- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.541
Yani bi ev kolay kurulmuyo gordukce almaya calissamda biseyler mutlaka cikiyoBiz de dokuz seneyi geçti birlikteyiz ☺☺ ama eksik hala var ve sanırım düğün sonrası bile alacaklarimiz olacak illa ki
Ben tezcanliyimdir hemen olsun istiyorum herseyi mesela burda okumustum mac takma kirpik muhabbetini hemen aliyim koyiym unutmiyim istiyorumbenim haziranda düğün ama daha çok eksiğim var oyüzden sen stres yapma şimdiden herkes sırasını beklesin stres yapmak için dimi
Canim icine sinmediyse kabul etme sakin bi sekilde halletsinler..Valla Kadıköy şubesinden aldım. Bir kere bile onlar aramadılar hep ben arayarak gittim provalara. Hatta şöyle anlatayım. Ben beğendiğim modeli 38 beden olarak denedim ilk. Dediler ki 36 beden gelecek size tamam dedim. İki ay sonra aramayınca bunlar ben aradım. Ne oldu geldi mi diye. aaa gelmiş biz de sizi arayacaktık dediler. Randevuya gittim gelinliğimi giydirdiler bir de bakarım ki yine 38 beden. Sonra bunun üstünde mi değişiklik yapsak 36 var mı onu getirsek dediler. Ben 36 diye ısrar ettim. Biz sizi arayacağız dediler ve tabi ki yine aramadılar. Yine ben aradım ve randevulara devam ettik. Şimdi de beli oturmayan gelinliği çok hoş sen abartiyosun kilo al daraltırsak bozulur diye teslim ettiler işte. iki hafta sonra bi bak bakalım dediler ama güvenim sarsıldı ya hiç bilmiyorumm.
canım bi liste yapmanı önderirim çok faydalı oluyo hallettikçe üstünü çizersin yapılması gereken bişey aklına gelince listene eklersin planlı olmak iyidirYani bi ev kolay kurulmuyo gordukce almaya calissamda biseyler mutlaka cikiyo
Ben tezcanliyimdir hemen olsun istiyorum herseyi mesela burda okumustum mac takma kirpik muhabbetini hemen aliyim koyiym unutmiyim istiyorum
Allah Allah ben de aynı şubeden aldım desem :s Bence de içine sinmediyse sonuna kadar uğraş canım.Valla Kadıköy şubesinden aldım. Bir kere bile onlar aramadılar hep ben arayarak gittim provalara. Hatta şöyle anlatayım. Ben beğendiğim modeli 38 beden olarak denedim ilk. Dediler ki 36 beden gelecek size tamam dedim. İki ay sonra aramayınca bunlar ben aradım. Ne oldu geldi mi diye. aaa gelmiş biz de sizi arayacaktık dediler. Randevuya gittim gelinliğimi giydirdiler bir de bakarım ki yine 38 beden. Sonra bunun üstünde mi değişiklik yapsak 36 var mı onu getirsek dediler. Ben 36 diye ısrar ettim. Biz sizi arayacağız dediler ve tabi ki yine aramadılar. Yine ben aradım ve randevulara devam ettik. Şimdi de beli oturmayan gelinliği çok hoş sen abartiyosun kilo al daraltırsak bozulur diye teslim ettiler işte. iki hafta sonra bi bak bakalım dediler ama güvenim sarsıldı ya hiç bilmiyorumm.
canım hızlan bence bıraz. ki dugunden ıkı gun once dınlen :)Ben de ne zamandır koşturmaktan uğrayamıyorum kızlar... Bu hafta mobilyaların gelişi bitiyor inşallah zaten perdeler de yapılmıştı. Salon yatakodası avize ve halılar kaldı. İnşallah halledebilirim. Bir de bohça derdimiz var, gelinliğin son işlemleri... Kına abiyesi de almadım of böyle sayınca içim daralıyo.... 2 buçuk hafta kaldı
hoşgeldınn :) hangı gun ?slm kızlar bende mayıs gelini olcam.
