- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.221
ayy canım ben 3. günü kullanmaya başladım bi sıkıntı olurmu yaa((
kızlar annem neden evlendıgım ıcın heyecanlı sevınclı yada duygusal degıl heykel gıbı buz gıbı davranıyo dusunmekten bıktım uvey evlat gıbıyım ya varsa yoksa abım yengem torunu ben neyım burda bılıyorum cok derdımı anlattım burda bıktırdım sızı ama napayım aglamadan duramıyorum artık canım acıyo
Gunaydinnnnnn kizlarrev temizlemeye gidiyorum :))
canım sen gideceksin ayrılcak senden diye olabilir bence :) cok aklına başka manalar getirme bence sen şu döneminin tadını çıkar :) benımde babam 5 gün küsüo sonra konuşmaya başlıo bence çok takılmakızlar annem neden evlendıgım ıcın heyecanlı sevınclı yada duygusal degıl heykel gıbı buz gıbı davranıyo dusunmekten bıktım uvey evlat gıbıyım ya varsa yoksa abım yengem torunu ben neyım burda bılıyorum cok derdımı anlattım burda bıktırdım sızı ama napayım aglamadan duramıyorum artık canım acıyo
silikon tabancası , tül kına aldım .kınaları şeffaf poşetlere sardım tullede bağlayığ sılıkonla aynaya sabitledim tatlimben buna bayıldım nasl süslemeisni yaptınız acaba?
canım konuyu bulamadım da doktor neyi 1.gun kullanıcaksın dedı ? ortadan daldım da dikkatimi çektibilmiyorum ki canım doktorum bana 1. gün kullanacaksın dedi
Allah Allah, ters mi tepiyo acaba onda
günaydınnn canımmm Allah kolaylık versinnnnnn
günaydınnn kızlarrrr, ben de 1 hafta sonra izne ayrılıyorum son bir kaç günü evde geçireceğim
şafak 16
HOŞGELDİNNN :) valla sanada az kalmş bende 16 mayıs gelini olucam hayırlısıyla inş :)selamlar, ben de mayıs geliniyim. 3 ayrı yerde gelinlik giyeceğim. Önce kınada memleketimde, sonra nikahta yaşadığım yerde ve son olarak düğünde nişanlımın memleketinde. 16-23 ve 30 mayıs.
HOŞGELDİNNN :) valla sanada az kalmş bende 16 mayıs gelini olucam hayırlısıyla inş :)
29 gün kaldı :):):):) walla benimde az kaldı o gün gelsin de bir an önce devamı yavaş yavaş bile halledilir :) mobılyalarım gelmedı onları beklıorum benvalla çok az kaldı :) hayırlı olsun seninki de canım.
hazırlıklar hala bitmedi, bir sürü eksik var, artık amannn olsun, napayım deme moduna geçtim bile :)
canım konuyu bulamadım da doktor neyi 1.gun kullanıcaksın dedı ? ortadan daldım da dikkatimi çekti
canım hepsi çok güzel ellerine sağlıkkuzular srekli geç giriyorum çok yoğun bu hafta. mobilyalarım bugün gelecekti yarına kaldı bi aksilik yüzündenher şey cuma gününe kaldı bu yüzden. davetiyeler, perde, mobilya ve beyaz eşya... nişanlım da izin alamıyor. Cumartesi günü nikahım var pazar günü çeyiz çıkacak. Allah yardımcımız olsun. Uçuğum hala geçmedi 51 kg ya kadar düşmüşüm.. sivilcelerim zaten malum stres bi geçseydi. sizde duırumlar nasıl???
