- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.501
canım ya cidden mii off işte buyüzden ilaç kullanmak istemiyorum ama bunun başka çözümü yok mu spral mi öyle bişey varmış internetten baktımda oda evlenmeden önce takılmaz sanırım dimi ayy ne cahilim bu konuda ya bu gidişle ben hemen hamile kalırım allah korusunkızlar o hap abd'deydi sanırım kullanan kadınlarda yan etkisinden sanırım bilemiyorum ciddi sorunlar yasatmıs. kaç kişiye tazminat ödemiş firma. kanada'da benzer durumlar olmus hatta. bana da doktor yasmin demişti..
hem eger biyolojik dengeniz mevcutsa hap kullanmayın derim ben de cok zor karar verdim. hele ki senin az kalmıs 2 ay önceden baslanılmalı demişti doktor bana. ben kullanmıcam hap acıkcası nişanlım da hap kullanmamı istemiyor...
yok canım ya benimkide öyle damatlık bile alırken sen seç denememe gerek yok diyo bana saçmalama dedim adamda beyfendi ölçülerinizi nasıl alıcam mecbur giymeniz gerekiyo dedi
Allah korusun deme de hayırlısı de tatlım :) spıral evlendıkten sonra sana takılıo yalnz benım bı tandııgım spırallede hamıle kaldı kı en ıı doktora taktırdı .o yuzden nasıp kısmet bu işler .sen de bendensın bırak eşın korunsun bı de ozelden bşe yazıcam sanacanım ya cidden mii off işte buyüzden ilaç kullanmak istemiyorum ama bunun başka çözümü yok mu spral mi öyle bişey varmış internetten baktımda oda evlenmeden önce takılmaz sanırım dimi ayy ne cahilim bu konuda ya bu gidişle ben hemen hamile kalırım allah korusun
canım peki vazgeçemiyo musun yada aynı mağazadan başka bi model beğensen olmaz mı bilemedim şimdi yaaEvet çok zahmetliymiş hepsini kat kat ayıracakmış. bütün orijinalliği gidecekmiş. Ben 36 bedene göre ölçü vermişim o ne yapsaymış. Ben en iyisi içime beli saran kalın çamaşır giymeliymişim ya da kilo almalıymışım. Yapmaktan kaçmıyormuş ama kötü olurmuş. Çok sinir oldum. Dalga geçer gibi kilo al dedi. Sanki sıfır bedenim de kilo almam gerekiyo. Kilo alan gelinlere de sipariş ettikleri gelinlik dar gelirse plates öneriyorlarmış. Tövbee yaa. Aysira denildiği gibi satana kadar her şeyi yapıyordu. Sonra provalara bile ben aradım gittim. Bir kere bile aranmadım. Hiç tavsiye etmiyorum.
aynen çocuk gibiler canım damatlığını ben seçtim ayakkabısını ben seçtim ben gidiyorum alıyorum eline veriyorum o deniyo bakmadı bile hiçbenımkıde dun gitti ben begendım bı kaç mağzada dıo ama sen hangısını begenırsen o olsun bana farketmez dıo :) çocuk gbıler yaaa
bekliyorum canım mesajınıAllah korusun deme de hayırlısı de tatlım :) spıral evlendıkten sonra sana takılıo yalnz benım bı tandııgım spırallede hamıle kaldı kı en ıı doktora taktırdı .o yuzden nasıp kısmet bu işler .sen de bendensın bırak eşın korunsun bı de ozelden bşe yazıcam sana
benımkıde dun gitti ben begendım bı kaç mağzada dıo ama sen hangısını begenırsen o olsun bana farketmez dıo :) çocuk gbıler yaaa
Biz bohça yapmadık. Ama gecelik vs. alındı. Eğer yapacaksan damada terlik, pijama takımı, iç çamaşır falan alabilirsin.KIZZLLAARRR bıde bişe sorucam bohça işini naptınız ? benım kayınvalıdem de yok kayınbabamda yok gbi bişe dugune bıle gelmıcek çok ılglı dııl yanı bız nişanlımla çıkıcaz alışverışede ben ne alınır bılmıorum o bana baya gecelık vs. fln aldı kız tarafı napıo bohçada ?
