye bir mağazadan zar zor 700 e aldık canım. Ama coook tarz bi damatlık. Hiç bi tadilata gerek kalmadı. Cuk diye oturdu. Nişanlım uzun biliyosun , sadece yarım karıştan daha az paçası kesilecek o kadar.

İyi fiyata almışsınız canım güle güle giysin eniştegömleği papyonu kuşağı falan içindemi

çok yakışmış güle güle giy canım

Klasik giyeceğiz büyük ihtimal canım sizin gibi tekne ya da kır düğünü olsaydı konseptimiz kesinlikle mavi düşünüyordum bende ama düğün salonuna klasik anca gider

renk siyah mı yapacaksınız damatlığı? bi de ayakkabın nasıl?
Benim gelin ayakkabım belli dolgu topuk dantel ayakkabı beyaz canım kuşağımda toz pembe somon gibi olacak o yüzden damatlıkla çok alakam olmayacak gibi biz sanırım düz klasik siyah damatlık alacağız papyon kuşak yeterli

gunaydınnn kızlarrr

valla bu yağmurlu havada güneş gibi doğdunuzzz sevgi pıtırcığı mesajlarınızla

ay bu arada benim düğünüme de 24 gün kalmışşş

tammm y i r m i d ö r t

Allahımmm napsam nerelere kaçsam

Bizim düğünümüz balo salonunda olacağı için slimfit siyah damatlık ve siyah papyon tercih ettik. Ayakkabılarını kendisi alacak sanırım rugan siyah düşünüyor. Ben mor ayakkabı giyiyorum
Kuzum ben de kırmızı ve mor aldım kaftanda gördüğün üzere ben de aralarında fuşya olarak parlayacağım
çok yakışmış güle güle giy canım
Çok teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim
Günaydın canım :) Evet senin düğününe çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…