Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben de psikolojik problemlerimi aştım.ardından biriyle tanıştım ve şu an sözlendim arkadaşlar çoook muttluyum. Allahım bozmasın.bizim nikah tarihi belli değil henüz. arkadaşlar ankarada çeyiz için uygun fiyatlı yer tavsiyeleri olanlar lüten yazsın.ayrıca gelinlik damatlık önerilerinizi de beklerim ankaradan:) herkese mutluluklar kzılar

Patchwork de giderdi senin koltuklara. Senin koltuklarının başka renginde arkadaşımın koltukları var. Halısı patchwork çok yakışmıştı. Ama bu halı da güzel canımcım.
Ay evet onu çok istedim baktım da ama rengi bi türlü uygun bulamadım biraz soft kalsın yormasin dedim bi tane begenebikdim o da katalogtan sordu firmada mi başka mağaza mi ne bulamadı üzüldüm ama artk alayım dedim yoruldum çok ya bide hasta olunca herşeyi böyle son zamanlara bırakınca böyle oldu çok stresli

Olsun canım senin seçtiklerin de çok güzel maşallah :) Ben sana özelden mesaj atıcam bak bi :)

Selam kizlar, dun ev temizledim butun gun tek basima canim cikti ama biraz biraz yapmasini ogrendim. Bugun de doktora gittim kadin dogum, pko vardi bende kistim 5 cm olmus cocugu geciktirme, geciktirdikce olma ihtimali duser falan dedi ben iki aydir regl fln olmadigim icin hapa da baslayamadim haliyle igneyle sokturucez sonra baslicam Allah caresi olmayan hastalik vermesin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…