- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.061
Ev sahibi tipimizi beğenmemiş ne demek yahu?gunaydın kızlar hayırlı cumalar safak 36ama dugunden bı hafta oncesı yanı safak 36 ve bızım hıcbıseyımız hazır degıl evıde tutamadık ev sahıbı tıpımızı begenmemıs napıcaz hıc bılmıyorum bendunde baya bı kavga ettık zaten yoruldum artık bırı bana yardım etsın yaa
Ben de evi yerleştirirken öyle oldum, hayatımda yapmadığım temizliği yaptımKızlaaarrrrr bana Güneş kremi önerir misiniz? yarın balayı alışverişimi yapacam kısmetse. sizler hazırladınız mı?? Dün evimi temizledik kızlar. Hayatımda bu kadar derinlemesine temizlik yapmamıştım. tüm camları sildim kapılara kadar sildiminsanın kendi evi olunca özeniyormuş yaa.. hemen evimi yerleştirmek için sabırsızlanıyorum. :)
basbaya bızı hırsız soysuz gıbı gordu heralde gercı oyle bı tıpımızde yok ama guven veremedık heraldeEv sahibi tipimizi beğenmemiş ne demek yahu?
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Kızlaaarrrrr bana Güneş kremi önerir misiniz? yarın balayı alışverişimi yapacam kısmetse. sizler hazırladınız mı?? Dün evimi temizledik kızlar. Hayatımda bu kadar derinlemesine temizlik yapmamıştım. tüm camları sildim kapılara kadar sildiminsanın kendi evi olunca özeniyormuş yaa.. hemen evimi yerleştirmek için sabırsızlanıyorum. :)
gunaydın kızlar hayırlı cumalar safak 36ama dugunden bı hafta oncesı yanı safak 36 ve bızım hıcbıseyımız hazır degıl evıde tutamadık ev sahıbı tıpımızı begenmemıs napıcaz hıc bılmıyorum bendunde baya bı kavga ettık zaten yoruldum artık bırı bana yardım etsın yaa
Geçmiş olsun güzelim, neyseki haftasonu geliyor dinlenirsin. Doktora gidip ilaç alsan daha iyi olur aslında.ay ben çok hastayım yaa bi günde yamuldumateş çıkınca işler de sapıttı yanlış şeyler yaptım onları toparlamaya çalışıyorum sen nasılsın canım?
Geçmiş olsun güzelim, neyseki haftasonu geliyor dinlenirsin. Doktora gidip ilaç alsan daha iyi olur aslında.
Akşam erken yat bol bol c vitamini içeren meyveler ye o zaman :) İyiyim ben de yorgunum biraz eve gitmek istiyorum biran önce :) Yarın benim de perdelerimin olmayan kısmı geliyor, tablolarım filan çakılacak duvara.yok canım ya ne dinlenmesi yarın koltuklarla yemek odası geliyorbi de tekli koltuk hasar görmüş tekrar üretime girmiş falan onu daha sonra getireceklermiş ilaçlarla hiç aram yok son noktaya kadar kullanmıyorum :) sen nasılsın?
Akşam erken yat bol bol c vitamini içeren meyveler ye o zaman :) İyiyim ben de yorgunum biraz eve gitmek istiyorum biran önce :) Yarın benim de perdelerimin olmayan kısmı geliyor, tablolarım filan çakılacak duvara.
Hiç takılma canım ona var öyle saçma tipler biz de bi evi konuştuk adam bizi çok sevdi size söz dedi siz cayabikirsiniz ben sozumde dururum dedi ben eve döndüm ertesi gün sözleşme KirA falan vermeye gitti bizimkiler vazgeçmiş nedeni de karı koca da memur istermiş ev damadininmis ona mahcup olmak istemezmis falan filan bahaneler ışte bize yapmadığı yağ yoktu görüştüğümüzdebasbaya bızı hırsız soysuz gıbı gordu heralde gercı oyle bı tıpımızde yok ama guven veremedık heralde
Hadi hayirli olsun canim :) Gule gule oturun :)Kızlar evimizin tapusunu aldık bugün çok şükür :))))
Bizimde var bissürü canım boşver aşkımız yeterEvet hep hayalimdi inşallah gerçekleştirmek nasip olur belki espirili Evet derim Buradada sulu kar yağıyor ara ara ama ben geçici sanıyorum bak gör Bu sene bayağı kışı yaşadık Haziranda ısınır mı havalar acep bende korkuyorum
kuzum ben de tek başımayım. ne ablam ne kuzen hiç kimse yok. kendi ailesi de Kayseri'de. o taraftan da yardım yok. annemle ikimiz halletmeye çalışıyoruz arkadaşlarım desen çalışıyor ha deyince gelemiyor ki.. yarın tek başıma gidip nikah şekerini kına hediyeliklerimi alacam. nişanlım da aynı şekilde her dakka izin alamaıyor. şurd sadece bu hafta sonumuz kaldı işleri yetiştirecek. haftaya nikahımız var. ertesi gün çeyiz gidecek...
kavga ederek sürekli kendinizi yıpratırsınız. dün evimi temizledik annemle ben sadece. hiç yakınında akraban falan ya da arkadaşın yok mu yardımcı olacak. valla zor işler tek başına.. :/ Allah yardımcın olsun canım. valla yardımcı olmayı çok isterdim sana..
ayy canım ben 3. günü kullanmaya başladım bi sıkıntı olurmu yaaselam kızlarrrr
yağmur çamur duruşma dolu bir günün ardından mesai bitimine 25 dakika kala yetiştim buraya
şafak 23
bu arada bugün doktora gittim hiç test fln yapmadı, ultrasondan baktı gayet güzel temiz dedi :)
geç mi kaldım acaba dedim, yooo sıkıntı yok dedi, yasmin diye bir ilaç verdi adetin ilk günü kullanmaya başla %100 koruyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?