- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.201
İyilik sağlık :) Kurdale bağlamaya devam 500'ü yaptık 300 kaldı geriyegünaydınnnnnne var ne yok?
teşekkür ederim canımEvet bu bindallıyı biliyorum çok şık öncelikle canım güle güle giypeki neden topuklu giymeyi düşünmüyorsun en azından ufak bir topukta olsa bindallıyı daha güzel kaldırmazmı çokmu uzun boyun
Çok az kalmış kuzucum maşallahİyilik sağlık :) Kurdale bağlamaya devam 500'ü yaptık 300 kaldı geriyeAnnem bugün 100 tanesini yapacak akşama 200 kalacak bitiricez sonra da Senden naber?
teşekkür ederim canım174 boyum nişanlım benden 5-6 cm uzun topuklu giyersem yanyana iyi durmuyoruz ya aynı boyda oluyoruz yada ben ondan uzun oluyorum oyüzden topuklu tercih edemiyorum erkek bayandan uzun durmalı bence
İyilik sağlık :) Kurdale bağlamaya devam 500'ü yaptık 300 kaldı geriyeAnnem bugün 100 tanesini yapacak akşama 200 kalacak bitiricez sonra da Senden naber?
Şu çabucak halledenler kısmını görünce çok bozuluyorum yaMilletin moralini bozan piskopat okeanoss00
ben zaten abiye aldım, onun üstüne giyicem tül oluyor ya böyle adı bindallı değil mikaftan da olabilir bilmiyorum internette arayınca ikisinde de aynı görseller çıkıyor benimkiler hazır, hallettim baya oldu ayakkabılarımı bekliyorum şimdi kırmızı tabanı komple altın simli :) İstanbul'dayım ben de ama gelinlikcimden kiraladığım için hiç bakmadım oraya, çok kalabalıklaşmadan git derim :) inşallah bulursun gönlüne göre
amin canım sağolasın, çok güzeller gerçekten, koltukların rengi o renkler mi olacak?
Canım çeyiz topiğimde var henüz masamız tv sehpamız falan yok ama
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lin-ceyizcikleri.668709/page-52#post-38389443
Amin canım en kısa zamanda inşallah çözeriz
Eki Görüntüle 1492900
kızlar bu babet bindallının altına nasıl olur sizce topuklu giymicem boyum zaten uzun şimdi trendyolda gördüm marjin de indirime girmiş alsammı acaba sizce nasıl ?
Kesinlikle canimm sona birakmamak lazim benim salonun tulunde sikinti cikti boyunu cok kisa yapmislar simdi tekrar yapiolar ctesi verdik yarin alicaz. Balayi icin evet canim mayo pareo sapka sort falan aldim aaradan cikardim
Hic olmazsa
Coook guzeller kuzum mutlulukla huzurla kullan insallah. Cok siklar ozellikle yemek odasi cok begendigim bi modelldi cook guzell
Biz krem tercih etmedik ama köşeyi canım köşemiz vizon renginde olacak böyle kahveyle gri arasında bir ton berjeri de lacivert olacakNe güzel kremler, beyazlar ferah ferahh çok güzeller, güle güle kullan bitanem :))
Daha evin temizliği yerleşmesi ceyizdeki eksikler kostur kostur onları alicam ise baslarsam zor olur diye hizlandirdim işleri canım :)
Biz krem tercih etmedik ama köşeyi canım köşemiz vizon renginde olacak böyle kahveyle gri arasında bir ton berjeri de lacivert olacakDaha güzelleri senin olsun canım benim
Cnm ben toptan aldm tanesi 1 tlye fln gelio begeniosan maliyetide sana uygunsa al bnce ben yaptm sana yolluyum resmini fikir olsun
Evet kir ihtimalini düşündük bizde canım çocuk olduktan sonra daha zor olurdu ben koltuk şalı falanda sevmiyorum o yüzden vizon şık duruyor açık mavi somon aksesuarlarla açmayı düşünüyorum nasipseAyyy pardon o zaman canım yaabende oturma grubunda vizon düşünüyorum, kir götürür en azından :)amiinn hepimizin balıımm :)
Ev bir yıllık falan kiracı temiz bırakmış ne kadar da olsa heryer temizlenecek bi günlük işi var canım haftasonu halledicez onu daİş insanın elini kolunu bağlıyo, en azından yapılacaklar aksıyo. O yüzden işe başlamadan, hızlan canım, temizlik 1 hadi olmadı 2 günde biter gibi geliyo, yapanlar daha iyi bilir ama çok kirli ev değilse biter inşallah :)
Selam canımSelam canlaaar
Senin durumunu ben yengemde gördüm canım kuzenimin çeyiz için çabasına bile mana verirdi begenmezdi bi fikir demezdi ama oğlu da yeni evlenmişti uzaktaydı görevi bi akşam gelinin resmini swviyodu oy kara gozlum benim annesinin güzeli falan diye ben de verdim veristirdim ama nafile aynı ilgi yine yoktu yalnız değilsin bu konuda canım var demekki böyle davranan belki evleniyosun diye kizdigindandir ananem de iki ay annemle konuşmamış nerdeyse hep aksilik yapmış evde sen üstesinden gelebiliyosan hiç takılma tadınıçıkar sadecekızlar annem neden evlendıgım ıcın heyecanlı sevınclı yada duygusal degıl heykel gıbı buz gıbı davranıyo dusunmekten bıktım uvey evlat gıbıyım ya varsa yoksa abım yengem torunu ben neyım burda bılıyorum cok derdımı anlattım burda bıktırdım sızı ama napayım aglamadan duramıyorum artık canım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?