Size resimlerden atıyorum. beğenecek misiniz? :) kına hatıralarımı kendim hazırlıyorum :) içine sürpriz sözler yazdımbohçalarımızı da hazırladık 8 tane cumartesi günü de nikahım var dün aldım nikah şekerlerini ama içinde şeker değil lavata var Eki Görüntüle 1496268 Eki Görüntüle 1496279 Eki Görüntüle 1496281
Evet kir ihtimalini düşündük bizde canım çocuk olduktan sonra daha zor olurdu ben koltuk şalı falanda sevmiyorum o yüzden vizon şık duruyor açık mavi somon aksesuarlarla açmayı düşünüyorum nasipse
Ev bir yıllık falan kiracı temiz bırakmış ne kadar da olsa heryer temizlenecek bi günlük işi var canım haftasonu halledicez onu da
Kesinlikle canimm sona birakmamak lazim benim salonun tulunde sikinti cikti boyunu cok kisa yapmislar simdi tekrar yapiolar ctesi verdik yarin alicaz. Balayi icin evet canim mayo pareo sapka sort falan aldim aaradan cikardim
Hic olmazsa
Çok güzeller canım çok şeker hediyeliklerinde inşallah sorunsuz çeyizinizi de götürürsünüz nikahıda atlatırsınız mutluluklar dilerim şimdidenkuzular srekli geç giriyorum çok yoğun bu hafta. mobilyalarım bugün gelecekti yarına kaldı bi aksilik yüzündenher şey cuma gününe kaldı bu yüzden. davetiyeler, perde, mobilya ve beyaz eşya... nişanlım da izin alamıyor. Cumartesi günü nikahım var pazar günü çeyiz çıkacak. Allah yardımcımız olsun. Uçuğum hala geçmedi 51 kg ya kadar düşmüşüm.. sivilcelerim zaten malum stres bi geçseydi. sizde duırumlar nasıl???
Size resimlerden atıyorum. beğenecek misiniz? :) kına hatıralarımı kendim hazırlıyorum :) içine sürpriz sözler yazdımbohçalarımızı da hazırladık 8 tane cumartesi günü de nikahım var dün aldım nikah şekerlerini ama içinde şeker değil lavata var Eki Görüntüle 1496268 Eki Görüntüle 1496279 Eki Görüntüle 1496281
Ay bende hiç sevmem koltuk için örtü falan, vizon kullanışlı renk maviyle güzel olur ama somonu hiç kafamda canlandıramadım valla o nasıl olur bilemedim
kuzular srekli geç giriyorum çok yoğun bu hafta. mobilyalarım bugün gelecekti yarına kaldı bi aksilik yüzündenher şey cuma gününe kaldı bu yüzden. davetiyeler, perde, mobilya ve beyaz eşya... nişanlım da izin alamıyor. Cumartesi günü nikahım var pazar günü çeyiz çıkacak. Allah yardımcımız olsun. Uçuğum hala geçmedi 51 kg ya kadar düşmüşüm.. sivilcelerim zaten malum stres bi geçseydi. sizde duırumlar nasıl???
Çok güzeller canım çok şeker hediyeliklerinde inşallah sorunsuz çeyizinizi de götürürsünüz nikahıda atlatırsınız mutluluklar dilerim şimdiden
Maviyle çok yakışan bir ton canım pembe çok renkli kalıyordu ama somon açık mavilerle çok tatlı duruyor ee vizon ve laciverti de açar diye düşündüm bakalım nasıl olacak gerçi daha somonla ilgili hiçbişey almadım
Amin canım cümlemizin inşallahNette baktımda şimdi güzelmiş valla buz mavisi-somon-vizon uyumu çok güzel duruyodu. Herşey gönlüne göre olur canım inşallah
Cok hos tatlim gule gule giy :) ben beyaz almadim ya somon aldim bi ara atarim size hep hayalim farkli renkte bi ayakkabi giymektiKizlarr sonunda ayakkabı aldım sizce nasıl Eki Görüntüle 1497149
Ben de aslında ilk zamanlar hep mor ve somon renkli baktim ama son anda beyaza döndüm. Şimdi tek dileğim rahat olması :)Cok hos tatlim gule gule giy :) ben beyaz almadim ya somon aldim bi ara atarim size hep hayalim farkli renkte bi ayakkabi giymekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?