Evlilere bir sorum olacak

Biz evleneli neredeyse iki yıl olacak heyecan aşk hiç bitmedi her gün işteyken eşimi çok özlüyorum onsuz bir gün bile geçirmek işkence zulüm geliyor
Her gece sarılıp uyuruz gün içinde yine nişanlılık dönemi gibi mesajlasir arasiriz
Daha hiç doyamadık birbirimize
Yani aşk heyecan bitmiyor bence

ay inş devam eder de bir 5 yıl gerekiyor bu moddan çıkmak için :D
 
Valla ben hiç canım cicim ayı yaşamadım bodoslama sorunlara daldım gerisini sen düşün :))

Yorumunu okudum ne kadar da ben diye düşündüm. Nick'ine bi baktım boğa hatunu. Şaşırmadım. Nedir bu boğaların çektiği be burçtaşım.
 
Henüz evli değilim ama gerçekçi olmak lazım.. Burada gerçek bir heyecandan bahsediyorsak, heyecan elbette biter, insanın doğası böyledir maalesef. O yüzden evlilikle sevgililik çok farklıdır. Evlilikte sürekli o heyecan peşinde koşmak da hayal kırıklığından başka bir şey getirmez bence. O yüzden beklentilerin gerçekçi olması önemli. Neyse ki bir evliliği yürütecek tek motivasyon kaynağı heyecan değil. Yoksa hiçbir evlilik yürümezdi sanırım. Başka motivasyon kaynakları devreye girer ve insan yine mutlu olur. O yüzden panik yapmaya gerek yok.
 
Monotonluktan kastınıza bağlı.aşkım canım cicim demekse o hep deniyor zaten.Gün içinde mesajlaşmaksa o da kişiye ruh haline göre degisir.Bir gün birbirimizi aramazken bir gün evde ayrı odalarda bile mesajlaşırız gibi...Benim için evlilik düzen demek.eğer bu monotonluksa evet biz monotonuz.aynı saatte çıkıp aynı saatte eve giriyoruz.belli rutinlerimiz var dışina çıkamadıgımız.yani evli olmasak da olacağımız monotonluklar.bunun dışında yiyip içip gezmeyi değişik yerler keşfetmeyi çok severiz.beni biraz da eşim aliştirdi gezmelere.ilk yıllarda güreş, kovalamaç , birbirini yıkma gibi oyunlar oynuyorduk koca iki insan evin içinde koşarakşimdi kızımızla oynuyoruz.hiç mi kavga olmadı.deliler gibi kavga ettik, boşanmanın eşiğinden döndük.ama yok yapamadık.

Geçen gün telefonumda bir video gördüm eşim çekmiş." İkimizde orucuz sen yemek hazırlıyorsun ben yatıyorum.biliyorum çok sinirleniyorsun şu an bana gıcıksın ama seni seviyorum .oh biraz da şu tarafa yatayım " demiş.yatakta yuvarlanmış ben bunu 3 gün sonra gördüm. Benim için bu da bir heyecan mesela.çok hoşuma gitti.dediğim gibi her insanın karakterine beklentisine bağlı bu monotonluk meselesi.her evliliğin kendi dinamiği vardır.
 
Arada bir uzaklaşmak bence aşkı bitirmiyor benim eşim de iş gereği dışarda oluyor birbirimizi özlüyoruz sürekli msjlaşoylruz buluştuğumuz da her anı değerlendirmeye çalışıyoruz sanırım böyle. İyi
 
Kadindaki heycan kolay kolay bitiyo ama erkekten erkeğe görede değişiyor genelde cicim ayı bitiyo yani siz suan ki zamanın tadını çıkarın bunları dusunmeyin
 
Evleneli 2 yıl olacak ve ben eşime hâlâ deliler gibi aşığım. O işteyken o kadar çok özlüyorum ki bazen durup dururken ağladığım bile oluyor:KK53: Eve geldiğinde önce bir kokusunu içime çekiyorum. Eşimin kendine has bebeksi bir kokusu var hastayım o kokuya:KK68:
O da beni aynı şekilde özlüyor, görünce heyecanlanıyor biliyorum. Bensiz nefes bile alamaz o derece diyeyim:KK53:
Çok büyük maceralar yaşamasakta, ülke ülke gezmesekte, bazı haftasonunu sabahtan akşama kadar koltukta tv karşısında geçirsek ve saatlerce yek kelime konuşmasakta, benim eşime karşı hissettiğim heyecan, tutku, arzu, bitmedi. Kendisi işteyken gün içinde onu hayal ederken buluyorum kendimi, ağzım kulaklarıma geliyor, utanmasam ağzımın suyu akacak:KK70: (evet çok sapıkça hayaller kuruyorum:KK22:)
 
Bence heyecan farklı bişey sevmek farklı bişey. ben eşime sevgili bile olmadan önce daha farklı heyecanlar duyuyordum. O mesaj attığında havalara uçuyodum mesela. Ama şimdi mesaj atınca dur bakim ne istiyo diyorum.:KK70:
Şu sıralar mesaj atınca çok sevinmem, aaa bana mesaj attı beni seviyo demekki demem tuhaf olurdu zaten. Yani herşeyin bi zamanı vardır. bence çok ta zorlamamak lazım heyecanımız gitmesin diye. Beraber sevdiğiniz şeyleri yapabiliyorsanız, beraber mutluysanız. Geriye kalan herşey teferruattır çok ta takılmayın.
 
Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Bizim 2 yila dayandi. Evlendigimizde bu kadar güzel degildi:) evimizde tv yok. Aksam telefonlarda takilmak diye birsey yok. Full kendimize ve birbirimize vakit ayiriyoruz. Ve yerimizde durmayiz pek. Gezeriz. Hic birsey yapamazsak beraber yürürüz. Durumumuz da öyle cook üst seviyede degil. Ama 4-5 ay evvelden alinan ucak biletleriyle simdiden en az 10 şehir gezdik. 5 ay sonranin plani bile suan hazir. Bebegimiz yok suan olmuyor. O olunc belki bu kadar gezemeyiz bilmiyorum ki o zaman monotonlasir mi.. ama hep bi aksiyon pesinde oldugumuz icin sanmiyorum monotonlasacagini. Kelime oyunu oynarken uyuyakaliyoruz o derece :) evde beraber bulmaca çözeriz. Bir kitaba beraber baslar sonra üzerinde konusuruz. Bir haberi saatlerce konusabiliriz. Aslinda evlendigimizden beri yakindigimiz sey birbirimize ayirdigimiz vaktin yetmemesi. Aksam esim 6da evde olmasina ragmen.
 
Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Ah canım 3 yıllık evliyim hamileyim 5 aylık şuan panik heyecan korkudan evlilik heyecanı falan kalmadı :)
 
Ben eşimle 14 yıldır birlikteyim, temmuzda da evliliğimizin 3. yılı bitiyor inşallah. Biz de sürekli konuşuruz, birbirimize dokunmadan uyumayız vs. ama bunlar evliliğin monotonlaşmadığını göstermez. Evliliğimiz monoton, çünkü hayatımız monoton. Bunu engellemenin yolu da yok maalesef. Evlilik monotonlaşınca bu eşinizi sevmediğiniz ya da onun sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Burada evliliğindeki sevgiyi anlatanlar, monotonlaşmaya çok yanlış yerden bakıyorlar bence.
Ben de aynı fikirdeyim sizinle.. Eşimle 6 yıla yakındır beraberiz (aynı evde yaşıyoruz) 3 yılı aşkındır evliyiz.. Evde ikimiz otururken bile el ele sarmaş dolaş otururuz, hemen hemen her gün sevişiriz, özel günlerde çiçeğimiz hediyemiz eksik olmaz.. gayet heycan duyduğumuz da bi ilişkimiz var ama yaşantımıza gelirsek tabiki monoton sayılabilecek bi hayat.. Sayılabilecek diyorum çünkü biz biraz fazla sosyaliz gezmemiz tozmamız misafirimiz eksik olmaz pek.. Sosyalliği içinden çıkarsak işe git eve git yemek ye fil izle, dizi izle, müzik dinle.. daha ne kadar monoton olsun hep aynı şeyler işte :D Bence monotonluk zaten eşle ilgili değil biraz hayatla ilgili..
 
Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.

Yani acayip bir soru olmuş şöyle ki ;
Şimdi cicim ayları denilen şey artık yeni birliktelik özlem olduğu için farklı oluyor.
Aradan 5 yıl geçince artık onun karısı evinin hanımı oluyorsunuz yani biliyor ki sizi evde yanındasınız.
Aşk bitmiyor sadece alışkanlık yerini alıp sevgiyle güçleniyor.
Acaba anlatabildim mi _? :KK25:
 
Biz evleneli 6 yıl olucak allah izin verirse ilk gunku gibiyiz ben bunca zamandir heraksam camda beklerim gelicegi saat onu o mahalleye girdigi gorunce o beni camda gorunce deliler gibi guleriz hiç bitmedi heycanimiz mesai kaldigi zamanlar bile sabahin 4 ne kadar beklerim esim gelince yatariz ozel gunlerimizi unutmayiz bana ilk gunki gibi her iste yardim eder bikere yorgunum demez ben calisiyorum demez cocuk gibiyiz pazar gunlerimizi gezmeye cikmayiz evde birlikte vakit geciriyoduk tabi oglumuz dogana kadar :) insallah heycanimiz hic bitmez bizde bu delilik bu ask oldugu surece sanmiyorum
 
Back
X