- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.481
ayy canım bu video yu neden koydun çok duygulandım yaa ailenden ayrılacağını bilmek çok üzücü allahtan gurbete gitmiyorum yanı şehirde olcam yoksa dayanamazdım benbende de mevcut bu durum ama bence sevgi eksikliği falan degil..
evlenip aileden uzaklascaz diye. ki benim evim baba evimin caprazında olmasına ragmen öyle
ki geçen gün iş yerimde gelin ve gelin babası danslarını izleyip aglamıslıgım var
benım kı ama hemen tamam demiş kapatmş telefonu nasıl gıcık olmuyum ya sonra donmuş bana dıo dedım kavga etmedın mı dedım ya ustu kapalı olucak oyle soz aldım ben dedım ...canım yagmur fln yagar ben stres olurum yacanım sıkma canını nişanlının ne suçu var ona patlamışsın üstü kapanmazsa nolur ki yağmur yağarsa falan diye mi korkuyosun bu saatten sonra yeni bi yer bulmak zor olur bende yaşadım bu sıkıntıyı tuttuğumuz yer belediyeyle sorun yaşamış benimde kır düğünü olcak adam aradı belediye burayı yıkmak istiyo falan dedi ne yapacağımızı şaşırdık sonra adam yeni bi yer ayarlamış orayı daha güzel yapcam dedi geçen gittik baktık eski yerden bin kat güzel olmuş herşeyi yeni yapılıyo falan her şerrin altında bi hayır vardır sakince düşünün konuşun bi çözüm bulmaya çalışın nişanlına yüklenme sonuçta onunda elinde olan bişey değil bu durum
aaa ne münasebet öyle kabul edeceksin yapacak bir şey da ne demek ya satana kadar bin takla atıyolar sattıktan sonra başlarından savıyolar öyle şey mi olur senin en özel günün herşeyin özelliklede gelinliğin içine sinmesi lazım gerekirse git kavga et canım sessiz kalmaAilem de yok daha kötü olursa napıcaksın biraz büyük olsun hiç olmazsa diyolar... Ama takıldım tabi ben bu duruma. Gelinlikçi potluk ve kırılmalar olursa ben risk almıyorum diyo bi de öyle kabul edeceksin yapacak bir şey yok dedi ondan çok korktum. Yoksa ben o gün de teslim almazdım ama mecbur kaldım
aklına kötü şeyler getirme canım eminim hava çok güzel olucak ogünbenım kı ama hemen tamam demiş kapatmş telefonu nasıl gıcık olmuyum ya sonra donmuş bana dıo dedım kavga etmedın mı dedım ya ustu kapalı olucak oyle soz aldım ben dedım ...canım yagmur fln yagar ben stres olurum ya
Canım nasıl sevindim anlatamam hadi gözün aydın :) Sonunda senin de evin var artık :) Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Ben de temizlikçi tutmuştum ama inan ki çok yoruluyor insan onu da göze alacağız artık. Onlar temizledi ben yerleştirdim mahvolmuştuk. Gerçi mutfak istediğim gibi olmadı onları tekrar düzenleyeceğim :)
yok canım kullanmıyorum yaa o konularla ilgilide hiç bilgim yok benim soramıyorumda kimseye ama 2-3 yıl çocuk istemiyorum nasıl koruncam bilmiyorum bu hap olayını biliyorum ama hiç kullanmadım adet düzenlemek için arkadaşım kullanıyodu hormonları bozuyo falan dedi tüylenme falan yapıyomuş ilk kullandığı sırada mide bulantısı yapmış korkuyorum haptan
kendı gıdıp konusucak tatlım bıraz tek başına halletmeyı bılsın sorunları . hep ben hep ben bşe oldu mu benı arıo soruo bana bıraz sorun getırmesın çözulms halde getrsın verdım verıştırdım :)aklına kötü şeyler getirme canım eminim hava çok güzel olucak ogüngidin adamla yüz yüze konuşun bi çaresine baksın yağmur yağarsa nolcak falan diyin nişanlınında bi suçu yok birbirinizi üzmeyin hiç en iyisi adamla yüzyüze konuşmak
cidden mii o hapı bi araştırayım ben ozaman canım yan etkisi yoksa bende başlarımya kızlar ben de aysiradan aldım ve çok memnun kaldım tüm süreç boyunca çok güzel ilgilendiler benle, herkese de tavsiye ediyorum gittiğim şubeyi, size neden öyle denk geldi ki, heralde çalışanlarla alakalı
ben de istemiyorum ıkı sene..ilk etapta prezervatif kullanmak da istemedik, yasmin diye bitkisel bir hap kullanıyorum, bugün 5.günüm henüz bir yan etkisini görmedim
bende hap kullanmak ıstemıorum galıba eşım korunacak yalnz yasmının ılerıde yan etkılerı olabılıomus dıkkat edın derım kızlar .eşım korunsun çocuk dusundugumuzde de korunmayı keserız zaten 2 yıl fln pek dusunmuyorum ama Allah ne zaman nasip eder bılınmezya kızlar ben de aysiradan aldım ve çok memnun kaldım tüm süreç boyunca çok güzel ilgilendiler benle, herkese de tavsiye ediyorum gittiğim şubeyi, size neden öyle denk geldi ki, heralde çalışanlarla alakalı
