Arkadaşım bunların hepsi seni bu işten vazgeçirmek için üretilen birer mazeret.Eğer ki benim mesajlarımı da okursan neden sana böyle dediğimi tecrübelerle yaşamış bir kişi olarak yasdığımı göreceksin.Canım arkadaşım benimde boşanmak üzere olduğum eşim subay hatta abimde suay dayılarımda subay!Bak bu subay kısmı 14 yaşında ailelerinden ayrılır devlet bunları 8 sene okutur,22 yaşında mezun olduklarında da o güne kadar kıymetli olmayan oğullar artık kıymete biner!Sonrasında da subay oğulun yanına kimse yakıştırılamaz!!!Halbuki subaylık ve subay eşleri eskiden çok kıymetliyken günümüzde o değerini gerek maddi gerek manevi olarak yitirmiştir.Senin nişanlının ileride eşinin doğuda yahut batıda olmasının hiçbir önemi yok!İstersen Amerika'ya git aklına koyan oradan da halleder.Benim eşim evlendik 6 ay yurtdışı görevindeydi,maşallah annesi nakış gibi işlemiş oralara yetmiş anlayacağın.Ben evimde yepyeni eşyamla çeyizimle 3,5 ay eşimle beraber aynı evde yaşadım ancak annesi babası oğulları 5 aydır benim eşyamda çeyizimde yaşıyor.Biz Edirne de oturuyorduk onlar Karamanda!!!Hele ki senin kayınvaliden faceden falan anlıyorsa vah başına gelen!
Tabiki sonu güzel olsun isterim ama gardını iyi al!Onlar için senin kızlığının adının geleceğinin hiçbir önemi yok!Birde subayların büyük bir kısmı aradaki o yılların özlemini evlenince aileleriyle o kadar güzel gideriyorlar ki karılarını ikinci plana atmaktan hiçbir sakınca görmüyorlar.
İnşallah herşey senin için güzel olur:)