- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.121
İnanıyoruz inanmak başarmanın yarısıdır değilmi kuzucumSiz ev işini halledin gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Evet kuzum her şey güzel olacak :)İnanıyoruz inanmak başarmanın yarısıdır değilmi kuzucum
Amin inşallah kuzumEvet kuzum her şey güzel olacak :)
sağolasın canım, inşallahbindallıymış adı heh ben onu gelinliği kiraladığım yerden kiralıyorum canım gelinlikçilerde oluyor tek, bakabilirsin öyle
Bak her şey halloluyor canımcım kendini üzdüğüne değdi mi hiç :) En güzel zamanlar bunlar hiç canını sıkmayacaksın :) Kına afişi tasarlıyorum ben de baskısı uyguna gelirse onu da ardan çıkartacağım :)
ee okadarda olsun artık canım sevindim senin adına:))
Gelinlikçime bakmadım hiç niyeyse haftaya provam var o zaman bakayı. İnşalah onlarda kiralıyorlardır :))
bişi sorcam kızlar bindallıyı sizde erkek tarafımı alır yoksa kız tarafımı. Anacım erkek ttafında bindallı giyiliyo kendileri getirir diyo ama bana mantıksız geldi sizde nasıl oluyo bu işler
Haftasonu perdelerim geldi. Bugün de davetiyelerim geldi :) Kına ile ilgili şeyleri de halledersem işlerim bitti sayılır :)
Dondum dondum buradayim artik. Ev isi tamAm son gune kadar eksikleri aldik. Perdelerimde sikinti cikti tekrardan dikiliyo. Onun haricinde cok bise kalmadi digiturkumuz bile baglandi kizlar.Evde temizlik yaparkn hemen sikilan ben ay beni gormeniz lazimdi camlari ciflemekten tutun mutfak fayanslarini silene kadar bi kere bile uflemedim bi sevk bi azim valla cok guzeldi daha dun sabah geldim ctesi gecenin biyarisi bile ev supurdum gidiyorum die siz dusunun artik
Ben bugun balayi alisverisimi de yaptin gelinlerr penti de indirim var bilginiz olsun
Kesin vardir canim hatta bazi gelinlikciler bindalliyi gelinlikle beraber veriyolarmis bizimki oyle yapmadi ama uygun fiyat verdi. Kim yapar ben hic bilmiyorum cunku biz her seyi ortak yapiyoruz ama kinanin her seyini erkek tarafi yapiyor bildigim, ondan da emin degilim :)
Kizlar iyi geceler herkese ☺☺☺ uzun zamandir gelmiyodum neler oldu neler ...cok yoruldum valla yazliklarimi tasidim evime daha mobilyam gelmedi bu hafta gelicek gecen hafta perdem takilmsti ama cumartesi bi gittim perdeler bi facia..iptal ettim bugun yeniden dikilecek baya canim skldi ama az zaman kalmasi beni mutlu edio Allahin izniyle o gun gelse ☺ bide davetiyelerin siparisini verdik bugun gec kaldik galiba birazcik ama olsun ☺
Benim gelinlikçi de bindallı falan önermedi, bende sormadım. aslında dikiyodu ama kiralıyorlar mı acaba??
Gerçi dediğin doğru kına için herşeyi erkek tarafı yapıyo onu da eğer adetlerinde varsa getirsinler o zaman :)
kızlar mobilyalarım
Eki Görüntüle 1492393 Eki Görüntüle 1492394
yemek odam Eki Görüntüle 1492395
yatak odam
Eki Görüntüle 1492396
Eki Görüntüle 1492398 Eki Görüntüle 1492399
Günaydın kızlar
Ben uzun zamandır evimden uzağım mobilyalarimizi perdelerimizi hallettik çok şükür davetiye seçtik bugün onları ayarlayacak nisanlim ıst.da düğüne gittik gezdik derken buralara hiç ugrayamadim hepsini okudum herkesin ne güzel haberleri var çok mutlu oldum
kızlar mobilyalarım
Eki Görüntüle 1492393 Eki Görüntüle 1492394
yemek odam Eki Görüntüle 1492395
yatak odam
Eki Görüntüle 1492396
Eki Görüntüle 1492398 Eki Görüntüle 1492399
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?