Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bak nasıl üzülüyordun demek ki doğru zamanı varmış canım değilmi herşeyin hallolmasına çok sevindim hayırlı olsun

kızlarr bişey sorcamm düğün de geline bohça alışverişi yapılıyo mu ve düğünden ne kadar zaman önce yapılıyo neler alınıyo ? nişanda yapmıştık düğünde de yapılması gerek mi bilen varsa beni aydınlatabilir mi

Aay ne güldüm biz de on sene olucaz ve ben de artık o şarkıyı gonderiyodum

elalem pırlanta mı hint kumaşı mı neee bizde daha iyisi vaaa aaarr

iyiki açtın, iyiki tanıdım burda sizi

unutulur mu hiiç unutmaaamm unutamammmm

tecrübe mi o da ne

ahahha "hayırlı işlerde acele ediniz" hadisini söyler durur hep

Allah tamamına erdirsin inş. sizin düğün dernek ne zamana ?

2 mayıs benim inşallah, survivor birleşme partisinden sonraki hafta ben veriyorum birleşme partisi

Yeni kazanacağın yeti diyelim

biz nişanda yapmadık canım alışveriş, düğüne iki hafta kala gittik iki takım pijama (kısa kollu, uzun kollu), iki takım eşoftman (kısa kollu, uzun kollu) , çamaşır (don atlet sütyen tabiri caizze ), 5 çift çorap, nişanlıma damat terliği (ben terlik istemedim), makyaj takımı ve traş takımı (girdik ünlü bi kozmetikçiye toplama usulü oluşturduk canımız ne istiyosa onu aldık), nişanlıma iki tişört bi pantolon, bana iki pantolon iki gömlek, bir de tüm bunları koymak için iki adet orta boy valiz

valizlerimizi de balayına giderken kullanıcaz

Kızlar yetisemiyorum muhabbetinize Allah artırsın Kırk parçaya bolundum çok az kaldı azzz

ayy bende valiz istiyorum ya nişanda sandık geldi valiz mantıklı olur seyehatlerde ve tabiiki balayında kullanmak için

Ben de ara ara laf atıp gidiyorum nerdeyse herşeyi son zamanlara bırakınca yetisemez oldum herseye

evet ya, son dakikada bölük pörçük oluyor insan, o yüzden düğünden önce bir hafta izin aldım kendimi toparlayayım diye

ayy bende valiz istiyorum ya nişanda sandık geldi valiz mantıklı olur seyehatlerde ve tabiiki balayında kullanmak için

ben sandık işine hiç girmedim, sevmiyorum ben

direkt valiz diye anlaştık biz

valla aynen canım sandık işe yaramıyo en mantıklısı valiz ama nişanda hiç bilgim yoktu benim soranda olmadı sandıkla geldiler 2 tane biri küçük makyaj malzemeleri için diğeri büyük boşa yer kaplicak evde

biz nişanda istemedik.. acele oldugundan. nişanlımın ailesi de sehir dısında oldugu için ceyiz götürmeye geldikleri zaman alısverişe cıktık. gecen haftasonu... ve her sey aldırdım iç çamasaırı cesitleri bissürü(pierre cardin) =) sonraaaa trençkot, etek, hırka, makyaj malzemeleri (acten), çanta (pierre cardin), ayakkabı, ve bi çok sey daha.. hepsini aldılar saolsunlar.. evime ceyiz göturmeye geldiklerinde getirdiler evime, oraya yerleştirdim hepicigini canım nişanlıcımmmmm

buarada sandık da alalım dediler, ben istemedim gereksiz bence de :)

ohh güle güle kullan canım herşeyini ben pek bilmiyourm bu adetleri düğünden 2 hafta önce çıkılır ozaman çeyizim evime gittiğinde getirirler onlarda bizde nişanlımınkileri getiririz sanırım bu şekilde oluyo ? nişanda onlar bize getirdi sandıkları ertesi günü biz onlara gidip götürdük nişanlıma aldıklarımızı ama artık kendi evimiz olacağı için oraya gelir herşey

bana bohça alışverişi yaparken nişanlıma da alalım dedik ama nişanlım önce seninkileri tamamlayalım ondan sonra zaman kalırsa bakarız dedi. 6-7 saat surdu alısveriş zaten. o da annesi babası yanında kendisine iç çamasırı falan alalım istemedi sanırım. biz basbasa bi aksam cıkar alırız bişeyler dedi ben de tamam dedim o şekilde oldu. ama dedigim gibi kv kp şehir dışında yasıyor ondan ekstra götürmeme gerek yok damada. ama onun ailesine el öpmeye gittigimde evlerinin içine akrabalarına falan bohca da götürcem

bu arada makyaj sandıgı aldırdım b,ilgine

benim sevdicekte utandı zatan alışverişte onun herşeyini ben seçmiştim oyüzden o dışarda bekledi hep gerek yok gerek yok diyip duruyodu baya gülmüştüm haline makyaj sandığı aldılar banada nişanda canım makyaj sandığı ve büyük sandık takım almışlar güzel çok şık aslında ama düğün alışverişinde valiz isticem birsürü sandığa ne gerek var valizi hem sonra kullanabilirim seyehatlerde balayında

ayy hele aldılarsa sandıga hiç gerek yok :) bi de sunu istiyorum bunu istiyorum deme hiç. biz balayı valizimizi kenbdimiz bi ara denk gelmişti almıstık
hosuna giden bişi olursa alın zaten canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…