Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım ben la roche posey kullanıyorum yüzüm için, yağlı bir görünüm vermiyo, gayet memnunum. Bioderma'nın kinide ablam kullanıyo onu da önerebilirim

canım ne güzel olmuşsn :)) hayırlı olsunnn allah utandrmasın darısıda bana artık:))

Canim masallah cok guzel olmussun. Geriye kaldi dugun :) Allah bir yastikta kocatsin omur boyu mutlu olun insallah :)

Hadi bakalim bundan sonrasi corap sokugu gibi gelecek. Benim her seyim bitti :) Ceyizimde bir kac parca eksik var onlari halletmek istiyorum kismetse :)
Valla canım sen erkenden hallettin çok da ii yaptın. Ufak eksiklikler kolay halledersin.biz Çarşamba günü de eşya Bakıcaz. Bakalım artık başladık hayırlısıyla da biter inşallah :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

Kızlar evimizin tapusunu aldık bugün çok şükür :))))

hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

Kızlar kına gecesinde ne giyeceksiniz ben bakamadım daha

ben kırmızı abiye elbise giyicem, kına yakılırken de tül gibi kaftanlar var ya dantelli işlemeli fln onlardan giycem (adı başka bişey olabilir eminim değilim :) )

maşallah canım, tebrik ediyorum Allah bir yastıkta kocatsın inşallah en kötü gününüz öyle olsun

Kızlar evimizin tapusunu aldık bugün çok şükür :))))
Hayırlı olsun canım çok sevindim güle güle oturun bir yastıkta inşallah
Kızlar kına gecesinde ne giyeceksiniz ben bakamadım daha
Sadece kaftan giyeceğim tek parça elbise hürreminkilerden

Sevgi olduktan sonra gerisi Ayyyy Ben öyle diyemedim valla heyecandan ne "ivit" diyebildim havalar düzelecek diyolar şimdide inşallah düzelir :)
Canım ne şeker olmuşsun sen öyle Rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin size
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
Günaydın canım
Günaydın kızlar su gibi akıp geçen güzel bir hafta olması dileğiyle :)
Amin kuzum inşallah musmutlu bir hafta geçer bizler için

Gözün aydın canım :)
sağol bebegım yatak odası aslına bakarsan pek ıcıme sınmedı dıger pahalı olanı kuzenım ortalıgı karıstırmasaydı alıcaktım ama sımdı bıraz dandık geldı bızımkılerın gozune 3 haftadır gezıyoruz zaten begendıremıyoruz o yuzden olsun bıtsın dıye baktık ama sanırım pek emın degıldım ama olsun artık

Kuzenin ne karışıyor onu anlamadım gerçekten. Ben yerinde olsam istediğim şey için diretirdim. Mobilyalar öyle ha deyince değiştirilemiyor.

Kuzenin ne karışıyor onu anlamadım gerçekten. Ben yerinde olsam istediğim şey için diretirdim. Mobilyalar öyle ha deyince değiştirilemiyor.
bılıyorum kuzum ama o mobılyada bıraz pahalıydı bıde ev tutmadanda zaten sıparıs olmazdı yanı bıraz buyuktu belkı evımızede olmazdı yanı bıde bızımkılerı asardı sanırım sungerle bırlıkte 11 bını bulcaktı sımdı 6bıne halletmıs olduk napalım boyle olsun yanı surgulu kapı olmadı belkı o ıcıme oturur ama napayım yanı dunyalık sey bunlar sevdıgım yanımda olsun huzurum olsun yeter

canım ne güzel olmuşsn :)) hayırlı olsunnn allah utandrmasın darısıda bana artık:))

canım çok teşekkür ederim. Ammiinnn inşallah darısı en yakın zamanda sizlere fıstıklar

Canim masallah cok guzel olmussun. Geriye kaldi dugun :) Allah bir yastikta kocatsin omur boyu mutlu olun insallah :)

Bitanem ammmmiiiinnn saolasın, Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın hiçbirimizi :) beğendiğiniz mi gerçekten :) benimde bi kocacım var artııııkk Eşyalarımızında siparişini verdik sonunda yanyana gelince işler hızlanıyo. eve de baktık ama onu bi günde halledemedik artık

Kizlarrrr gunaydin iyi haftalarrr
Ben geldim bayadir giremiyordum ev telasindan kosusturmaca yeni bitti cok sukur memlekete dondum son 2 haftam babamin evinde. Simdide gelinlik provama gidiyorum. Siz neler yaptiniz cok ozledim sizi colcicegigulbeseker kuzumm hayirli olsunn Rabbim bi yastikta kocatsin. Cook heyecanli rabbim hicbirimizi utandirmasin insallah..

Canım benim teşekkür ederim, darısı senin basına en yakın zamanda, kocaman AAAMMMİİİİİNNN :)

Ayy bende kınada senin gibi bi elbise giyip üzerine dantel işlemeli bindallı üstü giymek istiyorum ama sadce o üstünü satmıyolar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…