- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.461
yok zaten mağazaya giriyoruz annelerimiz bi köşeye oturuyo kv gez kızım ne istiyosan al diyo bende seke seke dolanıyom alıyorum ne hoşuma giderse komik oluyo eğlenceli oluyo hemde ama düğün alışverişi biraz daha detaylı oluyomuş anladığım kadarıyla bakalım onda nasıl olcak bilmiyorum :)ayy hele aldılarsa sandıga hiç gerek yok :) bi de sunu istiyorum bunu istiyorum deme hiç. biz balayı valizimizi kenbdimiz bi ara denk gelmişti almıstık
hosuna giden bişi olursa alın zaten canım ya
canım o bendede var nişanlıma hala çok aşığım onunla ilgili değil bu durum ama içimde bi isteksizlik varAma biz evlenene kadsr benim duygularım degişmeye başladı bi isteksizim bi korku var içimde bide huzursuzum cozemedim bu durumu
Ama biz evlenene kadsr benim duygularım degişmeye başladı bi isteksizim bi korku var içimde bide huzursuzum cozemedim bu durumu
Nikah tutmus kizlar siziiicanım o bendede var nişanlıma hala çok aşığım onunla ilgili değil bu durum ama içimde bi isteksizlik var
hahah güzel sözmüş canım aynen nikah tuttu beniNikah tutmus kizlar siziiigecen bi ablam sordu arzu nikah tuttumu die. Bende bilmedigimden bakakaldim. Meger nikah oncesi geline bi usengeclik bi agirlik cokermis cani bisey yapmak istemezmis. Haha simdi siz deyince aklima geldi
hiç motiveni bozma kuzucum sen de kilo almaya bak bence :) çok erken almşssn gelinliği ama ya.benim 16 mayıs ta ben kuaföre gtmeden teslım alıcamKızlar ben bir şey sorucam. Benim düğünüm 19 Mayıs ve gelinliğimi teslim aldım. Aysira'dan aldım a kesim full dantel arkası fermuarlı bi model. Tabi nişan sonrası bana tam oturan gelinliğim şu anda beli bol oluyor. 5 kilo kadar verdim koşturmacadan. Gelinlikçi ise belini daraltamam önü pot durur kırılmalar olur diyor. Herkesin gelinliği üstüne uydurulurken benimki niye yapılamıyor anlayamıyorum... Göğüs bölgesi tam oturuyor ama beli bir iki beden küçülse çok daha güzel duracak. Israrla yaparlarsa gelinliğin modelinin bozulacağını söylüyorlar. Moralim çok bozukk.. En son iki hafta sonra gel yine zayıflarsan bakalım dediler ama hiç güven vermedi bana bu söylemleri. Ne yapsam bilemedim?? Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
benı nıkahın dıbı vurdu cnm isteksızlık hadsafhadaNikah tutmus kizlar siziiigecen bi ablam sordu arzu nikah tuttumu die. Bende bilmedigimden bakakaldim. Meger nikah oncesi geline bi usengeclik bi agirlik cokermis cani bisey yapmak istemezmis. Haha simdi siz deyince aklima geldi
Ama biz evlenene kadsr benim duygularım degişmeye başladı bi isteksizim bi korku var içimde bide huzursuzum cozemedim bu durumu
canım o bendede var nişanlıma hala çok aşığım onunla ilgili değil bu durum ama içimde bi isteksizlik var
hiç motiveni bozma kuzucum sen de kilo almaya bak bence :) çok erken almşssn gelinliği ama ya.benim 16 mayıs ta ben kuaföre gtmeden teslım alıcam
bence başlarından atmışlar çnkı benım kuzenımde aysıradan aldın dugun haftasına kadar gelınlıkte potluklar vardı onları duzeltmek için ızmıre gıttı geldı gelınlık..bence hıc kabul etme duzeltmek zorundalar en kotu ızmıre tekrar yollasınlar zaten daha 1 ayın varBunlar özel dikim yapmıyor ve hazır dikim gelinlik bedenine göre geliyor sana uyarlanınca teslim ediyorlar. Şöyle de bir durum var ben çok zayıf biri diilim zaten. Gayet balık etliyim ve minyon tipliyim :) boyum 1.58 kilo 50. Gelinlikte de önemli olan belin inceliği o naif gösterir sonuçta gelini. Sanki başkasının gelinliğini giymişim gibi hissettim. Yani bunun bi çözümü olmalı bence. Başlarından mı attılar anlamadım.
