- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.981
Kaftanımı onlar veriyor, ben de öncesinde giyeceğim kına abiyemi halletim. Verdikleri kaftanı da koyuyorum size fikir olur :)
Eki Görüntüle 1485240
Maşallah canım kaçma kaçma az kaldı kavuşuyorsun yarine güzel olacak herşey güzel düşünelim şahane olsungunaydınnn kızlarrr
valla bu yağmurlu havada güneş gibi doğdunuzzz sevgi pıtırcığı mesajlarınızla
ay bu arada benim düğünüme de 24 gün kalmışşş
tammm y i r m i d ö r t
Allahımmm napsam nerelere kaçsam
Kuzum ben de kırmızı ve mor aldım kaftanda gördüğün üzere ben de aralarında fuşya olarak parlayacağım
Canım ya çok teşekkür ederim kınam için o kadar heyecanlanıyorum ki sorma :) Video için çok para istiyorlardı kendimiz mi çeksek diye düşünürken ve bu duruma üzülürken ( ya güzel çekemezsek diye) Kına mekanından aradılar normalde olması gerekenin yarı fiyatına çekebileceklerini söylediler hemen anlaştık. Nasıl sevindim anlatamam :) Kına konusunda işlerim çok yaver gidiyorayyy maşallahh sana ne kadar güzel bir kaftan öyleee
Tam da düşündüğüm konunun üzerine parmak bastın. Şimdi benim kına için tuttuğum yer kafe. Süslesem mi süslemesem mi kararsız kaldım. Annem ne gerek var sen sünnet çocuğumusun ben hiç süslemeli kına görmedim diyor. Benim içimde de masalara tüller bağlayıp balon asmak vardı. Napsam ki kararsız kaldım?Maşallah canım kaçma kaçma az kaldı kavuşuyorsun yarine güzel olacak herşey güzel düşünelim şahane olsundaha balayı var kız nere kaçıyorsun beni en çok heyecanlandıran kısım
Ben farklı renk alayım kırmızı almayayım değil mi pembesi yoktu sanki bir bakmam lazım varsa kaçırmam mekanın giydirmesi pembeydi değiştirmedilerse pembe balonlar düşünüyorum tavana asmalık yapabilirsem
Benim gelin ayakkabım belli dolgu topuk dantel ayakkabı beyaz canım kuşağımda toz pembe somon gibi olacak o yüzden damatlıkla çok alakam olmayacak gibibiz sanırım düz klasik siyah damatlık alacağız papyon kuşak yeterli
Ben evden çıkarken kırmızı kuşak takıp, arabada sökeceğim. Gelinliği aldıktan sonra da mor kuşak nasıl oluyor güzel duruyor mu diye bakacağım, hoşuma giderse mor kuşak takacağımdantel ayakkabılar da çok güzel duruyor yaaa güzel günlerde giy canım resmi var mıben kuşak takmicam şimdilik problem çıkaran olmadı ama bakalım umarım da çıkmaz ama somonla siyah gayet uyumlu olur canım
Bizim düğünümüz balo salonunda olacağı için slimfit siyah damatlık ve siyah papyon tercih ettik. Ayakkabılarını kendisi alacak sanırım rugan siyah düşünüyor. Ben mor ayakkabı giyiyorum
gunaydınnn kızlarrr
valla bu yağmurlu havada güneş gibi doğdunuzzz sevgi pıtırcığı mesajlarınızla
ay bu arada benim düğünüme de 24 gün kalmışşş
tammm y i r m i d ö r t
Allahımmm napsam nerelere kaçsam
Sağol canım benim :) Ben de şaşırmamanıza şaşırmıyorum artıkmor ayakkabıya nedense hiç şaşırmadım :))) güle güle giyin inşallah
Ben evden çıkarken kırmızı kuşak takıp, arabada sökeceğim. Gelinliği aldıktan sonra da mor kuşak nasıl oluyor güzel duruyor mu diye bakacağım, hoşuma giderse mor kuşak takacağımGitmezse de salonda kuşaksız olacağım :)
gelmişken halletmişsiniz ,düğüne kadar rahatsın :)Sen de baya yol katetmişsin canım :) Benim neredeyse her şeyim hazır. 2 hafta önce eşim geldi 10 gün kaldı o zaman her şeyi aldık ve evi yerleştirdik. Tabi mutfakta yerlerini değiştireceğim eşyalar var, yatak odası için de nevresimler yıkanıp ütülenecek ve benim kıyafetlerim gidecek.
