Evliler

benim arkadaşlarımın arkadaşları da tanıştırıyo ama nedense olmuyo, beğenmiyolar beni, ben zaman harcadığımla kalıyorum.. siz şanslıymışsınız maşallah :)

Şansla alakası yok . Kesinlikle kısmet
Sizin kısmetiniz de sizi bir yerlerde bulacaktır.
Beğenilmemek kuruntu . Sanki erkekler çok mu güzel ?

koca bulma yöntemleri 4:kendi eş adayını bulmaya konsantre olacaksan ölesiye.Öle arkadaşının dünya çapında olan doktor sevgilisine kafayı takıp hakkında 5 konu açmayacaksın bir ayda.Senin asıl hedefin kendine koca bulmak boşver arkadaşı neyi .Sana güveniyoruz konu sahibi kim tutar seni artık

Bizim 3 mahalle üstteydi 1 hafta konuşmuştuk o zmanlar 14 yaşlarında çocuktuk. Sonra ben artık mesajlarına cevap vermiyordm durduk yere öylece bitmişti seneler sonra okul çıkışımda karşıma çıktı ve taniyamadm değişmiş yakisiklilasmis sahillerde yürüdük tekrar sevgili olduk 2 gün sonra kaçtık 4 yıllık evliyiz mutluyuzz

Üniversite ah ne güzel yillardiii
Eşim siyah bi kazak koyu lacivert bi kot giymisti
Traş desen o biçim parfüm miss gibi
Görür görmez ohaa dedim
Bulmusum kacirirmiyim
Ruh ikizim dedim ama ruh okuzum çıktı
Olsun yinede seviyorum

personel müdürü olduğu yerde işe başlamışım haberim yok
Ben personel mudur yardimcisiydim
O hep fazladan sigara molasina çıkardı sürekli onu kestigim için görüyordum müdürüme söylüyordum bak bu yine gitti diyordum oda çatır çatır yazıyordu uyarıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…