Evliler

Gerçekten iyiymiş. Dizi senaryosu gibi. Be n boşandığım gün ağlamadım. Eksik olan bu sanırım :)

koca bulma yöntemleri5:casper gibiyim kimse beni farketmiyor demişsin eski bır konunda .Bunun da çaresi var fosforlu renkler giy bir süre fark edilene dek edilince yine eski kıyafetlerine dönmeyi unutma bak ama
ay bu casper kız mıymışşş

of zayıf noktasından vurdun konu sahibini

Güzel olanlar bu konularda fazla sıkıntı yaşamaz.

Yani istediği halde sevgili/eş bulamamak, beğendiği erkeklerden karşılık alamamak, gibi şeyler, güzellere uzak mevzulardır. Ben bu tespitimden o kadar eminim ki.

Bizimle dalgamı geçiyosunuz yoksa gerçekten bi formülmü soruyorsunuz
Ben size kocadan önce başka şeyler için dua edeceğim

[QUOTE="ceycey0406, post: 44855173, member: 580234"]o tehlikeli olur ama yazık kıza
soru sormus cevap verdim
ben yaptim sende yap demedimki
çok riskli
[/QUOTE]
şu netten tanışma hikayelerini çok merak ediyorum :)
hangi siteden tanıştınız? nasıl ve ne kadar yazıştınız? hemen geldi mi sizi görmeye?
ay çok sordum :))

Evli degilim, sözlümle hastanede tanıstık
Ben hastaydım, hastalıktan gözüm bir seyi görmüyordu
O da bana yardım etmisti, sonrasında beni bırakmadı
Aklımda evlilik fikri yoktu, ama olaylar bu sekilde gelisti,o akısa engel olamıyorsunuz
İnsallah nasibiniz sizi bir yerde bulur

Valla demem o ki insan evleneceğini bile anlamiyor bi bakmissin evlisin sabah uyandığında ana ben dün bekardim diye bi icleniyosun sonra yanındakine bakiyosun bidaha uyumak istiyosun ama uyandığında bişey değişmiyor yapacak bişey yok battı balık yan gider diyip kahvaltı hazırlamaya geciyosun. .
Ben öyle olmuştum şahsen

ne tür meslekler olabilir derya peki boyu posu kilosu dil bilip bilmemesi kayınvalide görümce olması evi arabası olması önemli mi senin için acele cevap verrr

ne tür meslekler olabilir derya peki boyu posu kilosu dil bilip bilmemesi kayınvalide görümce olması evi arabası olması önemli mi senin için acele cevap verrr
Önemli değil..beni sevsin,benimle ilgilensin,yemek yapsın,amlayışlı olsun gezmeyi sevsin,beni öyle çocuk gibi şımartsın vs vs

Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Üniversitede tanıştım.
Allah fakültemde tadilat başlatıp, kar kış demeden, bizi kampüsün diğer ucuna gönderen dekanlığımızdan razı olsun.
Şükran, Şükran, şükran

Önemli değil..beni sevsin,benimle ilgilensin,yemek yapsın,amlayışlı olsun gezmeyi sevsin,beni öyle çocuk gibi şımartsın vs vs
yani kariyer eğitim para önemli değil diyorsun o zaman bizim sektörden güleryüzlü bir aşçı tam sana göre 5 yıldızlı otelden ama .Gezme tozma da boldur onlar da ama kilo alırsın bak 2 ayda demedi deme

Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aynen kessinlikle katılıyorum canım. Bütün konularını o arkadaşı için açmış. KISKANÇ! Bana bir arkadaşımı hatırlattın aynen onun hareketlerini yapıyorsun. Kıskançlık iyi bi şey değil bil istedim..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…