Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım bende çok bilmiyorum ailelere neler alındığını ama damada pijama takımı gölek pantolon ayakkabı iç çamaşırı terlik traş seti krem tarak çorap parfüm deodorant şampuan yani kişisel bakım ürünleri alınıyo bide banyo lifi seccade namaz takkesi falan koyuyolar damadın kardeşi falan varsa onlarada bişeyler koyarsın gömlek çorap yazma falan böyle şeyler

şöyle ki saten kışın üşütüp yazın da terletiyormus..
ben gecen haftasonu aldırdım takımımı hem sexy aynı satenler gibi hem de sık sık kullanabilecegin seyler oluyor.
walla ben saten de aldım pamuk saten gbı olanlardan da burda gıyılıo ya ben bekarlıgımda da gıyıorum

Kizlar merhaba mayis gelini degilim ama sizi takip ediyorum ve stres yapmaya basladim iyice son zamanlarda bendemi boyle olcam diye.. Simdiden hepinize mutluluklar diliyorum:))

Kizlar merhaba mayis gelini degilim ama sizi takip ediyorum ve stres yapmaya basladim iyice son zamanlarda bendemi boyle olcam diye.. Simdiden hepinize mutluluklar diliyorum:))
canım zaman yaklaştıkça stresler artıyo malesef oyüzden herşeyini erkenden halletmeye çalış derim :)

canım zaman yaklaştıkça stresler artıyo malesef oyüzden herşeyini erkenden halletmeye çalış derim :)
O yuzden sizi okudukca stres yapiyorum iste daha var diye rahatim ben ama gerci cogu seyimde halloldu ivir zivirlar kaldi desem yeri ama onlar yoruyo zaten..

O yuzden sizi okudukca stres yapiyorum iste daha var diye rahatim ben ama gerci cogu seyimde halloldu ivir zivirlar kaldi desem yeri ama onlar yoruyo zaten..
ınan bitmıooo :) bitti gbi gorunuo ama bı bakıosun yıne eksık bse var :) mesela ben en son banyo terlıgımın olmadıgını farkettım :)

Benimde yok bak hatta ev terligim bile yok ama benim kendime panduflarim var ceyizimde almistim zamaninda
eger benım gbı takıntı abıdesısıysen mutlaka bşeler bulacaksın cnm ama zamanın var keyfını çıkara çıkara yap alışverışını ben 1 bucuk yıl oncesınden başlamştm almaya çeyızımı evıme getrdgmde aaaa bunuda mı almışım dedım çok zevklı oldu almışım unutmuşum sonra çıkınca hedıye gbı gelıo ınsana :)

Bende varımmmmmm :) benim de 30 mayıs :)
Aramıza hoş geldiniz tanıyalım sizi ? :)
Hoşbulduk. 23Mayısta inşallah.düğünle ilgili Son bir kaç ayrıntı kaldı.
Düğündaşız desene ben de 23 Mayıs'ta evleniyorum
Canım benim ya çok sevindim inanki. Kendini çok hırpalama tuz temizlikçi gitsin :) HEpsi olur strese gerek yok her şey çok güzel olacak :)
Aaa neden öyle olmuş ki. Ben de Aysira'dan Pierre Cardin'in gelinliğini aldım. Benimle çok ilgilendiler geçen hafta teslim aldım. İstanbul'da bir şubesinden aldım ben.
tatlım benım mızacım bıraz sert arasam kesın kavga ederım bırazda yakından tanıdıgımız kışıler dugunden once kımseyle kotu olmak ıstemıorum
Canım yıkın başlarına ne demek yapamıyoruz. Düğüne ne kalmış şurada ay çok sinirlendim

ben çıldırdım yapmak zorundalar yanı ben anlamam dedım nışanlımıda bıraz skştrdım kı alttan almasın dıe benım kuzum çok ii nıyetlı cnkı tmm ınsanlarda zor durumda kalmasın der gelır ::) naasıl gdıo hazrlıklar morlu gelın :)

Ben de ne zamandır koşturmaktan uğrayamıyorum kızlar... Bu hafta mobilyaların gelişi bitiyor inşallah zaten perdeler de yapılmıştı. Salon yatakodası avize ve halılar kaldı. İnşallah halledebilirim. Bir de bohça derdimiz var, gelinliğin son işlemleri... Kına abiyesi de almadım of böyle sayınca içim daralıyo.... 2 buçuk hafta kaldı

Bende cok onceden basladim canim ama bitmiyo eksik illaki cikcak biseyler.. Biz 9 yildir birlikteyiz kucucukken bulunca ceyizede erken baslamisim ama neyim var neyim yok bilmiyorm bende hepsi kutularda acinca gorcez bakalim

Bende cok onceden basladim canim ama bitmiyo eksik illaki cikcak biseyler.. Biz 9 yildir birlikteyiz kucucukken bulunca ceyizede erken baslamisim ama neyim var neyim yok bilmiyorm bende hepsi kutularda acinca gorcez bakalim
Biz de dokuz seneyi geçti birlikteyiz ☺☺ ama eksik hala var ve sanırım düğün sonrası bile alacaklarimiz olacak illa ki

benim haziranda düğün ama daha çok eksiğim var oyüzden sen stres yapma şimdiden herkes sırasını beklesin stres yapmak için dimi

Valla Kadıköy şubesinden aldım. Bir kere bile onlar aramadılar hep ben arayarak gittim provalara. Hatta şöyle anlatayım. Ben beğendiğim modeli 38 beden olarak denedim ilk. Dediler ki 36 beden gelecek size tamam dedim. İki ay sonra aramayınca bunlar ben aradım. Ne oldu geldi mi diye. aaa gelmiş biz de sizi arayacaktık dediler. Randevuya gittim gelinliğimi giydirdiler bir de bakarım ki yine 38 beden. Sonra bunun üstünde mi değişiklik yapsak 36 var mı onu getirsek dediler. Ben 36 diye ısrar ettim. Biz sizi arayacağız dediler ve tabi ki yine aramadılar. Yine ben aradım ve randevulara devam ettik. Şimdi de beli oturmayan gelinliği çok hoş sen abartiyosun kilo al daraltırsak bozulur diye teslim ettiler işte. iki hafta sonra bi bak bakalım dediler ama güvenim sarsıldı ya hiç bilmiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…