- 17 Nisan 2015
- 8
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.321
bu arada bayıldım güle güle kullan canımYatak odası ve gol de yine pelus olanlardan bejbbal köpüğü renginde
Eki Görüntüle 1497738
Bu da mutfak için
Eki Görüntüle 1497739
Ay evet onu çok istedim baktım da ama rengi bi türlü uygun bulamadım biraz soft kalsın yormasin dedim bi tane begenebikdim o da katalogtan sordu firmada mi başka mağaza mi ne bulamadı üzüldüm ama artk alayım dedim yoruldum çok ya bide hasta olunca herşeyi böyle son zamanlara bırakınca böyle oldu çok stresliPatchwork de giderdi senin koltuklara. Senin koltuklarının başka renginde arkadaşımın koltukları var. Halısı patchwork çok yakışmıştı. Ama bu halı da güzel canımcım.
Güle güle kullan canım. Sen benim halılarımı görmüştün değil mi?Yatak odası ve gol de yine pelus olanlardan bejbbal köpüğü renginde
Eki Görüntüle 1497738
Bu da mutfak için
Eki Görüntüle 1497739
Ay bakmamışım ben ona şimdi baktım sadece nedime tacı var ama :) Çok güzel yalnız bayıldım ya :) Ne kadar yaptırdın canım? Mumlarını da görmek isterim :)
Allahım güzelliklere gel :)
Evet bu kadar yorgunluktan sonra gezmeyi pek gözümde yemiyor
Ben taçları görmedim canım sanki teflerini görmüştüm bir tek
Gördüm canım sen evi duzdun çoktan maşallahGüle güle kullan canım. Sen benim halılarımı görmüştün değil mi?
Olsun canım senin seçtiklerin de çok güzel maşallah :) Ben sana özelden mesaj atıcam bak bi :)Ay evet onu çok istedim baktım da ama rengi bi türlü uygun bulamadım biraz soft kalsın yormasin dedim bi tane begenebikdim o da katalogtan sordu firmada mi başka mağaza mi ne bulamadı üzüldüm ama artk alayım dedim yoruldum çok ya bide hasta olunca herşeyi böyle son zamanlara bırakınca böyle oldu çok stresli
Bekliyorum canımOlsun canım senin seçtiklerin de çok güzel maşallah :) Ben sana özelden mesaj atıcam bak bi :)
Yolladım canım :)Bekliyorum canım
sağol canım:)Allahım bunlar ne kadar güzel canım ya maşallah mumlar elde tutmalıkmı yaptın öyle çok şekerler bayıldım ya
Aslında daha kolay gibi haklısın kuzum bir deneyeyim evde tül vardısağol canım:)
tüllerde bu kolay geldi bunu yaptım yelpaze gibi katlayıp ortasından kurdela ile bağlayacaksın bu kadarcık :)
Çoookk güzelmis mutlulukla giy canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sectigim-gelinlik-sizce-nasil.815439/
kızlar buraya gelinliğimi koydum yorumlarınızı bekliyorum
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsunÇoookk güzelmis mutlulukla giy canım
Çok güzel bunlar amaaa çok begendim canım benim koltuklarim bu renkteben daha ayakkabı almadım halılar perdeler mobilya halloldu eve gelmesi kaldı çeyiz eksiklerim epey tamamlandı
Kızlar konvoy için kendim süs yapicam bu şekilde
Eki Görüntüle 1497657 [/QUOTE
yaaa cok begendim bende yapicamÇok güzel bunlar amaaa çok begendim canım benim koltuklarim bu renkteben daha ayakkabı almadım halılar perdeler mobilya halloldu eve gelmesi kaldı çeyiz eksiklerim epey tamamlandı
Kızlar konvoy için kendim süs yapicam bu şekilde
Eki Görüntüle 1497657
kizlar Harf bulamazsaniz bence hazir keceler oluo onlardan harf kesip yapabilirsinizIşte adet konusu ben de karar veremedim 50 tane fazla mi olur az mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?