- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.521
canım bende çok bilmiyorum ailelere neler alındığını ama damada pijama takımı gölek pantolon ayakkabı iç çamaşırı terlik traş seti krem tarak çorap parfüm deodorant şampuan yani kişisel bakım ürünleri alınıyo bide banyo lifi seccade namaz takkesi falan koyuyolar damadın kardeşi falan varsa onlarada bişeyler koyarsın gömlek çorap yazma falan böyle şeylerKIZZLLAARRR bıde bişe sorucam bohça işini naptınız ? benım kayınvalıdem de yok kayınbabamda yok gbi bişe dugune bıle gelmıcek çok ılglı dııl yanı bız nişanlımla çıkıcaz alışverışede ben ne alınır bılmıorum o bana baya gecelık vs. fln aldı kız tarafı napıo bohçada ?
walla ben saten de aldım pamuk saten gbı olanlardan da burda gıyılıo ya ben bekarlıgımda da gıyıorumşöyle ki saten kışın üşütüp yazın da terletiyormus..
ben gecen haftasonu aldırdım takımımı hem sexy aynı satenler gibi hem de sık sık kullanabilecegin seyler oluyor.
walla ben saten de aldım pamuk saten gbı olanlardan da burda gıyılıo ya ben bekarlıgımda da gıyıorum
Kizlar merhaba mayis gelini degilim ama sizi takip ediyorum ve stres yapmaya basladim iyice son zamanlarda bendemi boyle olcam diye.. Simdiden hepinize mutluluklar diliyorum:))
Cok az kalmis ne guzel benim daha var 24 agustos dugun 18 agustos nikah.. Nikah 7 agustostaydi aslinda degistirdik dun tarihitesekkürler..
seninki ne zaman ? benim 3 mayıs istanbul 10 mayıs samsun
Cok az kalmis ne guzel benim daha var 24 agustos dugun 18 agustos nikah.. Nikah 7 agustostaydi aslinda degistirdik dun tarihi
canım zaman yaklaştıkça stresler artıyo malesef oyüzden herşeyini erkenden halletmeye çalış derim :)Kizlar merhaba mayis gelini degilim ama sizi takip ediyorum ve stres yapmaya basladim iyice son zamanlarda bendemi boyle olcam diye.. Simdiden hepinize mutluluklar diliyorum:))
Canim oda nikahi olcak aslinda ama izin durumlari herkesin uysun diye oyle bi tarih belirledik iyi oldu. Sewdiklerimizde yanimizda olcak en azindan boyle:)aa neden degiştirdiniz ?
O yuzden sizi okudukca stres yapiyorum istecanım zaman yaklaştıkça stresler artıyo malesef oyüzden herşeyini erkenden halletmeye çalış derim :)
ınan bitmıooo :) bitti gbi gorunuo ama bı bakıosun yıne eksık bse var :) mesela ben en son banyo terlıgımın olmadıgını farkettım :)O yuzden sizi okudukca stres yapiyorum istedaha var diye rahatim ben ama gerci cogu seyimde halloldu ivir zivirlar kaldi desem yeri ama onlar yoruyo zaten..
Benimde yok bak hatta ev terligim bile yok ama benim kendime panduflarim var ceyizimde almistim zamanindaınan bitmıooo :) bitti gbi gorunuo ama bı bakıosun yıne eksık bse var :) mesela ben en son banyo terlıgımın olmadıgını farkettım :)
eger benım gbı takıntı abıdesısıysen mutlaka bşeler bulacaksın cnm ama zamanın var keyfını çıkara çıkara yap alışverışını ben 1 bucuk yıl oncesınden başlamştm almaya çeyızımı evıme getrdgmde aaaa bunuda mı almışım dedım çok zevklı oldu almışım unutmuşum sonra çıkınca hedıye gbı gelıo ınsana :)Benimde yok bak hatta ev terligim bile yok ama benim kendime panduflarim var ceyizimde almistim zamaninda
Aramıza hoş geldiniz tanıyalım sizi ? :)Bende varımmmmmm :) benim de 30 mayıs :)
Düğündaşız desene ben de 23 Mayıs'ta evleniyorumHoşbulduk. 23Mayısta inşallah.düğünle ilgili Son bir kaç ayrıntı kaldı.
Canım benim ya çok sevindim inanki. Kendini çok hırpalama tuz temizlikçi gitsin :) HEpsi olur strese gerek yok her şey çok güzel olacak :)Valla bende sevinçten napıcamı şaşırdım, inanamadığım için sürekli eşime soruyorum "şimdi evimiz mi oldu" diye :) İnşallah devamı tez zamanda gelsin inşallah.
