Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Çok güzelmiş canım bende tül istiyorum Eminönünden falan alıcam bakalım fiyonk gibi yapıp arabalara takalım diyorum

Kınam 22 mayıs yani şafak 35
Nikahım da 14 Mayıs

Evet can'm evdekilr de grip. Zaten bizden biri gripse hepimizi bi yokluyor sağolsun
Canım ben de fena gribim hatta bir aydır doğru düzgün duzelmeden tekrar oluyorum geçse artk yaa
Benim de kına 22 mayıs dugun 23 mayıs nikah 15 mayıs

Koltukların mı mor Benim hayalimdi ama yapamadım. Güle güle kullanın canım :) Maşallah becerikli hatunlar sizi :) Ben uğraşamam valla siz yapın :)

Canım ben de fena gribim hatta bir aydır doğru düzgün duzelmeden tekrar oluyorum geçse artk yaa
Benim de kına 22 mayıs dugun 23 mayıs nikah 15 mayıs
Çok geçmiş olsun,doktora görünseydin bi, çok yanlış zamanda grip olduk

öyle mii yaa bizde 15 mayıs istedik ama doluydu öğleden sonra 14 mayıs a kaldık o yüzden.

Çok güzelmiş canım bende tül istiyorum Eminönünden falan alıcam bakalım fiyonk gibi yapıp arabalara takalım diyorum
Zaten kalın organze kurdelalar satılıyor onlardan alicam ortasına harf bulamazsam küçük tomurcuk çiçek satılıyor onlardan koyucam üzerine uğur böcekleri yapistiririm tamam ışte

Çok geçmiş olsun,doktora görünseydin bi, çok yanlış zamanda grip olduk

öyle mii yaa bizde 15 mayıs istedik ama doluydu öğleden sonra 14 mayıs a kaldık o yüzden.
Bize de cuma günleri nikah almıyoruz aslında hadi 15.05.2015 saat 15:00 olsun sizin dedi :)))

canım çok güzelmiş buu ama bu harfleri nasıl yapcaksın ya merak ettim bende yapabilirim böyle bişey

Kızlar yemek masasının altına pelus kilim aldım kirinti olur dediler ama adam da shaggy gibi değil silkeleyince atar makinede bile yikanabilir dedi Sizce nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…