- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.101
Canım ne şeker olmuşsun sen öyleRabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin size
kızlaaaaaarrrrr gunaydııın evımızı tuttuuuukkkk yatak odamızı aldık salon oturma grubunuda aldık bugun perdeyı halledıcez hersey corap sokugu gıbı gelıyo cooooook sukur :)
Kizlarrrr gunaydin iyi haftalarrr
Ben geldim bayadir giremiyordum ev telasindan kosusturmaca yeni bitti cok sukur memlekete dondum son 2 haftam babamin evinde. Simdide gelinlik provama gidiyorum. Siz neler yaptiniz cok ozledim sizicolcicegigulbeseker kuzumm hayirli olsunn Rabbim bi yastikta kocatsin. Cook heyecanli rabbim hicbirimizi utandirmasin insallah..
Hoşgeldin canım olsun sen iyi olda arada gelip haber versende olur herşeyin yolunda gitmesine sevindimKizlarrrr gunaydin iyi haftalarrr
Ben geldim bayadir giremiyordum ev telasindan kosusturmaca yeni bitti cok sukur memlekete dondum son 2 haftam babamin evinde. Simdide gelinlik provama gidiyorum. Siz neler yaptiniz cok ozledim sizicolcicegigulbeseker kuzumm hayirli olsunn Rabbim bi yastikta kocatsin. Cook heyecanli rabbim hicbirimizi utandirmasin insallah..
Amin inşallah canımSaolasın nehirimmm, beğenmene çok sevindim vallaammiinn inşallah darısı senin başına inşallah canım :)
kızlaaaaaarrrrr gunaydııın evımızı tuttuuuukkkk yatak odamızı aldık salon oturma grubunuda aldık bugun perdeyı halledıcez hersey corap sokugu gıbı gelıyo cooooook sukur :)
Canım benim teşekkür ederim, darısı senin basına en yakın zamanda, kocaman AAAMMMİİİİİNNN :)
Ayy bende kınada senin gibi bi elbise giyip üzerine dantel işlemeli bindallı üstü giymek istiyorum ama sadce o üstünü satmıyolar :/
Bak her şey halloluyor canımcım kendini üzdüğüne değdi mi hiç :) En güzel zamanlar bunlar hiç canını sıkmayacaksın :) Kına afişi tasarlıyorum ben de baskısı uyguna gelirse onu da ardan çıkartacağım :)canım çok teşekkür ederim. Ammiinnn inşallah darısı en yakın zamanda sizlere fıstıklar
Bitanem ammmmiiiinnn saolasın, Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın hiçbirimizi :) beğendiğiniz mi gerçekten :) benimde bi kocacım var artııııkkEşyalarımızında siparişini verdik sonunda yanyana gelince işler hızlanıyo. eve de baktık ama onu bi günde halledemedik artık
Hoş geldin tatlım özledik seni :) İşlerini halletmene çok sevindim :) Sizlerin çok az günü kaldı benim daha 40 günüm var geçmiyor geçmiyor geçmiyorKizlarrrr gunaydin iyi haftalarrr
ee okadarda olsun artık canım sevindim senin adına:))canım çok teşekkür ederim. Ammiinnn inşallah darısı en yakın zamanda sizlere fıstıklar
Bitanem ammmmiiiinnn saolasın, Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın hiçbirimizi :) beğendiğiniz mi gerçekten :) benimde bi kocacım var artııııkkEşyalarımızında siparişini verdik sonunda yanyana gelince işler hızlanıyo. eve de baktık ama onu bi günde halledemedik artık
Dondum dondum buradayim artik. Ev isi tamAm son gune kadar eksikleri aldik. Perdelerimde sikinti cikti tekrardan dikiliyo. Onun haricinde cok bise kalmadi digiturkumuz bile baglandi kizlar.Kız sen nerelerdesin yaaa, ev olduktan sonra seni buralarda göremez olduk çok uzaklaşma bak :) İşlerini bitir gel bekliyoruz :)
Canım benim teşekkür ederim Ammiinn. Sizleri de inşallah :))
Sen neler yaptın bakalım ev ne durumda anlat :)
Canım bak hallediliyor işte çok sevindim herşeyin hayırlı olsunkızlaaaaaarrrrr gunaydııın evımızı tuttuuuukkkk yatak odamızı aldık salon oturma grubunuda aldık bugun perdeyı halledıcez hersey corap sokugu gıbı gelıyo cooooook sukur :)
Haftasonu perdelerim geldi. Bugün de davetiyelerim geldi :) Kına ile ilgili şeyleri de halledersem işlerim bitti sayılır :)
Senin de bitti sayılır her şey Lostcum :) o çeyiz yerleştirmek çok zor Allah yardımcın olsun ben sıramı savdım. kIyafetlerim yıkanıp götürülecek onlar da son zamana kalır çünkü hala giydiklerim var içindeohh maşallah herkesin işleri bitiyor yavaş yavaşbenim de h sonu koltuk ve yemek odası tk geldi perdelerim zaten çoktan gelmişti onları taktık, her yerde perde var artık bu perş-cuma izin aldım, perşembe ev temizliycem doktora fln gitçem cuma da çeyiz gidiyor
Kesin sen beğenmezsin diye nevresim almamıştır (klasik bahane)az önce de kv msj attı bi tane yorgan yapmıştırdı kendisi onu almış ben nevresim bulamadım, siz alın diyoben de annem sağolsun almış bi sürü almaya gerek yok yorganı kullanırken geçiririm dedim. biliyorum ki o nevresimsiz getirmek istemiyor ama onu da biz alalım diye bekliyor
Evet kuzucum 40 gün kaldıCanım bak hallediliyor işte çok sevindim herşeyin hayırlı olsun
Eksikler bitiyor az kaldı kii
Senin de bitti sayılır her şey Lostcum :) o çeyiz yerleştirmek çok zor Allah yardımcın olsun ben sıramı savdım. kIyafetlerim yıkanıp götürülecek onlar da son zamana kalır çünkü hala giydiklerim var içinde
Kesin sen beğenmezsin diye nevresim almamıştır (klasik bahane)Bahaneye gel tek kişilik nevresim bulamamış... Olaya gel ya
Bizimde 2 ay 1 gün kaldı ve ortada elle tutulur birşeyimiz bile yokEvet kuzucum 40 gün kaldı
Ufak tefek şeyler çıkıyor sürekli. Ne bilim mutfağın borusundan su damlıyor usta gelecek. İşte kına elbisesinin etek boyu kesilecek ayakkabı alınınca ıvır zıvır şeyler. Kına afişlerine bakıyorum çok pahalı ya bir kağıt için nasıl yapsam diye düşünüyorum şimdiçok şükür yaa bitsin artık çok yoruldumben kışlıkları götürücem inşallah hurçlara kaldırdım onları kitaplarımı fln da topladım, bi de kendi kullandığım dolapların 1 tanesini (2 aynalı kapaklı) götürcem portmanto niyetine :))) sen yaptın kurtuldun ne güzel erkenden, rahatsındır şimdi imreniyorum valla :)
onu daha önce demişti zaten ben fark etmez fln demiştim, şimdi de bulamadım diyor.. ben kendi çeyizimden mi veriyim yani hayret bir şey, nişanlıma da söyledim gerek yok kullanacağımız zaman geçiririz nevresim diye, inşallah aldırmaz ona. öyle nevresimsiz getirsin o utansın bana ne
Siz ev işini halledin gerisi çorap söküğü gibi gelecekBizimde 2 ay 1 gün kaldı ve ortada elle tutulur birşeyimiz bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?