evlileri nişanlıları ayırmaya çalışan kayınvalideler

Nişanlım benim yanıma geliyor izinde. hem nikah tarihi hem nerde nasıl olacağını konuşacağız. şimdiden kendimi hazırladım. ailesi nikah onların yanında olsun gelinlikli olsun düğün sonra yapılmasın istiyor. ancak ben nüfusu onların yanına taşımazsam onların yanında nikah olmuyormuş. nişanlımda işi gereği taşıyamıyor nikahı :) :) nasıl mutluyum. bende asla taşımayacagım. nikahta gelinlikte giymeyecegim düğünde giyecegim.

en iyi kaynana ölü kaynanadır..kaynana yüzünden sevdiğin adamdan vazgeçme...eğerki nişanlın onlara uymuyorsa hattını değiştir alakayı kes..evlenince kıçlarına tekmeyi vur..ben 3 yıl çektim seninkinin 1000 misli kötü bir cadıyı sonunda kocamı avcumun içine aldım onlarla konuşmam bile....ben doğarken omu vardıki yanımda iimdide ona mecbur olayım..salla.uyanık ol....

en iyi kaynana ölü kaynanadır..kaynana yüzünden sevdiğin adamdan vazgeçme...eğerki nişanlın onlara uymuyorsa hattını değiştir alakayı kes..evlenince kıçlarına tekmeyi vur..ben 3 yıl çektim seninkinin 1000 misli kötü bir cadıyı sonunda kocamı avcumun içine aldım onlarla konuşmam bile....ben doğarken omu vardıki yanımda iimdide ona mecbur olayım..salla.uyanık ol....

teşekkür ederim :) vazgeçipte onun gönlünü yapmaya hiç niyetim yok. belki onunla uğraşırken bende arada çok yıpranacağım ama bildiğiniz inada bindi bu iş o yüzden bırakmayacağım. nişanlımın yanımda olmayacağını bilsem daha zor ama yanımda olacağına bu olanlara rağmen güveniyorum . kaç kere benim yüzümden onlarla kavga ettiğini gördüm çünkü beni üzüyorlar diye üzüldüğünün gördüm. o kadını mutlu edip kendi aileme nişan atmanın üzüntüsünü yaşatmayacağım. savaşta her yol mübahsa madem başlıyoruz artık :D:kkk:

yaşadıklarını bilmiyorum belki çok kötü şeyler yaşamışsındır ama yine de eşinin annesi hakkında böyle ''cadılı, tekmeyi vurdum''lu laflar etmen önce bi bayan sonra da haklı olduğunu düşünen bir insan olarak sana yakışmamış bence..

yaşadıklarını bilmiyorum belki çok kötü şeyler yaşamışsındır ama yine de eşinin annesi hakkında böyle ''cadılı, tekmeyi vurdum''lu laflar etmen önce bi bayan sonra da haklı olduğunu düşünen bir insan olarak sana yakışmamış bence..

abla inan bazen ,insan suçu olmayıp bu kadar hakaret aşağılanma karşısında sinirlerine hakim olamayabiliyor. o ablada neler yaşadı kendi içinde Allah bilir. ben daha evlenmeden nişanlımın babasında annesinden hem bana hem aileme karşı çirkin sözler duyduğumda nasıl kötü düşüncelere kapıldım bunlar insan mı diye. ama şunuda anladım ki hayatımın her anında istesemde istemsemde oalcak bu insanlar . yapabieceğim tek şey artık onların seviyesine düşmeden kendimi ezdirmemek karşılarında dik durmak kendimden taviz vermemek. duruşumu netleştirdikçede istedikelrimi elde etmeye başladım bu sabah nikahımın nasıl olacağı ve gününe sadece ikimiz karar verdik mesela. nişanlımın ailesi olabilirler keşke beide kendi kızları gibi bağırlarına basapta arkamdan onca laf duymamış bu kadr hesapçı olup beni salak yerine koymaya çalşıp içten içe ayrılalım diye uğraşmasalardı. ya da ilk yüzüme gülüpte sonradan ayrılsak gram üzülmeyecek gibi davranıp işi yokuşa sürüp bizi bu kadar yıpratmasalardı. sonuçta hepimiz yuva kurmaya çalışıyoruz yıkmaya değil. be nnişanlım için o kadr şeye ilk başta sessiz ve saygılı kaldım ki en başlarda baktım bu kız ne anlayışlı deyip sevecekelri yerde bu kız salak deyip parmağında oynatıyorlar işte o zaman vazgeçtim.

