- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.041
Canım çok sevindim hayırlı olsunBak ortada birşey yok diyordun benden önce evleniyorsun kız Herşeyin pek cici inşallah hava güzel olurda elbiseyle üşümezsin yalnız
Günaydın benim kuzucuğuma
Canım tanesi 1.6 liraya denk geliyor. Biraz pahalı ama benim de çok hoşuma gitti
günaydın kızlarçok kötü rüya gördüm annemi tekerlekli sandalye gördüm sebebini vs bilmiyorum nişanlımın öldüğünü öğreniyordum herkes benden saklamış ama bir şekilde öğreniyorum ve feryat şeklinde ağlıyodum sonra uyandım bi baktım gerçekte de ağlıyorum Allah'ım gecinden versin, bizi hiç ayırmasın rüyası bile berbat Allah sizleri de ayırmasın sevdiklerinizden
Canım biz 450 tane bastiracagiz o yüzden 1.6 ya düştü normalde 2 lira istediÇoookk güzel ama azıcık pahalıymış, yani benim bütçem için fazla. Tabi çok bastırmayacaksanız böyle şık bişi süper olur. kaç tane bastırıyorsunuz?
Canım o bölgelerde genelde kiralar ne kadar bilmediğimden sağlıklı yorum yapamam ama buraya ve m2 düşünüldüğünde giriş kat direk biraz fazla gibi geldi ama bölgeye göre değişir dediğim gibi sadece kirayı da düşünme aidatı falan ne kadar ?kızlar gunaydın sıze bısı sorucam dun ev bakmaya gıttıkde paylasayım dedım maltepe metronun bı sokak ustunde subayevlerının orda 2+1 85m2 gırıs katı bahcesı falan var bıraz ufak ama cok sırın 1200 tl sızce napmalıyım 1 senedır 2bucuk saat yol cekmekten ımanım gevredı he bıde 3+1 tutarsak gorumcem 3 sene bızımle kalıcak sızce napmalıyım kızlar ?
Saol bitanem amiinn 24 saat sonra evli olucammmvalla hiçbişi yoktu birden oluverdi Rabbim yolumu açıyor inşallah. Senin nikah düğün sırasında mı olacak canım?? Havalar soğuyacakmış hatta kar bile geliyo dediler. Bugün bir çok ile kar bile yağdı istanbulda buz keser eminim. Üstüme bi ceket alıcam ama tabi kabanımsız gezmem
Amin canım inşallahgünaydın kızlarçok kötü rüya gördüm annemi tekerlekli sandalye gördüm sebebini vs bilmiyorum nişanlımın öldüğünü öğreniyordum herkes benden saklamış ama bir şekilde öğreniyorum ve feryat şeklinde ağlıyodum sonra uyandım bi baktım gerçekte de ağlıyorum Allah'ım gecinden versin, bizi hiç ayırmasın rüyası bile berbat Allah sizleri de ayırmasın sevdiklerinizden
ya şöyle metronun kenarında oldugu zaman evler 2+1 ıne bıle bakmadan 1700 e kadar ble cıkıyo yanı bıde metronun dıbınde dıyebılırım muhıtı falan da ıyı sızce kcuk evde rahat edebılrımıyız kı ? ama buuyuk de olursa gorumcem de bızımle oturcak o zaman evlılıkten bısı anlayamayız yanıCanım o bölgelerde genelde kiralar ne kadar bilmediğimden sağlıklı yorum yapamam ama buraya ve m2 düşünüldüğünde giriş kat direk biraz fazla gibi geldi ama bölgeye göre değişir dediğim gibi sadece kirayı da düşünme aidatı falan ne kadar ?
Tatlım bahçe katı için fiyatı bana biraz fazla geldi. Metroya 5-10 dakika yürüme mesafesindeki yerlerde daha uyguna ve üst katlarda ev bulabilirsin bence. Benim nişanlımın ailesi Gülsuyu'nda oturuyor yaklaşık 10 dk yürüme mesafesinde kiralar da çok uçuk değildi.kızlar gunaydın sıze bısı sorucam dun ev bakmaya gıttıkde paylasayım dedım maltepe metronun bı sokak ustunde subayevlerının orda 2+1 85m2 gırıs katı bahcesı falan var bıraz ufak ama cok sırın 1200 tl sızce napmalıyım 1 senedır 2bucuk saat yol cekmekten ımanım gevredı he bıde 3+1 tutarsak gorumcem 3 sene bızımle kalıcak sızce napmalıyım kızlar ?
