Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım çok az kaldı senin Benim de böyle az kalacak mı acaba Geçmiş olsun hepimiz hastayız ben yeni yeni düzeliyorum.

Allah kolaylık versin canım sanırım düğüne kadar böyle Bizde annemin kıyafetini ayakkabısını falan hallettik pazar günüde dinlendik evde iyi geldi

benim cuma akşamı çeyiz gitti, cmtsi kıyafetler hariç mutfak ve tekstil çeyizini yerleştirdik, pazar günü de öğleye kadar devam ettik, akşama da nişan vardı oraya gittik hiç dinlenemedim henüz

Geçmiş olsun canım herkes aynı

Çok az kalmış maşallah inşallah herşey gönlünce olur

benim cuma akşamı çeyiz gitti, cmtsi kıyafetler hariç mutfak ve tekstil çeyizini yerleştirdik, pazar günü de öğleye kadar devam ettik, akşama da nişan vardı oraya gittik hiç dinlenemedim henüz

Bayağı iş halletmişsiniz canım insan yoruluyor ama keyifli yorgunluklar ne yapacaksın az kaldı sabır

Gunaydinnn kizlarrr onumuzde hafta persembe kinam var. Ya ben geceleri sabahlara kadar uyuyamaz oldum kac gecedir stresden gozume uyku gitmiyo sabah ezanina anca uyuyabiliyorum. Varmi sizdede boyle durumlar?

Gunaydinnn kizlarrr onumuzde hafta persembe kinam var. Ya ben geceleri sabahlara kadar uyuyamaz oldum kac gecedir stresden gozume uyku gitmiyo sabah ezanina anca uyuyabiliyorum. Varmi sizdede boyle durumlar?
Canım çok az kalmış o yüzdendir :) Bizim daha var ya ondan rahatız galiba Ben de o günleri görebilecek miyim yahu çok heves ediyorum sizlere :))

Canım çok az kalmış o yüzdendir :) Bizim daha var ya ondan rahatız galiba Ben de o günleri görebilecek miyim yahu çok heves ediyorum sizlere :))
Goruceksin tabiki canimmm. Ama benimki heyecandan degil biliyorum sanirim cok stres yapiyorum yoksa oyle icim kipir kipir ay cok heyecanliyim gibi bi durum yok

Neden stres yapıyosun canım yani ne düşünüyorsun ki?
Su siralar cok tartisiyoruz canim yaa yani oyle cok buyuk seyler degiller ama gun asiri bi tartisma icindeyiz. Buda beni cok uzuyo bide uzagiz onunda etkisi var. Nisanlim da patlamaya hazir mayin gibi. Az kaldi ama valla omrumden omur gidiyo. Su dugun bi olaydida balayimiza bi gitseydik.

Canım çok az kaldı senin Benim de böyle az kalacak mı acaba Geçmiş olsun hepimiz hastayız ben yeni yeni düzeliyorum.

ayyy hala inanamıyorummmm panik başladı yavaştannnn

Geçmiş olsun canım herkes aynı

Çok az kalmış maşallah inşallah herşey gönlünce olur

Bayağı iş halletmişsiniz canım insan yoruluyor ama keyifli yorgunluklar ne yapacaksın az kaldı sabır

davetiyeler bitti mi :)
Kurdaleleri çoktan hallettik :) Babam memlekete vermeye gitti. Annemin tarafının bir kısmını da yazıp dayıma verdik o dağıtacak. Sonrası buradaki kişilere dağıtılacak. Geçmiyor zaman ben çok sıkıldım bana yapcak iş kalmadı

bizim de başladılar dağıtmaya, şaka maka 26 gün kaldı benim daha var yapılacak şeyler devredeyim sana? :)))

33 benim de çok var ya Neler mesela

çeyiz gitti ama hiçbir şey benim istediğim gibi yerleşmedi, onları düzeltmek mesela :) büyük yemek takımını hiç açmadım bile, makineye de konmuyor kahrolasıca onu yıkamak yerleştirmek vs :)) bu aralar market sitelerine bakıyorum ne var ne yok fiyatlar nasıl vs. mesela sen deterjan hangisini kullancaksın? çamaşır mak. omo yu öneriyomuş ama tursil i de baya tavsiye eden var, ay bi de renkliler beyazlar için ayrıymış bunlar mesela yağ ne seçmeliyim, yağlar çok pahalıymış bu arada.. saçma sapan şeylerle uğraşıyorum böyle işte gerçek işleri yapmaktansa :) kendine uygun gördüğün varsa seçebilirsin :))) bu arada kına ayakkabım geldiiii amma salaklar birini 35 birini 36 koymuşlar geri gönderdim kendi mağazasına bakıcam bulabilirsem alcam yoksa başka bakcam seninki geldi mi?

Canım aynı durumu bende yaşıyorum ama doktora gittiğimde demir eksiliği demişti takviye ypıldı faydasını görmedim, sonra kist çıktı (tabi bunlar çoook küçükken yapılan testler) doğum kontrol hapı verdi kullanmadım çnkü zararlı olduğunu düşündüm. Sonra İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ve regli olmaya başladım. Ben kendi kendime rengli olmazsam o kürü uyguluyorum. O yüzden geciktirici kullanmak yerine regli olmak için uğraşıyorum. Mayısın başında da yine bu kürü yapıcam 21 mayıs kınama kadar reglimi olmuş olurum rahatlarım diye düşünüyorum, Bence sen böyle deniyebilirsin. Tabi o hapları kullanmak istersen o hapları sen bilirsin ama o ilaçların bizim gibilere daha fazla zarar verdiğini düşünüyorum

Sanki Bu tarz haplar, çocuk olmasını geciktirsede ilerde daha kötü sağlık problemlerine neden oluyormuş gibi geliyor. Hele bir de benim gibi senin gibi düzenli regli olamayan hatunlara zarar veriyormuş gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…