Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ayy canım ben 3. günü kullanmaya başladım bi sıkıntı olurmu yaa((

bilmiyorum ki canım doktorum bana 1. gün kullanacaksın dedi

Allah Allah, ters mi tepiyo acaba onda

Gunaydinnnnnn kizlarr ev temizlemeye gidiyorum :))

günaydınnn canımmm Allah kolaylık versinnnnnn

günaydınnn kızlarrrr, ben de 1 hafta sonra izne ayrılıyorum son bir kaç günü evde geçireceğim

şafak 16

canım sen gideceksin ayrılcak senden diye olabilir bence :) cok aklına başka manalar getirme bence sen şu döneminin tadını çıkar :) benımde babam 5 gün küsüo sonra konuşmaya başlıo bence çok takılma

canım konuyu bulamadım da doktor neyi 1.gun kullanıcaksın dedı ? ortadan daldım da dikkatimi çekti

selamlar, ben de mayıs geliniyim. 3 ayrı yerde gelinlik giyeceğim. Önce kınada memleketimde, sonra nikahta yaşadığım yerde ve son olarak düğünde nişanlımın memleketinde. 16-23 ve 30 mayıs.

selamlar, ben de mayıs geliniyim. 3 ayrı yerde gelinlik giyeceğim. Önce kınada memleketimde, sonra nikahta yaşadığım yerde ve son olarak düğünde nişanlımın memleketinde. 16-23 ve 30 mayıs.
HOŞGELDİNNN :) valla sanada az kalmş bende 16 mayıs gelini olucam hayırlısıyla inş :)

valla çok az kaldı :) hayırlı olsun seninki de canım.
hazırlıklar hala bitmedi, bir sürü eksik var, artık amannn olsun, napayım deme moduna geçtim bile :)
29 gün kaldı :):):):) walla benimde az kaldı o gün gelsin de bir an önce devamı yavaş yavaş bile halledilir :) mobılyalarım gelmedı onları beklıorum ben

kuzular srekli geç giriyorum çok yoğun bu hafta. mobilyalarım bugün gelecekti yarına kaldı bi aksilik yüzünden her şey cuma gününe kaldı bu yüzden. davetiyeler, perde, mobilya ve beyaz eşya... nişanlım da izin alamıyor. Cumartesi günü nikahım var pazar günü çeyiz çıkacak. Allah yardımcımız olsun. Uçuğum hala geçmedi 51 kg ya kadar düşmüşüm.. sivilcelerim zaten malum stres bi geçseydi. sizde duırumlar nasıl???

Size resimlerden atıyorum. beğenecek misiniz? :) kına hatıralarımı kendim hazırlıyorum :) içine sürpriz sözler yazdım bohçalarımızı da hazırladık 8 tane cumartesi günü de nikahım var dün aldım nikah şekerlerini ama içinde şeker değil lavata var

canım hepsi çok güzel ellerine sağlık

bohçalar kimler için ben pek bilmediğim için soruyorum içlerine neler koydun birazcık bilgi verirmisin bende ona göre hazırlarım

Ay bende hiç sevmem koltuk için örtü falan, vizon kullanışlı renk maviyle güzel olur ama somonu hiç kafamda canlandıramadım valla o nasıl olur bilemedim

Ev bir yıllık falan kiracı temiz bırakmış ne kadar da olsa heryer temizlenecek bi günlük işi var canım haftasonu halledicez onu da

Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin canım

Kesinlikle canimm sona birakmamak lazim benim salonun tulunde sikinti cikti boyunu cok kisa yapmislar simdi tekrar yapiolar ctesi verdik yarin alicaz. Balayi icin evet canim mayo pareo sapka sort falan aldim aaradan cikardim
Hic olmazsa

dün hemen gittim mayo, bikini falan baktım çok cici şeyler vardı bende aldım bi kaç parça inşallah kocacım izin verirde giydirir :))

Çok güzeller canım çok şeker hediyeliklerinde inşallah sorunsuz çeyizinizi de götürürsünüz nikahıda atlatırsınız mutluluklar dilerim şimdiden
Ay bende hiç sevmem koltuk için örtü falan, vizon kullanışlı renk maviyle güzel olur ama somonu hiç kafamda canlandıramadım valla o nasıl olur bilemedim

Maviyle çok yakışan bir ton canım pembe çok renkli kalıyordu ama somon açık mavilerle çok tatlı duruyor ee vizon ve laciverti de açar diye düşündüm bakalım nasıl olacak gerçi daha somonla ilgili hiçbişey almadım

Bende kına hatırası vermek istiyorum ama ne yaptırıcağımı hala bulamadım. instagramdan bakıyorum birşeyler, seninkiler minik sabun sanırım. tam göremedim ama güzel gibi gözüküyo :))
Bohçalarında ne çok ve yavruşum maşallah neler neler koydunuz içine?
Canım benim sıkma canını bana bak mutlu ol :) daha ortada evim yok, eşyalar tabi gelemiyo, beyaz eşyalarımızı eve göre alıcaz. kına için hiçbirşey yok ortada.
O yüzden stres yapmıyorsun haline şükret ve herşey olur de, bir günlük gecikme çok zorlamaz inşallah merak etme seni. Vardır bunda da bir hayır :)
Stres yaptığın için sivilce çıkarıyorsundur. Ben 5 gündür cildimi nadasa verdim. makyaj yapmıyorum, yediklerime de dikkat ediyorum. Sanada öneririm Bitanem. bir de her gece sivilcelerinin üzerine çay ağacı yağı sür. O bende etkili oluyo. Benimde sivilce lekelerim çok var, ama yapacak bişi yok,
Bu arada şimdiden hayırlı uğurlu olsun nikahın,

Nette baktımda şimdi güzelmiş valla buz mavisi-somon-vizon uyumu çok güzel duruyodu. Herşey gönlüne göre olur canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…