- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.161
Davetiyemi seçtim canım gidip sayısını söyleyip sipariş vericez sadece ama nişanlım otelden ödeme bekledikleri için daha onunda siparişini veremedik bütün işlerimiz o ödemeye bakıyo otelde sürekli erteliyo erteledikçe ben stres oluyorumBen de öyleyimdir inanılmaz tez canlıyım. Ama olmamak lazım öyle de böyle de halloluyor güzelim. Hadi bakalım sıkma canını. İçin azcık rahatlasın istiyosan tut nişanlının elinden gidip davetiye seçin :)
allahtan herşeyin modeli belli seçtim sadece gidip almak kalıyo ama para bekliyoruz işte biraz önce koltukları alacağımız yerle konuştum sipariş verdikten 20-25 gün içinde teslimatı yapıyoruz dediler yani bu ay sonuna kadar sipariş vermemiz lazım artık iyice panik oldum yaCanım o zaman şöyle yapacaksın inan hayaller başka gerçekler başka oluyor biz bardağın dolu tarafğını görmeye çalışacağız başka yolu yokDavetiyenizi seçmeye başlayın okeanoss00 kuzumun dediği gibi güzel bir kafa dağıtma olur biz öyle yapacağız mesela kına detaylarınla düğün detaylarınla ilgilen damatlık gelinlik herşey eksiksiz olsun Ev belli ee az çok kafanda şunu şuraya bunu buraya koyarım diyorsundur ee diğer kalan aksesuarlarını falan tamamla Perdelerini halledebilirsin eğer karşı taraf onu yapıyormuydu bilmiyorum istediğin renklerden kesin olacaksa perdeler halledilebilir Ufak şeylerle hem kafamız dağılır hem mutlu oluruz gerisi de gelecektir elbet o sıralarda beklemek sıkıcı bilirim diğer yapabildiklerinize odaklanın motivazyonu yüksek tutun böylelikle
canım sağol yazdıkların moral destek oldu bana perdelerimi seçemedim çünkü daha mobilyalarımın rengi belli değil oyüzden mobilyaları sipariş verdikten sonra karar vericem onlara otelden ödeme bekliyo nişanlım ödeme gelmeyince alacaklarımızı alamıyoruz haliyle çok stresli ve mutsuz hissediyorum kendimi düşünmekten çok yoruldum artıkgünaydın, 2 ay var ve ev tutulmuş :) koltuklar özel üretim olduğu için 40 günü bulabiliyor teslim edilmesi, ev hazır olduğuna göre koltuğun siparişini verebilirsinizyetişmeyecek stresini ben de yaptım eminim herkes de yapmıştır yani bir de erkenden halledenleri görünce insan panik oluyor haliyle ama hiiiiç strese gerek yok. ev hazır olduğu için perde ölçülerini belirleyebilirsin, veya modellerine karar verebilirsin sonradan gider direkt seçersin alıırsın. ama gerçekten stres yapmalık hiçbir durum yok :) 1 ay kaldı benim perdelerim yeni geldi, salon halım yok diğer yerlere de halı koymadım zaten :))) bir şekilde yetişiyor rahat ol, mobilyalar yapıladursun sen diğer işlerini, hazırlıklarını hallet
Dün geceden beri davetiyelerime kurdele bağlıyorumahhahahh aynen öyle ama canımcım, ne acelen vardı bizim gibi kızcağızları üzdünama şimdi bakınca en güzelini yapmışsın diyorum, ben de geç kalmadım gerçi çok şükür halloldu hep ama sıkıldım, şimdi sıkıldım bu hafta bir şey yapmicam diyemiyorum senin öyle deme lüksün var ne mutlu
canım boşver laf edicekler diye üzme sakın kendini nişanlında haklı bi yerde kredi çekseniz sonuçta onu öderken sende sıkıntıya düşüceksin artık aynı evde aynı sıkıntıları beraber yaşicaksınız boşver avizenizi sonra durumunuz düzelince de halledersin eşyalara gelince beraber beğeneceğiniz bişeyler olmalı mutlaka sadece senin beğendiğin yada nişanlının beğendiği eşyalar almak bencillik olur sonuçta ikiniz beraber kullanıcaksınız o eşyaları... dekorasyon ürünlerini kendin seçerek biraz daha zevkine uygun hale getirebilirsin evinizi allah huzur versin mutluluk versin gerisi teferruat canım sıkma canını bak benim daha ortada eşyam bile yok üzme kendini oyüzden :)günaydın kızlar bugun bıraz moralım bozuk evım hıc hayal ettıgım gıbı dosenmıyo maalesef benım nısanlımla zevklerımız uyusmuyo ve hep o karar verıyo herseye moralım bozuldu hersey suutlu kahve oldu hıc cıcılı bıcılı bısı yok perdeler kotu olcak emınım cok para tutmasın dıye sadece guneslık ve tul yaptırcakmısız hatta bana avızeye ne gerek var falan dedı sasırdım yanı baktık dun avızeye yınede ama cok pahalı kredı de cekmeden halletmek ıstıuorum bunu ertelesek olmaz mı dedı bende boynumu buktum tamam dedım ama bılıyorum aılem hep laf edıcek