biz niaşnlanmadan önce hiç kendi aramızda sorun yaşamadık :( ne zaman bu kadın kayınvalide vasfını kazandı böyle oldu. nişanlımdan ayrılmak istemiyorum. tek istediğim bu kadına karşı duruşum öyle bi olsun ki bana ağzını açmaya cesaret edemesin artık. ama işte nasıl olacakb u bilmiyorum. mesafeli olmayı denedim olmadı konusmamayı denedim dha kötü oldu. iyi olmaya çalıştım samimiyetsiz olmadan o da olmadı yok yok yok. utanmadan sürekli sen olsaydın oğluma arkadaşımın kızını alırım deyip durdu bi arayanımda. nişanlımda o gün işte hepsiyel öyle bi kavga etti anlatamma bu kızın yanında siz nasıl böyle konuşursunuz ben onunla hayatımı geçiricem yüzümü göremezsiniz bi daha konuştuğun lafa dikkat et anne dediği gün kadın benimle iktidar mücadelesine girdi

kesınlıkle gorusme bu tıpler kadar thlıkelılerı yoktur hastalıklı insanlar ...nişanlınla da arnı cok ıyı tut tekrar kendıne bagla o zaman görürler senden koparamaycaklarını ..sonrasında yapacagını yaparsın ayy nasıl sinir oldum eger sana tekrar hakaret ederlerse onlara haddini bildir namusunu koruyamaz ne demek yaa direk dava sebebi yani kendı babana bı soyle bakalım bana böyle böyle dedı dıye benım babam olsa bu lafı babna eden adamın yuvasını yapar..

:66:
kesınlıkle gorusme bu tıpler kadar thlıkelılerı yoktur hastalıklı insanlar ...nişanlınla da arnı cok ıyı tut tekrar kendıne bagla o zaman görürler senden koparamaycaklarını ..sonrasında yapacagını yaparsın ayy nasıl sinir oldum eger sana tekrar hakaret ederlerse onlara haddini bildir namusunu koruyamaz ne demek yaa direk dava sebebi yani kendı babana bı soyle bakalım bana böyle böyle dedı dıye benım babam olsa bu lafı babna eden adamın yuvasını yapar..

sağol ablacım zaten bende de o cümle ipleri kopardı ya. kız kardeşi var nişanlımın bi tane liseye giden sürekli onu bahane ediyor yok neymiş oğlum bak kardeşine bukız kötü örnek olacak diye. inanın keşke beni görebilseniz mütevazi bi aileden geliyorum varlığı yokluğu bilirim. kendimde öğretmenim karşımdakine birşey demeden önce on kere düşünürüm ama işte maalesef büyük büyüklüğünü bilemedi. bana tek dedikleri sen bizimle bizim oğlumuzla sınıf atlayacaksın oldu. benim babam beni bu yaşa kadar ele güe muhtaç etmeden getirmiş bir kere ağır konuşmamış okutmuş büyütmüş insan . ona söylenmiş tek bir lafı kaldıramam ve kaldırmayıp bu gelin kaynana ilişkisine son verdim . görüşmüyorum artık kafam rahta. eskiden o bana düşüncelerini anlatır kendi rahatlar beni huzursuz edrdi. şimdi bana hiç birşeyini anlatamıyor çünkü arayamıyo tel kapalı bu seferde o huzursuz ben rahat:16:

Son düzenleme:

sağol ablacım zaten bende de o cümle ipleri kopardı ya. kız kardeşi var nişanlımın bi tane liseye giden sürekli onu bahane ediyor yok neymiş oğlum bak kardeşine bukız kötü örnek olacak diye. inanın keşke beni görebilseniz mütevazi bi ailenin varlığı yokluğu bilirim. kendimde öğretmenim karşımdakine birşey demeden önce on kere düşünürüm ama işte maalesef büyük büyüklüğünü bilemedi. bana tek dedikleri sen bizimle bizim oğlumuzla sınıf atlayacaksın oldu. benim babam beni bu yaşa kadar ele güe muhtaç etmeden getirmiş bir kere ağır konuşmamış okutmuş büyütmüş insan . ona söylenmiş tek bir lafı kaldıramam ve kaldırmayıp bu gelin kaynana ilişkisine son verdim . görüşmüyorum artık kafam rahta. eskiden o bana düşüncelerini anlatır kendi rahatlar beni huzursuz edrdi. şimdi bana hiç birşeyini anlatamıyor çünkü arayamıyo tel kapalı bu seferde o huzursuz ben rahat:16:

ya subay degıl mı goren de iş adamı fılan sanacak ne sınıfı ya sen de ögretmensın görmemış ınsanlar asıl kendılerı subay olunca sınıf mı atlanıomus sen de unıversıte mezunusun sonucta rahat rahat kpssye calış ataman yapılsın bak o zmaan peşinde dolanırlar çirkefe çirkef olacaksın sen betersen ben daha beterım dıyeceksın ohh ne alaa iyi yapıorsun arasın arasın dursun nısanlına da söyle 3.kişiler yuzunden aramzıı bozmayalım diye

