Evlilere bir sorum olacak

Benim hiç cicim aylarım olmadı ki olmayan şey de bitmiyor :))) kavga gürültü patırtı devam :))

Biz neredeyse 4 yıllık evliyiz. İşteylen bile birbirimizi ararız görüntülü konuşuruz. Durduk yere sarılır öpüşürüz. Ama bizim maddi ve ailevi sorunlarımız yok. Bundan yıpranmadık bence

bizde evleneli 4 sene oluyor ve eşime her baktığımda heyecanlanırım ondan öncede uzun süren bir birlikteliğimiz vardı. bence saygıyı ve anlayışı esirgemezseniz devam eder diye düşünüyorum. eşlerin birbirini iyi tanıyıp saygı duymaları devamlılık getirir tabi bu benim kendi ilişkimdeki görüşümdür. mutlaka ki kavgalar oluyor ama sivrilmemek lazım sakinleşince zaten konuşup sorunu çözüyorsunuz

Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Bizim cogu zaman kavgalarimiz da oldu nefret ettgm zamanlarda oldu yinede sevgi ask tùkenmiyor 1bucuk senelik evliyim ailesi yuzunden yasadigmz sorunlari saymazsak disarda olgun insanlarizdir evin icinde ikimizde cocuk gibi oynariz sacma sapan hareketler yaparak birbirimizi gùldurrz, geceleri birbrmzin kemiklerini kiricak sekilde sarilmaya hala devam ederiz , ne biliyim bazen uzun sure ayni evin kalip tartismalarimz olsa da ise gittigi zaman dort gozle beklerim ayni sekilde esimde cok ustume duser. Sadece zamanla sìkıntlar cogaliyor sevgi bitmiyor

Yorumunu okudum ne kadar da ben diye düşündüm. Nick'ine bi baktım boğa hatunu. Şaşırmadım. Nedir bu boğaların çektiği be burçtaşım.
Kaderimiz midir nedir bilmiyorum canım çekiyo sanki arıza tipler bizi

Bende de tam tersi oldu. İlk zamanlar alışma süreci olduğu için çok zorlandım. İlk 6 7 ay kabus gibiydi. Şimdi 2 buçuk yıllık evliyim birbirimize alıştık ve cok sukur iyiyiz. Dediğin gibi heyecan aşk yok ama onsuz kendimi eksik hissediyorum. Cocukta var tabi onunda etkisi var. Senin dediğin heyecan karşı tarafla alakali esin odun değilse kıymetini bilin biriyse o heyecan hep devam eder bence.

Bana göre evlilikte hakaret,hırpalama varsa uzun sürmez herkes kendi kabuğuna çekilir sonra vay efendim ilk zamanlar böyle değildin

Sevgililikteki gibi özleriz ararız yazarız akşamları bolca sevişiriz bilemedim heyecandan kasıt ne? Ben herşeyi abartmayı sevmem mesela her akşam sokaklarda gezelim romantik yağmurlarda öpüşelim gibi beklentiler yoksa evde huzur herşeye yeter diye düşünüyorum. Paraşütlede atlasan herşey monotonlaşmaya mahkum.eş dışındada hobileri olmalı insanınki beklentiler yormasın.

Fikir ayrılıkları, maddi sıkıntılar, aynı evde farklı hayatla yaşamaya tahammülsüzlük...
Bunların hiçbiri yoksa cicim ayı çocuk olunca biter ...

6senelık evlıyız, gayet heyecanlı asklı özlemli gecıyor:) maşallah dıyeyım.. Bu karakterlerle alakalı durum, tek taraflı bısey de yapılsa olmaz ..çocuktan sonra sadece başbaşa kalmamız azaldı o adar. Aıleler uzakta ve zırt pırt gelen olmadı hiç ,senede bir zorla davetımızle gelirler falan.. Doğal olarak bu seneye kadar bizbize kaldık ,evlılık sevgılılık dönemımızın devamı gibi oldu

Evlilik oturmuş oluyor korkmayın aşk ve heyecan bitince ölünmüyor..

mucuk mucuk zaten ben kendim sevmem...heyacanı kendim bitirdim dogal olarak:)))) one oyle baska ışımmı yok...gunde uc kere beskere konusuruz...esimi ozluyorum ışteyken....felan filan....aksama bıraz gec gelsede işler yetişşse modundayım:)))ustelık kendimle basbabasa kalmayıda cok severim....cunku hobilerim var ve cok seviyorum...

Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak

bebek olunca bitiyor :D

cicim aylarında mıc mıc yapış yapış oluyor insan sonrasında alışıyorsun, hatta bir zaman sonra sıkılıyorsun, biz mesela bir yılımız dolunca araba aldık evde sıkılmayalım birbirimizden diye, gecenin 3ünde bile atlayıp gidiyorduk biyerlere :D

sonra bebek oldu, o zaman da sıkılmaya vakit kalmadı, bez getir, çöpü at, mama yap, sen tut ben biraz uyuyayım kavgaları başladı :D bu da bir nevi heyecan :D

Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.

Evliligin ilk zamanlari genelde huy ogrenmeyle geciyo bence. O heyecan biter ama birlikte aktivite yapmak monotonlastirmaz diye dusunuyorum. Genelde cocuk olunca bi ilgi kaymasi duzensiz hayat basliyo o arada erkekte baba oldum kadinda anne oldum diye kari koca iliskisi degisime ugruyo biraz. O donemi saglikli atlatirsaniz bunaltan bi evliliginiz olmaz

Biz 3 sene evliyiz ve iki cocugumuz var. Tabiki zamanla iliskiniz degisiyor. Ben esimi daha da cok seviyorum artik. O ilk heycanli zamanmari gectik,artik kisiligini tam bildigim icin ve gercekten muhtesem bir bana oldugu icin daha da cok seviyorum onu. Evliligin nasil ilerlemesi iki tarafinda beklentisine ve yaptiklatina bagli. Kulak asmayin. Hersey cok güzel olur insallah

9 aylık evliyim.7 aylıkta hamileyim.Hiç öyle bişey olmadı bizde henüz.Bilmiyorum gerçi bu cicim ayları ne kadar sürüyo.Birlikte gülüyoruz şakalaşırız eğleniriz yani canımız sıkılmaz.Arada hava güzelse akşamları dışarı çıkarız.Bence kafaların uymasıyla ilgili bi durum.Öyle cicim ayı geçince kötüye gidecek diye kafanda kurma :KK36:

Back
X