- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.381
Canım çok az kaldı seningünaydınnn gelinciklerrr
hastalıktan ölüyorum resmen ama okuduğum kadarıyla büyük çoğunluğumuz aynıyız
bu arada nikahlar kıyılmış, konvoy süsleri hazırlanmışşş, evler temizlenmişşş ohhh
bu cuma günü izne ayrılıyorum inşallah, haftaya cuma kına, cumartesi düğün
Allah kolaylık versin canım sanırım düğüne kadar böyleBizde annemin kıyafetini ayakkabısını falan hallettik pazar günüde dinlendik evde iyi geldi
Geçmiş olsun canım herkes aynıgünaydınnn gelinciklerrr
hastalıktan ölüyorum resmen ama okuduğum kadarıyla büyük çoğunluğumuz aynıyız
bu arada nikahlar kıyılmış, konvoy süsleri hazırlanmışşş, evler temizlenmişşş ohhh
bu cuma günü izne ayrılıyorum inşallah, haftaya cuma kına, cumartesi düğün
benim cuma akşamı çeyiz gitti, cmtsi kıyafetler hariç mutfak ve tekstil çeyizini yerleştirdik, pazar günü de öğleye kadar devam ettik, akşama da nişan vardı oraya gittik hiç dinlenemedim henüz
Ellerine sağlık.Bi sürü yaptım bile ☺☺☺
Eki Görüntüle 1498745
Canım çok az kalmış o yüzdendir :) Bizim daha var ya ondan rahatız galibaGunaydinnn kizlarrr onumuzde hafta persembe kinam var. Ya ben geceleri sabahlara kadar uyuyamaz oldum kac gecedir stresden gozume uyku gitmiyo sabah ezanina anca uyuyabiliyorum. Varmi sizdede boyle durumlar?
Goruceksin tabiki canimmm. Ama benimki heyecandan degil biliyorum sanirim cok stres yapiyorum yoksa oyle icim kipir kipir ay cok heyecanliyim gibi bi durum yokCanım çok az kalmış o yüzdendir :) Bizim daha var ya ondan rahatız galibaBen de o günleri görebilecek miyim yahu çok heves ediyorum sizlere :))
Neden stres yapıyosun canım yani ne düşünüyorsun ki?Goruceksin tabiki canimmm. Ama benimki heyecandan degil biliyorum sanirim cok stres yapiyorum yoksa oyle icim kipir kipir ay cok heyecanliyim gibi bi durum yok
Su siralar cok tartisiyoruz canim yaa yani oyle cok buyuk seyler degiller ama gun asiri bi tartisma icindeyiz. Buda beni cok uzuyo bide uzagiz onunda etkisi var. Nisanlim da patlamaya hazir mayin gibi. Az kaldi ama valla omrumden omur gidiyo. Su dugun bi olaydida balayimiza bi gitseydik.Neden stres yapıyosun canım yani ne düşünüyorsun ki?
Canım çok az kaldı seninBenim de böyle az kalacak mı acaba Geçmiş olsun hepimiz hastayız ben yeni yeni düzeliyorum.
Geçmiş olsun canım herkes aynı
Çok az kalmış maşallah inşallah herşey gönlünce olur
Bayağı iş halletmişsiniz canım insan yoruluyor ama keyifli yorgunluklar ne yapacaksın az kaldı sabır
Ben burdayımniye sustunuz
Ben burdayım
Kurdaleleri çoktan hallettik :) Babam memlekete vermeye gitti. Annemin tarafının bir kısmını da yazıp dayıma verdik o dağıtacak. Sonrası buradaki kişilere dağıtılacak. Geçmiyor zaman ben çok sıkıldım bana yapcak iş kalmadıdavetiyeler bitti mi :)
Kurdaleleri çoktan hallettik :) Babam memlekete vermeye gitti. Annemin tarafının bir kısmını da yazıp dayıma verdik o dağıtacak. Sonrası buradaki kişilere dağıtılacak. Geçmiyor zaman ben çok sıkıldım bana yapcak iş kalmadı
33 benim de çok var yabizim de başladılar dağıtmaya, şaka maka 26 gün kaldıbenim daha var yapılacak şeyler devredeyim sana? :)))
33 benim de çok var yaNeler mesela
Gecmis olsun canim benimde var pko sendromu bi ay oluyo bende gittim doktora bana cocuk icin gec olabilir dedi benimde tek canimi sikan bu bende 3aya yakindir hasta olmadim simdi olmak icin hap aliyorum sonrada dogum kontole basliycam doktora sordum dogum kontrol hapi icin kulln dedi. En azindan her ay hasta olucam yoksa hic istemiodum hap kullanmak. Sana ne dedi merak ettim hap kullancakmisin sende?
sana da geçmiş olsun canım, ben de şu an söktürücü kullanıyorum, birkaç güne 2 ay olacak regl olmayalıdaha uzun dönemler de oldu ama işte rahattım ya hiç üstüne düşmedim, neyse zararın neresinden dönersen kardır. regl olmayı becerebilirsem ben de başlicam inşallah :) çocuk isteyene kadar kullanmam gerekiyor canım, çocuk isteyince daha farklı tedavi olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?