- Konu Sahibi Deryagullu
-
Gerçekten iyiymiş. Dizi senaryosu gibi. Be n boşandığım gün ağlamadım. Eksik olan bu sanırım :)Evet çok ilginçti. Ben hamileydim eşimin aldattığı ni öğrendiğimde ve Bebeğimi kaybettim o stresle. Nefret ediyordum tüm erkeklerden ki bosandigimiz gün dışarı çıktım arabaya bindim Ağlıyorum ama nasıl ağlamak. O an şimdiki eşim geldi mendil verdi bir de su ve dedi ki birinin acısı baska birinin mutluluğu oluyor ne acı dedi. Ben de anlamadım bakıyorum ve o günden sonra hayatımda ilk Kez prensesler gibi hissettim. Ve 3 ay sonrası evlenme teklif etti "benim prensesimin annesi ve benim Kraliçem olur musun"diye.. O an çok aşık oldum evlendik ve prensesimiz var çok şükür.. Kızlar Umudunuzu kaybetmeyin aşk her an çıkabilir karsiniza
of zayıf noktasından vurdun konu sahibiniGüzelseniz o sizi bulur zaten.
Güzel değilseniz çok ararsınız.
ay bu casper kız mıymışşşkoca bulma yöntemleri5:casper gibiyim kimse beni farketmiyor demişsin eski bır konunda .Bunun da çaresi var fosforlu renkler giy bir süre fark edilene dek edilince yine eski kıyafetlerine dönmeyi unutma bak ama
34 yaşımdayım koca aramıyorum merak ettim ya hu
Yok yok iyiyim benof zayıf noktasından vurdun konu sahibini
oyum sanaValla en bombası benim tanismamdir☺eski eşimle boşanma aşamasında avukat olan şimdiki eşimle tanistik☺
of zayıf noktasından vurdun konu sahibini
Canım benim ağlama sebebim kaybettiğim Bebeğimdi.. Eşyaları herseyi hazırdı. Anne olan her kadın anlar bu duyguyuGerçekten iyiymiş. Dizi senaryosu gibi. Be n boşandığım gün ağlamadım. Eksik olan bu sanırım :)
soru sormus cevap verdim[QUOTE="ceycey0406, post: 44855173, member: 580234"]o tehlikeli olur ama yazık kıza
Önemli değil..beni sevsin,benimle ilgilensin,yemek yapsın,amlayışlı olsun gezmeyi sevsin,beni öyle çocuk gibi şımartsın vs vsne tür meslekler olabilir derya peki boyu posu kilosu dil bilip bilmemesi kayınvalide görümce olması evi arabası olması önemli mi senin için acele cevap verrr
Üniversitede tanıştım.Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
yani kariyer eğitim para önemli değil diyorsun o zaman bizim sektörden güleryüzlü bir aşçı tam sana göre 5 yıldızlı otelden amaÖnemli değil..beni sevsin,benimle ilgilensin,yemek yapsın,amlayışlı olsun gezmeyi sevsin,beni öyle çocuk gibi şımartsın vs vs
Aynen kessinlikle katılıyorum canım. Bütün konularını o arkadaşı için açmış. KISKANÇ! Bana bir arkadaşımı hatırlattın aynen onun hareketlerini yapıyorsun. Kıskançlık iyi bi şey değil bil istedim..!Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?