Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Sakın Esenyurt'a bakma oralar çok karışık yaşayamazsın sen orada. İpini koparan oraya gidiyor tabiri caizse. Ben uyarayım da yine de siz bilirsiniz.

Kalbi kendi gibi güzel okeanoss00 kuzumun kalbi yüzüne vurmuş
Bizim sorunumuz zaten o canım Esenyurt istemiyoruz Yakupluyu sevemedik Gürpınardan korkuyoruz ee tepelerde pahalı artık nasip ne yapalımEsenyurt falan düşünmeyin kiralık bile olsa oralarda olmaj

Kızlar davetiye siparişi verdiniz mi ? Ben önümüzdeki hafta vereceğim çok mu geç bi de şunu beğendim nasıl sizce?

Eklentiler

• IMG-20150118-WA0044.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar davetiye siparişi verdiniz mi ? Ben önümüzdeki hafta vereceğim çok mu geç bi de şunu beğendim nasıl sizce?
Cok hosmus canim mor :) Ben cok severim :) Ben de gecen hafta siparis verdim yapiliyor gec kalmamissindir.

Kuşum yazını yeni gördüm kusura bakma :) Evet o kaynımı da nişanlısını eşek sudan gelinceye kadar dövecem valla :) işin espirisi bu ama bu hareketlerinin ardından yapacakları herşey gözüme batmaya başladı. Daha 3 tane daha kaynım-eltim, bir de görümcem var Çok şükür onlarda böyle bir şey yaşamadım. bazen diyorum acaba ben mi kuruntu yapıyorum diye. yapsam diğerlerinde de yaparım yani. Artık tıkayacam kulaklarımı bişi derlersede bööööyylllleee yapıcam onlara

Aayyy öyle olsaydı bide herhalde ben yapamazdım Çok şükür kimseye el açmıyoruz, kimsenin keyfini beklemiyoruz. Elhamdulillah. Artık iyi cici kız olucam kötü durumları düşünücem ve ona göre uzmicem kendimi İnşallah.

Şıımarr kııızz nolcaak bizbizeyiz şuracıkta İyiki bu topiği açmışsında Mayıs gelinlerinin en tatlışlarını biraraya gelmesine vesile olmuşsun :)

Kızlar bu arada Nikah günümüzü Aldık. hemde bu CUMAYA yaniiii 2 gün sonra yaniiiii 11.04.2015'eee aynı zaman da okeanoss00 8. yıl dönümüne denk geldi :) Tevafukun böylesi.

Dha dün ağlıyodum zirlıyodum hiçbişi olmuyo yetişmeyecek diyodum, bugün nikah günü aldık hemde iki gün sonraya "nişamlım, sevgilim, can içim, çakır gözlüm" dediğim adam eşim, helalimm olacak

dün nikah işlemleri için gönderdiğim belgelerle nişanlım gün almış, nikah memuru zor ikna etmiş cuma olsun diye. Edirneden Ablam eniştem annemde gelecek nikahıma, elbisem hazır, eldiven ve bi taraklı toka aldım bugün. Nasıl buldunuz fikirlerinizi alayım fıstıklar

Sakın Esenyurt'a bakma oralar çok karışık yaşayamazsın sen orada. İpini koparan oraya gidiyor tabiri caizse. Ben uyarayım da yine de siz bilirsiniz.

Hadi yaaa oralar çok mu kötü, bende beylikdüzüne yakın diye dediydim ama yaşanacak yer değil demek. Bende bakmayım ordan

okeanoss00 rengi minik minik çiçekler çok hoş hava katmış gerçekten canım ayıptır sorması tanesi veya 100 tanesi ne kadara geliyo??

geçen bende bişi beğendim ama pahalı mı değil bilemedim

Canım tanesi 1.6 liraya denk geliyor. Biraz pahalı ama benim de çok hoşuma gitti

Canım benim bak ne güzel şeyler söylüyorsun biz seni hep bu şekilde görmek istiyoruz :)

Nikah işlemlerinizin hallolmasına çok sevindim canımcım :) Yalnız cuma ayın 10'u hehehe :) Elbisen, eldivenlerin, tokan hepsi çok güzel. O gün çok güzel olacaksın :) Canını sıkma bak bir de evinizi bulun gerisi çorap söküğü gibi gelecek :)

Henüz vermedik canım bizim Haziran gerçi ama bu ay sonuna doğru vermeyi planlıyoruz nasipse Davetiye modelin çok güzel sade şık
Canım çok sevindim hayırlı olsunBak ortada birşey yok diyordun benden önce evleniyorsun kız Herşeyin pek cici inşallah hava güzel olurda elbiseyle üşümezsin yalnız
Günaydın kızlar :)
Günaydın benim kuzucuğuma

günaydın kızlar çok kötü rüya gördüm annemi tekerlekli sandalye gördüm sebebini vs bilmiyorum nişanlımın öldüğünü öğreniyordum herkes benden saklamış ama bir şekilde öğreniyorum ve feryat şeklinde ağlıyodum sonra uyandım bi baktım gerçekte de ağlıyorum Allah'ım gecinden versin, bizi hiç ayırmasın rüyası bile berbat Allah sizleri de ayırmasın sevdiklerinizden

yavruşum okeanoss00 tarihi yanlış yazmışım yaaa 10.04.2015'miş kafa gitti bende bi de sizin yıl dönümüzde olacak diyorum Allahım Allahım

Bende çok sevindim valla haftaya kalacak diyordum nişanlım süpriz yaptı ama iyi mi oldu bilemedim. iki elim bir pabuca girdi. heyecandan bu sabah 5,30'da uyudum 7,30'de uyandım, bu akşamda yola çıkıcam İstanbula uykusuzluk beni bekliyor. ama olsun ucunda güzel şeyler olacak diye çok mutluyum. Teşekkür ederim bitanem beğenmene çok sevindim :)
Hergün dua ediyorum ev için sizlerden de bekliyorum dualarını, arada benide dualarında kaynak yaparsanız çok mutlu olurum.
Yalnız evet cuma gününü 11'i sandım 10'uymuş :)

Canım benim rüyaların tersi çıkarmış sen hiç canını sıkma. Allah nişanlına ve annene uzun ömürler versin. Kıyamam sana :)
Ederiz tatlım benim ben inanıyorum kısa zamanda her şey hallolacak. Sen de evliler kervanına katılıyorsun Ben bugün resmiyette tam 3 aylık evliyim

Canım benim rüyaların tersi çıkarmış sen hiç canını sıkma. Allah nişanlına ve annene uzun ömürler versin. Kıyamam sana :)

anlamları da güzelmiş zaten baktığım kadarıyla ama etkisinden kurtulamıyorum amin canım sağolasın, Allah tüm sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

tebrik ederim canım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah

kızlar gunaydın sıze bısı sorucam dun ev bakmaya gıttıkde paylasayım dedım maltepe metronun bı sokak ustunde subayevlerının orda 2+1 85m2 gırıs katı bahcesı falan var bıraz ufak ama cok sırın 1200 tl sızce napmalıyım 1 senedır 2bucuk saat yol cekmekten ımanım gevredı he bıde 3+1 tutarsak gorumcem 3 sene bızımle kalıcak sızce napmalıyım kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…