- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.261
HERKESE GUNAYDINN :))))))
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar :) Şafak 36
Nasılsınız güzel gelinlerhayırlı cumalar günaydın herkese
Çok güzel kuzum herşeyin seninle mor rengini sevdim sanada çok yakışıyorBen de gelin ayakkabılarım ve gelin çiçeğimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 1497407 Eki Görüntüle 1497406 Eki Görüntüle 1497408
Günaydııınn
Çok kötüyüm. Gribim nehircimNasılsınız güzel gelinler
Çok güzel kuzum herşeyin seninle mor rengini sevdim sanada çok yakışıyor
Nasılsın boncuk
Ben iki kez giyicem zaten foto çekimim düğünden önce :))senin çok az kaldı canım su gibi akıp geçer zaman sonra keşke zamanı geri çevirsekte bidaha giyebilsek diye hayal ederiz :)
Sağol canımcım teşekkür ederim :) Sana göre şafak kaç 35 mi 36 mıMoorr
Yakışırrr :)
Çiçeğinde çok güzel , şafağımızda çoook güzel
Sağol kuzucum cidden sevdirdim sana moruNasılsınız güzel gelinler
Çok güzel kuzum herşeyin seninle mor rengini sevdim sanada çok yakışıyor
Nasılsın boncuk
Geçmiş olsun canım herkeste salgın var dikkat et kendine bol bol vitamin al düğün arefesine girdiniz sayılırÇok kötüyüm. Gribim nehircim
Sn nasılsın
Sağol kuzucum cidden sevdirdim sana moru
Kınam 22 mayıs yani şafak 35Ben iki kez giyicem zaten foto çekimim düğünden önce :))
Sağol canımcım teşekkür ederim :) Sana göre şafak kaç 35 mi 36 mı
Sağol kuzucum cidden sevdirdim sana moru
Geçmiş olsun canım herkeste salgın var dikkat et kendine bol bol vitamin al düğün arefesine girdiniz sayılır
Evet kuzum memnunum bu durumdan renk seçeneklerime eklendi
Ben de hastayım boncuğum bugün işe zor geldim. Benim de yediğim bir şey dokunmuş bana sanırım serum bağladılar çarşamba akşamı hala iyileşemedim. Bir sıcak basıyor bir soğukÇok kötüyüm. Gribim nehircim
Sn nasılsın
Kınam 21 Mayıs benim :) Kınayı mı şafak sayıyoruzKınam 22 mayıs yani şafak 35
Nikahım da 14 Mayıs
Evet can'm evdekilr de grip. Zaten bizden biri gripse hepimizi bi yokluyor sağolsun
Kınam 21 Mayıs benim :) Kınayı mı şafak sayıyoruzO zaman düğüne 36 var :)
Ben de hastayım boncuğum bugün işe zor geldim. Benim de yediğim bir şey dokunmuş bana sanırım serum bağladılar çarşamba akşamı hala iyileşemedim. Bir sıcak basıyor bir soğukSana da çok geçmiş olsun.
Cuma günü dinlenelim diye öyle yaptım tatlım. Bakalım ya hayırlısı olsun. Çabucak geçiversin günler :)Sen benden 1 gün önce yapıyosun kınanı , daha rahat olcaksın ben sıkıştırdım biraz hemen olsun bitsin diyeNeyse balayında dinleriz artık yapcek bişey yok
Çok geçmiş olsun sanada canım. Soğuk şeyler yediysen midenin üşütmüşsündür. Çook dikkat et kendine.
Bende istedim öyle olmasını aslında ama durdukca stres diye aldım cumaya :)Cuma günü dinlenelim diye öyle yaptım tatlım. Bakalım ya hayırlısı olsun. Çabucak geçiversin günler :)
Ben hiç stresli değilim nedense. 1 hafta kala filan algılayacağım sanırımBende istedim öyle olmasını aslında ama durdukca stres diye aldım cumaya :)
Geçiversin diye diye geçirttik son 1 ay
Benim daha hazır olmayan şeylerim var kuzu o yüzden stresliyim biraz.Ben hiç stresli değilim nedense. 1 hafta kala filan algılayacağım sanırım
Kınam 22 mayıs yani şafak 35
Nikahım da 14 Mayıs
Evet can'm evdekilr de grip. Zaten bizden biri gripse hepimizi bi yokluyor sağolsun
Bende istedim öyle olmasını aslında ama durdukca stres diye aldım cumaya :)
Geçiversin diye diye geçirttik son 1 ay
Her türlü yorulucaz kuzu olsun napalım :)Benimde 1 gün önce boncuk beraberiz bu konuda çok yorulacağız direk kınadan gelip duş alıp uyumaya çalışacağızBiri oldumu herkese geçiyor gerçekten hepimiz aynı havayı soluyoruz normal
Konvoy arabalarına havlu aldık kurdele bağlanacak. Kına elbisemin boyu kesilecek. Dün gelinliğimi aldım evime koydum orada tek başına bekliyorBenim daha hazır olmayan şeylerim var kuzu o yüzden stresliyim biraz.
Yatak odam gelmedi hala, halılara bakmadık, konvoy arabaları süsleri ve mumlarımı yapamadım kaç gündür onları bitirmem lazım. Eksiklerim var yani hala.
Senin tamammı herşeyin
Evet her halukarda yorulacağız inşallah balayında atlatırız biraz yorğunluğuHer türlü yorulucaz kuzu olsun napalım :)
Bir an önce gecer umarım , işlerimi hasta hasta halledemem, ay bide regl oldum bugün . hoofff. hiç çekilmiyorum bugün cok gıcığım
Ooo sen bitirmişsin canım maaşallah :)Konvoy arabalarına havlu aldık kurdele bağlanacak. Kına elbisemin boyu kesilecek. Dün gelinliğimi aldım evime koydum orada tek başına bekliyorEvimi yerleştirdik. Davetiyelerim geldi. Babamlar dağıtmaya başlayacak nisan sonu mayıs başı gibi. Kınada hediye dağıtmaya karar verirsem bir onlarla uğraşırım başka bir şey kalmadı sanırım.
İnşşallah kuzu.Evet her halukarda yorulacağız inşallah balayında atlatırız biraz yorğunluğuGeçmiş olsun neyse netten yazışıyoruz yanındakilere sinirlisindir sen şimdi
Kıyafetlerimi yıkıyor anneceğim onlar ütülenecek ve evime götürülecekOoo sen bitirmişsin canım maaşallah :)
Sen nereye gidiyordun balayına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?