Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Maşallah canım kaçma kaçma az kaldı kavuşuyorsun yarine güzel olacak herşey güzel düşünelim şahane olsun daha balayı var kız nere kaçıyorsun beni en çok heyecanlandıran kısım
Kuzum ben de kırmızı ve mor aldım kaftanda gördüğün üzere ben de aralarında fuşya olarak parlayacağım

Ben farklı renk alayım kırmızı almayayım değil mi pembesi yoktu sanki bir bakmam lazım varsa kaçırmam mekanın giydirmesi pembeydi değiştirmedilerse pembe balonlar düşünüyorum tavana asmalık yapabilirsem

ayyy maşallahh sana ne kadar güzel bir kaftan öyleee
Canım ya çok teşekkür ederim kınam için o kadar heyecanlanıyorum ki sorma :) Video için çok para istiyorlardı kendimiz mi çeksek diye düşünürken ve bu duruma üzülürken ( ya güzel çekemezsek diye) Kına mekanından aradılar normalde olması gerekenin yarı fiyatına çekebileceklerini söylediler hemen anlaştık. Nasıl sevindim anlatamam :) Kına konusunda işlerim çok yaver gidiyor
Tam da düşündüğüm konunun üzerine parmak bastın. Şimdi benim kına için tuttuğum yer kafe. Süslesem mi süslemesem mi kararsız kaldım. Annem ne gerek var sen sünnet çocuğumusun ben hiç süslemeli kına görmedim diyor. Benim içimde de masalara tüller bağlayıp balon asmak vardı. Napsam ki kararsız kaldım?

dantel ayakkabılar da çok güzel duruyor yaaa güzel günlerde giy canım resmi var mı ben kuşak takmicam şimdilik problem çıkaran olmadı ama bakalım umarım da çıkmaz ama somonla siyah gayet uyumlu olur canım

Ben evden çıkarken kırmızı kuşak takıp, arabada sökeceğim. Gelinliği aldıktan sonra da mor kuşak nasıl oluyor güzel duruyor mu diye bakacağım, hoşuma giderse mor kuşak takacağım Gitmezse de salonda kuşaksız olacağım :)

baya az kalmış yaa kaçma ama ne güzel kurtuluyorsun bu süreçten öyle düşün :)

ben kuşak olayından hoşlanmıyorum ya nişanlımın tarafında yokmuş öyle bişey dediğine göre varsa da kimse kusura bakmasın takamazlar onu bana, illa takcaklarsa damada da takacaklar benim bi arkadaşım mor ayakkabı mor kuşak yapmıştı çok hoş duruyordu eminim güzel olur. ayakkabın ne durumda, yaptırıyordun bitti mi?

gelmişken halletmişsiniz ,düğüne kadar rahatsın :)
taclarında güzelmiş canımcım. benim yaptıracaklarım duvaksız olacak.gösteririm resmini elime gecnce.

bindallına bayıldııımmm.

benimki bordo. gösteriyimm özelden

sağol canım:)

kravat+yelek oldu bizim ki . yelek ve kravat yakadaki desen ile aynı .

Sırf annemle babamın gönlü olsun diye evden çıkarken takacağım ben de kırmızı kuşağı. Ama arabaya bindiğim an çıkaracağım. O adeti çok saçma buluyorum zaten asla beni de salona milletin önüne çıkaramazlar o kuşakla kurbanlık koyun gibi. Kayınvalidem mor kuşak takacağımı duyunca tak kızım arkandayım dedi. Benim annem babam da benden duya duya alıştılar :) Ayakkabılarım oldu aldım canım, lakin yine istediğim gibi değil. İstediğimden 1.5 cm yüksek topuk yapmışlar artık daha fazla uğraşmak istemediğim için aldım. Genel manada çok güzel bir ayakkabı oldu içime de sindi. Mor kuşak konusunda dediğim gibi gelinlik üzerinde görmem lazım, gelinliğin minik boncukları ve güpürleri olduğundan güzel durur mu kestiremiyorum. Güzel durursa kesin takacağım zaten :)

At canım merakla bekliyorum :) Bidallıyı da tabi :)

Ben süslemek istiyorum kuzum sana resmini göstermiştim hatta 2 tane kolondan direk vardı salonun ortasında biliyorsun oraya bile tül bağlayacağım çünkü öyle kaba duruyor balon tavana izin verdiler o ortadaki masaları kaldırıp asacağım ama söküldüğünde iz kalır diye korkuyorumcamlara ışıltılı süsler bulabilirsem öyle yapcam içinden nasıl geçiyorsa öyle yap bence çünkü senin günün herkes yapmamış olabilir bizde kimse evini süslemezdi ben yaptım herkes şaşırsada çok hoşlarına gitti
Maalesef resmi yok canımEvden çıkarken kırmızı takcam tabi arabada çıkartcam benim kuşağım somon gelinlikle bitişik arkası koca papyonSomonla siyah yakışıyor Allahtan

Canım ponponlu taçlarmı yoksa şunlardan çok istiyorum ama nerede bulabilirim kiDamatlığı atsana özelden kuzum fikir olsun kravat yelek istemiyoruz amma biz takımın şekline bakayım

gelin odasında kırmızı bel kuşağını çıkartacaklara +1 ben renkli de takmıcam ben.sadece gelinlik ön planda olcak

yok bunlardan değil kuzum,yaptıırınca atcam resmini sanada.

damatlığın fotosunu cekemedik amaa akşam teslim alcaz.akşam çekeriz muhakkak.yarın atarım.

bizde papyon istiyoduk fakat beğendiği takımın kravatıda aynı desen olduğu için konsepti bozmak istemedik. bide nişanlım kuşak istemedi

Gelinliğin ön planda olsun bence de bende istemezdim aslında mecbur kaldık gibi Tamam bekliyorum bunlarda aklımda pelür kağıttanda yapılıyormuş taç alıp deneyebilirim çok zamanım var gibi

Önemli olan içine sinmesi kuzum sonuçta giyecek hiçbiri içinde kalmasın

Günaydın canım :) Evet senin düğününe çok az kaldı

buraya ilk yazdığımda 200lerdeydi şimdi tek haneye düşecek nerdeyse ahhh ahhh eskiden buralar hep dutluktu

Maşallah canım kaçma kaçma az kaldı kavuşuyorsun yarine güzel olacak herşey güzel düşünelim şahane olsun daha balayı var kız nere kaçıyorsun beni en çok heyecanlandıran kısım

ayyy balayı kısmında sanırım bal ben oluyorum geri kalan kısmı da nişanlım

ben de heyecanlanıyorum düğünden çok kına gecesi stresi var bende ve daha kaftanımı bile alamadım krizzz

baya az kalmış yaa kaçma ama ne güzel kurtuluyorsun bu süreçten öyle düşün :)

içim ürperiyorrr ya evde yoksammm
süreç boyunda kafamda hep bu şarkı döndü, süreçten kurutulunca bu şarkıdan da kurulur muyum acaba kuzum

neden mecbur?

uğraşma bence,direkt yaptır gitsin cok yapıllmıyıo nasılsa. 60*70 e yaptırılıyo 20 tanesi.
aynen canım,sonradan istediğim olmadı beğenmediğimi aldık diyemez.

Ben ilk açtığımda 250lerdeydi galiba şimdi kalmış 45 Anaaam ileride de yazmaya devam edelim ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…