- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Senin aramana gerek yok seni bulur inşEşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayy koca istiyosan ağzını açıp saf saf dolanmayacaksın
Valla ben ne taklalar attım ayartmak için. Gözümde çok yakışıklı çok karizma uuu biskolata erkeğiydi. Adeta bir dişi aslan kesilip pençelerimi çıkarttım ve tüm yellozlardan sıyrılarak (bir yellozda ben oluyorum tabi) kocamı ağıma düşürdüm
Ama o biskolata erkeklerinin evlendikten sora soğan cücüğüne dönüştüklerini biri söyleyeydi eyiydi asdsdfsdf
ben bilgilendiriyorum konu sahibini her hafta konu acıyor çünkü aynı konudaAnlatırdımda kıskanırsında nazar edersin diye korkuyorum
benim arkadaşlarımın arkadaşları da tanıştırıyo ama nedense olmuyo, beğenmiyolar beni, ben zaman harcadığımla kalıyorum.. siz şanslıymışsınız maşallah :)Arkadaşımın nişanlısının arkadaşıymış kendileri..
Sonra tanıştırdılar bizi evleniverdik canım
Allah muhafaza koskoca alanında tek doktorla olan kızı ayıldırttı adamdanben bilgilendiriyorum konu sahibini her hafta konu acıyor çünkü aynı konuda
Güzel bir hikayeye benziyor daha detaylı anlatabilir misin?Ayy koca istiyosan ağzını açıp saf saf dolanmayacaksın
Valla ben ne taklalar attım ayartmak için. Gözümde çok yakışıklı çok karizma uuu biskolata erkeğiydi. Adeta bir dişi aslan kesilip pençelerimi çıkarttım ve tüm yellozlardan sıyrılarak (bir yellozda ben oluyorum tabi) kocamı ağıma düşürdüm
Ama o biskolata erkeklerinin evlendikten sora soğan cücüğüne dönüştüklerini biri söyleyeydi eyiydi asdsdfsdf
Ben de üni 3te staj yaparken tanıştım.ama o zaman başka sevgilim vardı.aradan yıllar geçti bi baktım evliyimBen lise 4.sinifta staj icin basladigim is yerinde tanistim
Nasip kismet bu isler yahu er gec bulur seni
aynı duygulardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?