Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar eşyalarımızı aldık, perdeler dikiliyor bugün de evimizi temizledik.çok şükür herşey ilerlemeye başladı 5 Mayıs ta da nikah:)) çok heyecanlı geçiyor ya Rabnim hepimizi Mesut etsin bu heyecanımızı boşa çıkarmasın inşallah...

Kizlar herkese iyi aksamlar tum gun utu yaptm ayaklarimi hissetmiorum ama var ya evimden cikmak istemedm ya sabaha kadar kalsam temizlik yapsam super bse allah herkese cok daha iilerini nasip etsin ins ☺iyi geceler

Kızlar bir şey soracağım ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ama sanki reglim uzadı gibi sizde de öyle mi oldu ya da bilginiz var mı

ayy canım maşallah ne kadar çok görümcen varmış benim görümcem yok nişanlımın 2 erkek kardeşi var bi tane eltim var ben daha az hazırlicam ozaman yırttım

Günaydın herkese hayırlı haftalar Rabbim bütün sorularımızın cevaplarını hayırlı bir şekilde gönlümüzdekini önümüze sunsun işlerimiz tıkır tıkır halledilsin inşallahAmin

Yerim seni mor denince akla ben geliyorum artık
Canım çok güzel olmuşsun maşallah Evliler kervanına sen de katıldın artık :) Allah bir yastıkta kocatsın, Rabbim utandırmasın ömür boyu mutlu olun inşallah :)

Amin canım cümlemizin inşallahNasılsın
iyiyim canım babam geldi dün şehir dışındaydı 2 haftadır... yatak odasını beğenin alalım dedi yapılmasını beklersek uzun sürer yetişmez dedi diğer eşyalarımda yapılmaya başlanmış oyüzden sıkıntımın bi kısmı gitti nişanlımda beklediği ödemenin bu hafta geleceğini söyledi inşallah diğer şeyleride bu hafta hallederiz güzel bi hafta olur umarım :) sen nasılsın

sana da geçmiş olsun canım, ben de şu an söktürücü kullanıyorum, birkaç güne 2 ay olacak regl olmayalı daha uzun dönemler de oldu ama işte rahattım ya hiç üstüne düşmedim, neyse zararın neresinden dönersen kardır. regl olmayı becerebilirsem ben de başlicam inşallah :) çocuk isteyene kadar kullanmam gerekiyor canım, çocuk isteyince daha farklı tedavi olacakmış.

günaydınlarrrrrr
Günaydın canım nasılsın
Ohh bak yoluna giriyor geçte kalmadınız içini rahat tut herşeyin güzel olacak inşallahİyiyim bende çok şükür hafta sonu pazar dinlendim az kendime geldim inşallah hayırlı güzel bir haftaya başladık

inşallah canım hepimizin gönlüne göre olur umarım şu pazar günleri hemencik geçiyo yaa yetmiyo bana hiç

günaydın canım, yorgunum yaa acayip perşembe gününden beri koşturuyorum neyse ki yarın ve çarşamba günü eğitim var, çalışmicam yani :)) perşembe de bi sürü koşturmaca fln sen nasılsın? nasıl gidiyor hazırlıklar? neleri hallettin hafta sonu?

Allah kolaylık versin canım sanırım düğüne kadar böyle Bizde annemin kıyafetini ayakkabısını falan hallettik pazar günüde dinlendik evde iyi geldi

günaydınnn gelinciklerrr

hastalıktan ölüyorum resmen ama okuduğum kadarıyla büyük çoğunluğumuz aynıyız

bu arada nikahlar kıyılmış, konvoy süsleri hazırlanmışşş, evler temizlenmişşş ohhh

bu cuma günü izne ayrılıyorum inşallah, haftaya cuma kına, cumartesi düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…