Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geriye dönsem çalışkan biriyle evlenirdim maddiyatın bir önemi yok çünkü tembel adam her zaman sefil olur.Aşk bana göre birşey değil hem geçici ben geçici şeyleri sevmem...Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Tabikide mantık canım 2 nci kavgada zaten aşk bitiyor aşk maşk kalmıyor en azından mantıklı bş evlilik yaparsan biten aşkada üzülmessünBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ben Mantıksız bi adama aşık olmazdım zaten oyüzden AŞKK...Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
MANTIKKKKKKBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Ben biraz aşk sosunda mantık diyorum.Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Aşk ta değil mantık da karakter uyumu önemliBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?