Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

sağolasın canım, inşallah bindallıymış adı heh ben onu gelinliği kiraladığım yerden kiralıyorum canım gelinlikçilerde oluyor tek, bakabilirsin öyle

Gelinlikçime bakmadım hiç niyeyse haftaya provam var o zaman bakayı. İnşalah onlarda kiralıyorlardır :))

bişi sorcam kızlar bindallıyı sizde erkek tarafımı alır yoksa kız tarafımı. Anacım erkek ttafında bindallı giyiliyo kendileri getirir diyo ama bana mantıksız geldi sizde nasıl oluyo bu işler

Biraraya gelince herşey oluyomus valla ikigün daha dursam evide tutardık gibi geliyo ama ben izin almak istemiyorum. Düğün zamanına alayım istiyorum. Valla sıkıntı anca bana zararmış. Meğer birlikte olunca herşey oluyo :)
Kına afişi ne ki canım?? Sen tasarlayabiliyomusun??

Kesin vardir canim hatta bazi gelinlikciler bindalliyi gelinlikle beraber veriyolarmis bizimki oyle yapmadi ama uygun fiyat verdi. Kim yapar ben hic bilmiyorum cunku biz her seyi ortak yapiyoruz ama kinanin her seyini erkek tarafi yapiyor bildigim, ondan da emin degilim :)

Kizlar iyi geceler herkese ☺☺☺ uzun zamandir gelmiyodum neler oldu neler ...cok yoruldum valla yazliklarimi tasidim evime daha mobilyam gelmedi bu hafta gelicek gecen hafta perdem takilmsti ama cumartesi bi gittim perdeler bi facia..iptal ettim bugun yeniden dikilecek baya canim skldi ama az zaman kalmasi beni mutlu edio Allahin izniyle o gun gelse ☺ bide davetiyelerin siparisini verdik bugun gec kaldik galiba birazcik ama olsun ☺

Haftasonu perdelerim geldi. Bugün de davetiyelerim geldi :) Kına ile ilgili şeyleri de halledersem işlerim bitti sayılır :)

Ayyy canım perdelerini çok merak ettim nasıl bişi yaptırdın, konuşmuştuk ne yaptın?? Bende sizlerden öneri isteyecektim bi topiç acayım diyodum

Ay bu perdeler genelde böyle mi oluyo yaa, Bi kaç arkadaşımın daha böyle olmuştu. o zaman perde işini sona bırakmamak lazım en iyisi? ne kadar sürede halletin perdeleri canım?
Vaaayyyss maç keyfi digitürkte diyosun yanii
Maşallah maşallah maharetli, hamarat hatun, Ev kendi evin olunca herşeyi yapıyo insan dimi Hep böyle aşkla şevkli olalım inşallah :)

Benim gelinlikçi de bindallı falan önermedi, bende sormadım. aslında dikiyodu ama kiralıyorlar mı acaba??
Gerçi dediğin doğru kına için herşeyi erkek tarafı yapıyo onu da eğer adetlerinde varsa getirsinler o zaman :)

Ohhh oohh maşallah işler hızlanmış, hadi hayırlı olsun canım. Bu perdeciler sanırım genelde hep böyle sanırım burdaki bi kaç arkadaş daha perdede sıkıntı yaşamıştı

Günaydın kızlar
Ben uzun zamandır evimden uzağım mobilyalarimizi perdelerimizi hallettik çok şükür davetiye seçtik bugün onları ayarlayacak nisanlim ıst.da düğüne gittik gezdik derken buralara hiç ugrayamadim hepsini okudum herkesin ne güzel haberleri var çok mutlu oldum

kiralıyorlardır bence, bindallıyı bi daha nerede giyeceksin ki :) dediğim gibi ben tahmin ediyorum ki erkek tarafının yapması gerekir diye

günaydın canım vakit yaklaştıkça herkesin hazırlıkları hızlanıyor, sonlara yaklaşıyoruz seninkiler ne alemde? neler kaldı yapılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…