- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Peki çıkayımdalga geçmek değil amacım bi tavsiye sadece izdivaç programını düşündün mü hiç kanalı olan izdivaç programı yapıyo
hmm bilmiyordum tabi kamera arkasını göremediğimiz içinordaki kimse evlenmiyorki geyik yeri orası gitmesin oraya
Benimde oyleydi aynen sevgilim vardi. Onunda vardi gerci sonrasi malumBen de üni 3te staj yaparken tanıştım.ama o zaman başka sevgilim vardı.aradan yıllar geçti bi baktım evliyim
Çok gerçekten bi anlatsam zati: )Koca nasıl bulunur sorusu durum çok vahim
Ayy doğru yaa casper. Ben seni unutmuşum derya pardonkoca bulma yöntemleri5:casper gibiyim kimse beni farketmiyor demişsin eski bır konunda .Bunun da çaresi var fosforlu renkler giy bir süre fark edilene dek edilince yine eski kıyafetlerine dönmeyi unutma bak ama
ne olacak senin bu halin be deryacım akışına bırak birazÇok gerçekten bi anlatsam zati: )
Sen çok kafana taktığından olmuyo olabilirmi acabaÇok gerçekten bi anlatsam zati: )
Çocuk için yokaa aynen katılıyorumBoşverin evlenmeyi bekarlık gibisi var mı?
benim arkadaşlarımın arkadaşları da tanıştırıyo ama nedense olmuyo, beğenmiyolar beni, ben zaman harcadığımla kalıyorum.. siz şanslıymışsınız maşallah :)
ama cidden beğenmiyolar :) elektrik alamıyolarmış, bişeyler eksik kalıyomuş..
bu dediğn dğru bak ben ne zaman birşey çok istesem misal bi alışveriş o istediğimi alamıyordum ama akışına bırakmayı öğrenince daha kolay oldu benim için arayıp bulamadığım bişeyin pat diye karşıma çıktığını çok gördümSen çok kafana taktığından olmuyo olabilirmi acaba
Hadi bakalım göreceğizBen bu elektrik işine kesinlikle kısmet diyorum.. Kısmetin henüz gelmemiş karşına.
Yoksa elektrik alamamış vay efendim şuymuş buymuş bahane bunlar.
O insan karşına geldiğinde dilin bağlanacak
karşı tarafın da dilinin bağlanması lazım ama, onların hiç dili bağlıymış gibi olmuyor, ben kendi başıma dilim bağlansa nolcak ki, tek taraflı olmaz ki :)Ben bu elektrik işine kesinlikle kısmet diyorum.. Kısmetin henüz gelmemiş karşına.
Yoksa elektrik alamamış vay efendim şuymuş buymuş bahane bunlar.
O insan karşına geldiğinde dilin bağlanacak
İmtihanda hep en çok üzerine titrediğinden gelir derler ya öyle bişey. Çok isteyince olmuyo işte. Derya kardeşte kendini göstermek için çok çabalıyo transparan falan giyip deniyo ama olmuyo. Kendini suratsız değişik bişey diye ifade ediyodu hatta sanırsambu dediğn dğru bak ben ne zaman birşey çok istesem misal bi alışveriş o istediğimi alamıyordum ama akışına bırakmayı öğrenince daha kolay oldu benim için arayıp bulamadığım bişeyin pat diye karşıma çıktığını çok gördüm
koca bulma yöntemleri5:casper gibiyim kimse beni farketmiyor demişsin eski bır konunda .Bunun da çaresi var fosforlu renkler giy bir süre fark edilene dek edilince yine eski kıyafetlerine dönmeyi unutma bak ama
karşı tarafın da dilinin bağlanması lazım ama, onların hiç dili bağlıymış gibi olmuyor, ben kendi başıma dilim bağlansa nolcak ki, tek taraflı olmaz ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?