- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.001
Allah seni ne güldüm kız Rabbim neşeni bozmasın
Değiştiririz aklınıza gelebilecek her şeyi yapabiliriz canlarım benim yeter ki ortadan kaybolmayınevet yaa burası hiçç bitmesinnnn :):) çıtır gelinler diye de değiştiririz başlığı
Özelden yazarım kuzuneden mecbur?
uğraşma bence,direkt yaptır gitsin cok yapıllmıyıo nasılsa. 60*70 e yaptırılıyo 20 tanesi.
aynen canım,sonradan istediğim olmadı beğenmediğimi aldık diyemez.
Tamam kuzuş, masayı attım sana bu arada :)Özelden yazarım kuzuDeğil mi zaten 20 tane alcam yeter Evet bende diyorum neyi beğeniyorsan benim etkimde kalma al
Telaş etme belki demeyecek dur bakalım bende yorgun yoğun olmasam çok eğleneceğim ama
işim gücüm çok yoğun olmasa bende daha neler var daaaa işte anca bu kadar oluyo
yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek, kesin neden gelmedin bu zamana kadar der
Aynen kuzum tamam bakıyorum hemenTamam kuzuş, masayı attım sana bu arada :)
Bizim nasıl içimizde kalmasın diye alıyolarsa onlar içinde aynı şey. İçlerinde kalmasın hiç bişey
slm canım ben altınyıldızdan aldım kalıpları cok güzel cuk dyede oturdu :)) siyah ceket pantolon papyon siyah olcak:))hazır damatlık konusu açılmışken sorayım, kızlar nişanlılarınız klasik damatlık mı giyecek acaba? biz açık mavi takım elbise aldık gözleriyle uyumlugri papyon takacak, altına da lacivert spor görünümlü bir ayakkabı aldık. ben de dolgu topuk lacivert ayakkabı giyeceğim tekne konseptine de uyumlu olsun diye sizler nasıl yaptınız?
canım rengi çok güzel çokta yakışmış mutlulukla giy inş.9))Sen de baya yol katetmişsin canım :) Benim neredeyse her şeyim hazır. 2 hafta önce eşim geldi 10 gün kaldı o zaman her şeyi aldık ve evi yerleştirdik. Tabi mutfakta yerlerini değiştireceğim eşyalar var, yatak odası için de nevresimler yıkanıp ütülenecek ve benim kıyafetlerim gidecek.
Kına için ben organizasyon firmasıyla anlaşmıştım. Onlar nedime taçları ve çerez dışında her şeyi veriyorlar. Ben de 10 kırmızı ve 10 mor olmak üzere aşağıdaki taçlardan aldım. Ama senin yaptıracağım dediklerini de görmek isterim.
Eki Görüntüle 1485243
Kaftanımı onlar veriyor, ben de öncesinde giyeceğim kına abiyemi halletim. Verdikleri kaftanı da koyuyorum size fikir olur :)
Eki Görüntüle 1485240
slm canım ben altınyıldızdan aldım kalıpları cok güzel cuk dyede oturdu :)) siyah ceket pantolon papyon siyah olcak:))
Hayırlı olsun canım büyük eşyalardan bir tanesi alınmış oldu bu durumda :) Diğerlerini de evinizi tuttuğunuz gibi alırsınız canım. Kuzenin neden ortalığı karıştırdı onu anlamadım?okeanoss00 kuzum bızde pek bı degısıklık yok dun salon takımımızı aldık ama hala yemek odası yatak odası ve L koltk almadık halı hazırda evımızde yok beklemedeyz 38 gun kaldı son haftayı sayymazsak ama ben hıc hazır degılım ve gıtgıde soguyorum dun kuzenımde ortalıgı karıstı yatak odamı karar vermısıtım ama pahalıydı suydu buydu dedı ıptal ettırmek zorunda kaldım moralım bozuldu artık alalmda bıtsın modundayım duzgun alıcı gozle bakmıyorum yanı
Kesinlikle o yüzden. Bu hazırlık süreci ve koşturmacadan bunalmayan yoktur :) Biz de o şekilde atacağız göbecikleribenim de 38 oluyor bu durumdabitse de kurtulsam yarabbim insanların düğünde çok eğlenmelerinin sebebi bence oh be bitti diye kutlama yapıyor olmaları
Tatlım çok sağol :)canım rengi çok güzel çokta yakışmış mutlulukla giy inş.9))
Sen temmuz gelinisin o zaman :)ben de varımmm şibilik şibilikk :) 26.07.2015 kalp kalp
Bence cok mantikli hem basin agrimaz hem de guvenilir ellerde mukemmel bir sey cikar ortaya. Arkadasin oldugu icin de daha uyguna gelir. Bir konussana onunla sen en azindan bir fikrin olur o gelemese bile konsept konusunda falan fikir verir sana. Cok guzel cozum buldun bak simdiden.