Metronun yakını olması tabi ki büyük avantaj merkezi yerde çok uçuk değil bir de görümcen o evde oturursanız gelmeyecekse kesin olsunya şöyle metronun kenarında oldugu zaman evler 2+1 ıne bıle bakmadan 1700 e kadar ble cıkıyo yanı bıde metronun dıbınde dıyebılırım muhıtı falan da ıyı sızce kcuk evde rahat edebılrımıyız kı ? ama buuyuk de olursa gorumcem de bızımle oturcak o zaman evlılıkten bısı anlayamayız yanı
kuzum ama onemlı olan bana daha yakın olması askere falanda gıdıcek ya uzak olursa ben cekınırım zaten kısın erken kararıyo bıde gorumcem kalmasın benımle oralarada baktık aslında ama 3 dk ya metroya varabılcegımız yerlerı hıc bulamadık bundan baskaTatlım bahçe katı için fiyatı bana biraz fazla geldi. Metroya 5-10 dakika yürüme mesafesindeki yerlerde daha uyguna ve üst katlarda ev bulabilirsin bence. Benim nişanlımın ailesi Gülsuyu'nda oturuyor yaklaşık 10 dk yürüme mesafesinde kiralar da çok uçuk değildi.
Ederiz tatlım benim ben inanıyorum kısa zamanda her şey hallolacak. Sen de evliler kervanına katılıyorsunBen bugün resmiyette tam 3 aylık evliyim
tebrik ederim canımAllah bir yastıkta kocatsın inşallah
bu arada bugün markafoni de evlilik listem diye bir sürü kampanya başlamış kızlar, eksiği olan varsa baksın derim
Nasıl değişiyor birden herşey değil mi önemli olan herşeyin hayırlısıEvet düğün mekanında olacak canım nasipse Kar gelmez snamıyorum yarın güzel görünüyor hava durumunda ama soğuk olabilir dediğin gibi yaparsın
Bizimde var bissürü canım boşver aşkımız yeterbir sürü eksiğim var ama heyecandan sürekli yüzüm gülüyo, pozitifim bugün :)) Düğün mekanında herkesin ortasında dikkatler senin üzerinden evlenmek çok güzeldir.
Ankara'dayım 10 dakika önce lapa lapa kar yağıyodu durdu. Mayısta da havalar soğuk olur diye korkuyorum valla :)
Sen bilirsin canım benim yaşayacak olan sizsiniz karar senin.kuzum ama onemlı olan bana daha yakın olması askere falanda gıdıcek ya uzak olursa ben cekınırım zaten kısın erken kararıyo bıde gorumcem kalmasın benımle oralarada baktık aslında ama 3 dk ya metroya varabılcegımız yerlerı hıc bulamadık bundan baska
bılmıyorum kuzum kararsız kaldım bende ısteSen bilirsin canım benim yaşayacak olan sizsiniz karar senin.
yaklaşık 2 aydır ev bakıyoruz bulamıyoruz evler çok kötü ve çok pahalı. Yeni evli çift olarak güzel bi evde oturmak istiyoruz ama bulamıyoruz. Tramvay yoluna yakın olsun diye Bağcılar, Güngören Zeytinburnu taraflarına bakıyoruz ama yok. Artık 1 saat yolu göze alıcam Beylikdüzünden metrobüsle işi gidip gelcem. Nisanlımda Beylikdüzü uzak olduğu için, işten izin alıp hergün ev bakmaya gidemiyo, benim Ankara'dan gelmemi bekliyo. Bi taraftan nikah için gün almaya çalışıyoruz. Belgeleri ayrı ayrı halletmeye çalışıyoruz.
Ev yok, mobilyaları sipariş etmedik, ceyiz eksik, kına için elbise-bindallı malzemeler yok, gelinlik hazır değil ve son 48 günüm kaldı.Ve sürekli nişanlımla tartışıyorum. Her taştırmanın sonunda böyle yapmya devam edersen bu iş olmayacak diyo
Bizde de aynı sizin gibi canım, nişanlımın ailesi yardım etmiyor, benim de pek bi birikmişim olmadığı için babamdan yardım alıyorum yatak odası için. Annem , ablalarım desen hepsi şehir dışında. Mayıs ayında gelecekler. ben burda tek başıma her şeye yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum. Kınama bile yardım edecek kimsem yokkızlar ne olur akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?