Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

okeanoss00 kuzum bızde pek bı degısıklık yok dun salon takımımızı aldık ama hala yemek odası yatak odası ve L koltk almadık halı hazırda evımızde yok beklemedeyz 38 gun kaldı son haftayı sayymazsak ama ben hıc hazır degılım ve gıtgıde soguyorum dun kuzenımde ortalıgı karıstı yatak odamı karar vermısıtım ama pahalıydı suydu buydu dedı ıptal ettırmek zorunda kaldım moralım bozuldu artık alalmda bıtsın modundayım duzgun alıcı gozle bakmıyorum yanı

neden mecbur?

uğraşma bence,direkt yaptır gitsin cok yapıllmıyıo nasılsa. 60*70 e yaptırılıyo 20 tanesi.
aynen canım,sonradan istediğim olmadı beğenmediğimi aldık diyemez.
Özelden yazarım kuzu Değil mi zaten 20 tane alcam yeterEvet bende diyorum neyi beğeniyorsan benim etkimde kalma al

slm canım ben altınyıldızdan aldım kalıpları cok güzel cuk dyede oturdu :)) siyah ceket pantolon papyon siyah olcak:))

canım rengi çok güzel çokta yakışmış mutlulukla giy inş.9))

Hayırlı olsun canım büyük eşyalardan bir tanesi alınmış oldu bu durumda :) Diğerlerini de evinizi tuttuğunuz gibi alırsınız canım. Kuzenin neden ortalığı karıştırdı onu anlamadım?
benim de 38 oluyor bu durumda bitse de kurtulsam yarabbim insanların düğünde çok eğlenmelerinin sebebi bence oh be bitti diye kutlama yapıyor olmaları
Kesinlikle o yüzden. Bu hazırlık süreci ve koşturmacadan bunalmayan yoktur :) Biz de o şekilde atacağız göbecikleri
canım rengi çok güzel çokta yakışmış mutlulukla giy inş.9))
Tatlım çok sağol :)

ben de varımmm şibilik şibilikk :) 26.07.2015 kalp kalp

Dimi konuşayım canım valla iyi oldu bu en azından fikir verir dediğin gibi. Kuzum benim sizin heyecanlarınız bana güzel örnek oluyo aslında ama hiçbir ilerleme kaydedemediğimiz için kötü oluyorum hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyo. Bide Benden sonra nişanlanan kaynım bile mobilyalarını aldıktan sonra kalkmış bana akıl vermeye başlayınca iyice sinirlerim zıpladı. Ondan olsun sanırım böyle.
Allah yardımcımız olsun, sağlık herşeyin başı o olmayınca işler de gitmiyor.
Sen güclü kuvvetlisin, çok olgun bir kişiliğin var maşallah. Konuşmalarımızda her zaman akıl veren, yol gösteren sen oluyosun canım benim Saolasın herşey için.
Burda sizlerle konustukça, akıl veren birileri oldukça rahatlıyorum şükür. O yüzden sizler benim için çok kıymetlisiniz.

Bu güzel günlerin bir daha gelmeyeceğini biliyorum artık o yüzden canımı sıkmadan herşeyi oluruna bırakıcam. Herşey olacağına varır kesinlikle. Milletin lafına da kulağımı tıkayacam en yakınlarıma bile.
Bizde 8'inci yılımıza 27 Nisanda gireceğiz Şimdiden 8. yıl dönümünüzü kutluyorum canım, Rabbim sizleri birbirinizden ayırmasın, En yakın zamanda da biraraya getirsin. Yuvanızın tadını çıkarmanızı nasip etsin. Mutluluğunuzu, sevginizi, huzurunuzu artırsın İnşallah

Bende sizi çok seviyorum canım benim Ne güzel yüreğin var yaa Allah senden ebeden razı olsun. önüne hep iyi insanlar çıkarsın İnşallah, Güzel Yürekli Arkadaşım. KK'nün Meleği mmmmuuuuuccckkkkkaaaa

Amaaaa ben bindallına hiç bayılmadım ki zatennn.... Rengine de hiiçç aşık olmadım yanii.
Biraz ayıp olacak ama dibim düştü derler yaa haaaaahh işte aynen öyle oldumm. Ayyyyy Ne güzel bindallıymış öylle (neyse devamını getirmeyecem, sonra nazara gelin Maşallah Barekallah tütütütü )

Sen biraz da kaynın yüzünden gerilmişsin. Kulaklarını tıka ona karşı da ne yaparlarsa yapsınlar. Geç olsun ama gönlünüze göre olsun önemli olan da bu değil mi? Çok şükür ki çalışıyorsunuz eliniz ekmek tutuyor kimseye muhtaç değilsiniz. Düşünsene eşinin ailesinin eline bakıyor olsaydınız ve sırf onların keyfi yüzünden şuan bir şeyleri alamıyor olsaydınız daha sinir bozucu olurdu. Evinizi tuttuğunuz an gerisi çorap söküğü gibi gelecek buna emin olabilirsin. Umarım tez zamanda Rabbim gönlünüze göre ev bulmanıza yardım eder de bulursunuz.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım daha nice 8 yıllar geçirelim eşlerimizle birlikte inşallah :) Sağlıkla, huzurla... Siz beni şımartıyosunuz valla ben ne yaptım ki aklımın erdiği derecede fikirlerimi söylemeye çalışıyorum. Asıl sizin kalpleriniz güzel, içini azıcık da olsa ferahlatabildiysem ne mutlu bana ki bu kadar güzel dualar aldım. Hepsi için kocaman bir amin diyorum :)

Deniz üstünde düğün concepti için bence çok uygun bi damat görünümüü

Ağzına sağlık kuzum ne güzel yazmışsın öyle tebrik etmeden geçemedim

Demi ne güzel yazmış Allah razı olsun Canım Arkadaşım benim, valla topiğin iyilik meleği. Seviniliyorsunuz fıstıklar nehirnil111 okeanoss00

Amin canım benim inşallahGüzel büyük ferah yeni evler var ama fiyatları acayip uçuk işte gönül istiyorda imkanlar

900- 1000 den aşağı evler yok gerçekten. Biraz içerilerde daha uyguna vardır belki, yada Esenyurt tarafı nasıl acaba, oralardan baktınız mı hiç.

Ben seni yerim ya Çok daha güzelleri sana nasip olsun güzelim benim gözlerim dolu dolu sabahtan beri sizler bana çok güzel şeyler söylediniz. Sanal olsa da ben sizlerle çok derin bağlar kurdum Allah tanışmayı da nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…