Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

gunaydın kızlar hayırlı cumalar safak 36ama dugunden bı hafta oncesı yanı safak 36 ve bızım hıcbıseyımız hazır degıl evıde tutamadık ev sahıbı tıpımızı begenmemıs napıcaz hıc bılmıyorum ben dunde baya bı kavga ettık zaten yoruldum artık bırı bana yardım etsın yaa
 
Ev sahibi tipimizi beğenmemiş ne demek yahu?
 
Ben de evi yerleştirirken öyle oldum, hayatımda yapmadığım temizliği yaptım Annem çok şaşırmıştı. İnsanın kendi evini temizleyip yerleştirmesi bir başka oluyormuş. Ama hala temizlik kısmının çok sıkıcı ve zor olduğu fikrim değişmedi Hadi bakalım tez zamanda yerleştirirsin inşallah :)
 

ben Garnier'dan alıyorum güneş kremlerini, ama her sene yeni alıyorum artanı öbür sene kullanmıyorum, çok hassas bir tenim var ve 50 faktör koruma gayet işimi görüyor ben de kendim yapmak zorunda kalmıştım yeni evde ışık olmamasıyla dalga geçen yardımcı teyze yüzünden hem zevkli hem çok yorucu, kolay gelsin
 

bi tek onun mu evi varmış? evin yüzlerce talibi var da aralarından mı seçiyor? tipinizi beğenip ne yapacakmış? oğluna, kızına mı alacakmış? ne saçma insanlar var ya. bunu nasıl söylüyor size tipinizi beğenmedim diye??
 
ay ben çok hastayım yaa bi günde yamuldum ateş çıkınca işler de sapıttı yanlış şeyler yaptım onları toparlamaya çalışıyorum sen nasılsın canım?
Geçmiş olsun güzelim, neyseki haftasonu geliyor dinlenirsin. Doktora gidip ilaç alsan daha iyi olur aslında.
 
Geçmiş olsun güzelim, neyseki haftasonu geliyor dinlenirsin. Doktora gidip ilaç alsan daha iyi olur aslında.

yok canım ya ne dinlenmesi yarın koltuklarla yemek odası geliyor bi de tekli koltuk hasar görmüş tekrar üretime girmiş falan onu daha sonra getireceklermiş ilaçlarla hiç aram yok son noktaya kadar kullanmıyorum :) sen nasılsın?
 
Akşam erken yat bol bol c vitamini içeren meyveler ye o zaman :) İyiyim ben de yorgunum biraz eve gitmek istiyorum biran önce :) Yarın benim de perdelerimin olmayan kısmı geliyor, tablolarım filan çakılacak duvara.
 
Akşam erken yat bol bol c vitamini içeren meyveler ye o zaman :) İyiyim ben de yorgunum biraz eve gitmek istiyorum biran önce :) Yarın benim de perdelerimin olmayan kısmı geliyor, tablolarım filan çakılacak duvara.

ohh artık aksesuarlara geçtin ne güzel ev bitince fotoğraf gönder de görelim cicilerini :)
 
basbaya bızı hırsız soysuz gıbı gordu heralde gercı oyle bı tıpımızde yok ama guven veremedık heralde
Hiç takılma canım ona var öyle saçma tipler biz de bi evi konuştuk adam bizi çok sevdi size söz dedi siz cayabikirsiniz ben sozumde dururum dedi ben eve döndüm ertesi gün sözleşme KirA falan vermeye gitti bizimkiler vazgeçmiş nedeni de karı koca da memur istermiş ev damadininmis ona mahcup olmak istemezmis falan filan bahaneler ışte bize yapmadığı yağ yoktu görüştüğümüzde
 
Kııııızzzllllarrr ben geldiiiimmm, Hemde evli bir bayan olarak geldimm. 2 günde nikah için hazırlıklarımı tamamladım ve cuma sabah 10'da koştur koştur evlendik. O rüzgarlı havaya rağmen herşey çoook güzeldi. eldivenim, taraklı tokam, beyaz elbisem kendi ellerimle yaptığım çiçeğimle çok mutluydum.
Nikah memuruda ayrı bi komikti. teyit amaçlı kimlik bilgilerimizi sorarken, nişanlıma benim memleketimin plakasını ve doğum tarihimi sordu. madem evleniyorsunuz bunları bilmen lazım dedi bide yorumlarınızı bekliyorum
 

Eklentiler

  • copy 2.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 112
  • copy.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 102
  • DSC_1509 copy.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 122

Sevgi olduktan sonra gerisi Ayyyy Ben öyle diyemedim valla heyecandan ne "ivit" diyebildim havalar düzelecek diyolar şimdide inşallah düzelir :)


Sizin tuttuğunuz ev yaşadığın şehirdemi canım?? eğer öyleyse kimse yardım etmesede senin gözünün önünde olduğu için ne yapacağını daha iyi bilirsin, bende ise ortada şuan ev yok ama oluncada İstanbul'da olacak. bi söz vardır bilirsin eminim. El elin eşeğini türkü söyleyerek çağırırmış. Aynı o misal. o yüzden herşey bizim üzerimizde. Annem çok şükür geldi artık işler biraz daha hızlanır diye düşünüyorum. en azından şu çeyizimi bi tamamlasam çok sevinecem :) Canım benim Allah razı olsun sizinle konuşarak zaten çok yardımc oluyorsunuz
 
ayy canım ben 3. günü kullanmaya başladım bi sıkıntı olurmu yaa((
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…