Günaydın canım. O evde iki kişi birlikte yaşayacaksınız neden sadece nişanlının zevkine göre olmasına müsade ediyorsun? Sen çok sessiz kalıyorsun yapma böyle. Her şeyi ben beğendim nişanlım onayladı. Beğenmediğini söyledi ortak noktada buluştuk. Ben olsam sesimi çıkarırım bu şekilde davranmaya devam edersen eşyalarınla ilgili mutsuz olursun. Ortak noktayı bulmanız gerek.günaydın kızlar bugun bıraz moralım bozuk evım hıc hayal ettıgım gıbı dosenmıyo maalesef benım nısanlımla zevklerımız uyusmuyo ve hep o karar verıyo herseye moralım bozuldu hersey suutlu kahve oldu hıc cıcılı bıcılı bısı yok perdeler kotu olcak emınım cok para tutmasın dıye sadece guneslık ve tul yaptırcakmısız hatta bana avızeye ne gerek var falan dedı sasırdım yanı baktık dun avızeye yınede ama cok pahalı kredı de cekmeden halletmek ıstıuorum bunu ertelesek olmaz mı dedı bende boynumu buktum tamam dedım ama bılıyorum aılem hep laf edıcek
Canım sesini çıkarmalısın beraber yaşacaksınız ne demek onun dediği oluyor ev yerleştirmeden eşyadan en çok bayanlar anlar erkekler pek karışmaz sizde tam tersi olmuş erkekler herşeye uyumludur yagünaydın kızlar bugun bıraz moralım bozuk evım hıc hayal ettıgım gıbı dosenmıyo maalesef benım nısanlımla zevklerımız uyusmuyo ve hep o karar verıyo herseye moralım bozuldu hersey suutlu kahve oldu hıc cıcılı bıcılı bısı yok perdeler kotu olcak emınım cok para tutmasın dıye sadece guneslık ve tul yaptırcakmısız hatta bana avızeye ne gerek var falan dedı sasırdım yanı baktık dun avızeye yınede ama cok pahalı kredı de cekmeden halletmek ıstıuorum bunu ertelesek olmaz mı dedı bende boynumu buktum tamam dedım ama bılıyorum aılem hep laf edıcek
Canım panik olma farkındamısın Nisanın ortasındayız henüz Mayısın ortasında değiliz ki Haziranda düğünün düğünden 1 hafta önce bile gelse çeyiz yerleşir sakinleş herkesin 1 ay önceden sıfır hazır olmak zorunda değil ki nasip bu işlerallahtan herşeyin modeli belli seçtim sadece gidip almak kalıyo ama para bekliyoruz işte biraz önce koltukları alacağımız yerle konuştum sipariş verdikten 20-25 gün içinde teslimatı yapıyoruz dediler yani bu ay sonuna kadar sipariş vermemiz lazım artık iyice panik oldum ya
çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun pembe rengi çok yakışmışKızlar ben salon fonlarımı koydum bakmak isterseniz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-ve-hali-yardim.791502/page-30#post-40488189
Tatlım çok teşekkür ederim :) Tez zamanda darısı başına :)çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun pembe rengi çok yakışmış
Dün geceden beri davetiyelerime kurdele bağlıyorumDaha bağlayacağım 600 kurdele var benim de işlerim bitmiyor ki canım ıvır zıvır yapılacak şeyler hep çıkıyor. Eşim burda olsaydı biz de yaya yaya yapardık ama onun geldiği kısıtlı sürelerde almak zorunda olduğumuz için büyük parçaları hallettim. Sen de bana yetiştin yani şuan aynı durumdayız Gelinliğimin provası var perşembe olmuşsa alacağım, kına ayakkabılarım var kına elbisemin boyu kesilecek. Kıyafetlerim yıkanıp yerleşecek anneme yardım edeceğim bitmemiş bak benim işlerim de
