- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.281
Bizde Belek.Kıyafetlerimi yıkıyor anneceğim onlar ütülenecek ve evime götürülecekBaba evinden çıkıyoruz artık Antalya Belek'e gidiyoruz canım siz ?
İnşşallah kuzu.
Allahtan tekim 9 dan beri, inşAllah kimse gelmez bugün rahar rahat takılırım
Bizde Belek.Bu sene çoğu gelin Belek' e akacak
Evet daha bide o iş varr
Çok güzel bunlar amaaa çok begendim canım benim koltuklarim bu renkteBen de gelin ayakkabılarım ve gelin çiçeğimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 1497407 Eki Görüntüle 1497406 Eki Görüntüle 1497408
Çok güzelmiş canım bende tül istiyorum Eminönünden falan alıcam bakalım fiyonk gibi yapıp arabalara takalım diyorumÇok güzel bunlar amaaa çok begendim canım benim koltuklarim bu renkteben daha ayakkabı almadım halılar perdeler mobilya halloldu eve gelmesi kaldı çeyiz eksiklerim epey tamamlandı
Kızlar konvoy için kendim süs yapicam bu şekilde
Eki Görüntüle 1497657
Canım ben de fena gribim hatta bir aydır doğru düzgün duzelmeden tekrar oluyorum geçse artk yaaKınam 22 mayıs yani şafak 35
Nikahım da 14 Mayıs
Evet can'm evdekilr de grip. Zaten bizden biri gripse hepimizi bi yokluyor sağolsun
Koltukların mı morÇok güzel bunlar amaaa çok begendim canım benim koltuklarim bu renkteben daha ayakkabı almadım halılar perdeler mobilya halloldu eve gelmesi kaldı çeyiz eksiklerim epey tamamlandı
Eki Görüntüle 1497657
Siz uğraşın ben klasik usul havlu ve kırmızı kurdele ile işi hallettim :)Çok güzelmiş canım bende tül istiyorum Eminönünden falan alıcam bakalım fiyonk gibi yapıp arabalara takalım diyorum
Çok geçmiş olsun,doktora görünseydin bi, çok yanlış zamanda grip oldukCanım ben de fena gribim hatta bir aydır doğru düzgün duzelmeden tekrar oluyorum geçse artk yaa
Benim de kına 22 mayıs dugun 23 mayıs nikah 15 mayıs
Zaten kalın organze kurdelalar satılıyor onlardan alicam ortasına harf bulamazsam küçük tomurcuk çiçek satılıyor onlardan koyucam üzerine uğur böcekleri yapistiririm tamam ışteÇok güzelmiş canım bende tül istiyorum Eminönünden falan alıcam bakalım fiyonk gibi yapıp arabalara takalım diyorum
Bize de cuma günleri nikah almıyoruz aslında hadi 15.05.2015 saat 15:00 olsun sizin dedi :)))Çok geçmiş olsun,doktora görünseydin bi, çok yanlış zamanda grip olduk
öyle miiyaa bizde 15 mayıs istedik ama doluydu öğleden sonra 14 mayıs a kaldık o yüzden.
ben yaptım birazını canım,papyon yaptım ben 5 renk tül aldım ,bitince atarımÇok güzelmiş canım bende tül istiyorum Eminönünden falan alıcam bakalım fiyonk gibi yapıp arabalara takalım diyorum
aaaaaa bizimde 14 myıs saat 15:00Bize de cuma günleri nikah almıyoruz aslında hadi 15.05.2015 saat 15:00 olsun sizin dedi :)))
Ben hiç aklimda olmayan bi koltuğa belki de mor diye vuruldum canım :))))Koltukların mı morBenim hayalimdi ama yapamadım. Güle güle kullanın canım :) Maşallah becerikli hatunlar sizi :) Ben uğraşamam valla siz yapın :)
canım çok güzelmiş buuÇok güzel bunlar amaaa çok begendim canım benim koltuklarim bu renkteben daha ayakkabı almadım halılar perdeler mobilya halloldu eve gelmesi kaldı çeyiz eksiklerim epey tamamlandı
Eki Görüntüle 1497657
Az daha herşey aynı anda yasiyacakmisiz hayırlısı olsun ve biran önce olsun diyorum :)))aaaaaa bizimde 14 myıs saat 15:00cuma olsaydı o da 15,00 olcaktı
tebrik ederim şimdiden
Harfleri bakicam bulamazsam tomurcuk çiçekler var küçük onlardan alıp takicam ortasınacanım çok güzelmiş buuama bu harfleri nasıl yapcaksın ya merak ettim bende yapabilirim böyle bişey
Az daha herşey aynı anda yasiyacakmisiz hayırlısı olsun ve biran önce olsun diyorum :)))
Harfleri bakicam bulamazsam tomurcuk çiçekler var küçük onlardan alıp takicam ortasına
evet ya hazır harfler varsa çok iyi olur kaç tane yapmak lazım bunlardanHarfleri bakicam bulamazsam tomurcuk çiçekler var küçük onlardan alıp takicam ortasına
Işte adet konusu ben de karar veremedim 50 tane fazla mi olur az mi acepevet ya hazır harfler varsa çok iyi olur kaç tane yapmak lazım bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?