Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar bişey sorucam halı ve perdeler sipariş verdikten sonra ne kadar sürede geliyo ?

benim kırmızı :)) nişanda giydiğim ayakkabıyı nikahta da giyicem, sonra tekne ayakkabısıyla değiştircem :)) nine west'in bu ayakkabılarına bayıldım altı simli falan :))) güle güle kullanalım
Çok güzeller canım güle güle giy :) Ben nine west butiğine yetişemedim istediğimin numarası bitmişti ben de bambiden aldım. Gelsin olursa hepsinin resmini çekip koyacağım. Gelin ayakkabılarım gelin çiçeğimle birlikte :)

sağol canım :) seninkileri de bekliyorumm

kızlar bu babet bindallının altına nasıl olur sizce topuklu giymicem boyum zaten uzun şimdi trendyolda gördüm marjin de indirime girmiş alsammı acaba sizce nasıl ?

Ohhh oohh maşallah işler hızlanmış, hadi hayırlı olsun canım. Bu perdeciler sanırım genelde hep böyle sanırım burdaki bi kaç arkadaş daha perdede sıkıntı yaşamıştı
Az once yenileri geldi cok guzel oldu allah her isteyene nasip etsin en guzelini insallah cumaya kadar da mobilya gelio ☺☺☺☺

Kesinlikle canimm sona birakmamak lazim benim salonun tulunde sikinti cikti boyunu cok kisa yapmislar simdi tekrar yapiolar ctesi verdik yarin alicaz. Balayi icin evet canim mayo pareo sapka sort falan aldim aaradan cikardim
Hic olmazsa

günaydın canım vakit yaklaştıkça herkesin hazırlıkları hızlanıyor, sonlara yaklaşıyoruz seninkiler ne alemde? neler kaldı yapılacak?
Canım benim ev temizliği yerleşmesi kaldı eşyaların tabi bunun dışında kına için mekan süsü ikramlar hediyeler onları ayarlicam cep aynalari dağıtmayı düşünüyorum nasıl olur ?

Daha evin temizliği yerleşmesi ceyizdeki eksikler kostur kostur onları alicam ise baslarsam zor olur diye hizlandirdim işleri canım :)

Canım benim ev temizliği yerleşmesi kaldı eşyaların tabi bunun dışında kına için mekan süsü ikramlar hediyeler onları ayarlicam cep aynalari dağıtmayı düşünüyorum nasıl olur ?

az kalmış ne güzel :) şimdi her yerde var o aynalardan ben de çok beğendim, ama biraz kalabalık olacağı için bana maliyeti yüksek olacaktı vazgeçtim :/ kına hediyeliklerini vs görümcem hallediyor sağolsun ne yapıyor bilmiyorum gerçi :) eğer sana uygun geliyorsa aynaları yaptırabilirsin canım :)

200 adet düşünüyorum belki toptan alabilirsem alicam üzerinde yazi olmasa da olur magnet de dagiticam :)

200 adet düşünüyorum belki toptan alabilirsem alicam üzerinde yazi olmasa da olur magnet de dagiticam :)
Cnm ben toptan aldm tanesi 1 tlye fln gelio begeniosan maliyetide sana uygunsa al bnce ben yaptm sana yolluyum resmini fikir olsun

Eklentiler

• img1427750101177.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 86
Cnm ben toptan aldm tanesi 1 tlye fln gelio begeniosan maliyetide sana uygunsa al bnce ben yaptm sana yolluyum resmini fikir olsun
Canım çok güzeller
Ben böyle bişey düşünmüştüm kullanışlı da olsun diye ama senin yaptiklarin da güzelmiş aklimda olsun

Kızlar bişey sorucam halı ve perdeler sipariş verdikten sonra ne kadar sürede geliyo ?
Canım ortalama 2-3 hafta içerisinde gelirler kişinin yoğunluğuna göre değişir çok erkende getirebilirler perde de halıda çok sorun çıkacağını sanmıyorum
Eki Görüntüle 1492900
kızlar bu babet bindallının altına nasıl olur sizce topuklu giymicem boyum zaten uzun şimdi trendyolda gördüm marjin de indirime girmiş alsammı acaba sizce nasıl ?
Canım ışıltısı falan çok güzel kına gecesini andırıyor ama babet olayını bilemedim kaftanmı giyeceksin görünecekler şalvar tarzımı düşünüyorsun ona göre yorum yapabilirim

inşallah bi sorun çıkmaz canım koltukları aldıktan sonra alıcam perdelerimle halılarımı oyüzden yetişir mi acaba diye merak ettim

şalvarlı değil bindallı canım elbise üstüne kaftan giyicem
bu model bindallım

Evet bu bindallıyı biliyorum çok şık öncelikle canım güle güle giy peki neden topuklu giymeyi düşünmüyorsun en azından ufak bir topukta olsa bindallıyı daha güzel kaldırmazmı çokmu uzun boyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…