- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.301
Bakalım benimde zamanımız olursa kuzum yoksa dediğin gibi uğraş istiyor gerçi ben normal tül alıp bağlayacağım elmol gibi uğraşamam becerememSiz uğraşın ben klasik usul havlu ve kırmızı kurdele ile işi hallettim :)
Anladım canım bitince göster bize de merak ettim ben sanırım normal tül alıp fiyonk yaparım yeterZaten kalın organze kurdelalar satılıyor onlardan alicam ortasına harf bulamazsam küçük tomurcuk çiçek satılıyor onlardan koyucam üzerine uğur böcekleri yapistiririm tamam ışte
ben yaptım birazını canım,papyon yaptım ben 5 renk tül aldım ,bitince atarım
Bende bugün tekim ve geç saate kadar kimse dönmeyecek
Biz Alanyadayız
çok olur bence 50 tane araç konvoyu olmaz sanırım ya bilemedim kiIşte adet konusu ben de karar veremedim 50 tane fazla mi olur az mi acep
Haklısın 30 yeterli o haldeçok olur bence 50 tane araç konvoyu olmaz sanırım ya bilemedim ki
Çok güzel hayatım güle güle oturun.Ben hiç aklimda olmayan bi koltuğa belki de mor diye vuruldum canım :))))
Eki Görüntüle 1497669
bitince atarım diyodum aslında ama en azından nasıl duracağına bak.Bakalım benimde zamanımız olursa kuzum yoksa dediğin gibi uğraş istiyor gerçi ben normal tül alıp bağlayacağım elmol gibi uğraşamam beceremem
Anladım canım bitince göster bize de merak ettim ben sanırım normal tül alıp fiyonk yaparım yeter
At artık kız merakla bekliyorum bende yapıcam dahafarklı renkler yapınca dahamı güzel duruyor üstüste getirip fiyonkmu yaptın
İnşallah memnun kalırız canım zaten sırf otel seçtik gibi ne tam kumsalı var ne gezilecek yerio otelde de çok güzell, bol bol dinlenip eğlenirsinz inşalllaah kuzu
Çok marifetlisiniz yahuu :) Ben böyle şeylerle hiç uğraşamam bana daral gelirbitince atarım diyodum aslında ama en azından nasıl duracağına bak. Eki Görüntüle 1497708
kenar uçlara yarım inci yapştrcam. ortadaki güllerin altına beyaz orta kalımlıkta kurdeleden fiyonk yapcam
Sağol canım benim spor derken evi baya şatafatlı yaptım sanırım içimdeki kokos ortaya çıktıÇok güzel hayatım güle güle oturun.
Aaa hiç böyle tahmin etmemiştim kuzu çok farklı ve güzel becerikli hatun nasıl yapabildiğini anlamadım he ben normal tülü bağlacaktımbitince atarım diyodum aslında ama en azından nasıl duracağına bak. Eki Görüntüle 1497708
kenar uçlara yarım inci yapştrcam. ortadaki güllerin altına beyaz orta kalımlıkta kurdeleden fiyonk yapcam
Bana da gelirdi ama fiyatını sorunca yaptırmak için ben yaparım dedim yaniÇok marifetlisiniz yahuu :) Ben böyle şeylerle hiç uğraşamam bana daral gelir
Çok hoş olmuş çokSağol canım benim spor derken evi baya şatafatlı yaptım sanırım içimdeki kokos ortaya çıktı
Klasik havlu ve kırmızı kurdele favorimBana da gelirdi ama fiyatını sorunca yaptırmak için ben yaparım dedim yani
İnşallah memnun kalırız canım zaten sırf otel seçtik gibi ne tam kumsalı var ne gezilecek yeri
Çok marifetlisiniz yahuu :) Ben böyle şeylerle hiç uğraşamam bana daral gelir
İnşallah bi yerlessin tam halini ben de merak ediyorum bu koltuklara aldığım hali biraz kafamı karıştırdı bulamadım gri güzel bişey Bunu aldımÇok hoş olmuş çokBenim evde karman çorman bir şey oldu her oda farklı tarz Salon spor yatak odası kokoş, yemek odası kokoş heheheh
Ay bakmamışım ben ona şimdi baktım sadece nedime tacı var ama :) Çok güzel yalnız bayıldım ya :) Ne kadar yaptırdın canım? Mumlarını da görmek isterim :)olsun.maksat dinlenmek zaten
ben severim uğraşmayı
nedime taclarımı,mumları gördünmü.
onları da yapardım da vakit yok
Patchwork de giderdi senin koltuklara. Senin koltuklarının başka renginde arkadaşımın koltukları var. Halısı patchwork çok yakışmıştı. Ama bu halı da güzel canımcım.İnşallah bi yerlessin tam halini ben de merak ediyorum bu koltuklara aldığım hali biraz kafamı karıştırdı bulamadım gri güzel bişey Bunu aldım
Eki Görüntüle 1497736
olsun.maksat dinlenmek zaten
ben severim uğraşmayı
nedime taclarımı,mumları gördünmü.
onları da yapardım da vakit yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?