Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Biz de dokuz seneyi geçti birlikteyiz ☺☺ ama eksik hala var ve sanırım düğün sonrası bile alacaklarimiz olacak illa ki
Yani bi ev kolay kurulmuyo gordukce almaya calissamda biseyler mutlaka cikiyo
benim haziranda düğün ama daha çok eksiğim var oyüzden sen stres yapma şimdiden herkes sırasını beklesin stres yapmak için dimi
Ben tezcanliyimdir hemen olsun istiyorum herseyi mesela burda okumustum mac takma kirpik muhabbetini hemen aliyim koyiym unutmiyim istiyorum

Kizlar cok guzel muhabbet olmus bugun burda ben egitimdeyim telefondan giriyorum aksam bakacagim rahat rahat

Canim icine sinmediyse kabul etme sakin bi sekilde halletsinler..

Yani bi ev kolay kurulmuyo gordukce almaya calissamda biseyler mutlaka cikiyo

Ben tezcanliyimdir hemen olsun istiyorum herseyi mesela burda okumustum mac takma kirpik muhabbetini hemen aliyim koyiym unutmiyim istiyorum
canım bi liste yapmanı önderirim çok faydalı oluyo hallettikçe üstünü çizersin yapılması gereken bişey aklına gelince listene eklersin planlı olmak iyidir

Allah Allah ben de aynı şubeden aldım desem :s Bence de içine sinmediyse sonuna kadar uğraş canım.

canım hızlan bence bıraz. ki dugunden ıkı gun once dınlen :)

canım bi liste yapmanı önderirim çok faydalı oluyo hallettikçe üstünü çizersin yapılması gereken bişey aklına gelince listene eklersin planlı olmak iyidir
Not defterime aklima geleni yaziyorum zaten hayatim cok sagol:) bide sizi okudukca aklima gelen cok sey oluyo sonucta cogunuz evi hallettiniz artk:)

Not defterime aklima geleni yaziyorum zaten hayatim cok sagol:) bide sizi okudukca aklima gelen cok sey oluyo sonucta cogunuz evi hallettiniz artk:)
kesınlıkle lıste onerıorum benım baya ısımı kolaylastrdı .bı de dugunden once not defterıne haftayı gun gun ayırdım hergun napıcagımı yazdım boylelıkle planadgm gbı gıttı hepsi

kesınlıkle lıste onerıorum benım baya ısımı kolaylastrdı .bı de dugunden once not defterıne haftayı gun gun ayırdım hergun napıcagımı yazdım boylelıkle planadgm gbı gıttı hepsi
Ben de aynı şekilde yazdım ama hep aksilikler çıktı sarktı onları da hesaba katın kızlar suan herşey karmaşa oldu bende

Buarada düğüne az kaldı burası çok hareketlendi :)) Yeni yeni üyeler geliyor :)))

İnşallah benımde oyle olur ben gun gun napcagmı yazmadım daha ya onlar dogaclama gelısır zaten dıye dusunuyorm sen neler yazdın mesela
Canım hoş geldin seni burada görmek ne güzel :)
Hoşbulduk canımm burası cok hareketlı maşallah benım ıcın daha ıyı onceden ne yapcagmı goruyorum az kalanlardan artık sizin topikteyım

Kızlar biz tanışalı 2 yıl oldu 30 ağustosda nişanlandık 28 mayıs da kınamız var 30 mayıs düğünümüz inş.. Hepimize hayırlı olur inş bir ömür mutlu olmamızı dilerim

en iyisi canım bide düğün.com diye bi site var benim orda hesabım var herşeyimi takip ediyorum ordan oturma planı falan da hazırlanabiliyo ama onu beceremem diye yapmadım hiç tavsiye ederim o siteyide kaç gün kaldı falan geri sayım yapıyo en çokta aldığım şeyleri hemen ekliyorum fiyatlarını yazıyorum ne kadar para harcamışım toplamını görüyorum iyi oluyo :)

Benımde var hesabım ama aldıklarımı eklemedım hıc sadece kaç gun kalmış ona bakıyorum smdı yapsamda ne aldım ne kadara aldım unutmusumdur kı

Benımde var hesabım ama aldıklarımı eklemedım hıc sadece kaç gun kalmış ona bakıyorum smdı yapsamda ne aldım ne kadara aldım unutmusumdur kı
olsun canım aklına gelenleri yazarsın ortalama fiyatlarını yazarsın birebir aynı olcak diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…