Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Siz uğraşın ben klasik usul havlu ve kırmızı kurdele ile işi hallettim :)
Bakalım benimde zamanımız olursa kuzum yoksa dediğin gibi uğraş istiyor gerçi ben normal tül alıp bağlayacağım elmol gibi uğraşamam beceremem
Zaten kalın organze kurdelalar satılıyor onlardan alicam ortasına harf bulamazsam küçük tomurcuk çiçek satılıyor onlardan koyucam üzerine uğur böcekleri yapistiririm tamam ışte
Anladım canım bitince göster bize de merak ettim ben sanırım normal tül alıp fiyonk yaparım yeter
ben yaptım birazını canım,papyon yaptım ben 5 renk tül aldım ,bitince atarım

At artık kız merakla bekliyorum bende yapıcam dahafarklı renkler yapınca dahamı güzel duruyor üstüste getirip fiyonkmu yaptın

Bugün De gelinlik provam var dün her yerinden daralttı kızlar sen baya kilo vermissin dedi ve bu halsizlikle üç dört gün provaya gidicem hiç böyle hayal etmemiştim gidemiyorum resmen tadını çıkaramıyorumooof

bitince atarım diyodum aslında ama en azından nasıl duracağına bak.

kenar uçlara yarım inci yapştrcam. ortadaki güllerin altına beyaz orta kalımlıkta kurdeleden fiyonk yapcam

bitince atarım diyodum aslında ama en azından nasıl duracağına bak. Eki Görüntüle 1497708

kenar uçlara yarım inci yapştrcam. ortadaki güllerin altına beyaz orta kalımlıkta kurdeleden fiyonk yapcam
Aaa hiç böyle tahmin etmemiştim kuzu çok farklı ve güzel becerikli hatun nasıl yapabildiğini anlamadım he ben normal tülü bağlacaktım

Sağol canım benim spor derken evi baya şatafatlı yaptım sanırım içimdeki kokos ortaya çıktı
Çok hoş olmuş çok Benim evde karman çorman bir şey oldu her oda farklı tarz Salon spor yatak odası kokoş, yemek odası kokoş heheheh

Çok hoş olmuş çok Benim evde karman çorman bir şey oldu her oda farklı tarz Salon spor yatak odası kokoş, yemek odası kokoş heheheh
İnşallah bi yerlessin tam halini ben de merak ediyorum bu koltuklara aldığım hali biraz kafamı karıştırdı bulamadım gri güzel bişey Bunu aldım

olsun.maksat dinlenmek zaten

ben severim uğraşmayı
nedime taclarımı,mumları gördünmü.

onları da yapardım da vakit yok
Ay bakmamışım ben ona şimdi baktım sadece nedime tacı var ama :) Çok güzel yalnız bayıldım ya :) Ne kadar yaptırdın canım? Mumlarını da görmek isterim :)

İnşallah bi yerlessin tam halini ben de merak ediyorum bu koltuklara aldığım hali biraz kafamı karıştırdı bulamadım gri güzel bişey Bunu aldım
Eki Görüntüle 1497736
Patchwork de giderdi senin koltuklara. Senin koltuklarının başka renginde arkadaşımın koltukları var. Halısı patchwork çok yakışmıştı. Ama bu halı da güzel canımcım.

Yatak odası ve gol de yine pelus olanlardan bejbbal köpüğü renginde

Bu da mutfak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…