Not defterime aklima geleni yaziyorum zaten hayatim cok sagol:) bide sizi okudukca aklima gelen cok sey oluyo sonucta cogunuz evi hallettiniz artk:)canım bi liste yapmanı önderirim çok faydalı oluyo hallettikçe üstünü çizersin yapılması gereken bişey aklına gelince listene eklersin planlı olmak iyidir
kesınlıkle lıste onerıorum benım baya ısımı kolaylastrdı .bı de dugunden once not defterıne haftayı gun gun ayırdım hergun napıcagımı yazdım boylelıkle planadgm gbı gıttı hepsiNot defterime aklima geleni yaziyorum zaten hayatim cok sagol:) bide sizi okudukca aklima gelen cok sey oluyo sonucta cogunuz evi hallettiniz artk:)
Ben de aynı şekilde yazdım ama hep aksilikler çıktı sarktı onları da hesaba katın kızlar suan herşey karmaşa oldu bendekesınlıkle lıste onerıorum benım baya ısımı kolaylastrdı .bı de dugunden once not defterıne haftayı gun gun ayırdım hergun napıcagımı yazdım boylelıkle planadgm gbı gıttı hepsi
Canım hoş geldin seni burada görmek ne güzel :)Not defterime aklima geleni yaziyorum zaten hayatim cok sagol:) bide sizi okudukca aklima gelen cok sey oluyo sonucta cogunuz evi hallettiniz artk:)
İnşallah benımde oyle olur ben gun gun napcagmı yazmadım daha ya onlar dogaclama gelısır zaten dıye dusunuyorm sen neler yazdın meselakesınlıkle lıste onerıorum benım baya ısımı kolaylastrdı .bı de dugunden once not defterıne haftayı gun gun ayırdım hergun napıcagımı yazdım boylelıkle planadgm gbı gıttı hepsi
Hoşbulduk canımm burası cok hareketlı maşallah benım ıcın daha ıyı onceden ne yapcagmı goruyorum az kalanlardan artık sizin topikteyımCanım hoş geldin seni burada görmek ne güzel :)
bana denk geldi demek kiAllah Allah ben de aynı şubeden aldım desem :s Bence de içine sinmediyse sonuna kadar uğraş canım.
en iyisi canım bide düğün.com diye bi site var benim orda hesabım var herşeyimi takip ediyorum ordan oturma planı falan da hazırlanabiliyo ama onu beceremem diye yapmadım hiç tavsiye ederim o siteyide kaç gün kaldı falan geri sayım yapıyo en çokta aldığım şeyleri hemen ekliyorum fiyatlarını yazıyorum ne kadar para harcamışım toplamını görüyorum iyi oluyo :)Not defterime aklima geleni yaziyorum zaten hayatim cok sagol:) bide sizi okudukca aklima gelen cok sey oluyo sonucta cogunuz evi hallettiniz artk:)
Benımde var hesabım ama aldıklarımı eklemedım hıc sadece kaç gun kalmış ona bakıyorum smdı yapsamda ne aldım ne kadara aldım unutmusumdur kıen iyisi canım bide düğün.com diye bi site var benim orda hesabım var herşeyimi takip ediyorum ordan oturma planı falan da hazırlanabiliyo ama onu beceremem diye yapmadım hiç tavsiye ederim o siteyide kaç gün kaldı falan geri sayım yapıyo en çokta aldığım şeyleri hemen ekliyorum fiyatlarını yazıyorum ne kadar para harcamışım toplamını görüyorum iyi oluyo :)
olsun canım aklına gelenleri yazarsın ortalama fiyatlarını yazarsın birebir aynı olcak diye bişey yokBenımde var hesabım ama aldıklarımı eklemedım hıc sadece kaç gun kalmış ona bakıyorum smdı yapsamda ne aldım ne kadara aldım unutmusumdur kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?