tabiki canım ama çalışıyorum bi yandan sadece pazar günlerim var oyüzden panik oluyorum çalışmasam hiç telaşlanmam hafta içide zamanım olur eksikleri halletmeye falanCanım sesini çıkarmalısın beraber yaşacaksınız ne demek onun dediği oluyor ev yerleştirmeden eşyadan en çok bayanlar anlar erkekler pek karışmaz sizde tam tersi olmuş erkekler herşeye uyumludur yaDiğer eksikler yerleştiğinizde de hallolur bak avize var avize var uygun boş durmaması için birşeyler seçebilirsiniz ikea tekzen gibi yerlerde uyguna çok seçenek bulabilirsin nişanlına gösterip onayını alman yeterli
Canım panik olma farkındamısın Nisanın ortasındayız henüz Mayısın ortasında değiliz ki Haziranda düğünün düğünden 1 hafta önce bile gelse çeyiz yerleşir sakinleş herkesin 1 ay önceden sıfır hazır olmak zorunda değil ki nasip bu işler
ayy ayy amiiinn canım bende bi halletsem kuşlar gibi hafiflicemTatlım çok teşekkür ederim :) Tez zamanda darısı başına :)
Çok güzeller şıklar canım aşkla güle güle kullanın
Ben de internetten aldım şekerim ben de onu bekliyorum kestirmek için :) Bizde de herkes kendisi yazacak kendi tarafını da kurdelelerini bağlamadan yollamış hain davetiyeci ben onu bağlıyorum. Yazma işi sonra600 mükolay gelsin :) bizim davetiyeleri nişanlım halletti sağolsun, ben sadece bizim tarafı yazacağım o kadar onlar da bitmek üzere yani :)) ıvır zıvır çıkmaması imkansız sanırsam o yüzden sıkmamak lazım bunu öğrendim bu süreçte. cuma günü çeyiz gidince ve yerleşince aynı durumda oliciiz evet :) benim gelinlik provam 23 nisan'da, ama ben 9 Mayıs ta alcam gelinliğimi son anda bişeyim değişir vs riske atmiyim dedim :)) ben internetten almıştım ayakkabımı hala gelmedi o yüzden kına elbisemin boyunu kestiremiyorum ay valla ikimizin de baya baya az kalmış :)))
Ben de internetten aldım şekerim ben de onu bekliyorum kestirmek için :) Bizde de herkes kendisi yazacak kendi tarafını da kurdelelerini bağlamadan yollamış hain davetiyeci ben onu bağlıyorum. Yazma işi sonra
Değildir. Altın rengi bişi sipariş ettim ben kına elbisem de o şekil işlemeler var uysun diye öyle aldım gerçi gözükmeyecek ama :)ay yoksa ayakkabımız da mı aynı
Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim güzelim ben sana demiştim demek istemiyorum artıkKınaya gelenlerin göreceği ayaklı kartondan bir şey :) "Okeanoss00'un Kınasına Hoşgeldiniz" yazacak :)
Yaptırdım canım bitti, halı perde topiğime ekleyeceğim muhtemelen. Güzel çekememişim ama olsun
Güle güle kullanın canım hepsi çok güzeller. Koltuğun birinin gri olmasına ayrıca bayıldım. Ben çok istemiştim gri mor yapmak ama beğendiğim model koltukta gri kumaş yoktu :) Yemek odanda benim yatak odamın takımından :)
Değildir. Altın rengi bişi sipariş ettim ben kına elbisem de o şekil işlemeler var uysun diye öyle aldım gerçi gözükmeyecek ama :)
İnşallah gönlünce sorunsuz olur canım dua edelim bol boltabiki canım ama çalışıyorum bi yandan sadece pazar günlerim var oyüzden panik oluyorum çalışmasam hiç telaşlanmam hafta içide zamanım olur eksikleri halletmeye falan
inşallah gönlümüze göre olur canım biri tamam olsa diğeri eksik oluyo işte benim ev var eşya yok sende eşya var ev arıyosunuz umarım en kısa sürede çözeriz bu durumu :)İnşallah gönlünce sorunsuz olur canım dua edelim bol bol
Canım çeyiz topiğimde var henüz masamız tv sehpamız falan yok amaSaolasın canım, beğenmene çok sevindim. seninkileri de görmek isterim :))
Amin canım en kısa zamanda inşallah çözerizinşallah gönlümüze göre olur canım biri tamam olsa diğeri eksik oluyo işte benim ev var eşya yok sende eşya var ev arıyosunuz umarım en kısa sürede çözeriz bu durumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?