- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.021
Sakın Esenyurt'a bakma oralar çok karışık yaşayamazsın sen orada. İpini koparan oraya gidiyor tabiri caizse. Ben uyarayım da yine de siz bilirsiniz.Demi ne güzel yazmış Allah razı olsun Canım Arkadaşım benim, valla topiğin iyilik meleği. Seviniliyorsunuz fıstıklarnehirnil111 okeanoss00
900- 1000 den aşağı evler yok gerçekten. Biraz içerilerde daha uyguna vardır belki, yada Esenyurt tarafı nasıl acaba, oralardan baktınız mı hiç.
Kalbi kendi gibi güzelDemi ne güzel yazmış Allah razı olsun Canım Arkadaşım benim, valla topiğin iyilik meleği. Seviniliyorsunuz fıstıklarnehirnil111 okeanoss00
900- 1000 den aşağı evler yok gerçekten. Biraz içerilerde daha uyguna vardır belki, yada Esenyurt tarafı nasıl acaba, oralardan baktınız mı hiç.
Cok hosmus canim mor :) Ben cok severim :) Ben de gecen hafta siparis verdim yapiliyor gec kalmamissindir.Kızlar davetiye siparişi verdiniz mi ? Ben önümüzdeki hafta vereceğim çok mu geç bi de şunu beğendim nasıl sizce?
Sen biraz da kaynın yüzünden gerilmişsin. Kulaklarını tıka ona karşı da ne yaparlarsa yapsınlar. Geç olsun ama gönlünüze göre olsun önemli olan da bu değil mi? Çok şükür ki çalışıyorsunuz eliniz ekmek tutuyor kimseye muhtaç değilsiniz. Düşünsene eşinin ailesinin eline bakıyor olsaydınız ve sırf onların keyfi yüzünden şuan bir şeyleri alamıyor olsaydınız daha sinir bozucu olurdu. Evinizi tuttuğunuz an gerisi çorap söküğü gibi gelecek buna emin olabilirsin. Umarım tez zamanda Rabbim gönlünüze göre ev bulmanıza yardım eder de bulursunuz.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım daha nice 8 yıllar geçirelim eşlerimizle birlikte inşallah :) Sağlıkla, huzurla... Siz beni şımartıyosunuz valla ben ne yaptım ki aklımın erdiği derecede fikirlerimi söylemeye çalışıyorum. Asıl sizin kalpleriniz güzel, içini azıcık da olsa ferahlatabildiysem ne mutlu bana ki bu kadar güzel dualar aldım. Hepsi için kocaman bir amin diyorum :)
Sakın Esenyurt'a bakma oralar çok karışık yaşayamazsın sen orada. İpini koparan oraya gidiyor tabiri caizse. Ben uyarayım da yine de siz bilirsiniz.
Kızlar davetiye siparişi verdiniz mi ? Ben önümüzdeki hafta vereceğim çok mu geç bi de şunu beğendim nasıl sizce?
Canım tanesi 1.6 liraya denk geliyor. Biraz pahalı ama benim de çok hoşuma gittiHadi yaaa oralar çok mu kötü, bende beylikdüzüne yakın diye dediydim ama yaşanacak yer değil demek. Bende bakmayım ordan
okeanoss00 rengi minik minik çiçekler çok hoş hava katmış gerçekten canım ayıptır sorması tanesi veya 100 tanesi ne kadara geliyo??
geçen bende bişi beğendim ama pahalı mı değil bilemedim
Canım benim bak ne güzel şeyler söylüyorsun biz seni hep bu şekilde görmek istiyoruz :)Kuşum yazını yeni gördüm kusura bakma :) Evet o kaynımı da nişanlısını eşek sudan gelinceye kadar dövecem valla :) işin espirisi bu ama bu hareketlerinin ardından yapacakları herşey gözüme batmaya başladı. Daha 3 tane daha kaynım-eltim, bir de görümcem var Çok şükür onlarda böyle bir şey yaşamadım. bazen diyorum acaba ben mi kuruntu yapıyorum diye. yapsam diğerlerinde de yaparım yani. Artık tıkayacam kulaklarımı bişi derlersedebööööyylllleee yapıcam onlara
Aayyy öyle olsaydı bide herhalde ben yapamazdım Çok şükür kimseye el açmıyoruz, kimsenin keyfini beklemiyoruz. Elhamdulillah. Artık iyi cici kız olucam kötü durumları düşünücem ve ona göre uzmicem kendimi İnşallah.
Şıımarr kııızz nolcaak bizbizeyiz şuracıktaİyiki bu topiği açmışsında Mayıs gelinlerinin en tatlışlarını biraraya gelmesine vesile olmuşsun :)
Kızlar bu arada Nikah günümüzü Aldık. hemde bu CUMAYA yaniiii 2 gün sonra yaniiiii 11.04.2015'eee aynı zaman daokeanoss00 8. yıl dönümüne denk geldi :) Tevafukun böylesi.
