- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
-
Benim görümcem yok eltim var. Çok da güzel geciniriz. Yaklaşık 2001 yilindan beri mutluyuz.
Buradakilere sorarsanız durum vahim. Çoğunluk eş ailesine düşman.
Çok iyiElti olması daha iyidir dense, boşanacak mısın bacım?
taraflardan biri ille kötü olmak zorunda mı?Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Benim görümcem çok sıkıntılı bir kadın.Aslinda kişilikle alakalı elti ile de çok problemler oluyor ama mmmbejim yok mesela görümce sıkıntılı yani benim.Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?