- 30 Mayıs 2015
- 606
- 355
- 103
- Konu Sahibi Deryagullu
-
aynı şeyleri yaşadık galiba :)İs kolik kocamla işyerinde tanıştık. . 2 kere uyarı almasına sebep oldum biraz daha dursam kovduracaktim
ayrıldı mı kız bak bunu senden öğrendim şimdi tam 4 5 konu açmıştı kız hakkındaAllah muhafaza koskoca alanında tek doktorla olan kızı ayıldırttı adamdan
Arkadaş zaten yeterince bilgilide bize belli etmiyor
Bence nazar edicek birilerini arıyor
benim arkadaşlarımın arkadaşları da tanıştırıyo ama nedense olmuyo, beğenmiyolar beni, ben zaman harcadığımla kalıyorum.. siz şanslıymışsınız maşallah :)
En son muallakta bırakmıştı kızın içine bit yeniği düşürmüştü sankiayrıldı mı kız bak bunu senden öğrendim şimdi tam 4 5 konu açmıştı kız hakkında
Armut mu kiz bu? Koca nerde bulunur?Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Olabilir :)aynı şeyleri yaşadık galiba :)
Ben personel mudur yardimcisiydimpersonel müdürü olduğu yerde işe başlamışım haberim yok
Lütfennacizhanene bi tavsiyem olacak ama
dalga geçmek değil amacım bi tavsiye sadece izdivaç programını düşündün mü hiç kanalı olan izdivaç programı yapıyoLütfen
ama cidden beğenmiyolar :) elektrik alamıyolarmış, bişeyler eksik kalıyomuş..Şansla alakası yok . Kesinlikle kısmet
Sizin kısmetiniz de sizi bir yerlerde bulacaktır.
Beğenilmemek kuruntu . Sanki erkekler çok mu güzel ?
ordaki kimse evlenmiyorki geyik yeri orası gitmesin orayadalga geçmek değil amacım bi tavsiye sadece izdivaç programını düşündün mü hiç kanalı olan izdivaç programı yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?