Bende senin gii temizlikçi tutayım diyorum. o bi odayı yaparken bende dolaplarını falan sileyim diyorum. Yerleştirme işi benim mayısın 10 gibi falan olacak yani düğünden 10 gün önce artık yapacak bişi yok. hayırlısıyla bi tamamlansın da balayını iple çekiyorum.
Evlendikten sonra herşey değiştirilir kendi isteğine göre bi acelen de olmadan yaparsın canım :)
Aaa neden öyle olmuş ki. Ben de Aysira'dan Pierre Cardin'in gelinliğini aldım. Benimle çok ilgilendiler geçen hafta teslim aldım. İstanbul'da bir şubesinden aldım ben.Dedikleri gibi herhangi bir kilo alıp verme ihtimalime karşı bu haftayı da bekliyorum ama haftaya gidip son bir prova yaptıracağım. Bu sefer de uyuzluk olsun diye bozup vermesinler de elime çok demoralize oldum. Binbir şey varken bi de bu çıktı başıma. off offf
Canım yıkın başlarına ne demek yapamıyoruz. Düğüne ne kalmış şurada ay çok sinirlendimtatlım benım mızacım bıraz sert arasam kesın kavga ederım bırazda yakından tanıdıgımız kışıler dugunden once kımseyle kotu olmak ıstemıorum
ben çıldırdım yapmak zorundalar yanı ben anlamam dedım nışanlımıda bıraz skştrdım kı alttan almasın dıe benım kuzum çok ii nıyetlı cnkı tmm ınsanlarda zor durumda kalmasın der gelır ::) naasıl gdıo hazrlıklar morlu gelın :)Aramıza hoş geldiniz tanıyalım sizi ? :)
Düğündaşız desene ben de 23 Mayıs'ta evleniyorum
Canım benim ya çok sevindim inanki. Kendini çok hırpalama tuz temizlikçi gitsin :) HEpsi olur strese gerek yok her şey çok güzel olacak :)
Aaa neden öyle olmuş ki. Ben de Aysira'dan Pierre Cardin'in gelinliğini aldım. Benimle çok ilgilendiler geçen hafta teslim aldım. İstanbul'da bir şubesinden aldım ben.
Canım yıkın başlarına ne demek yapamıyoruz. Düğüne ne kalmış şurada ay çok sinirlendim
Bende cok onceden basladim canim ama bitmiyo eksik illaki cikcak biseyler.. Biz 9 yildir birlikteyiz kucucukken bulunca ceyizede erken baslamisim ama neyim var neyim yok bilmiyorm bende hepsi kutularda acinca gorcez bakalimeger benım gbı takıntı abıdesısıysen mutlaka bşeler bulacaksın cnm ama zamanın var keyfını çıkara çıkara yap alışverışını ben 1 bucuk yıl oncesınden başlamştm almaya çeyızımı evıme getrdgmde aaaa bunuda mı almışım dedım çok zevklı oldu almışım unutmuşum sonra çıkınca hedıye gbı gelıo ınsana :)
Biz de dokuz seneyi geçti birlikteyiz ☺☺ ama eksik hala var ve sanırım düğün sonrası bile alacaklarimiz olacak illa kiBende cok onceden basladim canim ama bitmiyo eksik illaki cikcak biseyler.. Biz 9 yildir birlikteyiz kucucukken bulunca ceyizede erken baslamisim ama neyim var neyim yok bilmiyorm bende hepsi kutularda acinca gorcez bakalim
benim haziranda düğün ama daha çok eksiğim var oyüzden sen stres yapma şimdiden herkes sırasını beklesin stres yapmak için dimiO yuzden sizi okudukca stres yapiyorum istedaha var diye rahatim ben ama gerci cogu seyimde halloldu ivir zivirlar kaldi desem yeri ama onlar yoruyo zaten..
Aramıza hoş geldiniz tanıyalım sizi ? :)
Düğündaşız desene ben de 23 Mayıs'ta evleniyorum
Canım benim ya çok sevindim inanki. Kendini çok hırpalama tuz temizlikçi gitsin :) HEpsi olur strese gerek yok her şey çok güzel olacak :)
Aaa neden öyle olmuş ki. Ben de Aysira'dan Pierre Cardin'in gelinliğini aldım. Benimle çok ilgilendiler geçen hafta teslim aldım. İstanbul'da bir şubesinden aldım ben.
Canım yıkın başlarına ne demek yapamıyoruz. Düğüne ne kalmış şurada ay çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?