- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.421
Hoş geldiniz :) Ne zaman düğün?Selam güzel gelin adayları nasılsınız. bende bir 2015grlin adayı olarak sona yaklaştım ve son hazırlıklar için kendimi buraya attım. :)
Hoş geldiniz :) Siz bizi bulmakta geç kalmışsınız çok az kalmış düğününüze :) Tanıyalım sizi :)gunaydınnn..
benim de 3 mayıs istanbul, 10 mayıs samsun :)
Hoş geldiniz :) Ne zaman düğün?
Hoş geldiniz :) Siz bizi bulmakta geç kalmışsınız çok az kalmış düğününüze :) Tanıyalım sizi :)
Hayırlısı olsun Allah utandırmasın :)şöyle ki sevdicegimle 1 eylülde tanıstık kasımın sonu ailemle tanıstı sonra aralık sonu da ben ailesiyle tanıstım ve nişanlandık hemencik :)
sabırsız mı sevdicegim bilemedim hemencik evleniyoruz =)
Tek hanelermiMaşallah canım herkesi tek tek evlendiriyoruz
aynen canım ya zaman su gibi akıyor sen herşeyini halletmişsin tadını çıkarmak kalmış artık
Maşallah maşallah darısı başımıza :) Çok azcık eksik kalmış onlar da halledilir :)
şöyle ki sevdicegimle 1 eylülde tanıstık kasımın sonu ailemle tanıstı sonra aralık sonu da ben ailesiyle tanıstım ve nişanlandık hemencik :)
sabırsız mı sevdicegim bilemedim hemencik evleniyoruz =)
Valla bizimde az daha uzasaydı senin yontemi deneyebilirdim :)ay biz 10 sene bekledik, benimki sabır taşı mübarek
deniz seki'nin "ahmet" şarkısıyla beynini yemek üzereydim, kuşş uçtuu uçacakkk ahmetttt
Evet ilk bayrağı sen alıyorsun sonra sırasıyla teslim alacağız inşallahvalla ya ne güzel erittik günleri
ama daha kimsenin düğünü olmadı dimi, ilk düğün benimmmmmm
Kuzucum nasılsın düğündaşım benim :)Hayırlısı olsun Allah utandırmasın :)
Evet ilk bayrağı sen alıyorsun sonra sırasıyla teslim alacağız inşallah
Darısı başına diyelimvalla çok zor ismis imkanınız varsa temizlik şirketine verin derimhiç bir ay sonra düğünü olacak bi halde değilim ssuan perişan oldum
Aay ne güldüm biz de on sene olucaz ve ben de artık o şarkıyı gonderiyodumay biz 10 sene bekledik, benimki sabır taşı mübarek
deniz seki'nin "ahmet" şarkısıyla beynini yemek üzereydim, kuşş uçtuu uçacakkk ahmetttt
Kuzum haklisin bende kucuklugumden beri giderim doktora dogum kontrol hapini cok uzun sure kullandim doktor kontrolunde. Cokda iyi bi doktorum vardi. Ama sonra kestim gecen ay gittigimdede ozellikle sordum zarari varmi die cunku bende hic istemiodum kullanmayi evlendikten sonra ama oda kullan suan hicbi zarari olmaz en azindan hastaligin duzene girer kullandigin sure boyunca dedi. Sogan kurunu bende yeni duydum daha bu hafta onu da deniycem aklimda yani bide baska bi doktora daha gideyim diyorum bu hfta bakalim
Benim sabırsızlığım yüzümden aylar öncesinden konu açtımvalla ya ne güzel erittik günleri
ama daha kimsenin düğünü olmadı dimi, ilk düğün benimmmmmm
tadını düğünden sonra çıkartıcam inşallah
azıcık gerçektendeee, ahh okeanoss bu başlığı ilk bulduğumdaki zamanlarım geldi gözümün önüne, daha yolun çok başındaymışızzzzz
Benim de 8 yıl olduay biz 10 sene bekledik, benimki sabır taşı mübarek
İyiyim canımcım sen nasılsın ne var ne yok ?Kuzucum nasılsın düğündaşım benim :)
Canım nasıl sevindim anlatamam hadi gözün aydın :) Sonunda senin de evin var artık :) Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Ben de temizlikçi tutmuştum ama inan ki çok yoruluyor insan onu da göze alacağız artık. Onlar temizledi ben yerleştirdim mahvolmuştuk. Gerçi mutfak istediğim gibi olmadı onları tekrar düzenleyeceğim :)Amin demekte geciktim ama demekki çok içten ettin duayı ki dün gece evimizi tuttuk sonunda YİİİİHUUUU.elhamdulillah sonunda oldu benim de bir evim oldu son bir ay kala evime kavuşuyorum artık. Valla bende bi kadın tutayım diyorum. Bu perşembe izinliyken gideyim kadınla birlikte evimi temizleyim diyorum. Bende perişan olurmuyum ki yavruşum.
Bu arada kıyafetlerini toplayan varmı? Dün gece kışlıklarımın çoğunu büyük bir hurca kaldırdım verilecekleri ayırdım. Daha ıvır-zıvırlar duruyo. 8 Mayısta İzne ayrılmadan önce burdan gidecekmiş gibi herşeyi halletmem lazım pöööfff
Seni senisizi gidi taze gelincikler diyeceğim artık düğünden sonra
Oo sen de her şeyi halletmişsin. Ne kadar karamsardın bak her şey halloluyor :) Yetişti her şey maşallah :)Kızlar benimde ufak tefek halloluyo gibi evi tuttuk yatak odam kuruldu bende kadın tuttum geldi temizledi boş iken ama sonra bidaha üstünden geçilcekmiş annem burda dun yatak odamı tertemiz yapmış mutfağımı yerleştirmiş bugün yemek odam gelicek işte onları temizleyip yerleştircek mutfak masamı sipariş verdik perdelerin bir kısmını verdik L koltuk belli değil ne zaman gelicek bide salon takımı kalıuo bide tv unitesi o da on mayısta gelcek baya az kaldı yani cok iyi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?