yok canım kullanmıyorum yaa o konularla ilgilide hiç bilgim yok benim soramıyorumda kimseye ama 2-3 yıl çocuk istemiyorum nasıl koruncam bilmiyorum bu hap olayını biliyorum ama hiç kullanmadım adet düzenlemek için arkadaşım kullanıyodu hormonları bozuyo falan dedi tüylenme falan yapıyomuş ilk kullandığı sırada mide bulantısı yapmış korkuyorum haptandoğum kontrol hapı kullanıyorsanız onun yan etkisi de olabilir
sırf bu yüzden aysiradan beğendiğim bi gelinlik vardı almadım 36 bedende bazı yerleri dar geldi 38 bedende büyük geldi biz düzeltiriz ayarlanır falan dediler ama güvenemedim özel diktiriyorum şimdi bence git konuş canım düğüne 4-5 gün kala al gelinliğini beğenmediğin yerlerini düzelttir içine sinmeyen bişey kalmasınBunlar özel dikim yapmıyor ve hazır dikim gelinlik bedenine göre geliyor sana uyarlanınca teslim ediyorlar. Şöyle de bir durum var ben çok zayıf biri diilim zaten. Gayet balık etliyim ve minyon tipliyim :) boyum 1.58 kilo 50. Gelinlikte de önemli olan belin inceliği o naif gösterir sonuçta gelini. Sanki başkasının gelinliğini giymişim gibi hissettim. Yani bunun bi çözümü olmalı bence. Başlarından mı attılar anlamadım.
bence başlarından atmışlar çnkı benım kuzenımde aysıradan aldın dugun haftasına kadar gelınlıkte potluklar vardı onları duzeltmek için ızmıre gıttı geldı gelınlık..bence hıc kabul etme duzeltmek zorundalar en kotu ızmıre tekrar yollasınlar zaten daha 1 ayın var
sırf bu yüzden aysiradan beğendiğim bi gelinlik vardı almadım 36 bedende bazı yerleri dar geldi 38 bedende büyük geldi biz düzeltiriz ayarlanır falan dediler ama güvenemedim özel diktiriyorum şimdi bence git konuş canım düğüne 4-5 gün kala al gelinliğini beğenmediğin yerlerini düzelttir içine sinmeyen bişey kalmasın
canım o bendede var nişanlıma hala çok aşığım onunla ilgili değil bu durum ama içimde bi isteksizlik var
canım sıkma canını nişanlının ne suçu var ona patlamışsın üstü kapanmazsa nolur ki yağmur yağarsa falan diye mi korkuyosun bu saatten sonra yeni bi yer bulmak zor olur bende yaşadım bu sıkıntıyı tuttuğumuz yer belediyeyle sorun yaşamış benimde kır düğünü olcak adam aradı belediye burayı yıkmak istiyo falan dedi ne yapacağımızı şaşırdık sonra adam yeni bi yer ayarlamış orayı daha güzel yapcam dedi geçen gittik baktık eski yerden bin kat güzel olmuş herşeyi yeni yapılıyo falan her şerrin altında bi hayır vardır sakince düşünün konuşun bi çözüm bulmaya çalışın nişanlına yüklenme sonuçta onunda elinde olan bişey değil bu durumkızlar canım çok skkn ...nişanlımla az once birbirimize girdıkdugun yerı bıze daha once verdıgı vaatlerı tutamıcagını soyledı daha yenı bı yer zaten ama çok şık bız bı dugun salonuna tıkışmayalım kırda olsun dedık aksılıklere tamam dedık daha ıısını yapıcaz dedıler ok dedık , ama az once aradılar dugune 25 gun kalms ustu kapalı olucaktı kapatamayız dıolar bende nişanlıma saydım sovdum yanı bana nıe getırıosun sorunu ben zaten gergınım gıt kendın çöz benı hıc ılglnedrmıo yapamıcakalrsa da gıtsınler bana yenı yer bulsunlar dedım ya dusunsenıze benım davetıyelerım falan hazr ya yemın ederım oturudm aglıorum ......
bende bu vıdeoya çok agladım yabende de mevcut bu durum ama bence sevgi eksikliği falan degil..
evlenip aileden uzaklascaz diye. ki benim evim baba evimin caprazında olmasına ragmen öyle
ki geçen gün iş yerimde gelin ve gelin babası danslarını izleyip aglamıslıgım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?