Kına için ben organizasyon firmasıyla anlaşmıştım. Onlar nedime taçları ve çerez dışında her şeyi veriyorlar. Ben de 10 kırmızı ve 10 mor olmak üzere aşağıdaki taçlardan aldım. Ama senin yaptıracağım dediklerini de görmek isterim.
Eki Görüntüle 1485243
Kaftanımı onlar veriyor, ben de öncesinde giyeceğim kına abiyemi halletim. Verdikleri kaftanı da koyuyorum size fikir olur :)
Eki Görüntüle 1485240
Bende bu taçları gördüm çok beğendim kuzum bende bunlardan alayım 20 tane alsam yeter hepsini kırmızı alayım diyorum ya da herkesin şeyi pembe olsun ben arada kırmızı parlayayım ne kötüyüm
İyi fiyata almışsınız canım güle güle giysin eniştegömleği papyonu kuşağı falan içindemi
Sırf annemle babamın gönlü olsun diye evden çıkarken takacağım ben de kırmızı kuşağı. Ama arabaya bindiğim an çıkaracağım. O adeti çok saçma buluyorum zaten asla beni de salona milletin önüne çıkaramazlar o kuşakla kurbanlık koyun gibi. Kayınvalidem mor kuşak takacağımı duyunca tak kızım arkandayım dedi. Benim annem babam da benden duya duya alıştılar :) Ayakkabılarım oldu aldım canım, lakin yine istediğim gibi değil. İstediğimden 1.5 cm yüksek topuk yapmışlar artık daha fazla uğraşmak istemediğim için aldım. Genel manada çok güzel bir ayakkabı oldu içime de sindi. Mor kuşak konusunda dediğim gibi gelinlik üzerinde görmem lazım, gelinliğin minik boncukları ve güpürleri olduğundan güzel durur mu kestiremiyorum. Güzel durursa kesin takacağım zaten :)ben kuşak olayından hoşlanmıyorum ya nişanlımın tarafında yokmuş öyle bişey dediğine göre varsa da kimse kusura bakmasın takamazlar onu bana, illa takcaklarsa damada da takacaklarbenim bi arkadaşım mor ayakkabı mor kuşak yapmıştı çok hoş duruyordu eminim güzel olur. ayakkabın ne durumda, yaptırıyordun bitti mi?
At canım merakla bekliyorum :) Bidallıyı da tabi :)gelmişken halletmişsiniz ,düğüne kadar rahatsın :)
taclarında güzelmiş canımcım. benim yaptıracaklarım duvaksız olacak.gösteririm resmini elime gecnce.
bindallına bayıldııımmm.
benimki bordo. gösteriyimm özelden
sağol canım:)
kravat+yelek oldu bizim ki . yelek ve kravat yakadaki desen ile aynı .
Ben süslemek istiyorum kuzum sana resmini göstermiştim hatta 2 tane kolondan direk vardı salonun ortasında biliyorsun oraya bile tül bağlayacağım çünkü öyle kaba duruyor balon tavana izin verdiler o ortadaki masaları kaldırıp asacağım ama söküldüğünde iz kalır diye korkuyorumTam da düşündüğüm konunun üzerine parmak bastın. Şimdi benim kına için tuttuğum yer kafe. Süslesem mi süslemesem mi kararsız kaldım. Annem ne gerek var sen sünnet çocuğumusun ben hiç süslemeli kına görmedim diyor. Benim içimde de masalara tüller bağlayıp balon asmak vardı. Napsam ki kararsız kaldım?
