Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Denıyım bakalım sadece gun saymak ıcın bakıyorum oraya ama profılde gun olarak degılde ay hafta olrak goruyorm..
bende öyle canım ay hafta gün olarak gösteriyo ama telefonuma program indirdim orda gün olarak gösteriyo bakıyorum sürekli :))

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah. bu da ayağına basarken ki foto :)

size bişey soracam. mobilyam parça parça geldiği için çeyizimi yerleştiremedik pazar günü dolayısıyla haftaiçine kaldı çünkü bu haftasonu da eşimin memleketine gitmemiz gerekiyor. ben de 23 nisan resmi tatil diye perşembe günü gitsin dedim çeyiz. ama kardeşimin kaynanası haftaiçi olmaz çeyiz haftasonu gider dedi. neymiş efendim onların bi taıdığı bu yüzden ayrılmış. 23 nisan bide kandil. o sebepten mi diyor bilmiyorum ama ne alaka yaa? bide sen haftasonu git biz senin eşyaı yerleştiririz diyorlar. ben başında olmayınca sen ne yerleştireceksin dimi? ben de kabul etmedim. ama bu kadının söyledikleri de canımı sıkmıyor değil? Allah korusun da doğruluk payı var mıdır yaa? siz de nasıl olacak??

Cok guzel olmussun canim masallah :) Oyle sey mi olur bunlara inanma Allah askina. Ben ceyiz cikarma falan yapmadim. Esim ve arkadaslari haftaici tasidilar ceyizlerimi hicbir problemimiz yok cok sukur :) sen kendini dusun boyle hurafelere de inanma :)

Mesela bu haftayi ornek veriyim en basitinden ; pazartesi kuafore gdilecek sali organizasyon firmasyla gorusulecek carsamba doktor randevusu persembe sac bakim ve yastik bakilacak gbi ☺

Mesela bu haftayi ornek veriyim en basitinden ; pazartesi kuafore gdilecek sali organizasyon firmasyla gorusulecek carsamba doktor randevusu persembe sac bakim ve yastik bakilacak gbi ☺
Owww o aşamalara gelemedım daha sahi doktora ne zaman gıtmelı ben hazıran sonu dıye dusundum ama eczaneden alsammı dıyorum hıc gıtmeden:S

Owww o aşamalara gelemedım daha sahi doktora ne zaman gıtmelı ben hazıran sonu dıye dusundum ama eczaneden alsammı dıyorum hıc gıtmeden:S
Ben doktora dogum kontrol icin gtmicem evlilik oncesi rutin kontrol olsun die bide benim hastaligim dugunle ayni zamana gelio geciktirici kullanicam nasil kullaniyim die gdicem

Ben doktora dogum kontrol icin gtmicem evlilik oncesi rutin kontrol olsun die bide benim hastaligim dugunle ayni zamana gelio geciktirici kullanicam nasil kullaniyim die gdicem
Aynen suankı takvımıme gore bende dugunde reglım.. Yalnız bu dogum kontrole ara vermeden kullanırsan regl olmuyomussun dıye bısey okudum ne denli dogrudur bılemedım doktora danısıyım dıyorum hap kullanıcam cnku zaten eger oyle bı etkısı varsa gecıktırıcı kullanmam bosuna dıye dusundum..

Ben kullanan arkadaslarima sordum adetini kesmeyende olmus o yuzden dogum kontrol kullanmicam zaten korunma olarakda kullanmayi dusunmuyorum.ama doktoruna danis derim cnm

Kızlar iyi geceler:) bugün çamaşır makinası bulaşık makinası ve buzdolabı kurulumu yapıldı.salon takımı geldi :) yarın perdeler diğer günde mobilyalar geliyor. Sadece halılarımız kaldı.akşam dayanamayıp evi görmeye gittim ve buzdolabına bayıldım resmen :) katalogdan seçmiştim tahminimden daha güzelmiş :)))

Canlr bende aysiradan aldim inanin benimlede cok ilgilendiler surekli arayip provadada isteklerime hep saygi duydular. Neden oyle yapmislar anlamadim valla. Bende yasmin kullanicam canim ergenlik donemimde cok kullandim adet duzensizligi icin eski arkadasim olur yani. Bende tuylenme oldu sonra kesmistim ama gecen ay doktora gittim hapla alakasi yok killanma hastaligin belirtisi dedi polikistik over sendromu. Dogum kontrol hapinin tuylenmeyi gerilettigi bile gorulmustur dedi benimde icim rahatladi bende bu aralar basliyorum tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…