Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım çok sevindim hayırlı olsunBak ortada birşey yok diyordun benden önce evleniyorsun kız Herşeyin pek cici inşallah hava güzel olurda elbiseyle üşümezsin yalnız

Günaydın benim kuzucuğuma

Saol bitanem amiinn 24 saat sonra evli olucammm valla hiçbişi yoktu birden oluverdi Rabbim yolumu açıyor inşallah. Senin nikah düğün sırasında mı olacak canım?? Havalar soğuyacakmış hatta kar bile geliyo dediler. Bugün bir çok ile kar bile yağdı istanbulda buz keser eminim. Üstüme bi ceket alıcam ama tabi kabanımsız gezmem

Canım benim bizde böyle kötü rüya gördüğünde batıl gelicek ama akan suya anlat derler, ama ben yaptığımda rahatlıyordum nedense, Hiiiiçç güzel canını sıkma. Kötü de yorumlama. gergin ve stresli olduğun için bilinçaltında böyle rüyalar görmene neden olabilir o yüzden biraz rahatlamaya bak bitanem. Allah ikisine sağlık sıhhat versin, Hayırlı ömürler versin.

Canım o bölgelerde genelde kiralar ne kadar bilmediğimden sağlıklı yorum yapamam ama buraya ve m2 düşünüldüğünde giriş kat direk biraz fazla gibi geldi ama bölgeye göre değişir dediğim gibi sadece kirayı da düşünme aidatı falan ne kadar ?

Nasıl değişiyor birden herşey değil mi önemli olan herşeyin hayırlısı Evet düğün mekanında olacak canım nasipseKar gelmez snamıyorum yarın güzel görünüyor hava durumunda ama soğuk olabilir dediğin gibi yaparsın

Amin canım inşallah Rabbim göstermesin sevdiklerimizin acısını üzüntüsünüPsikolojim iyi değil tedirgin ve korkularımız olduğundan bak anlattın geçti gitti

ya şöyle metronun kenarında oldugu zaman evler 2+1 ıne bıle bakmadan 1700 e kadar ble cıkıyo yanı bıde metronun dıbınde dıyebılırım muhıtı falan da ıyı sızce kcuk evde rahat edebılrımıyız kı ? ama buuyuk de olursa gorumcem de bızımle oturcak o zaman evlılıkten bısı anlayamayız yanı

Tatlım bahçe katı için fiyatı bana biraz fazla geldi. Metroya 5-10 dakika yürüme mesafesindeki yerlerde daha uyguna ve üst katlarda ev bulabilirsin bence. Benim nişanlımın ailesi Gülsuyu'nda oturuyor yaklaşık 10 dk yürüme mesafesinde kiralar da çok uçuk değildi.

Metronun yakını olması tabi ki büyük avantaj merkezi yerde çok uçuk değil bir de görümcen o evde oturursanız gelmeyecekse kesin olsun

kuzum ama onemlı olan bana daha yakın olması askere falanda gıdıcek ya uzak olursa ben cekınırım zaten kısın erken kararıyo bıde gorumcem kalmasın benımle oralarada baktık aslında ama 3 dk ya metroya varabılcegımız yerlerı hıc bulamadık bundan baska

bir sürü eksiğim var ama heyecandan sürekli yüzüm gülüyo, pozitifim bugün :)) Düğün mekanında herkesin ortasında dikkatler senin üzerinden evlenmek çok güzeldir.
Ankara'dayım 10 dakika önce lapa lapa kar yağıyodu durdu. Mayısta da havalar soğuk olur diye korkuyorum valla :)

Bizimde var bissürü canım boşver aşkımız yeter Evet hep hayalimdi inşallah gerçekleştirmek nasip olur belki espirili Evet derim Buradada sulu kar yağıyor ara ara ama ben geçici sanıyorum bak görBu sene bayağı kışı yaşadık Haziranda ısınır mı havalar acep bende korkuyorum

Sen bilirsin canım benim yaşayacak olan sizsiniz karar senin.

selam kızlarrrr

yağmur çamur duruşma dolu bir günün ardından mesai bitimine 25 dakika kala yetiştim buraya

şafak 23

bu arada bugün doktora gittim hiç test fln yapmadı, ultrasondan baktı gayet güzel temiz dedi :)
geç mi kaldım acaba dedim, yooo sıkıntı yok dedi, yasmin diye bir ilaç verdi adetin ilk günü kullanmaya başla %100 koruyor dedi

kuzum ben de tek başımayım. ne ablam ne kuzen hiç kimse yok. kendi ailesi de Kayseri'de. o taraftan da yardım yok. annemle ikimiz halletmeye çalışıyoruz arkadaşlarım desen çalışıyor ha deyince gelemiyor ki.. yarın tek başıma gidip nikah şekerini kına hediyeliklerimi alacam. nişanlım da aynı şekilde her dakka izin alamaıyor. şurd sadece bu hafta sonumuz kaldı işleri yetiştirecek. haftaya nikahımız var. ertesi gün çeyiz gidecek...

kavga ederek sürekli kendinizi yıpratırsınız. dün evimi temizledik annemle ben sadece. hiç yakınında akraban falan ya da arkadaşın yok mu yardımcı olacak. valla zor işler tek başına.. :/ Allah yardımcın olsun canım. valla yardımcı olmayı çok isterdim sana..

Kızlaaarrrrr bana Güneş kremi önerir misiniz? yarın balayı alışverişimi yapacam kısmetse. sizler hazırladınız mı?? Dün evimi temizledik kızlar. Hayatımda bu kadar derinlemesine temizlik yapmamıştım. tüm camları sildim kapılara kadar sildim insanın kendi evi olunca özeniyormuş yaa.. hemen evimi yerleştirmek için sabırsızlanıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…