Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım ya cidden mii off işte buyüzden ilaç kullanmak istemiyorum ama bunun başka çözümü yok mu spral mi öyle bişey varmış internetten baktımda oda evlenmeden önce takılmaz sanırım dimi ayy ne cahilim bu konuda ya bu gidişle ben hemen hamile kalırım allah korusun

yok canım ya benimkide öyle damatlık bile alırken sen seç denememe gerek yok diyo bana saçmalama dedim adamda beyfendi ölçülerinizi nasıl alıcam mecbur giymeniz gerekiyo dedi
benımkıde dun gitti ben begendım bı kaç mağzada dıo ama sen hangısını begenırsen o olsun bana farketmez dıo :) çocuk gbıler yaaa

Allah korusun deme de hayırlısı de tatlım :) spıral evlendıkten sonra sana takılıo yalnz benım bı tandııgım spırallede hamıle kaldı kı en ıı doktora taktırdı .o yuzden nasıp kısmet bu işler .sen de bendensın bırak eşın korunsun bı de ozelden bşe yazıcam sana

canım peki vazgeçemiyo musun yada aynı mağazadan başka bi model beğensen olmaz mı bilemedim şimdi yaa ne gıcıklar valla ben kesin kavga ederdim orda sen baya sabırlıymışsın canım

benımkıde dun gitti ben begendım bı kaç mağzada dıo ama sen hangısını begenırsen o olsun bana farketmez dıo :) çocuk gbıler yaaa
aynen çocuk gibiler canım damatlığını ben seçtim ayakkabısını ben seçtim ben gidiyorum alıyorum eline veriyorum o deniyo bakmadı bile hiç
bekliyorum canım mesajını

şöyle ki, ben geçen gün iş yeri hekimiyle konustum hepsini tek tek anlatıı. hap kullanmıyosan prezervatif kullan dedi cunku spiral de yumurta kanallarını yıpratabiliyormus. sıkıntılıymıs

ben bi de ertesi gün haplarınıın kullanımı merak ediyorum kızlar, ilk gece korunmasız olsa ve eger içerde bosalma olursa ertesi gün kullansam nasıl olur sizc e?

Biz bohça yapmadık. Ama gecelik vs. alındı. Eğer yapacaksan damada terlik, pijama takımı, iç çamaşır falan alabilirsin.

ayy yeni üyeyim ya alıntı yapmayı beceremiyorum =)

korunmayla iligliyse bana da yazsan ya =)

cidden mii o hapı bi araştırayım ben ozaman canım yan etkisi yoksa bende başlarım

canım bence kafana göre başlama ben doktora gittim ultrasonla fln kontrol etti, hiç bi sıkıntın yok dedi ve öyle verdi hapı, belki bir sıkıntı görseydi başka birşey verirdi.

doktorum uzun süreli kullanmayacaksın dedi zaten, ben sürpriz olmasın diye iki üç ay kullanmayı düşünüyorum, sonrasına bakıcaz artık..

iki ay mevzusunu duymuştum doktor sıkıntı olmaz dedi, doktorum da yaşadığım şehirde bilinen ve tanınan bir doktor, yani öylesine gittiğim birisi değil, herkeste farklı etkiler doğurabilir, bi kullanma klavuzu var zaten mübarek boyum kadar

spiral mi

hayırlısı bakalım

onu bende merak edıorum

canım peki vazgeçemiyo musun yada aynı mağazadan başka bi model beğensen olmaz mı bilemedim şimdi yaa ne gıcıklar valla ben kesin kavga ederdim orda sen baya sabırlıymışsın canım
yok vazgeçemiyorum bu model bana ayarlandığı için haftaya bakıp gerekirse mağazayı başlarına yıkıcam.

enee merak ettik biz de

biz de insan evladıyız bize de söyleyin

yok vazgeçemiyorum bu model bana ayarlandığı için haftaya bakıp gerekirse mağazayı başlarına yıkıcam.
alt tarafı modeli ayarlamışlar canım zaten elbise gibi beden koymuşlar öyle alıyosun giymedinde geri alsınlar işlerine gelmiyo çok sinir oldum keşke bende gelebilsem seninle beraber kavga ederdik onlarla :)

Saten çok kullanışlı olmuyor diye ben de pamuk aldım. Ama saten gibi çok şık duruyo.

açıkcası saten babydollar da almıstım önceden ondan cok sorun olmaz.. en azından aldırdıgınız takımlar kullanıslı olur

karacanın bi ürünüydü aldıgımda buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…