- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddiyat süper derece önemli, insan maddiyat bozulunca boşanabilio . Ama maddiyat iyileşince de erkekler kendini kaybedebilio , aldatabilio.Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
aşksız olmaz ama mantık daha önemli hatta cok önemli. şimdiki aklım olsa evlenirken ben bu insanla aynı seyleri mi düşünüyorum, aynı pencereden mi bakıyoruz diye iyice bir çözerdim. sonucta evlendikten sonra kendi istediklerine göre senin hayatına müdahale edebiliyorlar ne yazık ki.Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Amaaan, Türkiyenin sayılı zenginleri evde oturup çocuk mu bakıyor sanki, bi hafta Bahamalar, diğer hafta İskocya gezerdin yawMantık. Maddiyat çok yerlerde sürünmediği sürece çok da önemli değil. İki insan çalışır çabalar kazanır istedikten sonra. Ancak kadının da erkeğin de çalışmadığı, ailelere yük olduğu bir evliliğin yanlış olduğu gibi sırf maddi olanaklar yüzünden yapılan evliliğin de yanlış olduğunu düşünüyorum.
Geçen bir konuda daha yazdım; eski sevgilimle evlenseydim maddi açıdan inanılmaz rahat bir hayatım olurdu. Türkiyenin sayılı zenginleri listesine girerdik, o derece. Ama evde oturup çocuk bakan, sürekli çalışan kocadan ilgi kırıntıları dilenen, sözüne değer verilmeyen, cebine para, altına araba verilmiş, lüküs evinin hanımı çocuklarının anası bir kadın olurdum. Bugünkü ben olamazdım. Şimdi daha kısıtlı maddi imkanlara sahibim, çalışıp didinip orta halli yaşıyoruz. Ama eşimi ve evimdeki huzuru, mutluluğu milyon dolarlara değişmem.
İşte merak ediyorum mantık evliligi olarak düsündügünüz evlilik nasıl bir evlilik.Aşk evliliği yapıp kafamı her soruna yorduğum için mantık evliliği yapınca çok büyük sorunlarım olmayacağını düşünüyorum
Amaaan, Türkiyenin sayılı zenginleri evde oturup çocuk mu bakıyor sanki, bi hafta Bahamalar, diğer hafta İskocya gezerdin yaw![]()
o karakter uyumunu incelerken mantığın devreye giriyor amaAşk ta değil mantık da karakter uyumu önemli
Ben çok matragim bak, koca da yok, ben gelirdim.Haha gezerdim tabi muhtemelen ama tek başıma gezerdim. Ya da kaynanamla görümcemle falan gezerdim. Çok eğlenceli geziler olurdu![]()