- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.361
Kızzzllaaaaar ben bugün evlendim ki :) Eki Görüntüle 1499969 Eki Görüntüle 1499970
ayy canım maşallah ne kadar çok görümcen varmış benim görümcem yok nişanlımın 2 erkek kardeşi var bi tane eltim var ben daha az hazırlicam ozaman yırttımkuzu 7 görümce 1 elti var bende. kp ve kv için 1 tane, elti için 1 tane, 7 görümcenin 2si bekar onlara 1 tane olarak toplam 8 bohça yaptık :) içlerine seccade, eniştelere gömlek, çocuklarına ve kendilerine çıorap, bir tane pat,k, lif, 2 tane tülbent, 1 tane havlu koyduk. kp ve kv için extradan iç çamaşırı canım..
ay ayy bayıldım çok güzel olmuşsun canım hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın inşallah çok mutlu olunKızzzllaaaaar ben bugün evlendim ki :) Eki Görüntüle 1499969 Eki Görüntüle 1499970
günaydın canımm amiinn ne güzel dua ettin öylee allah gönlümüze göre versinGünaydın herkese hayırlı haftalar Rabbim bütün sorularımızın cevaplarını hayırlı bir şekilde gönlümüzdekini önümüze sunsun işlerimiz tıkır tıkır halledilsin inşallahAmin
Amin canım cümlemizin inşallahgünaydın canımm amiinn ne güzel dua ettin öylee allah gönlümüze göre versin
Yerim seni mor denince akla ben geliyorum artıkMoru her gördüğümde aklıma sen geliyosunokeanoss00 dünde ben gelin çiçeğimi sipariş ettim elime morları alınca ayyy okeanoss00 görse bayılır diyordum :)) Çok güzel ve çok uyumlu olmuş canım benim :))
Canım çok güzel olmuşsun maşallahKızzzllaaaaar ben bugün evlendim ki :) Eki Görüntüle 1499969 Eki Görüntüle 1499970
iyiyim canım babam geldi dün şehir dışındaydı 2 haftadır... yatak odasını beğenin alalım dedi yapılmasını beklersek uzun sürer yetişmez dedi diğer eşyalarımda yapılmaya başlanmış oyüzden sıkıntımın bi kısmı gitti nişanlımda beklediği ödemenin bu hafta geleceğini söyledi inşallah diğer şeyleride bu hafta hallederiz güzel bi hafta olur umarım :) sen nasılsınAmin canım cümlemizin inşallahNasılsın
Gecmis olsun canim benimde var pko sendromu bi ay oluyo bende gittim doktora bana cocuk icin gec olabilir dedi benimde tek canimi sikan bu bende 3aya yakindir hasta olmadim simdi olmak icin hap aliyorum sonrada dogum kontole basliycam doktora sordum dogum kontrol hapi icin kulln dedi. En azindan her ay hasta olucam yoksa hic istemiodum hap kullanmak. Sana ne dedi merak ettim hap kullancakmisin sende?
Günaydın canım nasılsıngünaydınlarrrrrr
Ohh bak yoluna giriyor geçte kalmadınız içini rahat tut herşeyin güzel olacak inşallahiyiyim canım babam geldi dün şehir dışındaydı 2 haftadır... yatak odasını beğenin alalım dedi yapılmasını beklersek uzun sürer yetişmez dedi diğer eşyalarımda yapılmaya başlanmış oyüzden sıkıntımın bi kısmı gitti nişanlımda beklediği ödemenin bu hafta geleceğini söyledi inşallah diğer şeyleride bu hafta hallederiz güzel bi hafta olur umarım :) sen nasılsın
inşallah canım hepimizin gönlüne göre olur umarımGünaydın canım nasılsın
Ohh bak yoluna giriyor geçte kalmadınız içini rahat tut herşeyin güzel olacak inşallahİyiyim bende çok şükür hafta sonu pazar dinlendim az kendime geldim inşallah hayırlı güzel bir haftaya başladık
Evet hafta sonları 1 hafta gibi geçse keşkeinşallah canım hepimizin gönlüne göre olur umarımşu pazar günleri hemencik geçiyo yaa yetmiyo bana hiç
Günaydın canım nasılsın
Ohh bak yoluna giriyor geçte kalmadınız içini rahat tut herşeyin güzel olacak inşallahİyiyim bende çok şükür hafta sonu pazar dinlendim az kendime geldim inşallah hayırlı güzel bir haftaya başladık
Allah kolaylık versin canım sanırım düğüne kadar böylegünaydın canım, yorgunum yaa acayip perşembe gününden beri koşturuyorumneyse ki yarın ve çarşamba günü eğitim var, çalışmicam yani :)) perşembe de bi sürü koşturmaca fln sen nasılsın? nasıl gidiyor hazırlıklar? neleri hallettin hafta sonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?