korunmayla iligliyse bana da yazsan ya =)Allah korusun deme de hayırlısı de tatlım :) spıral evlendıkten sonra sana takılıo yalnz benım bı tandııgım spırallede hamıle kaldı kı en ıı doktora taktırdı .o yuzden nasıp kısmet bu işler .sen de bendensın bırak eşın korunsun bı de ozelden bşe yazıcam sana
cidden mii o hapı bi araştırayım ben ozaman canım yan etkisi yoksa bende başlarım
bende hap kullanmak ıstemıorum galıba eşım korunacak yalnz yasmının ılerıde yan etkılerı olabılıomus dıkkat edın derım kızlar .eşım korunsun çocuk dusundugumuzde de korunmayı keserız zaten 2 yıl fln pek dusunmuyorum ama Allah ne zaman nasip eder bılınmez
kızlar o hap abd'deydi sanırım kullanan kadınlarda yan etkisinden sanırım bilemiyorum ciddi sorunlar yasatmıs. kaç kişiye tazminat ödemiş firma. kanada'da benzer durumlar olmus hatta. bana da doktor yasmin demişti..
hem eger biyolojik dengeniz mevcutsa hap kullanmayın derim ben de cok zor karar verdim. hele ki senin az kalmıs 2 ay önceden baslanılmalı demişti doktor bana. ben kullanmıcam hap acıkcası nişanlım da hap kullanmamı istemiyor...
canım ya cidden mii off işte buyüzden ilaç kullanmak istemiyorum ama bunun başka çözümü yok mu spral mi öyle bişey varmış internetten baktımda oda evlenmeden önce takılmaz sanırım dimi ayy ne cahilim bu konuda ya bu gidişle ben hemen hamile kalırım allah korusun
onu bende merak edıorumşöyle ki, ben geçen gün iş yeri hekimiyle konustum hepsini tek tek anlatıı. hap kullanmıyosan prezervatif kullan dedi cunku spiral de yumurta kanallarını yıpratabiliyormus. sıkıntılıymıs
ben bi de ertesi gün haplarınıın kullanımı merak ediyorum kızlar, ilk gece korunmasız olsa ve eger içerde bosalma olursa ertesi gün kullansam nasıl olur sizc e?
yok vazgeçemiyorum bu model bana ayarlandığı içincanım peki vazgeçemiyo musun yada aynı mağazadan başka bi model beğensen olmaz mı bilemedim şimdi yaane gıcıklar valla ben kesin kavga ederdim orda sen baya sabırlıymışsın canım
Allah korusun deme de hayırlısı de tatlım :) spıral evlendıkten sonra sana takılıo yalnz benım bı tandııgım spırallede hamıle kaldı kı en ıı doktora taktırdı .o yuzden nasıp kısmet bu işler .sen de bendensın bırak eşın korunsun bı de ozelden bşe yazıcam sana
alt tarafı modeli ayarlamışlar canım zaten elbise gibi beden koymuşlar öyle alıyosun giymedinde geri alsınlar işlerine gelmiyo çok sinir oldum keşke bende gelebilsem seninle beraber kavga ederdik onlarla :)yok vazgeçemiyorum bu model bana ayarlandığı içinhaftaya bakıp gerekirse mağazayı başlarına yıkıcam.
nıye tatlım oyle ?buarada bohca için saten değil, pamuklu gecelik takımı alın tavsiyemdir kızlar
Boyunu falan ayarladılar ya bana göre o yüzden bahaneleri bu...alt tarafı modeli ayarlamışlar canım zaten elbise gibi beden koymuşlar öyle alıyosun giymedinde geri alsınlar işlerine gelmiyo çok sinir oldum keşke bende gelebilsem seninle beraber kavga ederdik onlarla :)
Saten çok kullanışlı olmuyor diye ben de pamuk aldım. Ama saten gibi çok şık duruyo.nıye tatlım oyle ?
şöyle ki saten kışın üşütüp yazın da terletiyormus..nıye tatlım oyle ?
anladım canım sakin ol sıkma canını sen düzeltirler tavrını koy amaBoyunu falan ayarladılar ya bana göre o yüzden bahaneleri bu...
Saten çok kullanışlı olmuyor diye ben de pamuk aldım. Ama saten gibi çok şık duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?