Evliler

üniversite deyken kırtasiye ye fotokopi çektirmek için girmiştim daha çömezim o sıralar şöle bi baktım yan tarafımda boy pos endam :) biri dikiliyor önceliği bana vermişti bende öğretmen falan heralde demiştim taki bi soraki gün anfide öğrenci sıralarında otururken görene kadar..meğer bi üst sınıftaymış gerisi klasik hikaye

benim arkadaşlarımın arkadaşları da tanıştırıyo ama nedense olmuyo, beğenmiyolar beni, ben zaman harcadığımla kalıyorum.. siz şanslıymışsınız maşallah :)

ama cidden beğenmiyolar :) elektrik alamıyolarmış, bişeyler eksik kalıyomuş..

Ben bu elektrik işine kesinlikle kısmet diyorum.. Kısmetin henüz gelmemiş karşına.
Yoksa elektrik alamamış vay efendim şuymuş buymuş bahane bunlar.
O insan karşına geldiğinde dilin bağlanacak

Sen çok kafana taktığından olmuyo olabilirmi acaba
bu dediğn dğru bak ben ne zaman birşey çok istesem misal bi alışveriş o istediğimi alamıyordum ama akışına bırakmayı öğrenince daha kolay oldu benim için arayıp bulamadığım bişeyin pat diye karşıma çıktığını çok gördüm

Ben bu elektrik işine kesinlikle kısmet diyorum.. Kısmetin henüz gelmemiş karşına.
Yoksa elektrik alamamış vay efendim şuymuş buymuş bahane bunlar.
O insan karşına geldiğinde dilin bağlanacak
karşı tarafın da dilinin bağlanması lazım ama, onların hiç dili bağlıymış gibi olmuyor, ben kendi başıma dilim bağlansa nolcak ki, tek taraflı olmaz ki :)

İmtihanda hep en çok üzerine titrediğinden gelir derler ya öyle bişey. Çok isteyince olmuyo işte. Derya kardeşte kendini göstermek için çok çabalıyo transparan falan giyip deniyo ama olmuyo. Kendini suratsız değişik bişey diye ifade ediyodu hatta sanırsam

koca bulma yöntemleri5:casper gibiyim kimse beni farketmiyor demişsin eski bır konunda .Bunun da çaresi var fosforlu renkler giy bir süre fark edilene dek edilince yine eski kıyafetlerine dönmeyi unutma bak ama

Yaaa çok güldürdünn sen benii.
Çok yaşa emii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…