Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

HERKESE GUNAYDINN :))))))

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar :) Şafak 36

hayırlı cumalar günaydın herkese
Nasılsınız güzel gelinler
Ben de gelin ayakkabılarım ve gelin çiçeğimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)

Eki Görüntüle 1497407 Eki Görüntüle 1497406 Eki Görüntüle 1497408
Çok güzel kuzum herşeyin seninle mor rengini sevdim sanada çok yakışıyor

Nasılsın boncuk

gelin ayakkabılarının sadeliğine bakın ya benim ayakkabım gelinliğimden daha kokoş böle cafcaflı gelinler az kaldı dünya üstüne bence beni korumaya alsınlar. şaka bir yana çok ciciler kızlar. hemencecik giyme vakti gelse

senin çok az kaldı canım su gibi akıp geçer zaman sonra keşke zamanı geri çevirsekte bidaha giyebilsek diye hayal ederiz :)
Ben iki kez giyicem zaten foto çekimim düğünden önce :))
Moorr

Yakışırrr :)

Çiçeğinde çok güzel , şafağımızda çoook güzel
Sağol canımcım teşekkür ederim :) Sana göre şafak kaç 35 mi 36 mı
Nasılsınız güzel gelinler

Çok güzel kuzum herşeyin seninle mor rengini sevdim sanada çok yakışıyor

Nasılsın boncuk
Sağol kuzucum cidden sevdirdim sana moru

Ben iki kez giyicem zaten foto çekimim düğünden önce :))

Sağol canımcım teşekkür ederim :) Sana göre şafak kaç 35 mi 36 mı

Sağol kuzucum cidden sevdirdim sana moru
Kınam 22 mayıs yani şafak 35
Nikahım da 14 Mayıs

Geçmiş olsun canım herkeste salgın var dikkat et kendine bol bol vitamin al düğün arefesine girdiniz sayılır

Evet kuzum memnunum bu durumdan renk seçeneklerime eklendi

Evet can'm evdekilr de grip. Zaten bizden biri gripse hepimizi bi yokluyor sağolsun

Çok kötüyüm. Gribim nehircim

Sn nasılsın
Ben de hastayım boncuğum bugün işe zor geldim. Benim de yediğim bir şey dokunmuş bana sanırım serum bağladılar çarşamba akşamı hala iyileşemedim. Bir sıcak basıyor bir soğuk Sana da çok geçmiş olsun.

Kınam 21 Mayıs benim :) Kınayı mı şafak sayıyoruz O zaman düğüne 36 var :)

Sen benden 1 gün önce yapıyosun kınanı , daha rahat olcaksın ben sıkıştırdım biraz hemen olsun bitsin diye Neyse balayında dinleriz artık yapcek bişey yok

Çok geçmiş olsun sanada canım. Soğuk şeyler yediysen midenin üşütmüşsündür. Çook dikkat et kendine.

Cuma günü dinlenelim diye öyle yaptım tatlım. Bakalım ya hayırlısı olsun. Çabucak geçiversin günler :)

Ben hiç stresli değilim nedense. 1 hafta kala filan algılayacağım sanırım
Benim daha hazır olmayan şeylerim var kuzu o yüzden stresliyim biraz.
Yatak odam gelmedi hala, halılara bakmadık, konvoy arabaları süsleri ve mumlarımı yapamadım kaç gündür onları bitirmem lazım. Eksiklerim var yani hala.

Senin tamammı herşeyin

Kınam 22 mayıs yani şafak 35
Nikahım da 14 Mayıs

Evet can'm evdekilr de grip. Zaten bizden biri gripse hepimizi bi yokluyor sağolsun

Bende istedim öyle olmasını aslında ama durdukca stres diye aldım cumaya :)

Geçiversin diye diye geçirttik son 1 ay

Benimde 1 gün önce boncuk beraberiz bu konuda çok yorulacağız direk kınadan gelip duş alıp uyumaya çalışacağız Biri oldumu herkese geçiyor gerçekten hepimiz aynı havayı soluyoruz normal

Benimde 1 gün önce boncuk beraberiz bu konuda çok yorulacağız direk kınadan gelip duş alıp uyumaya çalışacağız Biri oldumu herkese geçiyor gerçekten hepimiz aynı havayı soluyoruz normal
Her türlü yorulucaz kuzu olsun napalım :)

Bir an önce gecer umarım , işlerimi hasta hasta halledemem, ay bide regl oldum bugün . hoofff. hiç çekilmiyorum bugün cok gıcığım

Konvoy arabalarına havlu aldık kurdele bağlanacak. Kına elbisemin boyu kesilecek. Dün gelinliğimi aldım evime koydum orada tek başına bekliyor Evimi yerleştirdik. Davetiyelerim geldi. Babamlar dağıtmaya başlayacak nisan sonu mayıs başı gibi. Kınada hediye dağıtmaya karar verirsem bir onlarla uğraşırım başka bir şey kalmadı sanırım.

Her türlü yorulucaz kuzu olsun napalım :)

Bir an önce gecer umarım , işlerimi hasta hasta halledemem, ay bide regl oldum bugün . hoofff. hiç çekilmiyorum bugün cok gıcığım
Evet her halukarda yorulacağız inşallah balayında atlatırız biraz yorğunluğuGeçmiş olsun neyse netten yazışıyoruz yanındakilere sinirlisindir sen şimdi

Ooo sen bitirmişsin canım maaşallah :)

Sen nereye gidiyordun balayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…