Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim güzelim ben sana demiştim demek istemiyorum artık Kınaya gelenlerin göreceği ayaklı kartondan bir şey :) "Okeanoss00'un Kınasına Hoşgeldiniz" yazacak :)
Ayyy canım perdelerini çok merak ettim nasıl bişi yaptırdın, konuşmuştuk ne yaptın?? Bende sizlerden öneri isteyecektim bi topiç acayım diyodum
Yaptırdım canım bitti, halı perde topiğime ekleyeceğim muhtemelen. Güzel çekememişim ama olsun
Güle güle kullanın canım hepsi çok güzeller. Koltuğun birinin gri olmasına ayrıca bayıldım. Ben çok istemiştim gri mor yapmak ama beğendiğim model koltukta gri kumaş yoktu :) Yemek odanda benim yatak odamın takımından :)
Elmoşum bir sürü şey halletmişsin çok sevindim :) Benim davetiyelerim geldi kurdelelerini bağlıyorum Çok az kaldı heyecanlanıyorum ya :)) Gerçi burdaki kızlara göre bizim düğün daha sonlara doğru onların daha da az kaldı

merhaba kızlar günaydınn

14 haziranda düğünüm evi tuttuk beyaz eşyalarım tamam ama mobilyalar halılar ve perdeler daha hazır değil sizce geç mi kaldım kendimi çok stresli hissediyorum hiç bişey yetişmicek gibi geliyo nişanlım aile şirketi var otel mobilyaları yapıyolar bazı mobilyalarımı onlar kendi yapıcak yemek masası tv ünitesi falan koltukları hazır alıcaz ama işlerin yoğunluğundan ara verdiler benim eşyalarımı yapmaya ama bende yetişmicek diye stres yapıyorum geç mi kaldık sizce ? çoğunuzun düğünü mayısta olucak sanırım daha tecrübeli ve 1 ay öndesiniz benden diye soruyorum fikrinize ihtiyacım var

Merhaba günaydın :) Koltuklarınızın siparişini biran önce vermenizi tavsiye ederim 1-1.5 ay arasını buluyor getirmeleri. Eksik gedik yanlış getirme, yanlışlıklar olma olasılıklarını da düşünürsek şuan ideal zaman.

dimi bende öyle düşünüyorum ama ses seda yok karşı taraftan otelden ödeme bekliyolar mecbur bende onu bekliyorum böyle beklemekte canımı çok sıkıyo hiç bişeyim yetişmicek gibi geliyo ne zor işmiş bunlar

Evet biraz stresli bir dönem yaşıyoruz bu dönemde maalesef :) Ben tez canlı olduğumdan hepsini hallettim ama biz kimseden maddi yardım almadık eşimle ikimiz hallettik o yüzden erkenden bitti.

Evet biraz stresli bir dönem yaşıyoruz bu dönemde maalesef :) Ben tez canlı olduğumdan hepsini hallettim ama biz kimseden maddi yardım almadık eşimle ikimiz hallettik o yüzden erkenden bitti.
en iyisi o gerçekten çok iyi yapmışsınız yoksa böyle karşı tarafın keyfini durumunun müsaitliğini beklemek zorunda kalıyoruz mecburen bende nişanlımın ağzını aradım aslında biz kendimiz mi alsak acaba dedim ama öyle bişey yaparsak babamlara ayıp olur dedi siz alamıyosunuz biz kendimiz alıyoruz deyip nispet yapıyomuş gibi olur dedi bende bişey diyemedim bunun üstüne daha davetiyeleride sipariş vermedik ben baya geç kaldım sanırım

Hayır ne geç kalması tam ideal zaman hatta davetiyeler için erken bile. Ben 23 Mayıs'ta evleniyorum davetiyelerim daha dün geldi. Düğünden 3 hafta önce dağıtılması gerekiyormuş. Bu durumda geç kalmadın yine tatlım .

Canım hep söylüyorum evinizi bulmuşsunuz bak aynı tarihte evleniyoruz daha evimiz belli değil beni gör mutlu ol Koltuklarda sadece acele etmelisiniz Mayıs ortası gibi teslim edilse yanlışlarla falan son 2 hafta kala kafanızın rahat etmesi açısından bizimde yemek masamız tv sehpamız falan yok eve göre alınacak onlar daha çabuk gelir diye umut ediyorum

ne bilim çok stres oldum canım ben çok tezcanlı bi insanım herşey hemen olsun halledilsin istiyorum beklemek en sinir olduğum şey uyuyamıyorum artık geceleri nehirnil111 arkadaşım biliyo zaten beni günlerdir stres yapıyorum sağolsun beni rahatmaya çalışıyo ama hala çok stres yapıyorum yetişmicek diye

canım evi bulduk 1 aydır bomboş duruyo ben böyle hayal etmedim hiç evi tutunca herşeyi almaya başlarız yerleştirmeye başlarız sonra sıkışmadan rahat rahat hallederiz herşeyi diye düşünüyodum ama hayal ettiğim gibi olmadı sen evi tutsan hemen yerleştirmeye başlarsın eşyalarının çoğunu aldın oyüzden hiç sıkma canını

Günaydın fıstık, zaman daraldı valla işler bitmesi lazım, aahhh keşke okeanoss00 gibi çoğunu halletseydik :)) Geç olmasın diye uğraşıyoruz bakalım. sende bi çok şeyi halletmişsin canım maşallah :)

