- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.561
Denıyım bakalım sadece gun saymak ıcın bakıyorum oraya ama profılde gun olarak degılde ay hafta olrak goruyorm..olsun canım aklına gelenleri yazarsın ortalama fiyatlarını yazarsın birebir aynı olcak diye bişey yok
bende öyle canım ay hafta gün olarak gösteriyo ama telefonuma program indirdim orda gün olarak gösteriyo bakıyorum sürekli :))Denıyım bakalım sadece gun saymak ıcın bakıyorum oraya ama profılde gun olarak degılde ay hafta olrak goruyorm..
Adı ne canım programın?bende öyle canım ay hafta gün olarak gösteriyo ama telefonuma program indirdim orda gün olarak gösteriyo bakıyorum sürekli :))
final countdown canım play store dan indirmiştim :)Adı ne canım programın?
Bakıyım bakalım bendefinal countdown canım play store dan indirmiştim :)
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah. bu da ayağına basarken ki foto :)
size bişey soracam. mobilyam parça parça geldiği için çeyizimi yerleştiremedik pazar günüdolayısıyla haftaiçine kaldı çünkü bu haftasonu da eşimin memleketine gitmemiz gerekiyor. ben de 23 nisan resmi tatil diye perşembe günü gitsin dedim çeyiz. ama kardeşimin kaynanası haftaiçi olmaz çeyiz haftasonu gider dedi. neymiş efendim onların bi taıdığı bu yüzden ayrılmış. 23 nisan bide kandil. o sebepten mi diyor bilmiyorum ama ne alaka yaa? bide sen haftasonu git biz senin eşyaı yerleştiririz diyorlar. ben başında olmayınca sen ne yerleştireceksin dimi? ben de kabul etmedim. ama bu kadının söyledikleri de canımı sıkmıyor değil? Allah korusun da doğruluk payı var mıdır yaa? siz de nasıl olacak??
Eki Görüntüle 1503714 Eki Görüntüle 1503715
Cok guzel olmussun canim masallah :) Oyle sey mi olur bunlara inanma Allah askina. Ben ceyiz cikarma falan yapmadim. Esim ve arkadaslari haftaici tasidilar ceyizlerimi hicbir problemimiz yok cok sukur :) sen kendini dusun boyle hurafelere de inanma :)hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah. bu da ayağına basarken ki foto :)
size bişey soracam. mobilyam parça parça geldiği için çeyizimi yerleştiremedik pazar günüdolayısıyla haftaiçine kaldı çünkü bu haftasonu da eşimin memleketine gitmemiz gerekiyor. ben de 23 nisan resmi tatil diye perşembe günü gitsin dedim çeyiz. ama kardeşimin kaynanası haftaiçi olmaz çeyiz haftasonu gider dedi. neymiş efendim onların bi taıdığı bu yüzden ayrılmış. 23 nisan bide kandil. o sebepten mi diyor bilmiyorum ama ne alaka yaa? bide sen haftasonu git biz senin eşyaı yerleştiririz diyorlar. ben başında olmayınca sen ne yerleştireceksin dimi? ben de kabul etmedim. ama bu kadının söyledikleri de canımı sıkmıyor değil? Allah korusun da doğruluk payı var mıdır yaa? siz de nasıl olacak??
Eki Görüntüle 1503714 Eki Görüntüle 1503715
Mesela bu haftayi ornek veriyim en basitinden ; pazartesi kuafore gdilecek sali organizasyon firmasyla gorusulecek carsamba doktor randevusu persembe sac bakim ve yastik bakilacak gbi ☺İnşallah benımde oyle olur ben gun gun napcagmı yazmadım daha ya onlar dogaclama gelısır zaten dıye dusunuyorm sen neler yazdın mesela
Hoşbulduk canımm burası cok hareketlı maşallah benım ıcın daha ıyı onceden ne yapcagmı goruyorum az kalanlardan artık sizin topikteyım
canim gule gule kullan muhtesem hepso :)English Home'dan ciciler aldım kiii :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okeanoss00un-ceyizleri.708600/page-66
Owww o aşamalara gelemedım dahaMesela bu haftayi ornek veriyim en basitinden ; pazartesi kuafore gdilecek sali organizasyon firmasyla gorusulecek carsamba doktor randevusu persembe sac bakim ve yastik bakilacak gbi ☺
Ben doktora dogum kontrol icin gtmicem evlilik oncesi rutin kontrol olsun die bide benim hastaligim dugunle ayni zamana gelio geciktirici kullanicam nasil kullaniyim die gdicemOwww o aşamalara gelemedım dahasahi doktora ne zaman gıtmelı ben hazıran sonu dıye dusundum ama eczaneden alsammı dıyorum hıc gıtmeden:S
Aynen suankı takvımıme gore bende dugunde reglım.. Yalnız bu dogum kontrole ara vermeden kullanırsan regl olmuyomussun dıye bısey okudum ne denli dogrudur bılemedım doktora danısıyım dıyorum hap kullanıcam cnku zaten eger oyle bı etkısı varsa gecıktırıcı kullanmam bosuna dıye dusundum..Ben doktora dogum kontrol icin gtmicem evlilik oncesi rutin kontrol olsun die bide benim hastaligim dugunle ayni zamana gelio geciktirici kullanicam nasil kullaniyim die gdicem
Ben kullanan arkadaslarima sordum adetini kesmeyende olmus o yuzden dogum kontrol kullanmicam zaten korunma olarakda kullanmayi dusunmuyorum.ama doktoruna danis derim cnmAynen suankı takvımıme gore bende dugunde reglım.. Yalnız bu dogum kontrole ara vermeden kullanırsan regl olmuyomussun dıye bısey okudum ne denli dogrudur bılemedım doktora danısıyım dıyorum hap kullanıcam cnku zaten eger oyle bı etkısı varsa gecıktırıcı kullanmam bosuna dıye dusundum..
Evet canım ben hazıranda gıdıyım o zaman doktora tesekkur ederımm :)Ben kullanan arkadaslarima sordum adetini kesmeyende olmus o yuzden dogum kontrol kullanmicam zaten korunma olarakda kullanmayi dusunmuyorum.ama doktoruna danis derim cnm
Rica ederim cnm :)Evet canım ben hazıranda gıdıyım o zaman doktora tesekkur ederımm :)
Canlr bende aysiradan aldim inanin benimlede cok ilgilendiler surekli arayip provadada isteklerime hep saygi duydular. Neden oyle yapmislar anlamadim valla. Bende yasmin kullanicam canim ergenlik donemimde cok kullandim adet duzensizligi icin eski arkadasim olur yani. Bende tuylenme oldu sonra kesmistim ama gecen ay doktora gittim hapla alakasi yok killanma hastaligin belirtisi dedi polikistik over sendromu. Dogum kontrol hapinin tuylenmeyi gerilettigi bile gorulmustur dedi benimde icim rahatladi bende bu aralar basliyorum tekrardanya kızlar ben de aysiradan aldım ve çok memnun kaldım tüm süreç boyunca çok güzel ilgilendiler benle, herkese de tavsiye ediyorum gittiğim şubeyi, size neden öyle denk geldi ki, heralde çalışanlarla alakalı
ben de istemiyorum ıkı sene..ilk etapta prezervatif kullanmak da istemedik, yasmin diye bitkisel bir hap kullanıyorum, bugün 5.günüm henüz bir yan etkisini görmedim
günaydın canımm :) az kaldı az :))Herkese günaydınnn :) Kadı 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?