Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

teşekkür ederim canım 174 boyum nişanlım benden 5-6 cm uzun topuklu giyersem yanyana iyi durmuyoruz ya aynı boyda oluyoruz yada ben ondan uzun oluyorum oyüzden topuklu tercih edemiyorum erkek bayandan uzun durmalı bence

İyilik sağlık :) Kurdale bağlamaya devam 500'ü yaptık 300 kaldı geriye Annem bugün 100 tanesini yapacak akşama 200 kalacak bitiricez sonra da Senden naber?
Çok az kalmış kuzucum maşallah
teşekkür ederim canım 174 boyum nişanlım benden 5-6 cm uzun topuklu giyersem yanyana iyi durmuyoruz ya aynı boyda oluyoruz yada ben ondan uzun oluyorum oyüzden topuklu tercih edemiyorum erkek bayandan uzun durmalı bence

Anladım canım uzunmuş boyun maşallah rahat kaldırır kaftanını o zaman içine hangisi siniyorsa o olsun

İyilik sağlık :) Kurdale bağlamaya devam 500'ü yaptık 300 kaldı geriye Annem bugün 100 tanesini yapacak akşama 200 kalacak bitiricez sonra da Senden naber?

az kalmış çok şükür :) sonra da o kadar davetiyeyi yazmak var kolay gelsin :))) ben de çok heyecanlıyım yaa dün 1 tane dolabımı boşalttım komple hurçlara koydum gitmeyi bekliyorlar yarın ve cuma izinliyim, yarın ev temizliycem, cuma da çeyiz gidecek kayınvalideye dedim kıyafetleri biz sonra yerleştiricez diye nasıl isterseniz dedi, bi hurç pijama gecelik var görmesinler

Şu çabucak halledenler kısmını görünce çok bozuluyorum ya Milletin moralini bozan piskopat okeanoss00

hehehehe

Evet canım onada bindallı deniyo sen sadece ustunu üzerine geçireceksin işte :) benimde kafamda öyle bişi var bakalım artık. istediğim gibi abiye bulabilirsem.
Evet ya hemen gitmem lazım bugün iş çıkışı bi ugrayım hatta, gelinliğimi de sorarım. ayakkabına kadar halletmişsin oohh maşallah :) inşalah bulurum canım

Canım çeyiz topiğimde var henüz masamız tv sehpamız falan yok ama
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lin-ceyizcikleri.668709/page-52#post-38389443

Amin canım en kısa zamanda inşallah çözeriz

Ne güzel kremler, beyazlar ferah ferahh çok güzeller, güle güle kullan bitanem :))

Eki Görüntüle 1492900
kızlar bu babet bindallının altına nasıl olur sizce topuklu giymicem boyum zaten uzun şimdi trendyolda gördüm marjin de indirime girmiş alsammı acaba sizce nasıl ?

Bence güzel, başka zamanda kullanabileceğin bir şey hem :)

Kesinlikle canimm sona birakmamak lazim benim salonun tulunde sikinti cikti boyunu cok kisa yapmislar simdi tekrar yapiolar ctesi verdik yarin alicaz. Balayi icin evet canim mayo pareo sapka sort falan aldim aaradan cikardim
Hic olmazsa

Bende bu hafta evi tutabilirsem inşallah, hemen perde için istanbula gitmem lazım, temizlik için bi kadınla anlaşayım diyorum, ikimiz girelim eve bitirelim inşallah. kayınvalidem yardıma bile gelmek biliyorum. nyse bi tutaydın evi
Allahtn fark etmişsin de hemen müdahale etmişsin perdelere :) Balayı için bende bi uğrayım bakayım neler varmış :))

Coook guzeller kuzum mutlulukla huzurla kullan insallah. Cok siklar ozellikle yemek odasi cok begendigim bi modelldi cook guzell

saol bitanem teşekkür ederim. bende yemek odasını görür görmek vuruldum. başkada bişey beğenemez oldum :))Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hepimizi :)

Daha evin temizliği yerleşmesi ceyizdeki eksikler kostur kostur onları alicam ise baslarsam zor olur diye hizlandirdim işleri canım :)

İş insanın elini kolunu bağlıyo, en azından yapılacaklar aksıyo. O yüzden işe başlamadan, hızlan canım, temizlik 1 hadi olmadı 2 günde biter gibi geliyo, yapanlar daha iyi bilir ama çok kirli ev değilse biter inşallah :)

Biz krem tercih etmedik ama köşeyi canım köşemiz vizon renginde olacak böyle kahveyle gri arasında bir ton berjeri de lacivert olacakDaha güzelleri senin olsun canım benim

Ayyy pardon o zaman canım yaa bende oturma grubunda vizon düşünüyorum, kir götürür en azından :)amiinn hepimizin balıımm :)

Ayyy pardon o zaman canım yaa bende oturma grubunda vizon düşünüyorum, kir götürür en azından :)amiinn hepimizin balıımm :)
Evet kir ihtimalini düşündük bizde canım çocuk olduktan sonra daha zor olurdu ben koltuk şalı falanda sevmiyorum o yüzden vizon şık duruyor açık mavi somon aksesuarlarla açmayı düşünüyorum nasipse

Ev bir yıllık falan kiracı temiz bırakmış ne kadar da olsa heryer temizlenecek bi günlük işi var canım haftasonu halledicez onu da

kızlar annem neden evlendıgım ıcın heyecanlı sevınclı yada duygusal degıl heykel gıbı buz gıbı davranıyo dusunmekten bıktım uvey evlat gıbıyım ya varsa yoksa abım yengem torunu ben neyım burda bılıyorum cok derdımı anlattım burda bıktırdım sızı ama napayım aglamadan duramıyorum artık canım acıyo

Senin durumunu ben yengemde gördüm canım kuzenimin çeyiz için çabasına bile mana verirdi begenmezdi bi fikir demezdi ama oğlu da yeni evlenmişti uzaktaydı görevi bi akşam gelinin resmini swviyodu oy kara gozlum benim annesinin güzeli falan diye ben de verdim veristirdim ama nafile aynı ilgi yine yoktu yalnız değilsin bu konuda canım var demekki böyle davranan belki evleniyosun diye kizdigindandir ananem de iki ay annemle konuşmamış nerdeyse hep aksilik yapmış evde sen üstesinden gelebiliyosan hiç takılma tadınıçıkar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…