ya subay degıl mı goren de iş adamı fılan sanacak ne sınıfı ya sen de ögretmensın görmemış ınsanlar asıl kendılerı subay olunca sınıf mı atlanıomus sen de unıversıte mezunusun sonucta rahat rahat kpssye calış ataman yapılsın bak o zmaan peşinde dolanırlar çirkefe çirkef olacaksın sen betersen ben daha beterım dıyeceksın ohh ne alaa iyi yapıorsun arasın arasın dursun nısanlına da söyle 3.kişiler yuzunden aramzıı bozmayalım diye

ya abla zaten oğlum subay deyince bende dedim ki sizin sandığınzı gibi güllük gülistanlık olamyack hayatımız ben kendi ailemden ayrı kalıcam uzaklara gidicem tanımadığımız yerlerde tek destekçimiz biririmiz oalcağız. hayatımı değiştiricem dedim gözleri kocaman açıldı zaten . kimi kandırdığını sanıyosa güya bende ezik psikolojisi yaratmaya çalışıyo

bu sahnelr bana hiç yabancı gelmedi.benim oğlum asker kimin kızını istese alırdı.gülüyorum sadece bu sonradan görmelere ben.evet benim eşimde asker.ayrı şehirlerde yaşıyoruz aramızda kilometreler var 12 saatlik yol var.şimdi o doğuda bende onun annesiyle birlikte.bu yaşadıklarının çoğunu neredeyse tamamını yaşadım.nişanlı olarak doğuya gitseydik ayrılırdık biz.daha dün telefonda kopma noktasına geldik.ilk defa eşime annesi yüzünden boşanıcam senden artık yeter dedim.son geldiğimiz noktamı evliliğimizin aldığı kocaman yara.hiç bir zaman unutulmayacak laflar.evet eşimi seviyorum pişmanmıyım evet çok pişmanım evlendiğim için.hem onun can güvenliğini düşünüyorum hem bebeğimi tek başıma büyütüyorum hemde kayınvalidemle uğraşıyorum.25 senelik ömrüme 1 senelik evliliğime bu kadar ağır yükle yoluma devam etmeye çalışıyorum.lütfen iyi düşün sakı kendin ezdrme.inan bana öyle güllk gülüstanlık değil.hayatın bir zevki yok benim için.bütün gün kilolarımla uğraşıyorum kendimle uğraşıyorum.bunlarsa yaşadıklarımın çeyreği.evet çok şerefli bir görev yapıyorlar bizde onlarla birlikte askerlik yapıyoruz.ama çok zor arkadaşım.bu zamanlarda ailelerin desteği çok önemli.zor olanı dahada zorlaştırıyorlar.Allah yardımcınız olsun.:(

Daha nisanliyken bunlari yasaman cok kötü olmus ama bir yandanda gercek yüzlerini görmen senin avantajina.Ah oglumuz evlensede mürüvetini görsek derler sonrada o mürüveti oglununda gelininde burnundan getirirler.Anlattiklarina bakilirsa cok görgüsüzler hem kayinpederinin karisinin laflarini sana söylemesine hayret ettim o ne öyle kadin gibi her lafin icinde hic yakisiyormu?

Üstüne düsenleri yapacaklar mecbur sakin dügünden gelinliginden vazgecme akillari sira bi nikahla isi kurtarmaya calisiyorlar zaten biraz gururlu olsalar oglullarini 4 4lük evlendirmek isterler.Bastan istenmeyen gelin oldunmu yapilmasi gerekenler onlara hep gereksiz masraf olarak gelir.

Kendi kizlarida varmis yarin öbür gün evlenecegi zaman ayni muameleyi o görse naparlar?Annen cok hakli daha simdiden böyleler eger cok seviyorum ayrilmam dersen 4 elle sarilacaksin nisanlina yapilanlara taviz vermiyceksin kimsenin sana annene babana hakaret etmeye hakki yok canim hakkinda hayirlisi...

