Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Selam güzel gelin adayları nasılsınız. bende bir 2015grlin adayı olarak sona yaklaştım ve son hazırlıklar için kendimi buraya attım. :)
Hoş geldiniz :) Ne zaman düğün?
gunaydınnn..

benim de 3 mayıs istanbul, 10 mayıs samsun :)
Hoş geldiniz :) Siz bizi bulmakta geç kalmışsınız çok az kalmış düğününüze :) Tanıyalım sizi :)

Hoş geldiniz :) Ne zaman düğün?

Hoş geldiniz :) Siz bizi bulmakta geç kalmışsınız çok az kalmış düğününüze :) Tanıyalım sizi :)

şöyle ki sevdicegimle 1 eylülde tanıstık kasımın sonu ailemle tanıstı sonra aralık sonu da ben ailesiyle tanıstım ve nişanlandık hemencik :)

sabırsız mı sevdicegim bilemedim hemencik evleniyoruz =)

Tek hanelermi Maşallah canım herkesi tek tek evlendiriyoruz

valla ya ne güzel erittik günleri
ama daha kimsenin düğünü olmadı dimi, ilk düğün benimmmmmm

aynen canım ya zaman su gibi akıyor sen herşeyini halletmişsin tadını çıkarmak kalmış artık

tadını düğünden sonra çıkartıcam inşallah

Maşallah maşallah darısı başımıza :) Çok azcık eksik kalmış onlar da halledilir :)

azıcık gerçektendeee, ahh okeanoss bu başlığı ilk bulduğumdaki zamanlarım geldi gözümün önüne, daha yolun çok başındaymışızzzzz

şöyle ki sevdicegimle 1 eylülde tanıstık kasımın sonu ailemle tanıstı sonra aralık sonu da ben ailesiyle tanıstım ve nişanlandık hemencik :)

sabırsız mı sevdicegim bilemedim hemencik evleniyoruz =)

ay biz 10 sene bekledik, benimki sabır taşı mübarek

deniz seki'nin "ahmet" şarkısıyla beynini yemek üzereydim, kuşş uçtuu uçacakkk ahmetttt

Darısı başına diyelim valla çok zor ismis imkanınız varsa temizlik şirketine verin derimhiç bir ay sonra düğünü olacak bi halde değilim ssuan perişan oldum

Amin demekte geciktim ama demekki çok içten ettin duayı ki dün gece evimizi tuttuk sonunda YİİİİHUUUU. elhamdulillah sonunda oldu benim de bir evim oldu son bir ay kala evime kavuşuyorum artık. Valla bende bi kadın tutayım diyorum. Bu perşembe izinliyken gideyim kadınla birlikte evimi temizleyim diyorum. Bende perişan olurmuyum ki yavruşum.

Bu arada kıyafetlerini toplayan varmı? Dün gece kışlıklarımın çoğunu büyük bir hurca kaldırdım verilecekleri ayırdım. Daha ıvır-zıvırlar duruyo. 8 Mayısta İzne ayrılmadan önce burdan gidecekmiş gibi herşeyi halletmem lazım pöööfff

deniz seki'nin "ahmet" şarkısıyla beynini yemek üzereydim, kuşş uçtuu uçacakkk ahmetttt
Aay ne güldüm biz de on sene olucaz ve ben de artık o şarkıyı gonderiyodum

O zaman doktor dediyse denecek bişi yok, doktorun seni tanıyorsa neyin iyi olacağını biliyordur. Bence o soğan kürünü dene derim ben çok faydasını gördüm biraz tadı kötü ama içtikte alışıyorsun. :)

Benim sabırsızlığım yüzümden aylar öncesinden konu açtım Ne yapayım ama tek başına zaman geçmiyordu :)) İyi olmadı mı böyle heyecanlarımızı paylaştık :) Neredeyse en sonlarda benim düğünüm Sen bize tecrübelerini aktarırsın artık düğün sonrası bizi unutma :)

Benim de 8 yıl oldu Ben değil de adam kurudum mübarek kurudum evlenelim artık diye geziyordu
Kuzucum nasılsın düğündaşım benim :)
İyiyim canımcım sen nasılsın ne var ne yok ?
Canım nasıl sevindim anlatamam hadi gözün aydın :) Sonunda senin de evin var artık :) Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Ben de temizlikçi tutmuştum ama inan ki çok yoruluyor insan onu da göze alacağız artık. Onlar temizledi ben yerleştirdim mahvolmuştuk. Gerçi mutfak istediğim gibi olmadı onları tekrar düzenleyeceğim :)

Kızlar benimde ufak tefek halloluyo gibi evi tuttuk yatak odam kuruldu bende kadın tuttum geldi temizledi boş iken ama sonra bidaha üstünden geçilcekmiş annem burda dun yatak odamı tertemiz yapmış mutfağımı yerleştirmiş bugün yemek odam gelicek işte onları temizleyip yerleştircek mutfak masamı sipariş verdik perdelerin bir kısmını verdik L koltuk belli değil ne zaman gelicek bide salon takımı kalıuo bide tv unitesi o da on mayısta gelcek baya az kaldı yani cok iyi oldu :)

Oo sen de her şeyi halletmişsin. Ne kadar karamsardın bak her şey halloluyor :) Yetişti her şey maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…