- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.401
Kızlar eşyalarımızı aldık, perdeler dikiliyor bugün de evimizi temizledik.çok şükür herşey ilerlemeye başladı 5 Mayıs ta da nikah:)) çok heyecanlı geçiyor ya Rabnim hepimizi Mesut etsin bu heyecanımızı boşa çıkarmasın inşallah...
Selam kızlardün evimi temizledik ben de gittim tabi hafici mobilyalarim gelecek inşallah biran önce evde görmek istiyorum onları ☺☺
Canım aynı durumu bende yaşıyorum ama doktora gittiğimde demir eksiliği demişti takviye ypıldı faydasını görmedim, sonra kist çıktı (tabi bunlar çoook küçükken yapılan testler) doğum kontrol hapı verdi kullanmadım çnkü zararlı olduğunu düşündüm. Sonra İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ve regli olmaya başladım. Ben kendi kendime rengli olmazsam o kürü uyguluyorum. O yüzden geciktirici kullanmak yerine regli olmak için uğraşıyorum. Mayısın başında da yine bu kürü yapıcam 21 mayıs kınama kadar reglimi olmuş olurum rahatlarım diye düşünüyorum, Bence sen böyle deniyebilirsin. Tabi o hapları kullanmak istersen o hapları sen bilirsin ama o ilaçların bizim gibilere daha fazla zarar verdiğini düşünüyorum
Sanki Bu tarz haplar, çocuk olmasını geciktirsede ilerde daha kötü sağlık problemlerine neden oluyormuş gibi geliyor. Hele bir de benim gibi senin gibi düzenli regli olamayan hatunlara zarar veriyormuş gibi geliyo.
doktorların dediği hormonları sağlıklı çalışan kadınlar için uzun vadede zararlı olabiliyor ki bu yüzden 1 seneden sonra ara vermek gerekiyormuş, ama hormonları çalışmak yerine yan gelip yatan bizlere faydalıymış çünkü haplardaki hormonlardan faydalanıyormuşuz, ya bu 4. falan değiştirdiğim ama doktorum en son çıkan ilacın bu olduğunu ve hormonların kadınların doğal hormon düzeyine en yakın olduğu ilacın bu -qlarista- olduğunu söyledi, eğer bir regl olabilirsem başlicam :) bi de düzenli ilişkinin de işe yarayabileceğini söylüyor, çünkü hormonlarımız sürekli beraber olduğumuz insanların (kadın-erkek) hormonlarından etkileniyormuş ve sürekli etrafında cinsel arzu duyduğun biri olursa hormonların düzene girebiliyormuş. daha bi sürü şey anlattı da ben çocuk olma ihtimali şu an %10 gözüküyorda kaldımAllah dermansız hastalık vermesin canım napalım.
Darısı başına diyelimoohhhh evler pür-ü pak olmuş bende tutaydım da temizleyeydim keşkem.
Hoşgeldin :) düğün ne zaman ?Selam güzel gelin adayları nasılsınız. bende bir 2015grlin adayı olarak sona yaklaştım ve son hazırlıklar için kendimi buraya attım. :)
Kuzum haklisin bende kucuklugumden beri giderim doktora dogum kontrol hapini cok uzun sure kullandim doktor kontrolunde. Cokda iyi bi doktorum vardi. Ama sonra kestim gecen ay gittigimdede ozellikle sordum zarari varmi die cunku bende hic istemiodum kullanmayi evlendikten sonra ama oda kullan suan hicbi zarari olmaz en azindan hastaligin duzene girer kullandigin sure boyunca dedi. Sogan kurunu bende yeni duydum daha bu hafta onu da deniycem aklimda yani bide baska bi doktora daha gideyim diyorum bu hfta bakalimCanım aynı durumu bende yaşıyorum ama doktora gittiğimde demir eksiliği demişti takviye ypıldı faydasını görmedim, sonra kist çıktı (tabi bunlar çoook küçükken yapılan testler) doğum kontrol hapı verdi kullanmadım çnkü zararlı olduğunu düşündüm. Sonra İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ve regli olmaya başladım. Ben kendi kendime rengli olmazsam o kürü uyguluyorum. O yüzden geciktirici kullanmak yerine regli olmak için uğraşıyorum. Mayısın başında da yine bu kürü yapıcam 21 mayıs kınama kadar reglimi olmuş olurum rahatlarım diye düşünüyorum, Bence sen böyle deniyebilirsin. Tabi o hapları kullanmak istersen o hapları sen bilirsin ama o ilaçların bizim gibilere daha fazla zarar verdiğini düşünüyorum
Sanki Bu tarz haplar, çocuk olmasını geciktirsede ilerde daha kötü sağlık problemlerine neden oluyormuş gibi geliyor. Hele bir de benim gibi senin gibi düzenli regli olamayan hatunlara zarar veriyormuş gibi geliyo.
günaydınn :)gunaydınnn kızlarrr
şafak 11
tek hanelere düşücem az kaldı
kına ayakkabılarım, kına tepsim ve saç aksesuarım dışında herşey tamam
günaydınn :)
ohh maşallah çok az kalmış darısı başımıza inşallah canım
Hayırlı Akşamlar
Sütlü Tatlılar -Oylamasına Katılmak ister misiniz?
gunaydınnn kızlarrr
şafak 11
aynen canım ya zaman su gibi akıyor sen herşeyini halletmişsin tadını çıkarmak kalmış artıkinşallahhhhh tatlımmmm
20 günden sonra tutamadım hiç zamanı su gibi aktı valla
Maşallah maşallah darısı başımıza :) Çok azcık eksik kalmış onlar da halledilir :)gunaydınnn kızlarrr
şafak 11
Benim de mutfak da yerini değiştirmek istediğim şeyler var bu konuda aynı durumdayız :) Yemek takımlarımı kayınvalidem yıkadıçeyiz gitti ama hiçbir şey benim istediğim gibi yerleşmedi, onları düzeltmek mesela :) büyük yemek takımını hiç açmadım bile, makineye de konmuyor kahrolasıca onu yıkamak yerleştirmek vs :)) bu aralar market sitelerine bakıyorum ne var ne yok fiyatlar nasıl vs. mesela sen deterjan hangisini kullancaksın? çamaşır mak. omo yu öneriyomuş ama tursil i de baya tavsiye eden var, ay bi de renkliler beyazlar için ayrıymış bunlarmesela yağ ne seçmeliyim, yağlar çok pahalıymış bu arada.. saçma sapan şeylerle uğraşıyorum böyle işte gerçek işleri yapmaktansa :) kendine uygun gördüğün varsa seçebilirsin :))) bu arada kına ayakkabım geldiiii amma salaklar birini 35 birini 36 koymuşlar geri gönderdim kendi mağazasına bakıcam bulabilirsem alcam yoksa başka bakcam seninki geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?