Ben de öyleyimdir inanılmaz tez canlıyım. Ama olmamak lazım öyle de böyle de halloluyor güzelim. Hadi bakalım sıkma canını. İçin azcık rahatlasın istiyosan tut nişanlının elinden gidip davetiye seçin :)

Canım o zaman şöyle yapacaksın inan hayaller başka gerçekler başka oluyor biz bardağın dolu tarafğını görmeye çalışacağız başka yolu yok Davetiyenizi seçmeye başlayın okeanoss00 kuzumun dediği gibi güzel bir kafa dağıtma olur biz öyle yapacağız meselakına detaylarınla düğün detaylarınla ilgilen damatlık gelinlik herşey eksiksiz olsunEv belli ee az çok kafanda şunu şuraya bunu buraya koyarım diyorsundur ee diğer kalan aksesuarlarını falan tamamlaPerdelerini halledebilirsin eğer karşı taraf onu yapıyormuydu bilmiyorum istediğin renklerden kesin olacaksa perdeler halledilebilirUfak şeylerle hem kafamız dağılır hem mutlu oluruz gerisi de gelecektir elbet o sıralarda beklemek sıkıcı bilirim diğer yapabildiklerinize odaklanın motivazyonu yüksek tutun böylelikle

günaydın, 2 ay var ve ev tutulmuş :) koltuklar özel üretim olduğu için 40 günü bulabiliyor teslim edilmesi, ev hazır olduğuna göre koltuğun siparişini verebilirsiniz yetişmeyecek stresini ben de yaptım eminim herkes de yapmıştır yani bir de erkenden halledenleri görünce insan panik oluyor haliyle ama hiiiiç strese gerek yok. ev hazır olduğu için perde ölçülerini belirleyebilirsin, veya modellerine karar verebilirsin sonradan gider direkt seçersin alıırsın. ama gerçekten stres yapmalık hiçbir durum yok :) 1 ay kaldı benim perdelerim yeni geldi, salon halım yok diğer yerlere de halı koymadım zaten :))) bir şekilde yetişiyor rahat ol, mobilyalar yapıladursun sen diğer işlerini, hazırlıklarını hallet

kiralıyorlardır bence, bindallıyı bi daha nerede giyeceksin ki :) dediğim gibi ben tahmin ediyorum ki erkek tarafının yapması gerekir diye

Ben bi sorayım genlinlikçime, abi daha nerde giyecem diyorum bende senin gibi hani bi abiye falan olsa başka zamanda giyersin de bindallı sonuçta :)

Olmadı İstanbulda gittiğimde Eminönüne gidicem artık, sende istanbuldaysan canım ordan bak istersen uygun fiyata vardı sanırım. _Arzu_ ordan almıştı sanırım

hepsi çok güzel canım, çok ince detaylar var, zevkli seçimler olmuş. Allah güle güle kullanmak nasip etsin

Canım benim saolasın beğenmene çok sevindim, o kadar baktım baktım. Ankara'Yı İstanbulu talan ettim yine gittim gittim bellonada,berke'den aldım :) ama adamlar güzel zevkli şeyler yapmışlar valla :))
Rabbim sizlerinkini de ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bitanem :))

günaydın kızlar bugun bıraz moralım bozuk evım hıc hayal ettıgım gıbı dosenmıyo maalesef benım nısanlımla zevklerımız uyusmuyo ve hep o karar verıyo herseye moralım bozuldu hersey suutlu kahve oldu hıc cıcılı bıcılı bısı yok perdeler kotu olcak emınım cok para tutmasın dıye sadece guneslık ve tul yaptırcakmısız hatta bana avızeye ne gerek var falan dedı sasırdım yanı baktık dun avızeye yınede ama cok pahalı kredı de cekmeden halletmek ıstıuorum bunu ertelesek olmaz mı dedı bende boynumu buktum tamam dedım ama bılıyorum aılem hep laf edıcek

Şu çabucak halledenler kısmını görünce çok bozuluyorum ya Milletin moralini bozan piskopat okeanoss00

ben zaten abiye aldım, onun üstüne giyicem tül oluyor ya böyle adı bindallı değil mi kaftan da olabilir bilmiyorum internette arayınca ikisinde de aynı görseller çıkıyor benimkiler hazır, hallettim baya oldu ayakkabılarımı bekliyorum şimdi kırmızı tabanı komple altın simli :) İstanbul'dayım ben de ama gelinlikcimden kiraladığım için hiç bakmadım oraya, çok kalabalıklaşmadan git derim :) inşallah bulursun gönlüne göre

amin canım sağolasın, çok güzeller gerçekten, koltukların rengi o renkler mi olacak?

Şu çabucak halledenler kısmını görünce çok bozuluyorum ya Milletin moralini bozan piskopat okeanoss00

ahhahahh aynen öyle ama canımcım, ne acelen vardı bizim gibi kızcağızları üzdün ama şimdi bakınca en güzelini yapmışsın diyorum, ben de geç kalmadım gerçi çok şükür halloldu hep ama sıkıldım, şimdi sıkıldım bu hafta bir şey yapmicam diyemiyorum senin öyle deme lüksün var ne mutlu

niye nişanlının tek başına karar vermesine izin veriyorsun? ortak bir hayata başlayacağınız ortak yaşam alanınız eviniz için kimsenin tek başına karar vermemesi gerekir, bazı şeyler sonraya bırakılabilir bence onda bir sıkıntı yok kolay değil çünkü sıfırdan ev kurmak ama kararlar, ve seçimler ortak yapılmalı diye düşünüyorum. biraz müdahele etmelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…