Evlilere bir sorum olacak

10 senelik evliyim ilk heyecan kalmıyor fakat hala dip dibe olmak istiyorum.ondan uzakta olunca canım sıkılıyor.Sanırım alışkanlığa dönüşüyor.evlilik bazen zor gibi bazen kolay gibi.en önemlisi saygı tabi..

Biz evleneli neredeyse iki yıl olacak heyecan aşk hiç bitmedi her gün işteyken eşimi çok özlüyorum onsuz bir gün bile geçirmek işkence zulüm geliyor
Her gece sarılıp uyuruz gün içinde yine nişanlılık dönemi gibi mesajlasir arasiriz
Daha hiç doyamadık birbirimize
Yani aşk heyecan bitmiyor bence

Biz ne yaptık bilmiyorum ama bizim heyecanımız hala aynı 5 sene olacak hatta cicim aylarımızda bu kadar iyi değildik.

Belirli birşey yapmadik sadece sevgi bunun adı herhalde özel günleri unutmayiz birbirimize her gün illa aşk mesajları gondeririz en önemlisi her gece sarılarak uyuruz yatağa kimse önceden gitmez uykum olsa bile onunda uykusunun gelmesini beklerim yada tam tersi eşim beni bekler daima beraber gireriz yatağa

Ilk yıllardaki heyecan belki yoktur ama bu sevginin azaldığı anlamına gelmez sade alışıyor insan birbirine...en önemli şey evlilikte saygıdır...onu asla yitirmeyin...biz yirmi yılı aştık sevgimizde saygımızda yerinde duruyor şükür...hiç bir zamanda evliliği monotonlaştırmadık yemeğe gitmeler hediye almalar hatta beraber bir yürüyüş yapmak bile yetiyor bize

Bende çok olmadı 1.5 yıl olacak. Hergun isteyken konuşmazsam yapamıyorum,eve gelir gelmez sarılıp öpüyoruz bir birimizi,çoğu gece el ele uyuruz :) el yoksa ayak ayağa. Neyle alakalı bilmiyorum. Belki çok dip dibe olmamak gerekiyor.

Henüz bende biten bişey yok, ilişkimiz daha stabil, daha güçlü oldu ve bence monoton değiliz :KK70:

Bunun birbirimize hala sevgili gibi davranmamız yüzünden olduğunu düşünüyorum.

13 senedir beraber 6 senedir evliyiz :KK66:

Ben eşimle 14 yıldır birlikteyim, temmuzda da evliliğimizin 3. yılı bitiyor inşallah. Biz de sürekli konuşuruz, birbirimize dokunmadan uyumayız vs. ama bunlar evliliğin monotonlaşmadığını göstermez. Evliliğimiz monoton, çünkü hayatımız monoton. Bunu engellemenin yolu da yok maalesef. Evlilik monotonlaşınca bu eşinizi sevmediğiniz ya da onun sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Burada evliliğindeki sevgiyi anlatanlar, monotonlaşmaya çok yanlış yerden bakıyorlar bence.

Ya ne kadar guzel seyler yazmissiniz :) KK bazen bunaltsada boyle guzel seyler okumak insani heveslendiriyor gercekten :)
Allah mutlulugunuzu daim etsin hanimlar, daha mutlu olun ve etrafinizdakilere de ornek olun boylece :) Sizi seviyorum :KK36:

Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Ister istemez belli sure sonra o heyecan bitiyr. Ama cicim ayi dedkleri ne bilim biz cok degsmedik. 3 senelk evlym. Bi tik rahatlama salma oluyor ama bu da bana gore kotu bisy degil. Ve her evlilik de ayni degil. Sen iyi esin iyi olursa he bide birbirnze karsi gercktn iyi olursanz gat guzel gider. Benden soyle bi tavsye insanlara evliligini anlatma. Ve onlarin yorumlarini dikkate alma. Cnku herkes kendi esine gore sana fikir verir lakin herkes farklidir. Hersye pozitf bakilirsa kisiler birbirini biktrmazsa guzel devam eder bence.

Bu tamamen size bağlı 20 senelik evli olup dipdibe olanları biliyorum tek taraflı da olmuyo tabi kadınlar hassas olduğu için sürekli ilgi bekleriz ama ilerledikce onlar yoğun tempo calisiyorum yoruluyorum derler bazen 2.5 senelik evliyim tamam eşim seviyor beni hala ama en cok ilgiyi tabi ki ben gsteriyorum Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin insallah

Ilk evlendik kavgalar bitmedi simdi 3.yil bitti 2 senedir cok iyiyiz. Heyecan bitiyor canim. Eger ev hanimiysan hep onun gelmesini beklersin gelmesine yakin heyecan baslar. Is hayatina atilinca merkeze onu koymadigin icin gelmesi icin heyecanlanmiyorsun hatta bazi gunler ise gitsin diye bakarsin :D monotonluk kismina gelince benim esim cok agirbaslidir bende bir o kadar hoppa. :D o yuzden esim evde oturmayi sevsede ben duramiyorum evde muhakkak 15dk da olsa yururuz bisiler yapariz :D

Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilim:silah: bir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Öncelikle evliyim ve 4. senemiz çok şükür, şunu söyleyebilirim, kesinlikle ve kesinlikle birbirinize vakit ayırmalısınız, biz ikimiz de çalışıyoruz ama akşam eve geldiğimizde telefonları bırakırız, mutlaka bir saatimizi falan sarmaş dolaş geçiririz, birbirimize hep güzel sözler söyleriz, çok fazla şakalaşırız,birbirimizle çok dalga geçeriz hatta :) ve birbirinin en yakın dostu olmak çok önemli, birşeye üzülsem ya da takılı kalsam hemen ona anlatırım ondan fikir alırım ve bu beni çok rahatlatır, daha çok şey var aslında söylenecek ama bu illa ki her akşam sexy kıyafetler giyip her daim bakımlı olarak ayakta tutulacak bir durum değil bence

Bence evlilikte en zor zamanlar ilk aylar. Ve bence birsey nasil baslarsa oyle gider.

Back
X