Dha dün ağlıyodum zirlıyodum hiçbişi olmuyo yetişmeyecek diyodum, bugün nikah günü aldık hemde iki gün sonraya "nişamlım, sevgilim, can içim, çakır gözlüm" dediğim adam eşim, helalimm olacak
dün nikah işlemleri için gönderdiğim belgelerle nişanlım gün almış, nikah memuru zor ikna etmiş cuma olsun diye. Edirneden Ablam eniştem annemde gelecek nikahıma,elbisem hazır, eldiven ve bi taraklı toka aldım bugün. Nasıl buldunuz fikirlerinizi alayım fıstıklar
Eki Görüntüle 1486516 Eki Görüntüle 1486507 Eki Görüntüle 1486510
Henüz vermedik canım bizim Haziran gerçi ama bu ay sonuna doğru vermeyi planlıyoruz nasipseKızlar davetiye siparişi verdiniz mi ? Ben önümüzdeki hafta vereceğim çok mu geç bi de şunu beğendim nasıl sizce?
Canım çok sevindim hayırlı olsunKızlar bu arada Nikah günümüzü Aldık. hemde bu CUMAYA yaniiii 2 gün sonra yaniiiii 11.04.2015'eee aynı zaman daokeanoss00 8. yıl dönümüne denk geldi :) Tevafukun böylesi.
Dha dün ağlıyodum zirlıyodum hiçbişi olmuyo yetişmeyecek diyodum, bugün nikah günü aldık hemde iki gün sonraya "nişamlım, sevgilim, can içim, çakır gözlüm" dediğim adam eşim, helalimm olacak
dün nikah işlemleri için gönderdiğim belgelerle nişanlım gün almış, nikah memuru zor ikna etmiş cuma olsun diye. Edirneden Ablam eniştem annemde gelecek nikahıma,elbisem hazır, eldiven ve bi taraklı toka aldım bugün. Nasıl buldunuz fikirlerinizi alayım fıstıklar
Günaydın benim kuzucuğumaGünaydın kızlar :)
Kızlar bu arada Nikah günümüzü Aldık. hemde bu CUMAYA yaniiii 2 gün sonra yaniiiii 11.04.2015'eee aynı zaman daokeanoss00 8. yıl dönümüne denk geldi :) Tevafukun böylesi.
Canım benim bak ne güzel şeyler söylüyorsun biz seni hep bu şekilde görmek istiyoruz :)
Nikah işlemlerinizin hallolmasına çok sevindim canımcım :) Yalnız cuma ayın 10'u hehehe :) Elbisen, eldivenlerin, tokan hepsi çok güzel. O gün çok güzel olacaksın :) Canını sıkma bak bir de evinizi bulun gerisi çorap söküğü gibi gelecek :)
Canım benim rüyaların tersi çıkarmış sen hiç canını sıkma. Allah nişanlına ve annene uzun ömürler versin. Kıyamam sana :)günaydın kızlarçok kötü rüya gördüm annemi tekerlekli sandalye gördüm sebebini vs bilmiyorum nişanlımın öldüğünü öğreniyordum herkes benden saklamış ama bir şekilde öğreniyorum ve feryat şeklinde ağlıyodum sonra uyandım bi baktım gerçekte de ağlıyorum Allah'ım gecinden versin, bizi hiç ayırmasın rüyası bile berbat Allah sizleri de ayırmasın sevdiklerinizden
Ederiz tatlım benim ben inanıyorum kısa zamanda her şey hallolacak. Sen de evliler kervanına katılıyorsunBende çok sevindim valla haftaya kalacak diyordum nişanlım süpriz yaptı ama iyi mi oldu bilemedim. iki elim bir pabuca girdi. heyecandan bu sabah 5,30'da uyudum 7,30'de uyandım, bu akşamda yola çıkıcam İstanbula uykusuzluk beni bekliyor. ama olsun ucunda güzel şeyler olacak diye çok mutluyum. Teşekkür ederim bitanem beğenmene çok sevindim :)
Hergün dua ediyorum ev için sizlerden de bekliyorum dualarını, arada benide dualarında kaynak yaparsanız çok mutlu olurum.
Yalnız evet cuma gününü 11'i sandım 10'uymuş :)
Canım benim rüyaların tersi çıkarmış sen hiç canını sıkma. Allah nişanlına ve annene uzun ömürler versin. Kıyamam sana :)
Bende çok sevindim valla haftaya kalacak diyordum nişanlım süpriz yaptı ama iyi mi oldu bilemedim. iki elim bir pabuca girdi. heyecandan bu sabah 5,30'da uyudum 7,30'de uyandım, bu akşamda yola çıkıcam İstanbula uykusuzluk beni bekliyor. ama olsun ucunda güzel şeyler olacak diye çok mutluyum. Teşekkür ederim bitanem beğenmene çok sevindim :)
Hergün dua ediyorum ev için sizlerden de bekliyorum dualarını, arada benide dualarında kaynak yaparsanız çok mutlu olurum.
Yalnız evet cuma gününü 11'i sandım 10'uymuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?