- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.241
Kizlarr sonunda ayakkabı aldım sizce nasıl Eki Görüntüle 1497149
ben evde bol bol giyiyorumm :) ben platformla rahat etmıorum mesela o yuzden sitilettto aldım :)Ben de aslında ilk zamanlar hep mor ve somon renkli baktim ama son anda beyaza döndüm. Şimdi tek dileğim rahat olması :)
çok zarif canım güle güle giy ben babet aldım yaptırdım daha doğrusu önümüzdeki hafta gelicekKizlarr sonunda ayakkabı aldım sizce nasıl Eki Görüntüle 1497149
Güle güle giy canım çok güzel :)Kizlarr sonunda ayakkabı aldım sizce nasıl Eki Görüntüle 1497149
Günaydınnn :) Şafak 29 gün 9 saat :)Günaydın kızlar, hayırlı cumalar :) Şafak 36
çok güzel canım renginede bayıldım aşkla giyBen de gelin ayakkabılarım ve gelin çiçeğimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 1497407 Eki Görüntüle 1497406 Eki Görüntüle 1497408
Sağol canım moru çok seviyorum da ben :) Ben de bu sırada gelinliğine baktım çok beğendim sana da çok yakışmış :)çok güzel canım renginede bayıldım aşkla giy
çok teşekkür ederim canım önünü ve sırtını kapatıcam ozaman nasıl bişey olcak bilmiyorum umarım pişman olmam sence nasıl olurSağol canım moru çok seviyorum da ben :) Ben de bu sırada gelinliğine baktım çok beğendim sana da çok yakışmış :)
Güzel olur sanırım :) Ben bu tadilat işlerinden hiç anlamıyorum düğer kızlar bu konuda sana daha iyi fikir verirler :) Ben korkumdan hazır gelinlik aldımçok teşekkür ederim canım önünü ve sırtını kapatıcam ozaman nasıl bişey olcak bilmiyorum umarım pişman olmam sence nasıl olur
anladım canımGüzel olur sanırım :) Ben bu tadilat işlerinden hiç anlamıyorum düğer kızlar bu konuda sana daha iyi fikir verirler :) Ben korkumdan hazır gelinlik aldım
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla bir giyebilsek :)anladım canımsenin gelinliğinide gördüm çok güzel ışıl ışıl
senin çok az kaldı canım su gibi akıp geçer zaman sonra keşke zamanı geri çevirsekte bidaha giyebilsek diye hayal ederiz :)Teşekkür ederim canım hayırlısıyla bir giyebilsek :)
MoorrBen de gelin ayakkabılarım ve gelin çiçeğimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 1497407 Eki Görüntüle 1497406 Eki Görüntüle 1497408
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?