ben de istemiyorum ıkı sene..ilk etapta prezervatif kullanmak da istemedik, yasmin diye bitkisel bir hap kullanıyorum, bugün 5.günüm henüz bir yan etkisini görmedim
aaa ne münasebet öyle kabul edeceksin yapacak bir şey da ne demek ya satana kadar bin takla atıyolar sattıktan sonra başlarından savıyolar öyle şey mi olur senin en özel günün herşeyin özelliklede gelinliğin içine sinmesi lazım gerekirse git kavga et canım sessiz kalma
canım bu erkekler hepsi böyle markete bişey almaya gönder 10 kere ararlar şu mu olsun bu mu hangi marka olsun falan filan illa sormadan bişey yapamıyolar ee bizde az değiliz yanlış bişey yapsa canlarına okuyoruz adamlar korkudan napsın onlarda haklıkendı gıdıp konusucak tatlım bıraz tek başına halletmeyı bılsın sorunları . hep ben hep ben bşe oldu mu benı arıo soruo bana bıraz sorun getırmesın çözulms halde getrsın verdım verıştırdım :)
canım sıkma canını nişanlının ne suçu var ona patlamışsın üstü kapanmazsa nolur ki yağmur yağarsa falan diye mi korkuyosun bu saatten sonra yeni bi yer bulmak zor olur bende yaşadım bu sıkıntıyı tuttuğumuz yer belediyeyle sorun yaşamış benimde kır düğünü olcak adam aradı belediye burayı yıkmak istiyo falan dedi ne yapacağımızı şaşırdık sonra adam yeni bi yer ayarlamış orayı daha güzel yapcam dedi geçen gittik baktık eski yerden bin kat güzel olmuş herşeyi yeni yapılıyo falan her şerrin altında bi hayır vardır sakince düşünün konuşun bi çözüm bulmaya çalışın nişanlına yüklenme sonuçta onunda elinde olan bişey değil bu durum
kesinlıkle katılıorum kendıne bşe alıcagında bile foto gonderırı :) bende bi tek bende oyle sanmştım :)):):):)canım bu erkekler hepsi böyle markete bişey almaya gönder 10 kere ararlar şu mu olsun bu mu hangi marka olsun falan filan illa sormadan bişey yapamıyolar ee bizde az değiliz yanlış bişey yapsa canlarına okuyoruz adamlar korkudan napsın onlarda haklı
tatlım benım mızacım bıraz sert arasam kesın kavga ederım bırazda yakından tanıdıgımız kışıler dugunden once kımseyle kotu olmak ıstemıorumaa canını sıkma.. bence de nişanlının suçu yok ki.. sankileş ve düğün salonunu kendin ara bence
canım yumuşak yüzlü olma gittiğinde tavrını koy gerekirse ben merkezinizle konuşurum konuyu falan diye alttan alttan tehdit et uyuzluk falan yapamazlar merak etme üzme kendini halledilemeyecek bi sorun değil onalrın işine gelmiyo uğraşmak ondan öyle yapıyolar güya bozulur diyip senin gözünü korkutcaklarDedikleri gibi herhangi bir kilo alıp verme ihtimalime karşı bu haftayı da bekliyorum ama haftaya gidip son bir prova yaptıracağım. Bu sefer de uyuzluk olsun diye bozup vermesinler de elime çok demoralize oldum. Binbir şey varken bi de bu çıktı başıma. off offf
cidden mii o hapı bi araştırayım ben ozaman canım yan etkisi yoksa bende başlarım
kesınlıkle katılıorum :)canım yumuşak yüzlü olma gittiğinde tavrını koy gerekirse ben merkezinizle konuşurum konuyu falan diye alttan alttan tehdit et uyuzluk falan yapamazlar merak etme üzme kendini halledilemeyecek bi sorun değil onalrın işine gelmiyo uğraşmak ondan öyle yapıyolar güya bozulur diyip senin gözünü korkutcaklar
yok canım ya benimkide öyle damatlık bile alırken sen seç denememe gerek yok diyo bana saçmalama dedim adamda beyfendi ölçülerinizi nasıl alıcam mecbur giymeniz gerekiyo dedikesinlıkle katılıorum kendıne bşe alıcagında bile foto gonderırı :) bende bi tek bende oyle sanmştım :)):):):)
Evet çok zahmetliymiş hepsini kat kat ayıracakmış. bütün orijinalliği gidecekmiş. Ben 36 bedene göre ölçü vermişim o ne yapsaymış. Ben en iyisi içime beli saran kalın çamaşır giymeliymişim ya da kilo almalıymışım. Yapmaktan kaçmıyormuş ama kötü olurmuş. Çok sinir oldum. Dalga geçer gibi kilo al dedi. Sanki sıfır bedenim de kilo almam gerekiyo. Kilo alan gelinlere de sipariş ettikleri gelinlik dar gelirse plates öneriyorlarmış. Tövbee yaa. Aysira denildiği gibi satana kadar her şeyi yapıyordu. Sonra provalara bile ben aradım gittim. Bir kere bile aranmadım. Hiç tavsiye etmiyorum.canım yumuşak yüzlü olma gittiğinde tavrını koy gerekirse ben merkezinizle konuşurum konuyu falan diye alttan alttan tehdit et uyuzluk falan yapamazlar merak etme üzme kendini halledilemeyecek bi sorun değil onalrın işine gelmiyo uğraşmak ondan öyle yapıyolar güya bozulur diyip senin gözünü korkutcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?