- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.181
Çok güzeller canım güle güle giy :) Ben nine west butiğine yetişemedim istediğimin numarası bitmişti ben de bambiden aldım. Gelsin olursa hepsinin resmini çekip koyacağım. Gelin ayakkabılarım gelin çiçeğimle birlikte :)benim kırmızı :)) nişanda giydiğim ayakkabıyı nikahta da giyicem, sonra tekne ayakkabısıyla değiştircem :)) nine west'in bu ayakkabılarına bayıldım altı simli falan :))) güle güle kullanalım
En geç 20 güne getirirler heralde anlaşmana bağlı canım.Kızlar bişey sorucam halı ve perdeler sipariş verdikten sonra ne kadar sürede geliyo ?
anladım canım oda uzun sürüyormuş ya ben 1 haftada falan gelir sanıyodumEn geç 20 güne getirirler heralde anlaşmana bağlı canım.
Bizim tanıdıktı getirdi hemen dediğim gibi anlaşmana ve adamın iş yoğunluğuna bağlı.anladım canım oda uzun sürüyormuş ya ben 1 haftada falan gelir sanıyodum
Çok güzeller canım güle güle giy :) Ben nine west butiğine yetişemedim istediğimin numarası bitmişti ben de bambiden aldım. Gelsin olursa hepsinin resmini çekip koyacağım. Gelin ayakkabılarım gelin çiçeğimle birlikte :)
Az once yenileri geldi cok guzel oldu allah her isteyene nasip etsin en guzelini insallah cumaya kadar da mobilya gelio ☺☺☺☺Ohhh oohh maşallah işler hızlanmış, hadi hayırlı olsun canım. Bu perdeciler sanırım genelde hep böyle sanırımburdaki bi kaç arkadaş daha perdede sıkıntı yaşamıştı
Kesinlikle canimm sona birakmamak lazim benim salonun tulunde sikinti cikti boyunu cok kisa yapmislar simdi tekrar yapiolar ctesi verdik yarin alicaz. Balayi icin evet canim mayo pareo sapka sort falan aldim aaradan cikardimAy bu perdeler genelde böyle mi oluyo yaa, Bi kaç arkadaşımın daha böyle olmuştu. o zaman perde işini sona bırakmamak lazım en iyisi? ne kadar sürede halletin perdeleri canım?
Vaaayyyss maç keyfi digitürkte diyosun yanii
Maşallah maşallah maharetli, hamarat hatun, Ev kendi evin olunca herşeyi yapıyo insan dimiHep böyle aşkla şevkli olalım inşallah :)
Coook guzeller kuzum mutlulukla huzurla kullan insallah. Cok siklar ozellikle yemek odasi cok begendigim bi modelldi cook guzellkızlar mobilyalarım
Eki Görüntüle 1492393 Eki Görüntüle 1492394
yemek odam Eki Görüntüle 1492395
yatak odam
Eki Görüntüle 1492396
Eki Görüntüle 1492398 Eki Görüntüle 1492399
Canım benim ev temizliği yerleşmesi kaldı eşyaların tabi bunun dışında kına için mekan süsü ikramlar hediyeler onları ayarlicam cep aynalari dağıtmayı düşünüyorum nasıl olur ?günaydın canımvakit yaklaştıkça herkesin hazırlıkları hızlanıyor, sonlara yaklaşıyoruz seninkiler ne alemde? neler kaldı yapılacak?
Daha evin temizliği yerleşmesi ceyizdeki eksikler kostur kostur onları alicam ise baslarsam zor olur diye hizlandirdim işleri canım :)Günaydın fıstık, zaman daraldı valla işler bitmesi lazım, aahhh keşkeokeanoss00 gibi çoğunu halletseydik :)) Geç olmasın diye uğraşıyoruz bakalım. sende bi çok şeyi halletmişsin canım maşallah :)
Canım benim ev temizliği yerleşmesi kaldı eşyaların tabi bunun dışında kına için mekan süsü ikramlar hediyeler onları ayarlicam cep aynalari dağıtmayı düşünüyorum nasıl olur ?
200 adet düşünüyorum belki toptan alabilirsem alicam üzerinde yazi olmasa da olur magnet de dagiticam :)az kalmış ne güzel :) şimdi her yerde var o aynalardan ben de çok beğendim, ama biraz kalabalık olacağı için bana maliyeti yüksek olacaktı vazgeçtim :/ kına hediyeliklerini vs görümcem hallediyor sağolsun ne yapıyor bilmiyorum gerçi :) eğer sana uygun geliyorsa aynaları yaptırabilirsin canım :)
Cnm ben toptan aldm tanesi 1 tlye fln gelio begeniosan maliyetide sana uygunsa al bnce ben yaptm sana yolluyum resmini fikir olsun200 adet düşünüyorum belki toptan alabilirsem alicam üzerinde yazi olmasa da olur magnet de dagiticam :)
Canım çok güzellerCnm ben toptan aldm tanesi 1 tlye fln gelio begeniosan maliyetide sana uygunsa al bnce ben yaptm sana yolluyum resmini fikir olsun
Canım ortalama 2-3 hafta içerisinde gelirler kişinin yoğunluğuna göre değişir çok erkende getirebilirler perde de halıda çok sorun çıkacağını sanmıyorumKızlar bişey sorucam halı ve perdeler sipariş verdikten sonra ne kadar sürede geliyo ?
Canım ışıltısı falan çok güzel kına gecesini andırıyor ama babet olayını bilemedim kaftanmı giyeceksin görünecekler şalvar tarzımı düşünüyorsun ona göre yorum yapabilirimEki Görüntüle 1492900
kızlar bu babet bindallının altına nasıl olur sizce topuklu giymicem boyum zaten uzun şimdi trendyolda gördüm marjin de indirime girmiş alsammı acaba sizce nasıl ?
inşallah bi sorun çıkmaz canım koltukları aldıktan sonra alıcam perdelerimle halılarımı oyüzden yetişir mi acaba diye merak ettimCanım ortalama 2-3 hafta içerisinde gelirler kişinin yoğunluğuna göre değişir çok erkende getirebilirler perde de halıda çok sorun çıkacağını sanmıyorum
Canım ışıltısı falan çok güzel kına gecesini andırıyor ama babet olayını bilemedim kaftanmı giyeceksin görünecekler şalvar tarzımı düşünüyorsun ona göre yorum yapabilirim
Evet bu bindallıyı biliyorum çok şık öncelikle canım güle güle giyinşallah bi sorun çıkmaz canım koltukları aldıktan sonra alıcam perdelerimle halılarımı oyüzden yetişir mi acaba diye merak ettim
şalvarlı değil bindallı canım elbise üstüne kaftan giyicem Eki Görüntüle 1494423
bu model bindallım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?