Evlilere bir sorum olacak

Fridagibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
53
Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.

Biz evleneli neredeyse iki yıl olacak heyecan aşk hiç bitmedi her gün işteyken eşimi çok özlüyorum onsuz bir gün bile geçirmek işkence zulüm geliyor
Her gece sarılıp uyuruz gün içinde yine nişanlılık dönemi gibi mesajlasir arasiriz
Daha hiç doyamadık birbirimize
Yani aşk heyecan bitmiyor bence

Biz de severek evlendik ama bizimki yeni olmamıza rağmen monotonlaştı.
O yüzden evlilikleri kendi içinde değerlendirmekte fayda var.
Kiminin hiç bitmiyor kimi hemen bitiyor yani değişken.
İkiniz de heyecanlı ve hayatı yaşamayı seven tiplerdenseniz kolay kolay bitmez.
İçten gelir her şey. Bu yüzden kimseyle kıyaslamayın.

Biz evleneli neredeyse iki yıl olacak heyecan aşk hiç bitmedi her gün işteyken eşimi çok özlüyorum onsuz bir gün bile geçirmek işkence zulüm geliyor
Her gece sarılıp uyuruz gün içinde yine nişanlılık dönemi gibi mesajlasir arasiriz
Daha hiç doyamadık birbirimize
Yani aşk heyecan bitmiyor bence
Ne yaptınız ya da ne yapmadınız merak ettik doğrusu :) kutlamak gerek maşallah

Arkadsla ayni fikirdeyim yazmaya usendim :KK48:

Doğru söylüyorsun canım farklı şeyler yapmakta farklı ortamlarda fayda var sanırım

Ne yaptınız ya da ne yapmadınız merak ettik doğrusu :) kutlamak gerek maşallah
Belirli birşey yapmadik sadece sevgi bunun adı herhalde özel günleri unutmayiz birbirimize her gün illa aşk mesajları gondeririz en önemlisi her gece sarılarak uyuruz yatağa kimse önceden gitmez uykum olsa bile onunda uykusunun gelmesini beklerim yada tam tersi eşim beni bekler daima beraber gireriz yatağa

Belirli birşey yapmadik sadece sevgi bunun adı herhalde özel günleri unutmayiz birbirimize her gün illa aşk mesajları gondeririz en önemlisi her gece sarılarak uyuruz yatağa kimse önceden gitmez uykum olsa bile onunda uykusunun gelmesini beklerim yada tam tersi eşim beni bekler daima beraber gireriz yatağa
Bunun hala devam etmesi çok güzel. Bizde de öyle yatağa ayrı girmemeye çalışıyoruz sarılarak uyumak da çok ayrı tabi. Allah sürekli etsin :) çocuk var mı canım

Bunun hala devam etmesi çok güzel. Bizde de öyle yatağa ayrı girmemeye çalışıyoruz sarılarak uyumak da çok ayrı tabi. Allah sürekli etsin :) çocuk var mı canım

Yok malesef canım bu ay ilk hamileligim düşükle sonuçlandı çok zor bir durumdu Allah kimseye yasatmasin
Bu gibi olumsuz olaylar olduğunda eşler dahada kenetleniyor birbirine dahada bağlanıyor şu an yine tek mutluluğum desteğim herşeyim eşim Allah daim kılsın hepimizin inşallah

Yok malesef canım bu ay ilk hamileligim düşükle sonuçlandı çok zor bir durumdu Allah kimseye yasatmasin
Bu gibi olumsuz olaylar olduğunda eşler dahada kenetleniyor birbirine dahada bağlanıyor şu an yine tek mutluluğum desteğim herşeyim eşim Allah daim kılsın hepimizin inşallah
Amin canım. en kısa zamanda da mutluluğunuz çocukla taçlanır inşallah :)

Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
2 yıldır evliyim. Sıkıntılarımız mutlaka oluyor bazen kavga ediyoruz hatta bazen çok kavga ediyoruz. Ama işin gerçeği şu ki ayrılmayı asla düşünmeyiz. Birkaç büyük kavgada dile getirdiğim oldu sinir anında ama o sinirli anda bile şunu düşünüyordum. Aşk falan bitse ayrılsak bile düşman olamayız. Yine en yakın arkadaşım o olur hele ki çocuğumuz varken. Hatta bana kalsa ayrılsak bile çocuğumuz için aynı evde yaşayabiliriz ev arkadaşı gibi. Ayrı odalarda kalmak şartıyla tabi. Çok garip bir ama bir o kadar güzel bir bağımız var eşimle hem en yakınım can dostum hem de sevdiğim. Aramızdaki dostluk o kadar yüce bir boyutta ki aşkımız bitse bile düşman olamayız dost kalırız.
Bunu eşime çok sinili olduğum bir anda farkettim. Ve hiç monoton değiliz onca sıkıntıya rağmen. Her arkadaşın birbiriyle geçirebileceği güzel vakti geçiriyoruz beraber oyun oynuyoruz beraber hikaye yazıyoruz beraber anime, film izliyoruz dışarıda buluşuyoruz vakit buldukça iki kanka gibi eğleniyoruz. Monotonluk kişilere ve sevgi, aşk, dostluğun boyutuna bağlı gelişir bence.

Ilk yıllardaki heyecan belki yoktur ama bu sevginin azaldığı anlamına gelmez sade alışıyor insan birbirine...en önemli şey evlilikte saygıdır...onu asla yitirmeyin...biz yirmi yılı aştık sevgimizde saygımızda yerinde duruyor şükür...hiç bir zamanda evliliği monotonlaştırmadık yemeğe gitmeler hediye almalar hatta beraber bir yürüyüş yapmak bile yetiyor bize

Back
X