Maalesef resmi yok canımdantel ayakkabılar da çok güzel duruyor yaaa güzel günlerde giy canım resmi var mıben kuşak takmicam şimdilik problem çıkaran olmadı ama bakalım umarım da çıkmaz ama somonla siyah gayet uyumlu olur canım
gelmişken halletmişsiniz ,düğüne kadar rahatsın :)
taclarında güzelmiş canımcım. benim yaptıracaklarım duvaksız olacak.gösteririm resmini elime gecnce.
bindallına bayıldııımmm.
benimki bordo. gösteriyimm özelden
sağol canım:)
kravat+yelek oldu bizim ki . yelek ve kravat yakadaki desen ile aynı .
gelin odasında kırmızı bel kuşağını çıkartacaklara +1 benBen süslemek istiyorum kuzum sana resmini göstermiştim hatta 2 tane kolondan direk vardı salonun ortasında biliyorsun oraya bile tül bağlayacağım çünkü öyle kaba duruyor balon tavana izin verdiler o ortadaki masaları kaldırıp asacağım ama söküldüğünde iz kalır diye korkuyorumcamlara ışıltılı süsler bulabilirsem öyle yapcam içinden nasıl geçiyorsa öyle yap bence çünkü senin günün herkes yapmamış olabilir bizde kimse evini süslemezdi ben yaptım herkes şaşırsada çok hoşlarına gitti
Maalesef resmi yok canımEvden çıkarken kırmızı takcam tabi arabada çıkartcam benim kuşağım somon gelinlikle bitişik arkası koca papyon Somonla siyah yakışıyor Allahtan
Canım ponponlu taçlarmı yoksa şunlardan çok istiyorum ama nerede bulabilirim kiDamatlığı atsana özelden kuzum fikir olsun kravat yelek istemiyoruz amma biz takımın şekline bakayım
Eki Görüntüle 1485409
Gelinliğin ön planda olsun bence degelin odasında kırmızı bel kuşağını çıkartacaklara +1 benrenkli de takmıcam ben.sadece gelinlik ön planda olcak
yok bunlardan değil kuzum,yaptıırınca atcam resmini sanada.
damatlığın fotosunu cekemedik amaa akşam teslim alcaz.akşam çekeriz muhakkak.yarın atarım.
bizde papyon istiyoduk fakat beğendiği takımın kravatıda aynı desen olduğu için konsepti bozmak istemedik. bide nişanlım kuşak istemedi
Günaydın canım :) Evet senin düğününe çok az kaldı
Maşallah canım kaçma kaçma az kaldı kavuşuyorsun yarine güzel olacak herşey güzel düşünelim şahane olsundaha balayı var kız nere kaçıyorsun beni en çok heyecanlandıran kısım
Canım ya çok teşekkür ederim kınam için o kadar heyecanlanıyorum ki sorma :) Video için çok para istiyorlardı kendimiz mi çeksek diye düşünürken ve bu duruma üzülürken ( ya güzel çekemezsek diye) Kına mekanından aradılar normalde olması gerekenin yarı fiyatına çekebileceklerini söylediler hemen anlaştık. Nasıl sevindim anlatamam :) Kına konusunda işlerim çok yaver gidiyor
baya az kalmış yaa kaçma ama ne güzel kurtuluyorsun bu süreçten öyle düşün :)
neden mecbur?Gelinliğin ön planda olsun bence debende istemezdim aslında mecbur kaldık gibi Tamam bekliyorum bunlarda aklımda pelür kağıttanda yapılıyormuş taç alıp deneyebilirim çok zamanım var gibi
Önemli olan içine sinmesi kuzum sonuçta giyecek hiçbiri içinde kalmasın
Ben ilk açtığımda 250lerdeydi galiba şimdi kalmış 45buraya ilk yazdığımda 200lerdeydi şimdi tek haneye düşecek nerdeyse ahhh ahhh eskiden buralar hep dutluktu
ayyy balayı kısmında sanırım bal ben oluyorum geri kalan kısmı da nişanlım
ben de heyecanlanıyorum düğünden çok kına gecesi stresi var bende ve daha kaftanımı bile alamadım krizzz
içim ürperiyorrr ya evde yoksammm
süreç boyunda kafamda hep bu şarkı döndü, süreçten kurutulunca bu şarkıdan da kurulur muyum acaba kuzum
Ben ilk açtığımda 250lerdeydi galiba şimdi kalmış 45Anaaam ileride de yazmaya devam edelim ya :)
Allah seni ne güldüm kız Rabbim neşeni bozmasınburaya ilk yazdığımda 200lerdeydi şimdi tek haneye düşecek nerdeyse ahhh ahhh eskiden buralar hep dutluktu
ayyy balayı kısmında sanırım bal ben oluyorum geri kalan kısmı da nişanlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?