Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hayırlı uğurlu olsn canım. Allah kolaylık versin ammiiinn

doktorların dediği hormonları sağlıklı çalışan kadınlar için uzun vadede zararlı olabiliyor ki bu yüzden 1 seneden sonra ara vermek gerekiyormuş, ama hormonları çalışmak yerine yan gelip yatan bizlere faydalıymış çünkü haplardaki hormonlardan faydalanıyormuşuz, ya bu 4. falan değiştirdiğim ama doktorum en son çıkan ilacın bu olduğunu ve hormonların kadınların doğal hormon düzeyine en yakın olduğu ilacın bu -qlarista- olduğunu söyledi, eğer bir regl olabilirsem başlicam :) bi de düzenli ilişkinin de işe yarayabileceğini söylüyor, çünkü hormonlarımız sürekli beraber olduğumuz insanların (kadın-erkek) hormonlarından etkileniyormuş ve sürekli etrafında cinsel arzu duyduğun biri olursa hormonların düzene girebiliyormuş. daha bi sürü şey anlattı da ben çocuk olma ihtimali şu an %10 gözüküyorda kaldım Allah dermansız hastalık vermesin canım napalım.

Aminn kuzum aminn, sıkma canını Rabbim hayırlı evlatlar, hayırlı eşler nasip etsin hepimize öncelikle. çocuğu olupta ne halde olanları da görüyoruz. O yüzden Hayırlı evlat hayırlı koca isteyelm Allahtan :) Belki benim durumda senin gibi olabilir ama öğrenmeye korktuğum için gitmiyorum.
Ama şu düzenli ilişkinin işe yaradığını ilk kez duyuyorum. Çok ilginç bir durummuş doğrusu :)

Selam güzel gelin adayları nasılsınız. bende bir 2015grlin adayı olarak sona yaklaştım ve son hazırlıklar için kendimi buraya attım. :)

Kuzum haklisin bende kucuklugumden beri giderim doktora dogum kontrol hapini cok uzun sure kullandim doktor kontrolunde. Cokda iyi bi doktorum vardi. Ama sonra kestim gecen ay gittigimdede ozellikle sordum zarari varmi die cunku bende hic istemiodum kullanmayi evlendikten sonra ama oda kullan suan hicbi zarari olmaz en azindan hastaligin duzene girer kullandigin sure boyunca dedi. Sogan kurunu bende yeni duydum daha bu hafta onu da deniycem aklimda yani bide baska bi doktora daha gideyim diyorum bu hfta bakalim

Hayırlı Akşamlar
Sütlü Tatlılar -Oylamasına Katılmak ister misiniz?

yaa nevreste ben de geri dönüyorum sahalara düğünü atlattıktan sonra yeni gelin mutfagımda

burdaki mayıs ayı gelinciklerine de sesleniyorum yarışmalara bir iki kez katılan biri olarak

çok eğlenceli oluyor, nasıl olsa artık hepimiz mecburen mutfaktayız

Benim de mutfak da yerini değiştirmek istediğim şeyler var bu konuda aynı durumdayız :) Yemek takımlarımı kayınvalidem yıkadı Deterjan işlerinden ben de hiç anlamıyorum balayı dönüşü o konuya el atmayı planlıyorum kısmetse :) Yağ işerini de bilmiyorum anneme sorarım :)) Benim ayakkabılarım geldi ama benim de ayağıma büyük geldi. Bir küçük numarası da küçük geliyor. Tabanlık koyup idare edeceğim sanırım geri göndermedim çünkü ayakkabılar çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…