- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.341
canım çok geçmiş olsun dediğin gibi allah dermansız hastalık vermesin kafana takıp stres yapmamaya çalış güzel günler seni bekliyo yuvanı kuruyosun yuvanı kurduktan sonra çocuğunuda alırsın kucağına eşinle çocuğunla mutlu bi hayatın olur inşallah üzme kendiniSelam kizlar, dun ev temizledim butun gun tek basima canim ciktiama biraz biraz yapmasini ogrendim. Bugun de doktora gittim kadin dogum, pko vardi bende kistim 5 cm olmus cocugu geciktirme, geciktirdikce olma ihtimali duser falan dedi ben iki aydir regl fln olmadigim icin hapa da baslayamadim haliyle igneyle sokturucez sonra baslicam Allah caresi olmayan hastalik vermesin ne diyim
Canım tedavi olursun kistin küçülür üzülme. Olmadı yaparsınız hemen çocuk gencecik anne olursun fena mı :)Selam kizlar, dun ev temizledim butun gun tek basima canim ciktiama biraz biraz yapmasini ogrendim. Bugun de doktora gittim kadin dogum, pko vardi bende kistim 5 cm olmus cocugu geciktirme, geciktirdikce olma ihtimali duser falan dedi ben iki aydir regl fln olmadigim icin hapa da baslayamadim haliyle igneyle sokturucez sonra baslicam Allah caresi olmayan hastalik vermesin ne diyim
canım çok geçmiş olsun dediğin gibi allah dermansız hastalık vermesin kafana takıp stres yapmamaya çalış güzel günler seni bekliyo yuvanı kuruyosun yuvanı kurduktan sonra çocuğunuda alırsın kucağına eşinle çocuğunla mutlu bi hayatın olur inşallah üzme kendini
Canım tedavi olursun kistin küçülür üzülme. Olmadı yaparsınız hemen çocuk gencecik anne olursun fena mı :)
Canım hiç tedaviyi dert etme benim de bi 3.5 cm bi 2 cm cikiyo her adet olmaya kuculup tekrarliyo iğne süper sokuyo çocuğu da geciktirme bu şekilde bi sürü hamile var sakin stres yapma zaten başı stres cekiyo bunda da birde göbek yaglanmasin ona dikkat et yaglanma da çok etki ediyor bunda gerissi hiç sorun değil benim 6 aylık hamile arkadaşım var daha ileri hastaydı dış gebelikten bi yumurta ligi alındı ama ötekine hoopp bebis geldiCok sagol canim tesekkur ederim dusunmemeye calisiyorum olmassa da olmaz sart degil ki sonucta :) ama nisanlim cok istiyo bi de onun yasi da geciyor neyse hayirlisi olsun her seyin
Her gittigimde daha da buyuyor bi suru ilac var kullandim ama cozum olmadi simdiye kadaryok hemen cocuk yapamam valla yaa bakalim adamla ayni evde yapabilcem mi :)) 3-4 yil en az o zaman da olursa tabi kismet :)
Cok guzel olmus yahu bravo :)Işte kızlar ilk örnektamamen farklı bişey çıktı ortaya tabi
Eki Görüntüle 1498688 Eki Görüntüle 1498691
Ben de gelin ayakkabılarım ve gelin çiçeğimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 1497407 Eki Görüntüle 1497406 Eki Görüntüle 1497408
Ben de hastayım boncuğum bugün işe zor geldim. Benim de yediğim bir şey dokunmuş bana sanırım serum bağladılar çarşamba akşamı hala iyileşemedim. Bir sıcak basıyor bir soğukSana da çok geçmiş olsun.
Çok kötüyüm. Gribim nehircim
Sn nasılsın
canım hepsi çok güzel ellerine sağlık
bohçalar kimler için ben pek bilmediğim için soruyorum içlerine neler koydun birazcık bilgi verirmisin bende ona göre hazırlarım
Kınam 21 Mayıs benim :) Kınayı mı şafak sayıyoruzO zaman düğüne 36 var :)
Kızzzllaaaaar ben bugün evlendim ki :) Eki Görüntüle 1499969 Eki Görüntüle 1499970
kızlar iyi geceler. beni uyku tutmuyor nedense. kocacım memleketine gitti davetiyeleri dağıtmaya ben de evlendiğim gün yalnız kalmayım dedim arkadaşımda kalıyorum :) mobilyalarımızda sorun çıktı bizimde. hala yarısı gelemedi. çeyizim haftaya kaldı. aksilik aksilik üstüne. sizde de aynı mı yaa :/
Hayırlı uğurlu olsun canım Çok güzel olmuşsun eldivenle şapkanla :))
Canım günaydın, evlendin ya mutluluktan uyku girmez insanın gözüne :) İnşallah tez zamanda gelir canım, sıkma canını inşallah bulunur bir çaresi, geç olsun da güç olmasın. :) Bende ki aksilikleri hiç söylemeyim kendi haline şükredersin valla :) daha evim yok, beyaz eşyaları eve göre alacağız ev olmadığı için alamıyoruz. mobilyalar hazır değil, hazır olsada ev olmadığı için gelemez. perdeler, halılar yok. ceyizim tamam değil, evde çok ciddi sorunlar var. 4 ablamda birbirine küs bende annemle küsüm. hergün cddi tartışmalar yaşıyoruz. İçimde evlilik namına bir istek, arzu, heyecan kalmadı. tarihimizi ertelemek istedim eşim izin vermedi.
canım benim yaaaahh kuzum her şeyin hayırlısı olsun inşallah. canını sıkma desem de olmaz çok iyi anlıyorum seni. inşallah tez zamanda yoluna girer her şey. dua edelim bol bol. ikimizde ankaradayız eğer konuşmak istersen görüşelim haftaiçi bigün. ben nasılsa işsizim :)
Amiin bitanem, Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Versin ama o hayırlı olan şeyi de gönlümüze sevdirsin, ısındırsın. İnşallah istediğimiz gibi olur herşey diyecem ama olmayacak biliyorum, Valla çok isterim canım görüşelim inşallah, yüzyüze de tanışalım, Hafta içi bi iş çıkışı görüşsek ne güzel olur bilmem sana uyar mı ama
Hayirli olsun canimmm nasil duygulandim cok guzel olmussun masallah rabbim bi yastikta kocatsinnKızzzllaaaaar ben bugün evlendim ki :) Eki Görüntüle 1499969 Eki Görüntüle 1499970
Gecmis olsun canim benimde var pko sendromu bi ay oluyo bende gittim doktora bana cocuk icin gec olabilir dedi benimde tek canimi sikan bu bende 3aya yakindir hasta olmadim simdi olmak icin hap aliyorum sonrada dogum kontole basliycam doktora sordum dogum kontrol hapi icin kulln dedi. En azindan her ay hasta olucam yoksa hic istemiodum hap kullanmak. Sana ne dedi merak ettim hap kullancakmisin sende?Selam kizlar, dun ev temizledim butun gun tek basima canim ciktiama biraz biraz yapmasini ogrendim. Bugun de doktora gittim kadin dogum, pko vardi bende kistim 5 cm olmus cocugu geciktirme, geciktirdikce olma ihtimali duser falan dedi ben iki aydir regl fln olmadigim icin hapa da baslayamadim haliyle igneyle sokturucez sonra baslicam Allah caresi olmayan hastalik vermesin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?