Diger yazdiklarini da okudum. Aslina bakarsan cok uzuldum. Burada bir seyleri hallettik diye konustukca seni yaralamisiz. Ama sunu da bil istiyorum. Benim islerimi bu denli erken bitirmem benim tez canliligimdan sen hicbir sey icin gec kalmadin. Para olunca her sey olur. Ben yaptim evet ama girtlaga kadar borca girdik. Maaslarimiza guvenerek. Allah saglik versin genciz oderiz. Ailem yanimda her seye tek basima kosturuyorum ben senden cok da farkim yok. Kendin de bir seyler yapabilirsin ailenin yaninda olmasi cok da onemli degil. Bir seylerin ucundan tutmaya basla yeter ki. Ben ceyizimi 1 yildir aliyorum. Sen de onlari yavas yavas evlendikten sonra da halledersin. Hepimizin eksikleri var evin icine girmeden yasamadan hicbir sekilde de tamamlanmayacak buna eminim. O yuzden lutfen canini sikma ve tadini cikar. Cok az kaldi. Iliski boyutuna baktigimizda ozellikle senle ben yillardir bu gunlerin hayalini kuruyoruz 11 nisanda benim 7 yilim bitiyor 8 e giriyoruz. Bundan sonrasi Allahin izniyle cok guzel olacak. Bak senin sikintilarin bitecek sevdigine kavusacaksin ortak bir hayata baslayacaksiniz. Oysa ben 1 sene daha onun yolunu gozleyecegim gelsin de ayni evde yasamaya baslayalim hayati paylasalim diye. Kimsenin mukemmel sartlari yok yani kuzusu.Iyi yonlerden bakmayi dene ve nisanlinla kavga etme. Hepsi gecer de bu donemlerde yol acilan dil yarasi gecmez. Seni seviyoruz ve aydinlik gunler yakin opuyorum kocaman :) Uzulmek yok! :)
Sen de baya yol katetmişsin canım :) Benim neredeyse her şeyim hazır. 2 hafta önce eşim geldi 10 gün kaldı o zaman her şeyi aldık ve evi yerleştirdik. Tabi mutfakta yerlerini değiştireceğim eşyalar var, yatak odası için de nevresimler yıkanıp ütülenecek ve benim kıyafetlerim gidecek.
Kına için ben organizasyon firmasıyla anlaşmıştım. Onlar nedime taçları ve çerez dışında her şeyi veriyorlar. Ben de 10 kırmızı ve 10 mor olmak üzere aşağıdaki taçlardan aldım. Ama senin yaptıracağım dediklerini de görmek isterim.
Eki Görüntüle 1485243
Kaftanımı onlar veriyor, ben de öncesinde giyeceğim kına abiyemi halletim. Verdikleri kaftanı da koyuyorum size fikir olur :)
Eki Görüntüle 1485240
Sen biraz da kaynın yüzünden gerilmişsin. Kulaklarını tıka ona karşı da ne yaparlarsa yapsınlar. Geç olsun ama gönlünüze göre olsun önemli olan da bu değil mi? Çok şükür ki çalışıyorsunuz eliniz ekmek tutuyor kimseye muhtaç değilsiniz. Düşünsene eşinin ailesinin eline bakıyor olsaydınız ve sırf onların keyfi yüzünden şuan bir şeyleri alamıyor olsaydınız daha sinir bozucu olurdu. Evinizi tuttuğunuz an gerisi çorap söküğü gibi gelecek buna emin olabilirsin. Umarım tez zamanda Rabbim gönlünüze göre ev bulmanıza yardım eder de bulursunuz.Dimi konuşayım canım valla iyi oldu bu en azından fikir verir dediğin gibi. Kuzum benim sizin heyecanlarınız bana güzel örnek oluyo aslında ama hiçbir ilerleme kaydedemediğimiz için kötü oluyorum hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyo. Bide Benden sonra nişanlanan kaynım bile mobilyalarını aldıktan sonra kalkmış bana akıl vermeye başlayınca iyice sinirlerim zıpladı. Ondan olsun sanırım böyle.
Allah yardımcımız olsun, sağlık herşeyin başı o olmayınca işler de gitmiyor.
Sen güclü kuvvetlisin, çok olgun bir kişiliğin var maşallah. Konuşmalarımızda her zaman akıl veren, yol gösteren sen oluyosun canım benim Saolasın herşey için.
Burda sizlerle konustukça, akıl veren birileri oldukça rahatlıyorum şükür. O yüzden sizler benim için çok kıymetlisiniz.
Bu güzel günlerin bir daha gelmeyeceğini biliyorum artık o yüzden canımı sıkmadan herşeyi oluruna bırakıcam. Herşey olacağına varır kesinlikle. Milletin lafına da kulağımı tıkayacam en yakınlarıma bile.
Bizde 8'inci yılımıza 27 Nisanda gireceğizŞimdiden 8. yıl dönümünüzü kutluyorum canım, Rabbim sizleri birbirinizden ayırmasın, En yakın zamanda da biraraya getirsin. Yuvanızın tadını çıkarmanızı nasip etsin. Mutluluğunuzu, sevginizi, huzurunuzu artırsın İnşallah
Bende sizi çok seviyorum canım benimNe güzel yüreğin var yaa Allah senden ebeden razı olsun. önüne hep iyi insanlar çıkarsın İnşallah, Güzel Yürekli Arkadaşım. KK'nün Meleği mmmmuuuuuccckkkkkaaaa
hazır damatlık konusu açılmışken sorayım, kızlar nişanlılarınız klasik damatlık mı giyecek acaba? biz açık mavi takım elbise aldık gözleriyle uyumlugri papyon takacak, altına da lacivert spor görünümlü bir ayakkabı aldık. ben de dolgu topuk lacivert ayakkabı giyeceğim tekne konseptine de uyumlu olsun diye sizler nasıl yaptınız?
Ağzına sağlık kuzum ne güzel yazmışsın öyle tebrik etmeden geçemedim
Amin canım benim inşallahGüzel büyük ferah yeni evler var ama fiyatları acayip uçuk işte gönül istiyorda imkanlar
Ben seni yerim yaAmaaaa ben bindallına hiç bayılmadım ki zatennn....Rengine de hiiçç aşık olmadım yanii.
Biraz ayıp olacak ama dibim düştü derler yaa haaaaahh işte aynen öyle oldumm. Ayyyyy Ne güzel bindallıymış öylle (neyse devamını getirmeyecem, sonra nazara gelin Maşallah Barekallah tütütütü )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?