bu sahnelr bana hiç yabancı gelmedi.benim oğlum asker kimin kızını istese alırdı.gülüyorum sadece bu sonradan görmelere ben.evet benim eşimde asker.ayrı şehirlerde yaşıyoruz aramızda kilometreler var 12 saatlik yol var.şimdi o doğuda bende onun annesiyle birlikte.bu yaşadıklarının çoğunu neredeyse tamamını yaşadım.nişanlı olarak doğuya gitseydik ayrılırdık biz.daha dün telefonda kopma noktasına geldik.ilk defa eşime annesi yüzünden boşanıcam senden artık yeter dedim.son geldiğimiz noktamı evliliğimizin aldığı kocaman yara.hiç bir zaman unutulmayacak laflar.evet eşimi seviyorum pişmanmıyım evet çok pişmanım evlendiğim için.hem onun can güvenliğini düşünüyorum hem bebeğimi tek başıma büyütüyorum hemde kayınvalidemle uğraşıyorum.25 senelik ömrüme 1 senelik evliliğime bu kadar ağır yükle yoluma devam etmeye çalışıyorum.lütfen iyi düşün sakı kendin ezdrme.inan bana öyle güllk gülüstanlık değil.hayatın bir zevki yok benim için.bütün gün kilolarımla uğraşıyorum kendimle uğraşıyorum.bunlarsa yaşadıklarımın çeyreği.evet çok şerefli bir görev yapıyorlar bizde onlarla birlikte askerlik yapıyoruz.ama çok zor arkadaşım.bu zamanlarda ailelerin desteği çok önemli.zor olanı dahada zorlaştırıyorlar.Allah yardımcınız olsun.:(

beni gerçekten anlıyorsunuz çok teşekkürler. ben nişanlımı sevmekten başka birşey yapmayıp herşeyi geride bırakmayı göze aldım.onun mesleğini kayınvalidemin dediği gibi kendime avantaj görmedim hiç. ama kendisi o kadar art niyetli ki hep işin maddiyatını one sürdü. babası deseniz ye iç gez dolaş pahalı şeyler alıpa borca girmekten başka birşey yapmıyor. utanmadan beni arayıp gelinlik fiyatı su kadar olsun yoksa olmaz bile dedi. çok şükür muhatap olmuyorum artık olmayacağımda . sende sakin kendini ezdirme ona onun ogluysa senin de eşin

sağol ablacım zaten bende de o cümle ipleri kopardı ya. kız kardeşi var nişanlımın bi tane liseye giden sürekli onu bahane ediyor yok neymiş oğlum bak kardeşine bukız kötü örnek olacak diye. inanın keşke beni görebilseniz mütevazi bi aileden geliyorum varlığı yokluğu bilirim. kendimde öğretmenim karşımdakine birşey demeden önce on kere düşünürüm ama işte maalesef büyük büyüklüğünü bilemedi. bana tek dedikleri sen bizimle bizim oğlumuzla sınıf atlayacaksın oldu. benim babam beni bu yaşa kadar ele güe muhtaç etmeden getirmiş bir kere ağır konuşmamış okutmuş büyütmüş insan . ona söylenmiş tek bir lafı kaldıramam ve kaldırmayıp bu gelin kaynana ilişkisine son verdim . görüşmüyorum artık kafam rahta. eskiden o bana düşüncelerini anlatır kendi rahatlar beni huzursuz edrdi. şimdi bana hiç birşeyini anlatamıyor çünkü arayamıyo tel kapalı bu seferde o huzursuz ben rahat:16:

Şu sınıf atlama işi nasıl oluyormuş ya 20 sene görev yaptık askeriyede benmi sınıf atlayamadım acaba anlamıyom nasıl oluyor bu iş .
Hemde paşamızla ve hanımefendiyle beraber oluyorduk protokole giriyordum bende demekki sınıfta kalmışım o zaman

Şu sınıf atlama işi nasıl oluyormuş ya 20 sene görev yaptık askeriyede benmi sınıf atlayamadım acaba anlamıyom nasıl oluyor bu iş .
Hemde paşamızla ve hanımefendiyle beraber oluyorduk protokole giriyordum bende demekki sınıfta kalmışım o zaman

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikah günümü belirledik nişanlm ağırlığını da koydu nikah bizim istediğimiz tarih ve yerde :D annesi sesini bile çıkaramadı :D :D :D

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikah günümü belirledik nişanlm ağırlığını da koydu nikah bizim istediğimiz tarih ve yerde :D annesi sesini bile çıkaramadı :D :D :D

çokkk sevindim ya gözünüz aydın olsun o zaman bak gördün mü işler yoluna girmeye başladı artıkk yaşasınnnnnnn :64: :64: bundan sonra böyle yola devammm :66: :66:

ön teker nereye gidiyorsa arka teker de oraya gider..
Baştan istemiyorsa istemez daha..
Yaşayan biri olarak sadece bunu söyleyebilirim yaşa ve gör..
(inş tersi olur)
mutluluklar..

ön teker nereye gidiyorsa arka teker de oraya gider..
Baştan istemiyorsa istemez daha..
Yaşayan biri olarak sadece bunu söyleyebilirim yaşa ve gör..
(inş tersi olur)
mutluluklar..

İstemeyecegini biliyorum . istesin diye bir çaba harcamam artık . kendi kızıda var kızınında mutluluğunu onun gibi birisi bozmaya çalışınca anlar belki. Allah benim aileme uzun ömür versin başımdan eksik etmesin. ne beni o aileye ne o aileyi bana muhtaç etsin

Back
X