Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ayy canım bu video yu neden koydun çok duygulandım yaa ailenden ayrılacağını bilmek çok üzücü allahtan gurbete gitmiyorum yanı şehirde olcam yoksa dayanamazdım ben

benım kı ama hemen tamam demiş kapatmş telefonu nasıl gıcık olmuyum ya sonra donmuş bana dıo dedım kavga etmedın mı dedım ya ustu kapalı olucak oyle soz aldım ben dedım ...canım yagmur fln yagar ben stres olurum ya

aaa ne münasebet öyle kabul edeceksin yapacak bir şey da ne demek ya satana kadar bin takla atıyolar sattıktan sonra başlarından savıyolar öyle şey mi olur senin en özel günün herşeyin özelliklede gelinliğin içine sinmesi lazım gerekirse git kavga et canım sessiz kalma

aklına kötü şeyler getirme canım eminim hava çok güzel olucak ogün gidin adamla yüz yüze konuşun bi çaresine baksın yağmur yağarsa nolcak falan diyin nişanlınında bi suçu yok birbirinizi üzmeyin hiç en iyisi adamla yüzyüze konuşmak

Valla bende sevinçten napıcamı şaşırdım, inanamadığım için sürekli eşime soruyorum "şimdi evimiz mi oldu" diye :) İnşallah devamı tez zamanda gelsin inşallah.
Bende senin gii temizlikçi tutayım diyorum. o bi odayı yaparken bende dolaplarını falan sileyim diyorum. Yerleştirme işi benim mayısın 10 gibi falan olacak yani düğünden 10 gün önce artık yapacak bişi yok. hayırlısıyla bi tamamlansın da balayını iple çekiyorum.
Evlendikten sonra herşey değiştirilir kendi isteğine göre bi acelen de olmadan yaparsın canım :)

ya kızlar ben de aysiradan aldım ve çok memnun kaldım tüm süreç boyunca çok güzel ilgilendiler benle, herkese de tavsiye ediyorum gittiğim şubeyi, size neden öyle denk geldi ki, heralde çalışanlarla alakalı

ben de istemiyorum ıkı sene..ilk etapta prezervatif kullanmak da istemedik, yasmin diye bitkisel bir hap kullanıyorum, bugün 5.günüm henüz bir yan etkisini görmedim

kendı gıdıp konusucak tatlım bıraz tek başına halletmeyı bılsın sorunları . hep ben hep ben bşe oldu mu benı arıo soruo bana bıraz sorun getırmesın çözulms halde getrsın verdım verıştırdım :)

cidden mii o hapı bi araştırayım ben ozaman canım yan etkisi yoksa bende başlarım

bende hap kullanmak ıstemıorum galıba eşım korunacak yalnz yasmının ılerıde yan etkılerı olabılıomus dıkkat edın derım kızlar .eşım korunsun çocuk dusundugumuzde de korunmayı keserız zaten 2 yıl fln pek dusunmuyorum ama Allah ne zaman nasip eder bılınmez

Dedikleri gibi herhangi bir kilo alıp verme ihtimalime karşı bu haftayı da bekliyorum ama haftaya gidip son bir prova yaptıracağım. Bu sefer de uyuzluk olsun diye bozup vermesinler de elime çok demoralize oldum. Binbir şey varken bi de bu çıktı başıma. off offf

canım bu erkekler hepsi böyle markete bişey almaya gönder 10 kere ararlar şu mu olsun bu mu hangi marka olsun falan filan illa sormadan bişey yapamıyolar ee bizde az değiliz yanlış bişey yapsa canlarına okuyoruz adamlar korkudan napsın onlarda haklı

aa canını sıkma.. bence de nişanlının suçu yok ki.. sankileş ve düğün salonunu kendin ara bence

kesinlıkle katılıorum kendıne bşe alıcagında bile foto gonderırı :) bende bi tek bende oyle sanmştım :)):):):)

canım yumuşak yüzlü olma gittiğinde tavrını koy gerekirse ben merkezinizle konuşurum konuyu falan diye alttan alttan tehdit et uyuzluk falan yapamazlar merak etme üzme kendini halledilemeyecek bi sorun değil onalrın işine gelmiyo uğraşmak ondan öyle yapıyolar güya bozulur diyip senin gözünü korkutcaklar

cidden mii o hapı bi araştırayım ben ozaman canım yan etkisi yoksa bende başlarım

kızlar o hap abd'deydi sanırım kullanan kadınlarda yan etkisinden sanırım bilemiyorum ciddi sorunlar yasatmıs. kaç kişiye tazminat ödemiş firma. kanada'da benzer durumlar olmus hatta. bana da doktor yasmin demişti..

hem eger biyolojik dengeniz mevcutsa hap kullanmayın derim ben de cok zor karar verdim. hele ki senin az kalmıs 2 ay önceden baslanılmalı demişti doktor bana. ben kullanmıcam hap acıkcası nişanlım da hap kullanmamı istemiyor...

KIZZLLAARRR bıde bişe sorucam bohça işini naptınız ? benım kayınvalıdem de yok kayınbabamda yok gbi bişe dugune bıle gelmıcek çok ılglı dııl yanı bız nişanlımla çıkıcaz alışverışede ben ne alınır bılmıorum o bana baya gecelık vs. fln aldı kız tarafı napıo bohçada ?

kesınlıkle katılıorum :)

kesinlıkle katılıorum kendıne bşe alıcagında bile foto gonderırı :) bende bi tek bende oyle sanmştım :)):):):)
yok canım ya benimkide öyle damatlık bile alırken sen seç denememe gerek yok diyo bana saçmalama dedim adamda beyfendi ölçülerinizi nasıl alıcam mecbur giymeniz gerekiyo dedi

Evet çok zahmetliymiş hepsini kat kat ayıracakmış. bütün orijinalliği gidecekmiş. Ben 36 bedene göre ölçü vermişim o ne yapsaymış. Ben en iyisi içime beli saran kalın çamaşır giymeliymişim ya da kilo almalıymışım. Yapmaktan kaçmıyormuş ama kötü olurmuş. Çok sinir oldum. Dalga geçer gibi kilo al dedi. Sanki sıfır bedenim de kilo almam gerekiyo. Kilo alan gelinlere de sipariş ettikleri gelinlik dar gelirse plates öneriyorlarmış. Tövbee yaa. Aysira denildiği gibi satana kadar her şeyi yapıyordu. Sonra provalara bile ben aradım gittim. Bir kere bile aranmadım. Hiç tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…